Mám divného muža?
Ahojte, prosím pomôžte, už som zúfalá. Je toto normálne? Môj muž bol na začiatku úplne super, sadli sme si a dobre sme si rozumeli. V poslednej dobe sa u neho ale prejavila divná vlastnosť, a to že nemá rád moje ponožky. Asi to znie ako vtip, ale je to fakt tak. Úplne ma to vytáča, je to normálne? Vkuse mi nadáva, že si mám dať dole ponožky lebo majú kriklavú alebo škaredú farbu. Začalo to asi pred pol rokom keď som si kúpila sadu takých trochu kriklavých ponožiek. Najskôr to hovoril tak polovážne ale teraz sa s ním už nedá vydržať. Stále mi hovorí že si mám vyzliecť ponožky lebo majú hroznú farbu. To mám stále nosiť pančuchy alebo chodiť na boso? Mám ho dať vyšetriť? Nie je to príznak nejakej psychickej poruchy? Máme už spolu dieťa, nechcem sa s ním rozviesť.. ale keď to inak nepôjde
skus mu aj ty take kupit 🙂 🙂 🙂 🙂 mozno ti zavidi, ze on take nema , ten moj zasa miluje cim mam kriklavejsie tricko s cim vacsim vystrihom , tim je to lepsie 🙂 🙂 🙂 🙂
moj sa mi kedysi smial, ze spim v ponozkach ze on by to nevedel a teraz spi on v ponozkach a ja ich mam dole 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@katka1981 Mas pravdu. 😀
@lucka1987, co ti prosim ta moze vadit ked ma muz ponozky v posteli? Moj teda nenosi ponozky cely rok, lebo na prezutie ma zabky, ale vobec by mi to nevadilo, ja zas naopak cely rok ponozky nosim, aj v nich spim, sice dnes som bosa 😀 a neviem si predstavit, ze by ma niekto zato zhukal. Lepsie ako studene nohy. Ja neznasam ked ma chlap bose nohy v sandaloch, celkovo neznasam take tie sandale neviem ako ich nazvat nezavislacke, ci ake na take suche zipsy na boso sa nosia, brrrrrrrrrr, jezia sa mi z nich chlpy, ej ale sa zvrtla tema 😀
No čo,tak si kúp inú farbu ponozek,a nemusíš ho ocuvat.snáď tí až tak strasne moc nezáleží na položkách.
fúú, tak to ja by som pre toho tvojho bola silná káva, ja sa vyžívam v ponožkách rôznofarebných, krikľavých, vzorovaných, môj naj naj kúsok je Mikuláš od prstov až po priehlavok, tie keď si dám, tak aj u synovca bodujem, ale toho môjho ani nehne, vôbec ich nevníma 🙂 a pyžamá v Mickey Mousom, kačičkami, krikľavé farby, Tweety-m, to je moje 🙂)
@andrejka1974 ale to už je iná téma, že miluje krikľavé tričká s čo najväčším výstrihom, tomu tu všetky dobre rozumieme prečo 🙂)
@tvaroztek skus naozaj zmenit farbu a typ ponoziek... aj keď myslim, ze ponozky mu prekazaju ako take celkovo a ze to nezaberie. chlapi majú niekedy "averzie", ktorým mi nikdy rozumiet nebudeme. Ja mam tiez zopar "vychytaviek", ktore moj manzel nemôze ani citit a keby mohol, zdral by to zo mna ... povie mi, ze sa mu to nepaci, ale nejako extremne to zase nepreziva a ani ja nie ... takze vykaslite sa na nejake ponozky äaj ked v zime to asi bude problem) a uzivajte si ine radosti zivota
Nechapem preco tu nie je fotka tych ponoziek! toto je fatalna chyba. Ved ako sa mozeme bavit o niecom, co sme nikdy nevideli. Prosim autorku fora, aby dolozila predmetny material na posudenie. V pripade, ze by boli ponozky v poriadku, prosim dolozit fotku manzela. Ale nie, vazne stacia tie ponozky. Dakujem.
ja umieram od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no proste je vám v manželstve dobre, nemáte iné starosti, tak si vymýšľate ponožkovú vojnu 😀 😀 😀 jáááj, ako sa hovorí, mať tak vaše problémy a ministerský plat 😀 😀 😀 😀
tvaroztek ci bryndzicka ved uz ofot te ponozkeeee!
@tvaroztek Najjednoduchsia odpoved, neprovokuj ho, skusil slusne, neakceptovala si, je to o kompromisoch, nepacia sa mu kriklave, tak si kup jednofarebne. Mne sa napr. nepaci zelena farba a tak som muzovi povedala, nech ju nosi, len ked nie je so mnou, zo zaciatku ho to vytacalo a smial sa, ale pochopil, ze to myslim vazne a nerobime si napriek, preco aj? Je to o dohode.
babyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ja sa tu asi aj pocuram od rehotu. Kolegyna uz na mna normalne zazera. najskor si vraj myslela, ze revem 😀 😀 😀
Taketo temy by tu mohli byt castejsie. My snazilkujeme a uz som z toho zufala. Ale ponozkova tema mi fakt zdvihla naladu 😉
Len dalej babule, piste este nejake hefty 😝
Inak k teme, tak ten moj ma moje ponozky rad. kuk sem. tam objednavam
Aspon sa doplname. Ten moj ma len cierne, tak ja to spestrujem 😀 Samozrejme tie si do office neobliekam 😕
Inak my sme skor taki suchary. Stale korektne obleceni. Akurat tie moje ponozky. Nevymyslam si.
Ozaj, ked tu este tie ponozky v posteli spominate. Tak ja som furt v hrubych strikovanych ponozkach od babky spavala. Aj s chlapom. Kazdy sa zlostil. No nech si trhne. Ale ako zazrakom, ked som spoznala mojho terajsieho, tak uz mi zrazu v posteli nebola zima na nohy. zaujimave, co?
@katka1981 @adrioska 😀 😀 😀 samozrejme cely prispevok bol odlahceny a mysleny vtipne, urcite po manzelovy nehukam ze ma ponozky.. 😅 ked som chora dam si ich aj ja.. pisala som ze mi " vadia" ked by v nich mal sexovat ( ak sa nerata rychlovka na stojaka ) 😀 😀 chapes. ze vsetko dolu ... a baaac . zrazu na nohach ponozky.. a moj nosi take thermo, a tie su vzdy akesi divno vzorovane.. takze to moc sexi nie je 😀 😀 😝 ale odbocila som od temy 😀
jendoducho ber moj prispevok trosku s humor.. ponozka sem, ponozka tam.. 😀 😀 😀
( boze toto je za temu 😀 😀 )
a este som zabudla. Doma namiesto papuc nosime ABS. Vsetko OK, akurat ma vie ten moj dorazit, ked sa v nich vala po gauci. Zabit je ho malo 😀
musim dodat. @fopka to dobre vystihla, s tymi chlapskymi averziami, co my zenske nepochopime ani keby sme sa neviem co 😕 Tak ten moj neznasa moje nohavicky telovej farby. A ja som si ich naschval kupila, ze nepresvitaju atd. No tak uz su aj niekde v recyclingu 🙄 Skoda prachov. Ale on musel na oplatku tiez vyhodit jeden pulover. taky vzorovany asi 20 rocny 🙄
😀 😀 😀
ja sa divim,ze sa tu na tak stupidne temy vobec reaguje 😅
@dolcegucci, to vobec nie je stupidna tema, ved sa clovek zasmeje a to stoji za to. 🙂
@katka1981 jedine tak 🙂
@tvaroztek Bud rada ze ti to povedal a netvari sa ze je to ok. Ked sa mu to nepaci tak to nenos. Moj muz zase neznasa silonkove ponozky. A tiez mi to dava patricne najavo. Takisto nema rad ked mi presvitaju gatky a kopec inych veci, proste trosku mu na mode zalezi.
Podla mna by si ho mala skor uputat vrchnou castou tela a nohy daj do papuce. No ale ked prave nebudes mat naladu tak si tie papuce vyzuj....moze to byt dobry styl komunikacie typu "Dnes nie/Dnes áno...🙂
A ked ta to uz naozaj tak trapi, tak sa normalne porozpravajte, ked ta ma rad, aj ty jeho, tak sa uz volajako dohodnete... 😉
Tak toto je konec baby :D :D ale inak aj moj byvaly bol vadny a vsetko mu vadilo..napr. ked som mala casopis na stole, ale prave som ho necitala (citala som ho cca pred 10 minutami) tak do mna stale hucal,preco si ho neodlozim, ked ho prave v tom momente necitam a ked som na neho kaslala,odlozil ho sam...alebo mu vadilo,ak som v obchode presla ulickou, ktora nebola ta najkratsia mozna k pokladni :D co uz, musia existovat aj daci :D :D ale mimo srandy - po nejakej dobe som si myslela, ze ak sa s nim nerozidemm, tak sa zblaznim....bleee
Originalne som sa nechcela zapajat, len som citala a smiala sa ale...
.. potom som si uvedomila, ze my sme sa hadali kvoli tomu istemu jednu dobu.
Az na to ze problemom bol moj stary.
Dodnes ma 2 pary Hello Kitty ponoziek, jedny kriklavo cervene a druhe kriklavo zlte.
Nie, nezartujem. Bohuzial.... 🤐 😀
nooo tak ja idem teraz do prace.... a takto zrana ist do prace 😀 😀 😀 ....vymenit ponozky!
@katka1981 ja Hello Kitty neznaaasam 😀 a on debil bol schopny si ich dat ku kratkym nohaviciam tak pekne trcali tie hviezdicky a pucacinky co boli na vrchu... sme isli na navstevu k mojej mame a vsimla som si to az ked sme tam boli... a este k tomu si dal z kazdej jednu!!!! som sa hanbila jak pes 😀

ja som alergicka na ponozky.. najma ked ich maju chlapi na sebe a idu sexovat ( 😕 uz je po 22 hod ? no je.. tak pokracujem v debate o sexe teda ) ...v telke vecne vidim chlapov s ponozkami ako sa zvalia na danu slecnu.. boze ako mna to irituje... a tak som preventivne kupila manzelovi dva roky dozadu ponozky s napisom " pred sexom vyzut " ...
a manzel zas neznasa, ked si da taku nocnu koselu s bledomodru s napisom " all night dance " a pod tym obrazok dvoch kraviciek ako tancuju na parkete.a tiez mam taku silno ruzovu s mickey mousom. nemozem za to, rada ich nosim, boli mi pohodlhne ked som bola tehotna a aj teraz su mi pohodlne..., no ale hold smola.... u manzela potom budim dojem, ze som nezrela 12 stka. co caka na polaskanie od " tatinka " 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tvaroztek