Mám 4 krásne dcéry a je mi ľúto, že nemám syna
Ahojte. Mám 4 krásne zdravé dcérky. Som za ne vďačná. Ale stále je vo mne túžba po synčekovi. Najstaršia má 6 a najmladšia 15 mesiacov a mna to stále neprešlo. Teraz sme kúpili nové auto a mne sa hned v mysli objavilo aké by to bolo keby tam bol syncek ako by som sa cítila úplná a šťastná, na druhej strane ma už veľmi vyčerpávajú aj tieto štyri, ani po finančnej stránke to nie je na ďalšie dieťa, gynekologička mi zakázala otehotniet skôr ako po piatich rokov od pôrodu. Ako sa zbavit tejto velkej túžby? Chodim aj k psychologičke ale nepomáha to. Dosť som aj pribrala ,zajedám smútok. Muž mal milenku cez internet to mi tiež na nálade nepridáva. Aj poznámky okolia kedy bude syn. Mám taký pocit ,že som zlyhala a nič sa mi nesplnilo, čo som v živote chcela.. Stale som unavena a bez života. Ako zahnať túto túžbu ?
Fiha, nic da ti nesplnilo? To fakt? Vies aky je to dar mat 4 zdrave deti? Zivot nedava to co chceme, ale to co potrebujeme.. skus najst pokoj a vdacnost v dusi.. toto fakt neni dôvod na smutok.
@solmas v prvom momente som si myslela, že ide zase o nejaký žart a dnes vytvorený nick, ostala som však v nemom úžase, že si asi reálna 😨 to akože kedy manžel stihol milenku? a čo znamená milenka cez net? akože sa takto s ňou zoznámil alebo sa odbavil na nejakej štetke z internetu? lebo to je zásadný rozdiel. Ďalej nerozumiem tvojmu zmýšľaniu - dovtedy chceš rodiť, kým nebude syn? ty nepotrebuješ meniť gynekologičku a nepotrebuješ psychologičku. Potrebuješ psychiatričku a prácu. Chlap potrebuje jebnúť cez papuľu a prebrať sa k životu - ak je teda fakt taký, žeby sa s nejakou schádzal. Len mi nejde do hlavy, že ty ešte stále uvažuješ nad synom pri takomto mužovi?
@solmas mala by si sa zamerať na to čo máš a nie na to, čo nemáš. V dobe kedy je umenie nežiť z ruky do úst pri dvoch deťoch sa trápiť nad tým že mám 4 zdravé dievčatá ale ani jedného syna? Začni sa socializovať lebo predpokladám že si doma na rodičovskom a máš čas rozmýšľať nad malichernosťami.
@panelacikova pisali si spolu na nete o sexe ci sa stretavali neviem ale bolo to opakovane s viacerými ženami
@solmas to ma mrzi ze nemas syna. Ja viem ze tieto pocity maju aj maminky ktore maju len synov a tak radi by mali dievcatko. Kamaratka ma dvoch synov a tak velmi tuzi po dievcatku - a uz to nejde, zo zdrav. dovodov. Zdoverila sa mi, ze chlapcov miluje ale ta tuzba po dievcati je obrovska a niesom si ista, ci ju to niekedy opusti. Mala tuzbu mat dievcatko aby s nou mala vztah ako ona s mamou. Tym ti len chcem napisat, ze v tych pocitoch niesi sama. Ale ako vidiet v tejto diskusii je to tema o ktorej zeny moc nerozpravaju pretoze sa casto dockaju odsudenia. Ale potesim ta, moja svokra ma teraz dievcatko a je besna 😀 po troch synoch. Miesto vychovavania dcery si len uziva vnucku a ta ju miluje. No stastie ultra. Je tak stastna. Myslim ze este je sacna, ze si chlapceka uzijes naplno - pretoze vsetky starostli mozes hodit na hlavu mam, a ty mozes rozmaznat vnuca 🙂
@solmas ani moja známa netušila,či sa stretávali,kým nemusela na gynde riešiť pohlavnú chorobu.K deťom....s takým chlapom syna,len aby sa ti splnila túžba? sa spamätaj....Hlavne,nech sa toto nikdy nedozvedia tie tvoje dcéry,že sú mame málo,lebo sú "len" dievčatá.Niet nad zdravé dieťa ,to si opakuj každučký deň,namiesto toho nezmyslu,že musí byť syn,lebo inak je to život o ničom.Súhlasím s už napísaným vyššie....padaj do roboty a nebude čas riešiť somariny.
neviem ako pracujete s psychologom, ale kde prameni ta tuzba po synovi? (nenaplnena laska zo strany otca, manzela, muzov? co by si si nasledne mozno kompenzovala na synovi? nic v zlom, len treba hladat pricinu tej tuzby....). Zaroveň ak ma okolie blbe poznamky- to ci to bude dievca alebo chlapec ovplyvnuje MUZ - takze ak ma okolie blbe poznamky povedz, ze tvoj muz nevie robit chalanov a nech idu za nim sa opytat. Zacni sa venovat SAMA sebe, nie sa upinat na nieco, co nevies ovplyvnit, vies ovplyvnit ostatne veci, len treba zacat a chciet a neodsuvat to na potom 🙂
Veď si adoptuj. A budeš šťastná a nebudes musieť ani zajednat skutok. Detské domovy praskajú vo švíkoch. Alebo si zober do pestúnskej starostlivosti.
čo by mnohé dali za 4 zdravé dcéry, život bez stresov čo dať deťom do úst. Život je krásny, keď si uvedomíš, čím všetkým ťa obdaril.
No to co popisujes ze si pisali na nete o sexe poznam, mala som takeho hajzla za frajera.. uz je nastastie byvaly.. vypisoval si s inymi o sexe a pod. Asi su to take druhy muzov ktori si zvysuju ego tym, ze sa o nich zaujima ina zena cez internet. Ale pritom by nikdy kvoli tym lacnym zenam svoju oficialnu partnerku neopustili
Moja prababka hovorievala:keď je koze moc dobre,ide sa šmýkať na ľad! Nemáš predsa prečo smútiť,máš viac ako mnoho iných! Uživaj si to a uvedom si,že tvoja nespokojnosť ubližuje celej rodine😄Dievčence sú predsa super😍
moj dedo bol taky, mal 4 dcery, jednu, druhu, potom jednovajecne dvojicky (co predpokladali, ze konecne bude syn, to bol sok :D ) a dedo furt svoje, ze babka mu syna nevedela dat, .... az sa rozviedol nasiel si mladsiu, splodil syna ! to bolo radosti, kym syn v 19tich neoznamil, ze je teply :D karma je zdarma 5 dievca v muzskom tele
@solmas co by som ja dala za to mat 4 zdrave deti ja mam deti sice 5 najmladsia autistka ma 8 a pol roka je najmladsia a vermi nezastavime sa vobec ale najdem si cas aj na manzela a ostatne deti bud stastna ze nemas trapenie ako ini
Radite jej nech vymeni chlapa. To si tu fakt niekto mysli ze sa najde dakde nejaky idiot co si zavesi na gagor daku matku so 4 detmi???
ja to mam naopak ja zase vobec po chlapcekovi netuzim :D dokonca ani ked vidim nejake babatko a je to chlapcek nic to somnou nerobi a ked dievcatko tak hned tik tak :D
a prosím ta prečo ako si ty zlyhala
však to či bude baba alebo chalan určuje mužká spermia genetika , čiže ak chceš syna tak zmenit manžela
to je jeho jedina väčšia uloha vlastne, to že nemáte syna to s tým nič neurobíš iba ak by si vymenila manžela
@renata1405 ale nájde, nejakého takého čo jej spraví ďalšie decko a vykašle sa na ňu a aj to decko
@solmas mrzí ma, že sa trápiš. Viem, že to nie je úplne racionálne, ale buď rada, že máš baby, aspoň sa nebudeš musieť rozčuľovať s nevestou.
@solmas aja túžim mat syna a keď som bola menšia túžba bo bračekovi bola silná...
Niekto chce dievčatko niekto chlapčeka
Viem že syna mať je nemôžne
Aja budem rada ked budem mat jednu dcéru
Maš 4 dcéry ďakuj!!!!!!
niekto sa tu snaží 10rokov o dcéru! A každý mesiac plače že test je negatívny! A je uplne poriadku
Viem túžba je silná vec ale hovoríš sama nemáš financie na 5te bábo a manžel ti skoro išiel za druhou! Tak bež za rodinnou staraj sa o muža o krásne 4 dcéry ...každý je Smutny a ma stresy s niečoho! Niekto ma stres a smútok či vlastne jeho dcera sa zobudí ráno!
@solmas Ja by som ti tak nalozila z duse ty aaacch.Co by si robila keby si mala postihnute dieta?Ja mam tazkeho autistu druhy zacal vykazovat znaky autizmu az teraz ako skoro 16rocny.Mam dve dcery zdrave,dalsia sa narodi o chvilu a som sama.Nic sa ti nesplnilo?ty si taka truba aku svet dlho nevidel,daj si pozor aby si neprisla o to co mas za to aka si nevdacna...

zmeniť gynekologičku - po 5 rokoch po pôrode? a to čo si rodila vorvaňa?
zmeniť psychologičku - načo ti je ak nepomáha?
zamestnať sa - ale reálne, vypadnúť z domu, lebo očividne to nezvládaš ani ty, ani muž, obom vám z teba/detí prepína (ty to riešiš prežieraním, on milenkou)