Mám divného muža?
Ahojte, prosím pomôžte, už som zúfalá. Je toto normálne? Môj muž bol na začiatku úplne super, sadli sme si a dobre sme si rozumeli. V poslednej dobe sa u neho ale prejavila divná vlastnosť, a to že nemá rád moje ponožky. Asi to znie ako vtip, ale je to fakt tak. Úplne ma to vytáča, je to normálne? Vkuse mi nadáva, že si mám dať dole ponožky lebo majú kriklavú alebo škaredú farbu. Začalo to asi pred pol rokom keď som si kúpila sadu takých trochu kriklavých ponožiek. Najskôr to hovoril tak polovážne ale teraz sa s ním už nedá vydržať. Stále mi hovorí že si mám vyzliecť ponožky lebo majú hroznú farbu. To mám stále nosiť pančuchy alebo chodiť na boso? Mám ho dať vyšetriť? Nie je to príznak nejakej psychickej poruchy? Máme už spolu dieťa, nechcem sa s ním rozviesť.. ale keď to inak nepôjde
alee, fakt diky, na zastavke na mna kukaju, co sa rehocem...
možno maju tie ponožky vonu olomouckych tvarožkov ?
"milujem" otázky a témy takéhoto charakteru od novozaložených účtov 😵
@tvaroztek podla mna sa s nim rozved....inak to nejde....tu nejde o nejaku blbost, ale o ponozky....zopakujem, aby si si vsimla/vsimol tu vaznost, ktora z toho ma vyzarovat...PONOZKY....jedine rozvod prichadza do uvahy, ziadna ina moznost tu nie je...keby ta podvadzal, mozte ist do poradne, alebo sa mozes zbavit tej druhej zeny, ale ked ide o ponozky....niet inej cesty....za chvilu zacne siahat na ponozky aj detom, pripadne rodicom, svokrovcom a ostatnym pribuznym a potom co? ha? pytam sa, co bude potom...toto je len zaciatok.....a ak ti siahne na ponozky, uz sa nezastavi pred nicim....
prijemnu zabavu... 😝
@danjelca, no, moj na jednom z prvych stretnuti, ze ideme na zmrzlinu, ale ze drzi dietu. No a vypytal si vsetky zmrzliny co mali. Neklamem, bolo ich plus minus 20 druhov. Babenka nakladala a hovori, ze uz sa to nezmesti ho pohara, on, ze ale nebojte zmesti a zavolala si kolegynu a ta cumela jak puk. No citila som sa jak blb. Dnes by som to mala na haku 😀, uz nic take nehrozi, lebo 20 Eur za zmrzlinu nedame 😀
Baby prestante, ponozky nie su dovodom na rozvod. Najvacsi dovod na rozvod je, ked doma chyba cibula 😀
Olomoucké tvaružky. 😀 Ide tu o ponožky, cvrkla som si. 😀
Fu, teraz sa so mnou rozvedie, ten cvrk, to je iný dôvod. 😀
@tvaroztek, no neviem, mne napadlo ci nema milenku, ked je odmerany. Ale nevravim, ze ma, to mi len napadlo. Nech ti kupi ine ponozky a nos tie, alebo nos tie co mas, nech si zvykne. Mne to pripada divne. Hod sem prosim ta fotku tych ponoziek, mozno ti povieme, ze ma pravdu a je po probleme.
@tvaroztek ak mu vadia ponozky..proste ich nenos..kazdy moze mat nieco co mu vadi..pises, ze sa mu vo firme dari, dba na svoje postavenie a teda aj urcite obliekanie a mozno sa za tie ponozky hanbi, mozno na neho posobia asexualne alebo ho proste ta farba irituje a ani sam nevie preco
ak ma toho vo firme vela, potrebuje ventil a nasiel tie ponozky ako moznost vyburit sa..ale poor, moze to byt crta manipulatora
pripadne ma mladu sexi sekretarku..chce ti byt verny..ale tie ponozky ho zvadzaju k porovnavaniu a tebe kradnu body
jednoducho ich pri nom nenos a uvidis..ak sa vrati do normalu, tak ho neries a ak si najde nieco ine, co mu zacne prekazat, tak patraj kde je prava pricina zmeny jeho spravania
@tvaroztek mas pravdu rozved sa a ako dovod napis PONOZKY 😀
strasne som sa zasmiala 😀 ale zas na druhej strane.ani moj muz nemal rad moje oblubene kriklavo zlte a kriklavo zelene ponozky so stupidnymi obrazkami 😀 a to myslim vazne.tie ponozky som minule videla schovane v skrini.tusim ich vytiahnem,ked ho budem chciet nasrat 😀
@tvaroztek Mne to nepride smiešne, aj mojmu teraz uz manzelovi.... vadilo na intráku, ked som v tej dobe nosila tie "palčiaky" a este k tomu aj pasikovo farebné.... stale mi povedal - daj to dole pre panajana!!! nemal ich proste rád 😀 a aj dnes po 5 rokoch manzelstva, ked si dám obyčajne- velmi farebno - pasikavé, mi povie, že čo to mam na nožkách za "atrakcie" 😉 Ale v poslednej dobe, nosím len bud biele a čierne..... 😉 Povedz mu teda nech ide a nech Ti kupi ponožky podla jeho predstáv..... a ked už ani potom nebude pokoj, tak mu povedz nech sa ide dať liečit..... 🙂 Ivka
@tvaroztek mozno je citlivy na urcite odtiene farieb a drazdi ho to, ja napriklad neznasam "hrdzavu" 🙂 . Keby mm taku nosil, tak ju smarim do kosa 😀.
Akoze nechapem, ked ta to tak trapi, tak preco nosis tie ponozky??? Kup si normalne farebne, alebo chod kupit s nim. Moj neznasa, ked nosim cierne, jemu sa pacia farebne 😀 . Ale inac je normalny 😀
😀 😀 😀 ešteže som sem nazrela, inak by som šla spať bez vtipného momentu dňa 😀 😀 😀 A najviac ma nepobavia zakladatelia tém, a však sranda musí byť a každý sa nejako bavíme, ale niektoré odpovede 😀 a nemyslím tie vtipné 😀
@tvaroztek skús svoj problém radšej konzultovať na tejto stránke: http://www.mojestarosti.cz/poradna/nezaraditeln...
jaj...tak to je uz fakt moc, taketo nieco vymyslet je uz samo o sebe chore...moja, chod sa niekam prebehnut...nech sa mozog prekrvi.... .

@tvaroztek počuj narovinu sa ho spýtaj...alebo vieš čo? buzeruj ho naoplátku ty...čo nosí trenky, slipy? tielka?