Mám divného muža?
Ahojte, prosím pomôžte, už som zúfalá. Je toto normálne? Môj muž bol na začiatku úplne super, sadli sme si a dobre sme si rozumeli. V poslednej dobe sa u neho ale prejavila divná vlastnosť, a to že nemá rád moje ponožky. Asi to znie ako vtip, ale je to fakt tak. Úplne ma to vytáča, je to normálne? Vkuse mi nadáva, že si mám dať dole ponožky lebo majú kriklavú alebo škaredú farbu. Začalo to asi pred pol rokom keď som si kúpila sadu takých trochu kriklavých ponožiek. Najskôr to hovoril tak polovážne ale teraz sa s ním už nedá vydržať. Stále mi hovorí že si mám vyzliecť ponožky lebo majú hroznú farbu. To mám stále nosiť pančuchy alebo chodiť na boso? Mám ho dať vyšetriť? Nie je to príznak nejakej psychickej poruchy? Máme už spolu dieťa, nechcem sa s ním rozviesť.. ale keď to inak nepôjde
@irriss pokus o erotično? 😂

@laerke, ja som mala tiez kolegu v praci, co zasadne nosil kazdu ponozku inu. Najprv som pozerala, ze sa pomylil, no potom mi doslo, ze nie. Az raz sa naozaj sekol a dal si rovnake, netusim co sa mu vtedy stalo, ze sa tak pomylil 😀