Mám 175 cm a vážim 79 kg. Podľa svokry som tučná
Zdravim vopred sa ospravedlnujem ze zakladam tuto diskusiu lebo viem ze je tu takych asi milion ale ide mi o vas nazor ci podla vas je clovek ktory meria 175 cm a vazi 79 kg tucny..lebo podla mojej svokry ano a uz by som mala zo sebou nieco robit ( som 10 mesiacov po porode) ze by som mala aspon takych 8 kil zhodit..uz mi vytipovala aj programy na cvicenie kde by som sa podla nej mala prihlasit u nas v meste...ale to ze jej dcera vazi o 5 kil viac ako ja a ma o 10 cm menej to jej neprekaza..lebo ona ma vraj z akychsi liekov..( nie z toho ze zje celu bonboneriu na posedenie a iny napoj ako colu alebo radler ju piť neuvidite)..proste nemam slov uz
@kayyaa napisala ai tie co hovoria vysoka nadvaha alebo fakt vela kil, pre mna je to proste vela kil a inak ešte to tu viaceré veľmi pekne napísali, nie urážlivo. Otazka bola som tučná? Tak mali byť odpovede nie niesu tučná alebo áno si tučná? To už by znelo lepšie? Myslím že nie 😉, takže odpovede kde je význam ten že je to veľa kíl sú napísané myslím slušne
Kokos to si ani neviem predstavit pri akych prilezitostiach sa u vas riesi vaha,ked ako pises,ze to casto riesia??? Co su to za ludia!! Je nacase buchnut po stole,nech ti s tym daju pokoj
Ak mas postavu cca ako @sabinka022 takto rozlozenu, tak tucna nemozes byt... velmi zalezi od typu postavy.
@sabinka022 aku mas konfekcnu velkost?
@ghelena
@zazvorka87 mam 85 kg, ale nejak sa neviem dokopat schudnúť. 🥺
tak to napriklad aj u nas u svokry sa dve svagrine stale rozpravaju ake su tucne pri mne! a to su fakt stihle, bez kila navyse, skor naopak, aj par kg menej ako by bolo zdrave........ a to sa cudujem, ze to proste riesia pred svojimi dcerami, jedna je taka tucnucka a dost papa na svoj vek........ak by to riesili nejake kolegyne pri kave, budis, no takto pred detmi mi to vhodne nepride.........
@lenocka12345 tak ja 40kilova kreatura, ako si nás štíhle, ktoré dbaju o seba či už v strave, v zovňajšku, alebo nejako inak, ti teraz niečo poviem.... Si predstav že ja napríklad NEŠKATULKUJEM ĽUDÍ PODĽA KILOGRAMOV ČI VÝZORU lebo tak ako môže baba ktorá vyzerá ako modelka milujuca a dobrá, tak isto môže byť aj žena s nadváhou nepríjemná harpia😉 a že takých je habadeeeej.. uraziť niekoho že je tučný nieje ok, ale štíhlu ženu nazvať kreaturou, či vychrtlinou ako byva zvykom už ok je.. A pritom je to len o slušnosti a o vlastnej spokojnosti...lebo slušný vyrovnaný človek, nepovie na výzor druhého nič a hlavne ho nijak nepomenuje.
@0silvia0
Vacsinou nosim 38, obcas 40tku.
mohla by si ukázať fotku aj mne?
@zazvorka87 170cm. Nevravim, ze mi je dobre, ale ani, ze sa mi chce schudnúť 😀
@nyusika @leskovael nerozumiem celkom , nebolo mojim zámerom uraziť chudé ženy , skôr som myslela cielene hladujúce a ešte aj premúdrelé na soc sieťach , zas z toho opisu je snáď jasné , že nemyslím štíhle ženy " z davu" čo sa o seba starajú
dievčatá , vy ste vytiahli jedno dvojčíslie a dve slová z celého príspevku
Zalezi to od stavby tela a ci sportujes. Sval je tazsi ako tuk takze ked postavis vedla seba dvoch rovnako vysokych a rovnako vaziacich ludi tak mozu vyzerat uplne inak. V kazdom pripade by si sa mala citit dobre hlavne ty vo svojom tele ;) Druha vec je, ze tvoja svokra je jedna drza zenska a stara sa do toho do coho jej nic nie je. Ja by som jej na oplatku povedala, ze teda napriklad ani jej prsia nevyzeraju bojvie jak, ze si jej na internete nasla dobru kliniku ked uz ona ti tak ochotne nasla plan na chudnutie. Ja nechapem co sa kazdy do kazdeho stara mam pocit, ze ludia si nevedia upratat v svojom zivote, tak odu mudrovat do zivotov inych 🤷🏼♀️
@lenocka12345 no nie.
Napísala si 40 kg kreatúra, sorry.
A z kontextu vyplynulo to, o čom sme obe písali.
@nyusika nie , ty si to videla a vidíš tak , že si o vás hubu otieram , iné vidieť nechceš , tak nech , mne to nevadí , vysvetlila som vám obom celkom rozumne čo bolo mojím zámerom , ďalej už nemám čo dodať
Ja mám 176 a 70 kíl a už stresujem, že musím dať dole 5 kíl. Neviem si predstaviť mať ešte o osem viac. Podľa mňa nie si tučná, ale mohutná určite.
Je to krava a časom bude ešte horšia. Nie si tučná. A už vôbec nie z dôvodu, že ti to hovorí niekto iný. Ja mam pri mojich 173 vysnívanú váhu 75, keď som toľko pred 10 rokmi mala, cítila som sa stihla a akurat. Proste každému je prirodzená iná váha, pri ktorej sa cíti dobre. Ja mam teraz pri 173 váhu 94, chcem schudnúť, ale len pre seba ale nenásilne a nie nejakým drastickym sposobom a nikto nemá právo má urážať (ani môj manžel) preto ako vyzerám, to je len a len moja vec.
@lenocka12345 vieš ono ked niekto cielene hladuje je to iba jeho vec a premudrele? To naozaj nezávisí od váhy..či tie co maju 70,80,90kg niesu zásadne premudrele? Vieme že hej😉 Podporiť niekoho, napr ako je teraz, teda že si chcela povedať že krása je dnes propagovana ako štíhla a vysoka žena, sa da naozaj aj inak ako urážat tie štíhle.. Ja mam napr asi 46kg a som maximálne spokojná, za mojou váhou je dosť veľke sebazapretie a nie týždeň ani dva, ani tri.. Je to oveľa ťažšie ako sa vyjesť na vysokú váhu...pritom na štíhlu ženu padne kadejaké povrchne slovo napr ako si to prezentovala ty, ale na druhu stranu ja som nikdy fakt asi nikdy neurazila nikoho, kto ma viac kil, než sa páči mne. A denne takých ľudí vidím 1000 ale jednoducho to neriešim, nedovolim si nazvať niekoho kto ma (bezohladu na výšku 80kil že je tučná, alebo že sa vyžrala (opak toho ako chudá nechce jest)) a nedovolim si to povedať preto, lebo je to u mňa drzosť... Tak ako beriem drzé hovoriť niekomu "40kg kreatura"
@elementissa má nadváhu,ale stále to nieje fakt veľa,ako tu bolo spomenuté! Zopakujem, čo som už písala: ide o to, že svokra nemá právo určovať kedy a koľko má schudnúť! Keď sa rozhodne schudnúť, bude to len a len jej rozhodnutie.A mimochodom dá sa to povedať aj iným spôsobom,ako si TUČNÁ.
Povedz jejnech sa stara o seba a nech ti da pokoj. Nevidim dovod aby ta riesila.

@benshi vek, vysku, ci vahu???