Mám 30 rokov a moja mama na mňa stále kričí a nadáva mi
Mate niektora taku matku,ze este v 30 rokoch po vas len huka nadava vam?chcela by som sa odstahovat...len nemam taku moznost,ale sprava sa ku mne hrozne,napr.po nocnej naschval krici,nenecha ma vyspat,do vsetkeho sa stara a stale sa chce iba hadat.
@hettinka ja davam peniaze jej nie ona mne
Asi treba pouvazovat ako sa od nej odstrihnut prestat davat peniaze,nech si zarobi sama a zacat premyslat ako a kam odist...co otec
@terezka1947 ono by to aj napadlo, ale to by sme museli pocut druhu verziu, ku ktorej sa nedopatrame. Ja si myslim, ze je to vzajomne a chyba ja na oboch stranach
Pozri, mas 30
Nie je to najviac, ale uz ani najmenej. Úver na dom rodičov budeš platiť do 35. Kedy chceš začať žiť vlastný život? Mat vlastnú rodinu? V 35? Si dospelá žena, tak sa vzchop a začni riešiť aj svoj život. Áno, matke si vďačná za svoj život, to ale neznamená, že ho celý musíš podriadiť jej. Pokiaľ nemá na financovanie domu, dom predať, vyplatiť úver a matku presťahovať do menšieho bytu.
A ty začni žiť svoj život. Píšeš, že máš partnera - ako si predstavuješ budúcnosť? Že večne budeš financovať matku a on bude financovať Vašu rodinu? Pokiaľ nezaraba nadštandardne, tak pochybujem, že bude z toho nadšený.
Máš 30 a je načase riešiť vlastný život.
Matka vrieska, lebo si stále jej dieťa v detskej izbe (neuvedomuje si, že uz 30 ročné). Vrieskat prestane, keď sa postavis na vlastné nohy a budete sa uz len navštevovať.
@dadanu5 ona je na dochodku uz
@dreamer4 no presne takato je aj ona
takze si to zhrnme ty si si zobrala pozicku na prerabku domu mamy tj domu ktory ti nepatri a teda preto si sa ocitla v pasci (musis platit 200 eur ) a tento dlh ti ostava aj ked od mamy odides
tvoja mama toho zneuziva voci tebe
no nelahka situacia nastastie uz LEN na 5 rokov ja by som zasla za psychologom su aj zadarmo cez obvodaka aby ti poradil ako vzdorovat manipulatorskej mame a skusila by som si nastavit pravidla
s mamou sa predpokladam neda dohodnut ze by tu pozicku na prerabku platila ona
skus byt co najviac mimo domu mozno fakt lacnu ubytovnu mas to tazke ale poucenie do buducna neber si pozicku na nieco co nie je tvoje
Tak to, vo jej dávaš, daj na nájom a máš to.
no keby si stále bývala u mňa ako 30ročná, tak tiež ti furt nadávam a kričím
@hettinka vies citat s porozumenim asi nie lebo by si vedela ze si zobrala pozicku na prerabku maminho domu a tu musi platit aj ked bude byvat inde
@simca06022011 výplaty sú síce v BA vyššie, ale aj vyššie výdavky. A to o hodne.
@sasa1310 skor nez odsudis citaj. Ona zivi mater a plati uver na materin dom, nezivi mater ju.
@danielinaa neodsudzujem, ale keď je blbá. Načo živí mater a platí úver na "materin" dom, keď "mater" kričí celý život? Mohla dávno splácať svoje.
@loginexistuje tak dúfam že si dala aspoň časť tomu na seba prepísať, keď berie pôžičky na dom. A keď už prerabali, mala si oddeliť svoj byt.
S mamou nic neurobí, kým tam bude, bude to takto.
Aj moja by kričala keby snou bývam, preto som od 18 tích preč a vďaka tomu mame pekný vzťah s mamou.
Netreba brať do prenájmu celý byt, stačí izba do 150 sa zmestís. S mamou sa skúsiť dohodnúť, popredavat co ide (najlepšie celý dom) a vyplatiť uver
Anonym, a frajera nemáš, ku ktorému by si mohla ist?
Ak od nej kvoli tomu odisiel tvoj otec, tak je to typ ludi, ktory nevyjde s nikym, obvinuje vzdy druhych a teraz sa vozi po tebe.
Mas na vyber. Dalej trp, alebo odid. Odchod je lepsi, lebo po urcitom case skoncis ako ona a preberies jej vzorec spravania. Budes sa spravat ako ona ... a aj zostanes sama ako ona.
Neviem, odkiaľ si, píšeš, že u vás podnájom drahý.. chod do ba, izba v byte do 300€ sa určite nájde, úver 200€, so stravou sa možno zmestis do 100€, MHD, niečo pre sbea atď 100€.. to je spolu 700€ a toľko v ba zarobis aj keby si v mekaci robila.. ale budeš v kľude, bez stresu z matky..
@airaw kamoška býva v krásnom byte v ružinove za 150 ečok a krásny, novy. (Samozrejme su 2 kamosky na izbe) takže dá sa násť vyhodne byvanie v BA
Len tak pre zaujímavosť nápis v ktorom meste žiješ a akú máš prácu.
Ľahšie sa potom bude debatovať s tvojich možnostiach
@basullinka jasné, že sa dá, i keď ja by som po 30 (aj pred) bývala v izbe radšej sama ako s niekým 🙂

@hettinka ked nemá ani na podnájom, tak asi na byt ťažko bude mať...