Mám 22 rokov a zatiaľ žiaden vzťah
Čaute, chcem len poradiť od skúsenejších, mam 22, a zatiaľ žiadny vzťah, V krátkosti, na silvestra som spoznal jedno dievča. Pekná a inteligentná, vedeli sme sa o všeličom porozprávať, zaujímal som o ňu čo študuje a tak bežne.. ale v podstate prislo 11 hodín večer a obaja už mierni prípity ale pri zmysloch sme sa na seba začali "lepiť" ale v tom momente nás v kuchyni kde som jej pomáhal a sedeli sme tam len dvaja vyrušil nečakane kamarát, ona sa hneď strhla a o niečom sa tam snim bavila. Viem že potom už sedela v obývačke a o niečom sa rozprávali a najbližšie ráno celý deň ležali v posteli a o niečom sa bavili .. Jej kamoška mi písala že sa jej kamarát páči no a ja viem že aj jemu ona.. Tak neviem mám jej napísať či niekam nezájdeme von? Nechcem totiž to aby sa kamoš na mňa hneval že jej vypisujem a volám ju von keďže oni niečo medzi sebou teraz riešia.. Ale tiež to nechcem nechať len tak plávať.. Ďakujem za seriózne odpovede
...
Nevystrelis - nedas! Ak sa ti naozaj velmi paci, napis, zisti na com si... Ak ti odpise ze nema zaujem, tak potom ju neries... Ja osobne by som si nikdy nevybrala muza, ktory by sa stiahol do uzadia 🙂
Pokial je to v tomto stadiu, tak to proste skus...horsie ako "nie" to nebude.
Pre mňa je takéto spoznávanie sa strašne úbohé. Len sa zmatlať a vtedy sa dokázať s obmedzeným IQ baviť s niekym a skočiť s nim do postele rovno. Ble.
@bennn suhlasim. A hlavne, dievca sa v jeden vecer lepi na jedneho (autor) a o nejaku chvilu lezi v posteli s inym. No neviem, ale od takej radsej ruky prec.
bud ta odmietne alebo bude hrat chvilu hru na oboch a nebudes vediet na com si, budes za trapoša
A vsak skus, napadlo ma pri docitani tvojho prispevku. Potom, reku prejdem si to este raz, ale co ti ja viem..dievca pripite lepi sa na Teba, potom pride kamos a uz len s nim v posteli...skus sa zamysliet, ze preco tak zrazu spravila...ci si mal byt navnada aby kamos ziarlil a ty si ju skutocne nezaujimal alebo dievca ma rado ked je stredobodom u viacerich chlapvov...neviem odpovedz si...ci sa ti naozaj paci a chces s nou vztah alebo sa ti paci lebo ta s nou laka len jedna vec...ak to druhe skus a uvidis, ak neziskas, tak ani nestratis

tento boj si prehral, urcite nepis. Jej kamoska ti povedala, ze jemu sa paci ona a jej on