icon

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesť

kvitok14
21. apr 2016

Ahojte baby .. chcela by som sa s niekím poradiť .. a zaroveň virozprávať :( ... takže .. mám 22 rokou a som zobratá už 2 rok teraz v auguste to bude druhý rok ... ale z manželom sme normálne 4 roky ... máme spolu 3 ročnú dcérku ... no a stala sa taká vec že pred pár mesiacmi nás nechal .. odišiel .. to bolo najhoršie obdobie v mojom živote tak isto aj malinkej .. nechcela mi tížden jesť .. spať ... strhávala sa mi zo sna . hladala ho všade .. a ten pocit keť sa muíš pozerať na dieťa ako sa trápi a chýba jej otec :( :( .... líhať si do postele .. stím že už snami nieje :( ... a pred tím sme sa všeci tulili k sebe :( .... strašné obdobie :( .... a potom po tom čase sa vrátil a teraz býva snami .. ale nikdy snami nieje ... chodí preč :( :( ... druhú ženu nemá vôbec :( ... ale behá z kamarátom ...... niesme spolu ešte ako manželia :( .... a toto mi chýba .....nemôžem sa k nemu pritúliť nemôžem ho pobozkať nemôžem nič :( :( .... a ešte k tomu mi včera zahlásil že sa chce zase odcťahovať nechce sa rozprávať o našom naželstve :( :( .... povie k tomu iba tolko že ma má ešte rád ale že to už nieje ako pred tím :( :( ..... moje dieťa .. má už 3 roky a nechce rozprávať a preto lebo vidí čo sa robí medzy niami dvoma .. pred tím sme boli velmi šťasní .. ale neviem čo sa sňím stalo a keť som sa ho opýtala či ho to omrzelo povedal mi na to že nie ... poradte mi čo mám robiť velmi ho milujem a chcem byt sňím viem že asi si poviete vikašli sa na neho príde niečo iné a a lepšie .. ale ja chcem len jeho aj keť je taký aký je ... baby stze moja jediná nádej poradte ako si ho mám zýskať naspeť :( :( .. skúšala som už všetko

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesť
kvitok14
autor
21. apr 2016

len potom rpečo somnou spáva ... a dakedy sa chová ako keby sa nič nestalo nechápem rpste a dakedy mu prepne a dovidenia žiadna reč iba krik a odchádza chodí večer domov :/

kvitok14
autor
21. apr 2016

toto je ten debil ktorý mu dáva rozumi a chodí sňím všade

lalinko2010
21. apr 2016

@kvitok14 zamiloval sa do kamaráta......

timikaj1
21. apr 2016

Ja by som tipovala, že vietor fúka od kamaráta, možno mu hučí do hlavy, že je pod papučou a že sa nemá dať komandovať od ženy a chytá ho nostalgia po staromládeneckých slobodných časoch, kedy nemal žiadnu zodpovednosť a mal voľnosť, išiel si kde chcel a robil , čo chcel!Ja by som ho tiež nechala, nech si ide,veď sa vráti , keď nebude mať taký servis ako doma...

kvitok14
autor
21. apr 2016

timikaj1 máš svetú pravdu je to tak on mu hučí do hlavy a pravdu zabila by som tochto človeka rozbrláva rodinu :(

timikaj1
21. apr 2016

Podla fotky "debila"🙂 usudzujem, že potrebujú "žiť", vymetať bary a pod....Ako tu už baby písali nevybúrené decko!

timikaj1
21. apr 2016

Jaaj, nejakým spôsobom eliminovať z dosahu kamaráta, len ako?

kvitok14
autor
21. apr 2016

@timikaj1 no ved ako keby on zmyzol z nážho života zase by bolo všetko pekné a zas by bol snami

myjusiatko
21. apr 2016

@kvitok14 a čo jeho rodičia? Baviš sa s nimi? Oni s nim nehodia rec?

vydrnik
21. apr 2016

Vybodni sa takeho hnupa,nespi s nim,ked m viac kamosa nez rodinu,ty trpis a on si uziva,takeho uz by som davno vymazala z hlavy,a neverim ze by sa zmenil kbysa kamos odstahoval

bluka2
21. apr 2016

@kvitok14 Na toho kamarata+ sa nemusis hnevat, je to tvoj muz, ktory je ten idiot. Spravny chlap by stal pri rodine a nie tak zrazu sa nechat ovplyvnit a zmenit kurz, bez vysvetlenia, bez komunikacie. Lepsie vam bude samym. Niet o co bojovat. Daj sa do poriadku kvoli dcerke, este na vas caka stastie inde. My sme tiez same 2 baby a je nam fajn. Ries prakticke veci, ako ti napisala SUE a drz sa

timikaj1
21. apr 2016

@kvitok14 podľa mňa nezvláda ani zodpovednosť za dieťa, je ešte veľmi mladý a chce si užiť bezstarostný život a docvaklo mu to teraz s výdatnou pomocou kamaráta☹...

kvitok14
autor
21. apr 2016

@vydrnik práveže áno keť tu on nebol nikde nechodil bol snami venoval sa chodili sme kade tade spolu .. večer film sviečky a všetko a na neho ani nepomyslel a ako prišiel naspeť sem zase je to že nič absoludne ...

bluka2
21. apr 2016

Je uplne jedno, ake ma mlady dovody. Ci je gay, nevybureny, ci mu svihlo, ..... pre autorku to ma tie iste dosledky! Aj ked ak je gay tak to moze mat pre nu este horsie dosledky, ak spolu stale spavaju: mozne pohlavne choroby

kvitok14
autor
21. apr 2016

toto mi chýba : (:( :( .. tolko šťastia :( :( ...

kvitok14
autor
21. apr 2016

ona je moja láska a cíťim že jej ubližujeme velmi keť ona nás velmi miluje najviac ako sa dá ona potrebuje nás obidvoch a velmi ho miluje :( :( .. aj ona

salamistka
21. apr 2016

možno sa vráti, ale už to nebude nikdy také ako predtým, stále budeš mať v hlave, že čo keď ho to znova chytí...inak ale istotu nemá vo vzťahu nikto, nielen ty, takže sa dá aj tak žiť...otázke je, či chceš...a či chceš takéhoto chlapa, teraz si zamilovaná, myslíš si, že je dokonalý a všetko bolo krásne, keď ste boli spolu...ale zamysli sa, má aj zlé vlastnosti? určite veľa...pomáha ti v domácnosti, stará sa o vás, pomáha ti s dcérou, pochváli ťa niekedy, urobí pre vás všetko?

kvitok14
autor
21. apr 2016

@salamistka bože trhá mi srdce velmi ... stršná bolesť .. ved to že robil to .. chválil .. pametám si na jednu vec čo povedal raz milujem ťa takú aká si si môj život nikdy ťa nenechám ... milujem keť si v mojom náručí .. a teraz nemôžem ísž ani k nemu ani ma nechyťí nič .. bože ja nemôžem .. nevládzem som slabá .. nechcem nič na svete ani drahé autá a ani šperky a ani nič ani domi ani majetky len jeho srdce a to aby sme boli šťasní nechcem vela :(

lvka
21. apr 2016

@kvitok14 no...ked s tebou normapne spava a potom chodi prec, preco by mal nieco menit? ma sex a volnost a ziadny zavazok ved sa ma super...chce sa odstahovat? no ved nech ide, ale nemusi chodit domov na prietrtky...uz by mal vyhadzane veci...a ty dvihni hlavu hore, nemas za cim plakat

timikaj1
21. apr 2016

Ja by som mu vyložila kufre pred dvere s tým, že mne tu dieťa nikto stresovať nebude!A nech si mladý porozmýšľa a potom nech ma príde oboznámiť , keď už bude mať jasné, čo vlastne chce a to by som si ale sakramentsky rozmyslela, či ho len tak vezmem späť!Určite nie s otvorenou náručou, aká som šťastná, že sa vrátil, by dostal podmienky!!Určite sa mu nepros , neplač pred ním, hore hlavu a hrdo, nech si uvedomí o čo môže prísť!!!

misel0806
21. apr 2016

@kvitok14 jq by som s takym chlapom zit nemohla je to este decko nevyzrete nievie co je zivot rodina dieta..... Miesto toho sa flaka s kamaratom ktory tvojmu muzovi oblbuje hlavu nezmyslami.... Nato aby ste boli stastny si prvom rade musi uvedomit on ci mu je prednejsie jeho dieta a ty alebo kamarat.... Ty snim chces byt aj cez mrtvoly on on sa ktomu akosi nema....chlap ma byt v prvom rade chlapom a nie pubertiakom.... Prepac ale myslim si ze dobre to uz nebude.....zo svojho muza nemas nic on si chodi kade tade a ty sa trapis takyto zivot chces viest???😀

maxiva
21. apr 2016

@kvitok14 tak mozno ho kamos zvlaca a dava mu blbe rozumy.no,ale rozumny chlap vie,ze rodina je na prvom mieste.nasilu ho pri sebe neudrzis,to sa neda 😒 vies su rozne fazy ako sa s tym clovek zmieruje.najprv budes plakat,potom sa obvinovat,prosit ho,potom si total zmenis vzhlad a,potom ho budes nenavidiet a nakoniec ho budes mat v trubkach a budes konecne stastna.mozno uz s druhym muzom.s takym,ktory si vas zasluzi 😉

misel0806
21. apr 2016

@kvitok14 aj to ako mozete spolu spavat ked sa tak sprava. Ja by som ho ani do postele nepustila.... Ked je kamarat viac ako ti nech spi unho ktovie co by tam robili... Nemas to lahke hlavne ked mas takeho muza..😀

mimla
21. apr 2016

Mno... Ideš príkladom aj dcére. Takže chápem, že chceš kompletnú rodinu a podobne, ale dcéra sa naučí, že je normálne ak mama plače, a tato tu raz je, raz nie je. Najrozumnejšie je poslať pána manžela do preč. Už len kvôli vlastnému dieťaťu. Ukázať jej, že toto sa netoleruje. Predstav si že by si ona v dospelosti našla chlapa, ktorý by po nejakej dobe zmizol a flákal sa s frajerom.

Ale ak chceš, ešte existuje iná cesta, za predpokladu, že chlapci fakt nie sú orientovaní jeden na druhého. Skamaráť sa s tým "debilom" a následne mu nájdi frajerku.Chlapec má priveľa voľného času.

maxiva
21. apr 2016

@mimla a kto by ho chcel 😀 😀 😀

kiwi3
21. apr 2016

@slniecko154 niekto tu nerozumie vtipu

misel0806
21. apr 2016

@maxiva veru s oci mu nic dobre nekuka tazky macher s retazu a krizom no ziadny svatuskar😇😇

mimla
21. apr 2016

@maxiva Ti už jej môže byť fuk 🙂 Hlavne, že ho zamestná. Dobre je posunúť mu takú riadnu semetriku. Tá ho už dá do laty a napríklad dúfam, že tú polyesterovú vetrovku mu potom hodí do koša.

maxiva
21. apr 2016

@mimla tak to hej 😀 😀 a mozno ho do toho kosa praskne celeho 😀 😀 😀 😀 a on ju za to vybozka 😉

kvitok14
autor
21. apr 2016

@mimla milujem svoju déru než čokolvek na svete a chcem aby mala kompeltnú rodinu a bolíi ma srdce keť vidím ako si spolu lahnú a ona sa hk nemu pritúli a obíma ho :( :( ... a keť ide preč plače 🙂 🙂 ... ani ja nemám otca a do teraz mi chýba :( :( ... a to už mám 22 zanechalo to na mne nechcem aby mala toto aj moja dcéra :( .. neviem to pochopiť ozaj :( .... takí sme boli šťasní vela lásky ... nežnosťí :( ... a keť povedal mojej mame že ja tvojej dcére nikdy neublížim :( ... bože prečo chcem tak vela ?? .. nechcem drahé veci od neho ani majetky a ani nič .. len jeho srdce aby sme zas boli šťasní a zas sa mohli smiať a kráčať ruka v ruke .. ide mi srdce roztrhať keť ideme spolu niekde on popredu z malou aja po zadu ako keby som nebola od nich .. velmi sa trápim