Mám jej povedať, že ju podvádza?
Asi rok dozadu som si začala s jedným mužom. Tvrdil, že je slobodný a ja som nechcela nič vážne, bol to taký flirt. Časom to prešlo do kamarátstva a niekedy som mala pocit, že keby som chcela, tak to môže byť aj vzťah (ale nechcela som). Spolu sme trávili každý druhý víkend, brával ma so sebou do zahraničia keď tam mal nejaké pracovné stretnutie a bolo aj pár dovoleniek, ktoré zaplatil. Prešlo pár mesiacov a cez sociálne siete som zistila, že dotyčný je ženatý, nevyzerá to, že by sa mali rozvadzať a so ženou má spoločný dom, hypotéku a 2 deti... Keď som sa ho na to pýtala tak sa priznal. Celé som to ukoncila, zablokovala som ho a nechala tak. Už je to nejaká doba, ale normálne mi vŕta v hlave či by som jej to nemala povedať. Mám jej číslo, všetky soc siete, adresu. Nie z nejakej pomsty jemu za to že má klamal, ale ja by som napríklad chcela vedieť s kým mám ti česť žiť pod jednou strechou, ale na druhej strane je možné že tým zničím rodinu.
A viem, že ja som nebola jediná s ktorou niečo mal. Bolo ich dosť a som si istá, že aj teraz sa niekým ťahá...
Podotýkam, že to bol slušný inteligentný a vzdelaný muž, nikdy by mi nenapadlo, že by bol tohto schopný...je mi z toho zle doteraz.
K tomu sa je už teraz škoda vracať, manželka by mu to povedala a ešte by on potom mohol robiť nejaké nepríjemnosti tebe, najlepšie je už s nimi nič nemať.
Hm, ja som pred casom zistila, ze nieco podobne robil moj manzel, nasla som dost "vesele" spravy v mobile ked spal... Ja som si ich aj odfotila do svojho mobilu a rovno som konforntovala danu slecnu s ktorou vzajomne flirtovali a aj jej oficialneho priatela. Ona celkom zo zaciatku zatlkala, ale ked som jej poslala tie fotky, hned sa priznala. Ja som jednoducho mala potrebu to napisat aj jej priatelovi, nech aj on vie, co ma doma za potvoru...
Nie ty mu zničis rodinu, ak to povieš ale on si ničí rodinu. A áno, ja by som informovala jeho ženu. Je možné, že to vie ale možno aj nie...
Ja by som to chcela vedieť
Škoda, že si tu nemôžeme urobiť zoznam neverníkov.
Ja ti poviem svoju skúsenosť, v manželstve dlhodobá nevera o ktorej vedeli všetci, len ja hlúpa nie. Nikto nič nepovedal, pokým som na to neprišla sama. Ušetrili by mi roky bolesti a zariadila by si život inak. Takže ja keby som o nevere iného vedela, tak určite poviem.
Ja mám známu ,ktorá vie ,že ju muž podvádza. Nepáči sa jej to,trápi ju to ale akceptuje to alebo snaží sa to nevidieť kvôli tomu ,že je až príliš zvyknutá na bohatý život.
Baby, keby mate doma dokonaleho klamara a manipulatora, tak ozaj nemusite tusit, ze vam zahyba. On vas tak presvedci, ze verim tomu, ze ta jeho zena sa este citi vinna, ze on tolko pracuje, ze cez tyzdnovky musi aj vikend ostat.
Ty za jeho chovanie zodpovedna nie si, tak nejas, co ta nepali.
Ty si teraz hrdinka, ake predstav si seba v jej situacii. Dve deti a spolocna hypo na dom. Skvela vychdiskova situacia - ona by odisla s dlhmi a dvoma detmi - kam??
Nie kazda zena ma dnes 200 009 bokom, ze si tajtra kupi byt, ked sa nasere.
Taketo " dobre skutky" mozes robit, ked tu zenu poznas.
A len pokial by si vedela, ze je rovnako naladena ako ty. Jedna moja dobra kamaratka by sa psychicky zrutila a k tomu ma aj problemy so srdcom. Keby vidim jej muza zrovna pri sexe s inou - nikdy by som jej to nepovedala!
Ona mi raz povedala ze by asi aj samovrazdu spachala, napriek 3 detom.
Takze za mna nie, urcite neries. Pokial ta zena za tebou pride a priamo by sa ta pytala, tak ok, povedz ako to bolo.
Ty vsak ozaj nevies ako ona zareaguje. Moze dostat skrat a koli tvojej info neskonci dobre. To, ze on robi chyby je jedna vec - neobhajujem ho ani nahodou.
Ale to fakt nie je tvoja starost. Mozno sa to casom dozvie ale momentalna situacia je pre nu uplne blba.
Ťažko povedať či to máš vôbec riešiť a ešte po takej dobe...na jednej strane má právo to vedieť, na druhej čo to spustí to nikto nevie...keď toľko zahýba je otázka času kedy sa to prevalí a možno to aj manželka vie a nerieši, lebo nemá možnosť ako to vyriešiť.
Mám dva príklady, jedno sa stalo kamoske, kt.si našla priateľa, veľmi milého a všetko a po 6-7 mesiacoch zistila na ich spoločnej dovolenke že on je ženatý, a zistila to tak že zdvihla jeho telefón, keďže bol v sprche a ten telefón neustále zvonil, a tak na to prišla aj ona aj pani manželka, boli obidve z toho mimo. Samozrejme bol hneď konfrontovaný a on ešte mal tu drzosť to zatĺkať a zatĺkať a tvrdiť že čo mu volala bola pomätena žena. Kamoška sa s ním na mieste rozišla a priletela z dovolenky naspäť a mi vravela že ju tá pani už ex-manzelka kontaktovala a bola rada že jej to zdvihla a dozvedela sa o ňom pravdu. Druhá žena, to je sesternica môjho manžela, zasa zistila taktiež neveru svojho muža a ten ju opustil kvôli tej milenke, pritom ho prosila aby to nerobil, aby si dali šancu, aj poradňu a napriek tomu ju opustil, majú 3 malé deti, hypotéku a ona má oboch rodičov s rakovinou v pokročilom stave. všetko sa na ňu zosypalo a je teraz na obrázkoch z toho. Čo je v jej situácii úplne pochopiteľne ale taktiež aj pochopiteľné že si nemohla dovoliť ostať sama na to všetko a aj napriek tomu ju on opustil a tej milenke to vôbec neprekážalo.
Sú to dva pohľady na vec a každá žena má inú situáciu pre kt.sa musí rozhodnúť ako najlepšie vie.
A ty si myslis ze manzelka nevie, co ma doma? Ja vzdy vravim, ze manzelky vedia dobre. Vycitia to, atd. Niekedy to ticho toleruju alebo ziju dvojity zivot. Ukoncila si to a dalej by som to neriesila. Spravila si najlepsie co si mohla pre seba.
Nepovedala by som jej to. Ona to uz pravdepodobne vie.
ja si myslím, že to už dávno vie, akurát mu to toleruje. Ktorý ženatý chlap ide sám na dovolenku s tým, že manželke to vie patrične aj zatajiť. A manželka na nič nepríde....No jasne.
Povedz jej to.je jedno po akom čase.
Ty si s nim ani nechodila a nechala si nech ti zaplati dovolenku? Vau...
Tu rozprávku o tom ako sa nechceš pomstiť a si velice nad vecou, ale ideš sa vŕtať do jeho terajšieho manželstva som ti nezožrala. Aspoň, že už si stihla na ňu všetky kontakty nazháňať.
Mne to povedali a som šťastné rozvedená už 16 rokov. Ďakujem za to že mi to bolo povedané. Zobudenie síce bolo troška trpké no to uvedomenie že som žila s total debilom čo si takéto niečo dovolil a ešte sa tváril nad vecou s úsmevom na tvári má posunulo v živote o veľký krok dopradu. Tak som mu ten úsmev zotrela a seba oslobodila. Nikdy nevieš ako to dopadne. No ak je to žena s hrdosťou tak aspoň porozmýšla nad tým.
Mala by vedieť a mala by mať dôkazy, pretože ten pako ohrozuje jej zdravie. Zistenie bude bolestivé, ale mala by sama rozhodnúť čo so svojím životom a nie žiť podľa scenára podvodníka a jeho mileniek.
Ja svojmu manželovi dôverujem a nielen, keď ho mám "pod nosom", ale dôverovala by som mu aj pri práci v inom meste. Veď načo by sme boli manželia, keby som mu neverila? 😅 Pokiaľ by sa on rozhodol tú dôveru zradiť, ale nezmenil správanie ku mne, nemala by som na to ako prísť. A veľmi by som to chcela vedieť, aby som nestrácala roky života s niekým, kto si ma neváži. Za mňa určite jej to povedať. Nerozumiem vôbec, z čoho majú niektoré taký strach, že budú za tie zlé? No a čo?? Dotyčná jej môže maximálne odpísať škaredú správu, tak vymažem, zablokujem a ďalej žijem svoj život, aký dopad by na mňa malo, že pre niekoho "som za zlú"? 😅
Ja by som jej to asi nepovedala, ak som to nepovedala hneď a je to ukoncene. Je to po roku a zial, veľakrát to dopadne tak, že muž zo seba spravi chudáka, ktorého si ty uhanala a on nemal na vyber alebo podobne rozprávky. Nakoniec by si z toho vyšla ty ako najväčšia… a na čo? Manželka bud o tom vie alebo sa to takýmto sposobom života svojho manzela raz dozvie.
Nie, je to ich vec a je to medzi nimi. Ty si urobila to co si cítila, že si odišla z takého vzťahu a viac tam nemáš čo riešiť.
@idamia v takomto pripade ma zmysel jej dat nejak vediet. Este moze stale odist z kratsej cesty, ak bude chciet.

Suhlasim s @tenerifka