icon

Mám ísť na svadbu?

19. jún 2022

Mám jednu kamarátku, poznáme sa od čias s vysokej školy, je to už pár rokov a sme naozaj dobré kamarátky. Bývalí sme spolu počas študentských čias, poznáme navzájom rodiny, naozaj to bol dobrý vzťah, zámerne píšem v minulom čase. Aj po škole sme ostali v kontakte, sme z roznych miest, ale buď som prišla ja k nej alebo ona ku mne, alebo sme išli niekam na výlet, alebo sme si zavolali cez messanger. Minulý rok sa zasnúbila a odvtedy toho času bolo menej a menej, čo aj chápem. No vždy mi dá na správu videné, nepodpíše aj niekoľko týždňov (2-3), ani na to, ako sa má, ako sa jej darí na prípravách. Na FB má čas veselo dávať fotky, kde bola atď. Často sa stane, že moje otázky odignoruje a odpíše niečo úplne iné. Ak sa jej neozvem aj mesiac, oba sa sama neozve. Cítim sa už, že na jej svadbu idem ako dievča do počtu. Nemám chuť tam už ani ist. Asi je to sebecke z mojej strany. Je to prehnane z mojej strany, že mám chuť to zrušiť a neísť?

Strana
z2
klara7227
21. jún 2022

Mne sa stalo presne to isté. Najlepšia kamarátka si našla muža a urobila mi do bodky to isté. Ma svadbu som jej nešla. Zagratulovala som jej a to je všetko. Teraz, keď mali s mužom problémy, začala sa ozývať a myslela som, že bude zase všetko ako predtým. Nebude, už si to vyriešili a už ma opäť nepozná 🙂

lenkakravcova
21. jún 2022

Prečo si normálne nezavoláte a nevydiskutujete?
To písanie má málokedy taky efekt ako rozhovor. Mne sa tiež vždy nechce odpisovať, najmä kamarátkam. Radšej zavolám, dohodnem hneď co treba alebo podebatim.

Strana
z2