icon

Mám 175 cm a vážim 79 kg. Podľa svokry som tučná

11. jún 2020

Zdravim vopred sa ospravedlnujem ze zakladam tuto diskusiu lebo viem ze je tu takych asi milion ale ide mi o vas nazor ci podla vas je clovek ktory meria 175 cm a vazi 79 kg tucny..lebo podla mojej svokry ano a uz by som mala zo sebou nieco robit ( som 10 mesiacov po porode) ze by som mala aspon takych 8 kil zhodit..uz mi vytipovala aj programy na cvicenie kde by som sa podla nej mala prihlasit u nas v meste...ale to ze jej dcera vazi o 5 kil viac ako ja a ma o 10 cm menej to jej neprekaza..lebo ona ma vraj z akychsi liekov..( nie z toho ze zje celu bonboneriu na posedenie a iny napoj ako colu alebo radler ju piť neuvidite)..proste nemam slov uz

soldi
11. jún 2020

@kvetinka75 vsak nechapem, keby som mala o 8cm viac,tak som uplne chuda. ale mozno to bude tym, ze cvicim, tak mi svaly pridavaju na vahe. lebo sa mi to zda vela tych 64 na moju vysku

jablkovastrudla
11. jún 2020

@soldi ale ja sa nestazujem, len stihla si urcite nepripadam, taka normalna. plus ty cvicis, ja som bola behat naposledy pred 3 rokmi?

0silvia0
11. jún 2020

@kvetinka75 podla mna @jablkovastrudla nie je rozhodne chuda, je akurat. Ma aj stehna, aj boky. Chude zeny maju miesto noh palicky a 5 cm medzeru medzi stehnami.

jablkovastrudla
11. jún 2020

@0silvia0 tiez si myslim. Normalna postava, ani chuda ani tucna.

kvetinka75
11. jún 2020

@0silvia0 podka mna su palicky uz prilis stihle.

nivea777
11. jún 2020

@katkalubkova ja som po pôrode mala 56kg pri výške 173cm.. Ja som sa cítila super ale ostatni mi hovorili, že by mala trochu pribrať. Vôbec som nebola slabá. Teraz mam plus 13kg a celé zle 😂😂😂

0silvia0
11. jún 2020

@kvetinka75 no tak to si asi kazdy ptedstavuje nieco ine pod slovom chuda.... Podla mna stihla zena je utla, ale pekne utlo stihla. Chuda je podla mna uz prilis stihla, ze je to uz nie pekne....
Ja napriklad som utla postava, utle boky, male prsia. Teraz som pri vyske 165 cm pribrala na 60 kg. Na moju disproporcnu postavu je to privela, lebo mne sa pribrane kila nerozlozia rovnomerne, ale do brucha, stehien a zadku. Pri malych prsiach to vyzera ze som strasne ritnata, cize to musim dat dolu, 2 kg uz su prec, ale ono je to vsetko individualne....

kvetinka75
11. jún 2020

@0silvia0 ja to mam zase opacne. Chuda je taka normalne chuda a stihla uz prilis chuda😄

jablkovastrudla
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
11. jún 2020

@jablkovastrudla co to je pucky?

0silvia0
11. jún 2020

@kvetinka75 no neviem ktora z nas ma tie vyrazy spravne, ale hlavne ze sa chapeme😁

kvetinka75
11. jún 2020

@0silvia0 proste tucne nie su😃

jablkovastrudla
11. jún 2020

@0silvia0 dala som na fotku sipky 😀 to sadlo co ti trci ked si das nohavice-love handles

kecalkova
11. jún 2020

Ahoj! Keď si so sebou spokojná, nerieš to. Aj mne na začiatku vzťahu s mojím mi svokor jemne naznačil, že moja svokra v mojom veku inak vyzerala, že by som mala schudnúť, že postavou sa podobám na svokru a že ona si to môže dovoliť, lebo má svoj vek a ja som mladá. To bolo pred cca 5 rokmi, potom sme sa osamostatnili a mala som pokoj 😂 Bohužiaľ, všetci v rodine majú kilečka. Komu sa nepáčim, nech sa na mňa nepozerá 🙏

lenuliatko84
11. jún 2020

@kvetinka75viem ze krajsie je nebyt obezna

0silvia0
11. jún 2020

@jablkovastrudla jaj, to sadlo tam mam prvy krat v zivote aj ja a veru sa mi to nepaci, vsetky gate su mi male🙈

lenuliatko84
11. jún 2020

@ghelena neboj ,sama som bola obezna,zacala som behat-myslela som ze umrem po 300 metroch a dnes som dala 3 kilometre/ 1 mesiac od zaciatku😃/ sladke jem len v nedelu a vino si dam ked mam chuť

kayyaa
11. jún 2020

@stanulienkat ale ty mas podvahu. Nemozes na zaklade svojej podvahy hodnotit aj ostatne, ze by tak mali vyzerat a tolko vazit. Ja mam 170cm a 55kg som mala v naposledy v 17, a to som bola ozaj vychrtlina, vrece kosti. Potom som dlhe roky mala 62kg a to je moja idealna vaha, vtedy sa dobre citim, som stihla, proste ideal👌. Ked som schudla par rokov dozadu pod 60, veru som sa uz necitila dobre, kosti mi prilis trcali😄 a pribrala smm naspat na 62 a bolo to ok.

bettymacd
11. jún 2020

Po prvé ✊
👸👸👸veľa robí rozloženie postavy👸👸👸
Ak sa pýtaš takú osobnú otázku bolo by optimálne dať fotku....číslo nie je male
Ženy čo majú 160 CM a celý život max 59kg môžu mať šok 😂😂😂😂
Po druhé ja mám rovnakú výšku
A mala som aj 54kg,64kg aj 74kg
Teraz keď si to hodnotím a pozerám foto úprimne poviem
Pri tej nízkej váhe 54kg som bola chúďa ako lata kamaráti sa pýtali čo mi je, či som chora...a to je váha ktorú mnohé ženy udávajú ako normálnu a vyzerajú priemerne...
64kg bola som najkrajšia
74kg som sa cítila fajn, len na niektorých fotkách som to už neskryla,tam sa pravda ukázala bola som oblejšia, na druhej strane som bola veľmi mocná a vela som vládala.
Rozhodne si pamätám vzorec ktorým som sa riadila a to je minus 110ako žena meria to je ideálna váha
Mamina vychovávana v ľahšej dobe mi vraví že stačí mínus 100😂😂
A na margo svokry, mám malú a chudu svokru ktorá KAŽDÉHO rieši či je chudý ale všetci sú veľki a ONA je taká MALIČKÁ a CHUDUCKA 😁nooooo ale že je škaredá ako noc si už nevšimne,sidajedy škodoradostne pomyslím 😂😂😂

Čo kilogramy treba sa pozrieť aj na tvár či je tá žena pekná,no nie!??

tosomja
11. jún 2020
kristiii
12. jún 2020

@jablkovastrudla toto vôbec nie je pravda, s tými puckami ako si to nazvala. Bola som tu kedysi v jednej skupine, čo sme sa snažili pribrať (vtedy som mala cca 46 kíl po pôrode) a ti poviem, že práveže väčšina vychrtlin, ako by ich tu baby nazvali, sme mali práveže taku chlapcensku postavu, utlejsie boky, hore nič moc a keď sme aj niečo málo už pribrali, tak z toho boli práve tie pucky. Takže toto je veľký omyl, ktorý si mnoho väčších ľudí myslí, že každá chudá keď priberie, bude vyzerať lepšie, lebo bude mať cici aj rici, ale žiaľ nie kazda má šťastie na taký typ postavy. A podľa mňa ty si štíhla a vyzeráš super

eva112014
12. jún 2020

Máš nadváhu. Pri tejto váhe sa dostávaš do normálnej váhy.

natalala
12. jún 2020

@eva112014 bmi je tak skreslujuce ze nechapem ze sa tym este niekto ohana :D moj manzel ma napriklad 100-105 kil a je sam sval, ma tehlicky na bruchu a podla bmi je obezny 😂

ghelena
12. jún 2020

@soldi ja som ale nikdy necvicila. Jedine, ked sme mali preskusanie, tak som si tyzden ci 2 predtym zabehala, natrenovala brusaky a stacilo mi mat 3! Ale celkom dost som chodila pesi.

ghelena
12. jún 2020

@lenuliatko84 dakujem za inspiraciu! Budem rada, ked raz nieco podobne napisem aj ja!!!!

0silvia0
12. jún 2020

@kristiii presne moja postava co tu opisujes, ale teraz mam 46 rokov a kilecka sa zacinaju nabalovat... cely zivot som potrebovala pribrat a teraz zrazu strazit vahu😳

eva112014
12. jún 2020

@natalala bmi môže byť pre niekoho orientačný výpočet. Vždy záleží na samotnom človeku, že ako sa cíti. To je najdôležitejšie.

eva112014
12. jún 2020

@bettymacd To je pravda. Len škoda, že v lete plavkách sa na tú peknú tvár až tak nepozerá. 😂
Alebo objednať si plavky, aké nosia moslimky. 🤨😂

sense
12. jún 2020

Ak ti kila vadia zacni zo sebou nieco robit. Ak nie posli svokru do "teplych" krajin
U niekoho par kil navyse nie je problrm, citia sa dobre, su fit...lebo cvicia . Zdravotne vysledky su v poriadku...
A su ludia u kt je par kil naviac uz problem...
Rovnako aj u chudych...moze mat zena 55kg pri vyske 170cm ale jefna vyzera zdravo a stihlo. Drucha je chuda ale mlandrava tzv skinny fat.
A tito co tvrdia treba jest zdravo...tak ano zdravo...ale treba vediet aj kolko...pretoze aj zo zdravej stravy sa pribera...

jenny04
12. jún 2020

@lenocka12345 konečne tu čítam niečo iné lebo mi je zle z toho čo tu tie ostatné ženy píšu.Cudujem sa vôbec autorke že sa to opýtala a podľa mňa tak ako bola so sebou spokojná sa tu za deň zmení.Ludia viete čo znamená byť tučná? Išla by som po meste a ukázala prstom ktoré sú tucne a autorka by medzi nimi určite nebola.Hlavne by som nerobila čo chce svokra,nieže ju pocuvnut lebo nabudúce ti naplánuje ktovie čo.Treba ju slušne zrušiť,nech ti dá pokoj.