icon

Mám 18 rokov, idem sa vydávať a celá rodina je proti mne

25. mar 2021

Príde vám normálne že je celá rodina proti mne ? So snúbencom som 3,5 roka. Je medzi nami 10 ročný rozdiel a od začiatku vTahu ho v rodine nikto nemusí, nikto nie je nadšený z nášho vzťahu ani zo svadby..
Zatiaľ čo moja 23 ročná sestra si pred rokom našla priateľa o 3 roky staršieho a vlastne za 3 týždne majú svadbu.. prečo oni sú spolu rok a každý im fandí q nám nikto ?

larisa
25. mar 2021

Si este veľmi , veĺmi mladá. Nevieš, aký je život . Posluchni svoju rodinu. Oni ti nechcu zle. A pockaj pár rokov nič ti neujde. Lebo ,aby si raz svoj čin neolutovala. 🙂

katkami123
25. mar 2021

A bývať budete kde? Máte niečo vlastne? Keď nechceš byť pri rodičoch?

kitycat
25. mar 2021

Popremyslaj este... Zasnubte sa ale svadbu este nechajte... Zite spolu a uvidis akp vam to pojde pretoze nevirm co chces ako 18rocna priniest do vztahu ty okrem svojich veci? Uz za teba nebudu platit veci rodicia ale tvoj manzel... Uzivi vas? Kde byva? Kde plabujete byvat? Premyslala si co bude ked budete spolu sami za seba?

veve77
25. mar 2021

Nevydavaj sa, prosím 🙏🙏🙏

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
loliki
25. mar 2021

Asistenti niekedy majú len pracovné zmluvy na 2 roky, na dobu určitú. Práca neistá. Je pekné mať 18 a byť zaľúbená. Ale ja tu cítim aj niečo iné. Ty sa chceš vydávať, lebo chceš ujsť z rodiny (!), lebo si s nimi momentálne nerozumieš a nezdieľate rovnaký názor na tvojho snúbenca. Ak má rád vzťah s mladšími dievčatami, práca na škole je ideálne prostredie, aby v tom pokračoval. (!) Či so žiačkami, alebo s učiteľkami. Ak ste spolu od tvojich 15 rokov, vieš presne, aké sú 15 ročné dievčatá. Ak je prelietavý typ, tak má teda ideálne pracovné prostredie. Ak chceš mať takého manžela- sukničkára a nie si ani trošku žiarlivá... tak sa vydávaj. Čo má vôbec vyštudované? Prečo sa zamestnal ako asistent učiteľa? Nič iné nenašiel, alebo cielene takú prácu hľadal? Rozmýšľaj dievčatko. Ty pomaly stratíš vzhľad dievčatka, budeš preňho stále atraktívna?

malva123
25. mar 2021

Myslim,ze sa tu niekto dobre zabava...

matkahelka
25. mar 2021

@cocolino234 a potom sa cudujeme, preco tolko ludi zije na hranici zivotneho minima, preco tu takmer na dennom poriadku zeny-matky pytaju rady na krizove centra, preco pytaju rady, ako si vybavit kadejake prispevky, etc. lebo sa treba v 18 vydat, cim skor si narobit deti a ked nastane stret s realitou, uvedomia si, ze v rukach nemaju nic, ze socialne davky nestacia, ze najst si pracu pri troch mini detoch je nerealne a ak nemaju ochotnych rodicov, ktori svoju dcerusku s detvakmi su ochotni prichylit a pomoct financne, tak ten zivot stoji fakt za velky, velmi velky prd. aj matky, aj tych deti. ja sa povazujem za vcelku inteligentnu, ale toto je uplne mimo mojho chapania. dobrovolne si dofajcit zivot.

janickacrazy
25. mar 2021

Dúfam, že nebudete bývať u svokry, lebo to je z blata do kaluže.

nafka0483
25. mar 2021

@cocolino234 Nemas ty nahodou 18 rokov a 1,5 rocne (alebo tak nejak) dieta? Pozeram, ze v profile to uz nemas, minule si v nejkej diskusii pisala, ze mas 18, tak som pozrela tvoj profil a mala si tam vtedy aj dieta.

elizabet173
25. mar 2021

@nafka0483 myslím, že je toto vymyslená téma, tak, ako táto, kde o tom synovi píše
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/moje-dieta-nechce-jest-co-mam-robit-doktori-nepomahaju-2/

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lalenka33
25. mar 2021

@cocolino234 sorry, ale ty máš skoro 19 rokov máš frajera,ktorý má 21-22, keďže píšeš,že je medzi vami vyše 2 ročný rozdiel a podľa tvojej diskusie z roku 2018,kde píšeš, že tvoje ročné dieťa neche jesť máš už 4 ročné dieťa čiže si rodila v 14-15 a tvoj frajer mal 17-18 , to tiež nieje normálne a ideš tu radiť autorke aké je decko..

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
25. mar 2021

@elizabet173 nie je to vymyslela téma.
Keď sa niečo vymyká vašim normám hneď to musí byť vymyslené že ?

nika3136
25. mar 2021

Niektore tu po sebe citate?
Uprimne lutujem vase dcery. Sama jednu mam ale uvedomte si, ze nie ste v pozicii, aby ste svojim detom organizovali zivot.
"Podla mna sa to ma takto a takto". A ked tvoja dcera tu VS neukonci? A ked aj ano a napriek tomu sa rozvedie? Komentuje tu cast rozvedenych zien a to ste sa nemuseli ani vydavat v 18tich. Nikto nezaruci, ze to bude stastne manzelstvo a je jedno, kedy sa zena vyda, aj keby v 50tke.
Netvrdim, ze to schvalujem, ale povedzme si uprimne, je rozdiel medzi 3 a pol rocnym randenim tohto paru a paru v mojom okoli, kt.sa zasnubili po pol roku a vzali po roku a pol odkedy sa poznali? Nezili spolu a nic to nemeni na fakte, ze ich vek je okolo 30r.

Chybou velkej casti matiek je prave to, ze "ja som ta nevychovala pre tohto" 😃 moja zlata, verim, ze si sa snazila, ale tomu nerozkazes a je jedno koho si si vysnivala.
Pride tu dalsia debata ze mam 18r a chcem ist na interupciu. Cele toto osadenstvo a sa premiestni a zacne pisat ako si ma dieta nechat atd atd. Na vydaj je mlada sumienka ale na materstvo? To nevadi, ze 18tka ide formovat dalsiu osobu, ktora bude tvorit nasu spolocnost. Ak sa rozvedie, bude rozvedena.
Mozete svojim detom povedat svoj nazor, ale ako sa rozhodnu je len na nich. Je dospela, ma svoj rozum.

ivetz
25. mar 2021

Možno vidia to, čo ty nevidíš...vidieť nechceš... Alebo nie si vôbec schopná reálne vidieť!

tykat
25. mar 2021

Som sa normalne zlakla ze tento vikend je velka noc, nic nakupene, okna neumyte 😂😂😂 ...ale deti sa zjavne nudia aj mimo prazdnin.

lalenka33
25. mar 2021

@cocolino234 nech sa páči tá tvoja diskusia o tvojom dieťati

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
natyreggae
25. mar 2021

Presne súhlasím s tebou.. pred nejakým časom son tu založila podobnú kontroverznú tému a všetky hneď že je to vymyslené 😂no lenže ako vidia že ja som reálna a ďalej komentujem a pomáham druhým😀

nafka0483
25. mar 2021

@cocolino234 No ved preto sa mi nezdalo, ze poucujes tu taku co ma v 25 3 deti a je rozvedena a ty sama si rodila ako "dieta" - ale nevedela som ze teda nie je tvoje 🙂

fidka79
Autor odpoveď zmazal
lalenka33
25. mar 2021

@cocolino234 jednobunkovec si tu očividne ty, keby si si všimla čas môjho prvého komentáru, tak by ti došlo, že tvoje vysvetlenie som nečítala lebo mi ho ešte neukázalo ,videla som ho až teraz spätne..A tvoje vysvetlenie mi príde aj tak zvláštne.Iste si si ako 14- 15 ročná zakladala účet na MK aby si mohla riešiť synovca.Vyjadruješ sa tu v komentároch k autorke ako keby si mala 40 rokov a životné skúsenosti a pritom si taká istá stará ako ona.A rozdiel medzi vami je len v tom, že ona je s ním 3,5 roka čo je podla teba hovno a ty si s ním 5 rokov.Vekový rozdiel autorky neriešim.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lalenka33
25. mar 2021

@cocolino234 nie som ani cukrík, ani Lenka.A teda štýl tvojej komunikácie toho dosť povie.Týmto našu konverzáciu končím aby si nemusela čítať podpriemerné komentáre človeka, ktorý nezažil tvoju úroveň a nemusel od 14 rokov riešiť modrý koník.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
boredka
25. mar 2021

V prvom rade sa neporovnavaj so sestrou ani s nikym inym. Kazdy zijeme svoj zivot a mali by sme ho zit tak aby sme boli spokojny a mali sa radi a vazili si seba sameho. Pises ze tvojho partnera tvoja rodina nema rada. Aky maju postoj tvoje kamaratky ? Alebo niekto ini mimo rodiny? Velalrat ked je clovek zalubeny nevnima partnera taky aky naozaj je a hlavne my zeny si muzov radi idealizujeme ... mozem sa spytat preco sa chces vydavat? Mas potrebu byt manzelka nestaci vam Vas vztah tak ako je? Nebojis sa ze ked je priatel na mladsie ze ked budes starsia mozno bude hladat zase mladsiu? Ty si musis sama odpovedat na tieto otazky, ty s nim travis cas a poznas ho..