Mám ešte dať manželovi šancu?
Zdravim vsetkych. S manzelom sme spolu 10 rokov, z toho manzelia 7 rokov, mama 6 rocne dieta. V januari sme sa rozisli, zacal byvat inde, vraj v tom nebola ina zena vtedy. Pocas tych 4 mesiacov si niekoho nasiel - detaily neviem. Pred dvoma tyzdnami sme sa bavili, ze to spolu este skusime, podnajom ma zaplateny do konca maja, takze buduci tyzden sa mal k nam (ku mne a synovi) vratit, tvrdil, ze ten novy vztah bez problemov ukonci, ze na 1000 percent sme my prenho dolezitejsi a ma nas rad -aj mna, nielen syna. Bohuzial, dnes rano som zistila, ze to tak nie je, este stale to neukoncil, dnes zase nespal u seba ale u nej, vraj je to tazke ukoncit, ona chudatko sa rozvadza, ma to tazke blablabla.
Neviem, co robit-dat mu este sancu ?? Vynadala som, ze 2 tyzdne je dost casu na ukoncenie partyzdnoveho vztahu(uz su to pomaly hadam aj 3 tyzdne), ze ved ona ma predsa tiez deti (dve pokial viem), takze ma nejaku radost zo zivota, ma ju co "drzat nad vodou" - podobne ako mna drzal nad vodou moj syn. A on, ze- ved prave, chudatko, este ma aj dve deti, akokeby to bola este pritaz a nie opora pre rozvadzajucu sa zenu.
Vraj mu mam dat este jeden den, aby to ukoncil, ze dnes uz to ukonci. Mam silne sklony mu neverit (aj vcera to isiel ukoncit, po peknom vikende, ktory sme my ako rodina stravili spolu..ale stale to neukoncil). Co robit ??
@mamesteskusit mne to celé príde divné...je s ňou ani nie 3 mesiace, už kupil dom pre nich dvoch na spoločný život? 😖 toto by som ja veľmi ťažko rozdýchavala. ten ich vzťah buď trvá dlhšie, alebo sú obidvaja mimo..ktorý dospelý človek so záväzkami vhupne takto rýchlo do vzťahu,kupu domu a spoločného bývania/života a všetko to stihne za 3 mesiace?
@mamesteskusit vies co ti poviem? AKY ISIEL, TAKU NASIEL... 🙄 🙄 🙄 Obaja ste s muzom slabosi, kazdy svojim sposobom. On je slaboch, lebo cely jeho "charakter" je postaveny na tom, kde sa mu momentalne lepsie trtka 😖 😖 Ty si slaboch, lebo staci par neurcitych trapnych kecov a vyhovoriek...a uz aj ty chranis a obhajujes svojho muza.
"skripem zubami, ale zato ho nebudem nazyvat hajzlom" ...hej???? a preco nie. Ved on JE hajzel. Hajzel co sa tvari ze si ide len prevetrat myslienky odchodom od rodiny a zatial si len prevetrava nieco uuuuplne ine 😕 😕 😕
Hajzel, co sa tvari ako zachranca rodiny a spasitel opustenych rozvadzajucich sa zien...pricom je len chronicky klamar a zavadzac, klame a zavadza aby si udrzal obe hlupe zeny. Klame ze jej ide o jej city, v skutocnosti len dalej nabaluje dalsie klamstva svojej milenke, ako s nou bude zit. No a ze kupil pre nu dom..je teda gool 😅 😅 A teba zavadza a klame, ze ako sa chce vratit a dat vase manzelstvo dokopy...a opat klame ze, len draha vydrz, zajtra, pozajtra , popozajtra, na sveteho Dindy Tak ako tebe nehovori pravdu ako na tom stoji s milenkou ani milenke nehovori ako stoji s tebou...Jediny ciel , ktory ma, je udrzat si obe hlupane aby mu davali servis a sex 😕 😕 lavirovat na obe strany, len nech zenusky neuvidia pravu realitu jeho "chlapstva" 😝 😝
fakt nie je o co stat... jak tu raz jedna na koniku napisala... takeho kopat a kopat do zadku, kym by mi noha neodpadla, a potom na barlach pokracovat druhou nohou 😀 😀 😀
Čo tak stretnúť sa s jeho milenkou? 🙂 Chcelo by to gúráž a odvahu...ale boli by ste si obidve na istom...o čo vlastne ide v tomto celom...
@aninenka tak tak...nech sa podozvedaju, co kazdej vesal buliky na nos 😀 😀 😀 ja to inak nechapem, cim vacsi chrapun a hajzel...este sa onho budu dve zeny trhat a prosikat ho aby pri nich ostal a kazda si ho bude tahat na svoju stranu... To mu asi robi najviac dobre, preto hra hru na obe strany..
uz tam nikdy nebude dovera a vztah bez dovery nema zmysel....
@jolinka ano, som slaboch aj ja... a pravda je, ze vela z toho, co robim tento tyzden, je kvoli malemu. Nech je uz manzel akychce, syna ma velmi rad a aj syn jeho. Nebyt maleho, tak to v pondelok zabalim, vlastne uz skor, odkedy o nej viem (aj ked viem od nej od maleho, nebyt neho, neviem, ako by som to zistila). Ja nie som typ, co by sutazil s inou zenou, bolo by mi uplne fuk, ze manzela mam stale rada. Aj naopak - ak by som ho uz nemala rada, tak ani kvoli malemu by som sa nepokusala o zachranu rodiny. Ale proste tato nestastna kombinacia 2 veci - mam ho stale rada + mame spolu dieta, kvoli tomu som mu chcela dat este sancu, aj ked ma hrozne klamal a sklamal, a velmi klesol v mojich ociach, ze je takyto slaboch nezodpovedny.
@mamesteskusit vies ja ta nenahovaram okamzite k rezu typu rozvod...ale takyto chlap by teda u mna skoncil. 😖 A otcom moze byt kludne aj tak...ci zije s tebou alebo nie. Kazdy vztah musi byt vycisteny, ked tam nieco hnije, neprospieva to nikomu ani detom. Ty si myslis, ze urobis tak synovi sluzbu, ked prehovaranim, dohovaranim "zachranis" vase manzelstvo a dotlacis ho k navratu, ale to tak nie je. ☹ A co sa toho tyka..ze ho mas rada...sak OK... ale laska musi byt obojtranna, a tvoj .... lubi hlavne svoje ego, ty si na druhom, tretom, x tom mieste.. lieta, klame vymysla tam kde ho zaveje chtivost...
Toto nie je zaklad pre rodinne zitie. Ak mu raz zachutilo klamstvo a uzivanie si s dvoma zenami...tak lahko sa toho nevzda, to by sa musel do teba neeeskutocne buchnut, mat ta rad nadovsetko, ci si vyspata ci nie, ci mas kila ci nie, ci mas cas nanho ci nie... On chce len nevesticky, zienky ako pred svadbou, srandu, tulkanie, ziadne povinnosti.
a keby ho vlastny syn nebonzol...doteraz nevies ze ma milenku. 🙄 no charakter jak voci.
a ten argument "ale ja ho luuuubim" 😕 😕 mi to pripada take sadomaso, trapis seba a zrejme toto povazujes sa lasku.
este jedna vec ma trapi, ked uz sa tu takto dnes rozpisujem, tak aj s tym sa vam zverim - manzelovi chyba akakolvek pokora (mozno to neni najlepsi vyraz pre to co myslim). V podstate si myslim, ze ked som v pondelok prisla na to, ze sa s nou stale stretava a ona asi ani nic netusi - podla mna v takej situacii by sa mal hanbit ako pes, za to ako zil posledne tyzdne, ospravedlnovat sa mi do aleluja (no tusim povedal prepac, raz). Nic taketo ale z neho necitim :( :( :(, on akokeby si neuvedomoval, co robil. Akokeby si hovoril, cely cas, ze ved jeho zena to urcite nezvladne, nepodari sa jej byt zase na neho mila atd,.. ze mal dovod o tom, o mne, pochybovat a cakat na to, nez to oznami frajerke :( :( :(
@mamesteskusit len predlžuješ agóniu vášho vzťahu 😒
@mamesteskusit ja ti aj rozumiem, ak tam sú city a máte spolu dieťa je ťažké urobiť rázny krok...ale otázka je si s ním vôbec takto šťastná? nemá zmysel hrať sa na šťastnú rodinu, synovi bude dobre keď budeš ty šťastná a s otcom sa predsa stretávať môže. ja som si s mužom prešla tiež všeličím, a presne toto som na ňom vždy neznášala, že nevedel povedať prepáč, tváril sa, že predsa on nič také strašné nespravil a ja som len hysterická bez príčiny, kým som neurobila rázny krok, ktorý mu otvoril oči. aj teraz má problém povedať prepáč,( podľa mňa toto je aj vec ako bol vychovávaný), ale aspoň sa už vie zamyslieť nad tým, čo hovorím a priznať si chybu a aj činmi dokázať, že to čo som mala na srdci vzal na vedomie a rešpektuje. ale u tvojho toto nevidím.on sa tvári, že sa nič nedeje, on nič zle neurobil.
@mamesteskusit ano, ty bud nanho mila za kazdych okolnosti, on ta bude klamat a podvadzat...a bude ti hovorit "este stale to nie je ono, este stale nevyhovujes, este to by mohlo byt lepsie, musis byt milsia inak s vami nebudem zit" bla bla ...dookola, a ty sa budes trhat, vyhoviet, len sa neopovazit zamracit, ci hnevat, ci kricat, ci vycitat...lebo on chudacik bude mat opat zamienku aby odisiel, lebo zena nanho opat krivy pohlad hodila, snad mu aj nohy dostatocne neoblizala 😝 😝 😝
A tak MUSI odist k milenke, ta ho pochopi, sak aj jej daco natlaci do hlavy, aku ma hnusnu nechapajucu zenu, on taky uzasny, si take spravanie od zeny nezasluzi, a vlastne zena by sa mu mala ospravedlnit, ze ho vyhana od rodiny k milenke 🙄 🙄
Vies co tvoj muz potrebuje??? Nie ani tak chapajucu milu zenu...ale zenu ktora mu konecne nabura to jeho prerastene pysne ego. 😉 😉 a elegantne s usmevom ho posle do teplych krajin..
@mamesteskusit Pytas sa: Mám ešte dať manželovi šancu? Moj nazor na zaklade toho, co si sem postupne pisala: Nie. Nie som zastancom rozvodov a radikalnych rieseni vztahov, najma ked su tam deti. Ale to, co pises, je podla mna dost na to, aby ste sa dohodli na samostatnych zivotoch a zdielanej vychove syna.
@mamesteskusit tebe chyba ucta voci sebe. ja rozumiem, ze je velmi tazke hodit za hlavu desatrony vztah, navyse mate spolu male dieta. ale neda sa vztah budovat vtedy, ked chces len ty.
a ja v9bec, ale vôbec neverim, ze ked sa prvýkrát odstahoval, nemal inu. stopercentne uz mal tuto milenku. robi z teba idiota, lutuje zenu, co mu je v podstate cudzia...a ver, bude to robit aj dalej. vzdy sa najde nejaka nova.
pokial by to s tebou myslel naozaj seriozne, nebude sa spravat arogantne, nebude sa blbo vyhovarat, ale znesie ti k noham modre z neba. tak sa spravaju napraveny nevernici, vlastna skusenost 🙂
@mamesteskusit on sa k tebe nevracia - bude lavirovat medzi oboma. cim skor pochopis, tym lepsie. muz, ktory sa vracia sa takto nesprava...
Co som si opat precitala - neviem, ci je nieco viac opovrhnutiahodne ako tvoj manzel. nema vobec ziadny charakter....co na takom chlapovi vidis? plus ta podla mna uz davno nemiluje....keby ta milovat, tiez sa inac sprava....vidim, ze si nepouicitelna, ale musis sa o tom asi presvedcit sama.....aj sa presvedcis
Robis zo seba handru....totalnu....fakt nepoznas slovo ako sebaucta...
Opakujem - tiez som neni zastancom radikalnych riesini ani rozvodov, ale toto je cista fraska, co vy dvaka predvadzate
@stangb prosim ta, aky bol ten "razny krok", ktory tvojmu manzelovi otvoril oci a rozum (aspon ciastocne) ?
@mamesteskusit ja som mala problém pár mesiacov po svadbe, začal si vypisovať s byvalkou a strašne veľa vecí okolot oho bolo, ktoré sa postupne odkrývali, fyzicky spolu nič nemali, ale ospevoval ju aka je super a proste vždy keď mal príležitosť tak ju kontaktoval a chcel sa s ňou stretávať, poslednýkrát to bolo keď som už bola tehotná, jeden potrat za nami a v 3. mesiaci si on zase začal. urobila som najprv scénu u jeho rodičov (tam som sa to dozvedela, lebo tá byvalka je od nich), nedokazala som sa ovladať, bola som strašne sklamaná, obral ma o naše medové týždne, neboli sme ešte ani rok manželmi a on už vypisoval byvalke, nechapala som načo si ma vlastne vzal, bola som strašne zmätená. trvalo asi týždeň, vrátili sme sa k sebe domov, a on sa samozrejme tváril, že sa nič nestalo, veď ma nepodviedol, nechapal prečo to tak prežívam, veď jej len písal blbosti, lebo bol opitý. ja som však pokoj nemala v duši, a tak po týždni som jej zavolala, porozpravala som sa s ňou, vtedy mi vlastne došlo s kým rozprávam, lebo on mi tvrdil, že je to len kolegyňa z práce, a že si len tak písali o jednej ráno...a keď som sa dozvedela celú pravdu, napísala som mu sms, že nech sa ponáhľa domov, že si dáme romantickú večeru. a tak aj bolo. dobre jedlo, naliala som mu vínka, zapalila sviečky, pustila príjemnú hudbu a keď už bol napapkany a myslel si, že už je všetko ok, som to na neho vybalila 😀 kľudným, ale ráznym hlasom, že už viem všetko, že som s tou ženou volala, a rozhodla som sa, že aj ja mám právo byť šťastná, a byť pre niekoho na prvom mieste a že to pri ňom viac necitím.a preto sa chcem rozviesť, že malú môže vidieť kedy bude chcieť, nebudem mu brániť, ani sa na neho nehnevám, beriem to, že sa jednoducho sekol vo výbere a zrejme ona je tá pravá, keď nemá on pokoj v duši kvôli nej a nedá mu spávať, tak ja sa odpracem aj s malou a jednoducho obidvaja si pôjdeme vlastnou cestou. dodnes keď si spomeniem na ten jeho výraz tváre sa v duchu zasmejem, lebo ani keby dostal tri po papuli tak taký vyjavený nebude. začala som hovoriť konkrétne kroky, že nech mi dá pár týždňov, nájdem si ubytko a pod. a asi to bolo aj tým, že som mu to hovorila s kľudom, priam až rezignovane, si uvedomil, že to myslím vážne a neviem či mu vtedy došlo, že by vlastne o nás prišiel, ale zabralo to, prestal s tým, začal sa o nás starať, jeho správanie sa proste zmenilo, a už som o nej viac nepočula.
preto si myslím, že aj ty nemusíš sa hneď vzdávať a rozvádzať, ale určite by mu to nemalo prejsť ľahko. máš výhodu, je odsťahovaný, takže môžeš hneď začať tým, že mu povieš že so sťahovaním ešte počkáte, že si nie si istá či je to dobrý krok, a že ťa on musí o tom presvedčiť o tom.
@stangb ja ti tliekam. takto sa to riesi - elegantne, ROZUMNE a najma ucinne. Chcelo to obrovsku guraz. Smiem mat velmi osobnu otazku ? - bola si zmierena aj s odpovedou, ze OK, podme od seba ? Lebo toto byva najcastejsie dovod, preco zeny nekonaju takto mudro - nechcu riskovat, ze by si ich partner naozaj vybral tu druhu, Tak ju radsej toleruju a trpia ☹
@stangb aj ja sa pridávam - síce sme s manželom ešte tak závažné problémy neriešili, ale akonáhle s v našom vzťahu vyskytne akákoľvek nezhoda, ktorá sa rieši radikálnym spôsobom - buď - alebo, u nás zaberá pokojný rozohovor (najlepšie keď deti spia, nik iný nás nemôže vyrušiť) s podtónom vážnosti. Čiže, keď sa u nás povie formulka " večer sa porozprávame a vysvetlíme si to" - teraz to nechaj tak, tak už obaja vieme, že je to vážny rozhovor.
Ale normálne som so zatajeným dychom prečítala, ako si ty so svojim mužom vybabrala a tým pásom si mu vlastne dala najavo buď - alebo! Chcelo to poriadnu odvahu, pretože mal možnosť vybrať si a tým pádom to mohlo skončiť aj v tvoj neprospech, ale ty zrejme vieš ako na neho.
@nyusika ono sa to s tou bývalkou ťahalo roky, len ja som o tom nevedela (našťastie fyzicka nevera nebola lebo sú na opačných koncoch republiky,a nepísal jej ani o tom, že by ju ľúbil, alebo že by to s ňou chcel dať do poriadku, ale cítila som neskutočné poníženie, že jej vôbec tie roky raz za čas vypisoval hlúposti aká je perfektná a super baba) a preto som už v tomto prípade bola taká sklamaná a nejak som dospela do takého stavu, že mi už v podstate bolo jedno či ostane alebo pôjde, ako chcela som ho, ľúbila som ho, ale chcela som viac, než byť len nejaká záplata alebo náhradníčka. a to malé vo mne mi dávalo silu, preto si myslím, že aj zakladateľka témy sa musí dostať do toho štádia keď už jej to bude v podstate jedno a potom nebude potrebovať ani MK a bude vedieť čo má robiť.
@mamesteskusit tvoj problem je, ze sa teraz snazis byt "spravodliva".
akoby si sa hrozne bala, ze niekomu ukrivdis. teda hlavne jemu, co bude nasledne pouzite proti tebe.
laviruje on a lavirujes ty.
ani jeden nechcete vziat rozhodnutie do ruk.
potrebujes dospiet k poznaniu, ze tvoje stastie zalezi od teba. a nie vzdy je presne v tom, v com si sprvoti myslis, ze je.
a ze nic pozitivne neziskas bez negatívneho. za kazdou dobrou vecou je aj kusok obetovania niecoho iného, nejaka strata. nemozes mat len to dobre, neexistuje len dobre rozhodnutie, neexistuje len spravne konanie.
@nyusika a ešte doplnim, ja som mu vlastne aj chcela dať tú možnosť, aby sa sám rozhodol,aby videl, že to bude z mojej strany v poriadku,že sa nebudem hnevať, len nech si už rozmyslí čo vlastne chce, mala som pocit z tej situácie, že si po svadbe uvedomil, že mal byť s ňou,fakt som hľadala dôvod prečo si ma vlastne zobral, nechapala som ako môže pol roka po svadbe potajomky vypisovať inej žene.ale vedela som, že ja by som takto nežila, aby som sa bála, či pri sexe so mnou nemyslí na ňu, alebo nebodaj časom by si hľadal cestičky ako s ňou byť. je to ťažké, lebo človek dúfa, že ostane a bude to dobré, ale ako som už spomínala, v konečnom dôsledku, keď som počúvala rozum vravela som si, že ono to prebolí, chce to čas, ale možno naozaj nemáme byť spolu, a na mňa ešte niekto niekde čaká. doslova som sa utešovala, pripravovala som sa na najhoršie, a spadol mi kameň zo srdca keď som videla, že so slzami v očiach si sypal popol na hlavu. podstatné je, aby žena videla, že to ten muž myslí vážne a nie je to len pretvárka, že jeden deň jej vyzná lásku a večer ide k druhej. keby s ňou chcel byť, tak by večer ani neodchádzal, ťažko by sa mu lúčilo, nechcelo by sa mu odísť od rodiny.
@stangb akurat ze zakladatelkinemu muzovi to sypanie popola na hlavu chyba 🙄 🙄 🙄 Tvoj si sypal popol, co ani fyzicka nevera nebola, a tento otrtkaval par mesiacov inu zenu a berie to v pohode, akoze co, vsak bol prec z domu a "premyslal" 🤐 🤐 🤐 a jedine co vymyslel, su dalsie podmienky, co by vsetko jeho zena mala spravit ako byt ku nemu este milsia a milsia... 😕 aby on laskavo dosiel domov. No a samozrejme tej miloty k nemu nie je nikdy dost, takze to on jej vinou "musi a musi" ist k milenke, ktrej tlaci do hlavy zase ine dristy 😝 😝 😝
@mamesteskusit to nám sem nemusíš písať, že manželovi chýba pokora a že by sa mal hanbiť, my to tu všetky vidíme od tvojich prvých riadkov, ja som to aj pár krát spomenula, že by sa mal k tebe priplaziť ako pes a na kolenách ťa prosiť o odpustenie, s tým že ľutuje, čo ti spôsobil a nie ľutovať ju a byť stále vo vzťahu a klamať obidve! Robí to ako úplnú samozrejmosť, lebo ty mu to svojím postojom umožňuješ. Na to, že je to kvôli dieťaťu, sa vyhovára veľa žien, ale ty mu predsa neberieš možnosť byť otcom. Koľko hodín denne sa mu venoval? Koľko týždenne? Keby ho mal celý víkend, tak to bude možno viac. A že ťa klame, je tiež viac ako isté. Inak s tým domom ma absolútne dorazil. A prečo ho nazývať hajzlom? No lebo ním je! Nie preto, že nezvládol vaše problémy a odišiel, ani nie preto, že si počas vášho odlúčenia našiel inú, ale preto, že spôsob, akým chce obnoviť vaše spolužitie a za akých podmienok to robí, to môže urobiť naozaj len hajzel. Bez hanby a úplne okato ti dáva najavo, že si pre neho ničím, chuderou, ktorá mu na všetko naletí, ktorú môže klamať a ona bude ešte šťastná, že sa vrátil. V pohode kúpil z vašich spoločných peňazí bez tvojho vedomia dom. Už sa radšej nebudem vyjadrovať k ničomu, ty si skrátka typ ženy, na ktorej možno rúbať drevo, naše príspevky s tým veľa nenarobia, je to tvoj život.
@jolinka tá posledná veta je úžasná!!!!
@timea7 tak presne, on vie, ze si to k nej kludne moze dovolit...obetava, pokorna, hladajuca chybu hlavne v sebe...co viac si taky hajzel moze priat.
sak si zober tu kupu domu pre milenku s detmi...ake uz je to premakane klamstvo...musel zatajit zmluvy, prevody z banky , posty z katastra, navstevu notara...
@mamesteskusit a ten dom kupil z VASICH SPOLOCNYCH USPOR? 😨 a kto tam teraz bude byvat?
napadla ma jedna rada..
vies co, chodte spolu do trojky do toho noveho domu.. Vsak decka sa spolu vyhraju, tvoj si viac uzije otca, milenkine deti si ho taktiez oblubili, aspon im neublizi ked od nich odide /ked on uz je taky citlivi precitlivy ze nikomu ublizit nechce 🙄 🙄 🙄 /
Ty mu das milotu , milenka sex a je vybavene. 😀 😀 😀
sak ho uz netrapme tou trapnou monogamiou, ked on toho chudak od prirodzenia nie je schopny... 😀 😀 😀 😀

@moonlight1210 @aninenka @mircalla a ostatne - vdaka, citam kazdy prispevok, som vam za ne vdacna, nemam s chlapmi moc skusenosti, velmi mi pomaha pocut ine nazory a pribehy.
Boli sme s manzelom vcera na obede. Nebola som "ostra", povedala som, ze mu nechcem dat noz na krk, ale ak jej teda zavola a po tom telefonate zase povie, ze este stale neciti, ze stacilo (ze uz to ma s nou vysvetlene, uzavrete) - ze uz to bude na mna moc, ze to takto nejde. Cca hodinu po tom obede mi napisal, ze uz to uzavrel.
Trochu mimo poznamka - nasla som tu nejaku diskusiu z decembra, kde zena pise, ze tiez odchadza od nich manzel po vianociach a dalsie jej odpisali, ze aj u nich je rovnaka situacia, manzel zdrha.
A teraz zase k veci.Uz som niekde pisala, ale je tu toho vela, tak to dam este raz - nemyslim si, ze manzel je suknickar, odisiel cca 5 mesiacov dozadu. Je naozaj mozne, ze tu druhu spoznal az potom, koncom januara - samozrejme, ruku do ohna za to nedam. Situacia doma nebola dobra, v podstate posledne 4 roky na striedacku raz dobre, potom zle, zacali sme to riesit minuly rok - vid prispevok 25. máj o 15:54. Zrejme som cakala pridlho, kym to zacnem riesit- on vtedy sice suhlasil, ze ok, podme to riesit, zlepsit nas vztah, ale v skutocnosti na to nemal naladu, uz bol rezignovany, neveril, ze sa to da "opravit", len cakal, ci nahodou ja SAMA to zachranim (v podstate som ho asi mala presvedcit, ze vsetko bude ako pred narodenim maleho), ze mu ukazem ako ho velmi lubim - co som samozrejme dostatocne neukazala, kedze on sa nijako nesnazil, ak bol doma, tak len sedel pri TV+mobil+pocitac, a tak som nemala chut sa k nemu tulit, pohladit ho, chodit okolo neho stale s usmevom a zalubenymi pohladmi. Tak nakoniec odisiel a po necelom mesiaci sa zoznamil s nou.
@moonlight1210, k tomu , ze ona "by mala tvoju situaciu chapat dokonale ako ti je. Tak sa ho spytaj, preco od nej to nepovazuje za sebecke." Pytala som sa. No ze jej nasluboval hory-doly, ze on je v podstate slobodny, manzelka ho nechce a ani on ju, planovali spolu buducnost, dokonca kupil uz aj dom (nie spolu s nou, iba on). No a ze teraz toto, ze pride s tym, ze sa vracia k rodine, ze to je pre nu hrozne, ze ju strasne sklamal. Ze nechce nikomu ublizovat - na co som mu povedala, ze to sa ale bohuzial neda, niekomu ublizi, bud nej alebo mne a synovi. A cim viac to natahuje, tym viac ublizuje.
A je mi divne, ze si tak rychlo niekoho nasiel, a ze je po kratkom vztahu presvedceny, ze by "s nou bol urcite stastny". Aj jej spravanie je mi divne. Neviem ako dlho sa taha jej rozvod a kolko su s jej mm od seba. Ale este pred rozvodom sa takto spravat, vidiet niekoho 2 krat a uz na tretom (mozno stvrtom) stretnuti pozyvat domov (zamienka - ich deti, nech sa spolu zahraju, vraj moj syn sa chcel ist hrat k nim s jej dcerou, co je celkom mozne, maly je tak trochu "vterka" 🙂). Aj ked sa mi to nepaci, uplne to neodsudzujem, zivot je dnes rychly, a ja som konzervativna a asi ini navazuju vztahy rychlejsie ako ja. Boli sme od seba, niekoho si nasiel, skripem zubami ale zato ho nebudem nazyvat hajzlom. Co mi ale VADI a za co ODSUDZUJEM, ze sme sa dohodli, ze sa vracia k nam a neni schopny je to 2 tyzdne povedat. Pokial viem, tak s nou bol den (mozno aj noc) predtym, nez sme si mali sadnut a povedat, co jeden od druheho cakame, za akych podmienok sme ochotni sa k sebe vratit. To bolo 2. maja !!! Cakala by som, ze uz vtedy jej povie, co, ho caka na dalsi den, ze rozhovor so zenou na taku a taku temu. Ale ocividne nie, ani vtedy ani o dalsi tyzden (ked sme sa dohodli, ze sa k sebe vraciame... a ani dalsie dva tyzdne mu na to nestacili, kym som ho v pondelok neprichytila ako sa od nej vracia.