Mám malé deti a neznášam kúpaliska
O to horšie, že mám malé deti. Bývame v paneláku nemáme možnosť vlastného bazéna. A ja kôli tomu nenávidím leto. Je to pre mňa ťažké mať ich stále na očiach a do toho to prostredie, keď si predstavím kto všetko sa v tej vode kúpe. Som len ja jediná ? Mám neuveriteľný strach, že sa im niečo stane. V minulosti sa mi topila dcéra a asi mám z toho aj traumu. Neboli to nič vážne ale odvtedy sa brutálne bojím.
@nyusika Nerozumiem, tvojmu komentáru. Ja, niekde píšem o Tom , že nemajú ľudia navštevovať kúpaliska? Veď, čítaj s porozumením. Veď, ja naopak zdôrazňujem, že to bola veľká náhoda a bohužiaľ smola pre toho chlapca, lebo predpoklad, že chiti niekto tohoto parazita, je veľmi vzácny.
@anna777115 ja som rozumela...to bola recnicka otazka 🙂
nie na teba
Aj ja. Raz ma prehovoril muž s dcérou nech idem s nimi. Dopadlo to tak, že oni sa kúpali a ja ako taká ťapa som ich čakala v aute. Ďalej ako do tej miestnosti kde sme sa prezliekali som sa ani nedostala.
Kúpaliská sú jeden hnus. Tento rok ich po tom incidente čo sa 11 ročný chlapec nakazil baktériou na kúpalisku ani nepustím.Našťastie už aj muž vravel že by nešiel.
My síce bývame v dome ale keď napustíme bazén tak sa v ňom kúpeme možno 2-3x.
@mimikarol neviem si predstavit, ako moje deti s muzom idu na kupko a ja ostanem v aute😂. Akoze fakt si ma pobavila 😁. Ak do do vody nejdem, tak si sadnem na kraj bazena, alebo som k dispozicii detom pri bazene, na lavicke, na deke, davam pozor, idem s nimi do bufetu a travim s nimi pekny cas, fotim, natacam.
Všetky deti milujú kúpaliska tak tam choď s nimi ty do vody ísť nemusíš len sa osprchovať a sedieť na kraji bazéna
Aj ja. Raz ma prehovoril muž s dcérou nech idem s nimi. Dopadlo to tak, že oni sa kúpali a ja ako taká ťapa som ich čakala v aute. Ďalej ako do tej miestnosti kde sme sa prezliekali som sa ani nedostala.
Kúpaliská sú jeden hnus. Tento rok ich po tom incidente čo sa 11 ročný chlapec nakazil baktériou na kúpalisku ani nepustím.Našťastie už aj muž vravel že by nešiel.
@mimikarol a to si sa vtom aute neuvarila? 🤣🤣
ja sa ani necudujem ze sa tolko baboviek rodi, ked su taketo matky, ktore ohrnaju nad takouto primitivnou vecou nos :D no boze tak sa premoz, sice pozerat sa na vasu skysnutu tvar, zatial co sa dieta tesi, nie je tiez pekny pohlad.
@mimikarol to si vazne sedela a cakala v aute ??
😀 😀 😀
a ved pohoda, kazde usetrene euro sa pocita 😀 😀 😀
Neznasam to aj ja a preto tam nechodim.
Jedna kamoška mala riadnu averziu voči kúpaliskám, nemá to tam rada, nerada sa opaľuje, kúpe. Ale chodí kvôli deťom a nakoniec užije si to tam aj ona 🙂
Co su to male deti? Ja som sama s dvomi detmi nechodila, ked boli male. Az, ked mali 11 a 13 tak som sa odvazila na bezne kupalisko.
Skor chodte ku nejakemu jazeru.. Tam ich podla mna skor ustriehnes ako v bazenoch. Ani ja nemam rada kupaliska, s detmi sme boli asi raz. Inak len pri mori, alebo ked sme boli niekde na pobytoch.
Prosim ta,obetuj sa. Moji rodicia neradi chodili na kupaliska a preto sme nikam nechodili a neviem ani plavat. Ak maju deti radi vodu,premoz sa aspon 2x do mesiaca.
Zrovna včera mi môj muž povedal, ze som asi jediný človek na planéte ktorý neznáša kúpaliska.. Tuším mu to tu dám prečítať 😂
Investovala by som asi do kurzu plávania pre vlastné duševné zdravie...úplne tá chápem ale..
Ja milujem vodu keď som bola dieťa tak tiež sme to tak mali....mama vedľa drckegi bazéna v živote nešla do vody a len tatino s nami išiel ...ale tak chápem aj vašu stranu mne sa nikdy nič z vody nestalo tak asi zato som ok...aj keď v mori sa cítim lepšie...
To je nejaka povinnost chodit po kupaliskach, ked ma clovek male deti? A nenavidiet kvoli nechodeniu leto? Nepotrebujes nahodou psychologa? Ja mam tiez male deti a po kupaliskach sme nikdy nechodili. Najmensim vies napustit bazenik na balkone. A starsich sa da osviezit aj inak. Alebo potom jazera, more, samozrejme s nonstop dohladom.
Mne kupaliska nevadia. Do jazera by som nevliezla. Kopa kamenov a smradlave ryby, ktore nechodia vylucovat na breh 🙈
Ked sa ti to hnusi, tak tam nechod
@nyusika ja som si zaplatila aj za seba vstupné. Proste som tam nechcela ísť, nechala som sa prehovoriť aj keď som vedela že tam proste ísť nechcem.
@mimikarol snazim sa pochopit aky dovod na taketo detinske spravanie a dospela osoba...ale tak, ved mne to moze byt jedno 🙂
rovnako si mohla sedeit na lehatku, v kaviarni, na deke...ale ked ta bavi sediet v aute, preco nie 🙂
Ako dieťa som si nevedela predstaviť leto bez kúpaliska. Mne bolo jedno, či sme na Širave, Vinnom, Latorici či na Tise, alebo na kúpalisku v Maďarsku, len nech ideme a nech tam je voda 😅 Pamätám sa, aké sme boli so sestrou smutné, keď ráno pršalo a nedalo sa ísť... Alebo ako sme sa chystali do Maďarska, mali sme od našich aj dve kúpaliska cca na 40 minút cesty autom, ale bolo treba prirátať čakanie v dlhom rade na hranici, ten pocit, ako sme išli po tej ceste a pozerali, či budeme medzi prvými alebo v dlhom rade áut, proste to k letu patrilo.. zastavili sme, dvere dokorán, v tej horúčave sme čakali aj hodinu, dve, niektorí ani nenastartovali, iba keď sa pohol rad, tak auto potlačili, a potom státie v rade pri pokladni, na langoše... Naši to určite z duše nenávideli, ale vzdy nás zobrali, aj keď mama bola po nočnej.
Potom prišiel nejaký zlom, a ja som ako dospelá tie kúpaliska a tak celkovo leto a horúčavy znenávidela, a chodím radšej do hôr. U našich je aj bazén, tak mne bohate stačí, aj malému, ale raz sme ho zobrali na kúpalisko do Maďarska a raz do AquaCity, keď sme boli v Tatrách a teda ja som tam trpela ako pes ale on bol úplne nadšený, doteraz na to spomína. Tak asi budeme musieť vydržať aj my, ako kedysi naši... Nerobili to pre seba ale pre nás.
Ako dieťa som si nevedela predstaviť leto bez kúpaliska. Mne bolo jedno, či sme na Širave, Vinnom, Latorici či na Tise, alebo na kúpalisku v Maďarsku, len nech ideme a nech tam je voda 😅 Pamätám sa, aké sme boli so sestrou smutné, keď ráno pršalo a nedalo sa ísť... Alebo ako sme sa chystali do Maďarska, mali sme od našich aj dve kúpaliska cca na 40 minút cesty autom, ale bolo treba prirátať čakanie v dlhom rade na hranici, ten pocit, ako sme išli po tej ceste a pozerali, či budeme medzi prvými alebo v dlhom rade áut, proste to k letu patrilo.. zastavili sme, dvere dokorán, v tej horúčave sme čakali aj hodinu, dve, niektorí ani nenastartovali, iba keď sa pohol rad, tak auto potlačili, a potom státie v rade pri pokladni, na langoše... Naši to určite z duše nenávideli, ale vzdy nás zobrali, aj keď mama bola po nočnej.
Potom prišiel nejaký zlom, a ja som ako dospelá tie kúpaliska a tak celkovo leto a horúčavy znenávidela, a chodím radšej do hôr. U našich je aj bazén, tak mne bohate stačí, aj malému, ale raz sme ho zobrali na kúpalisko do Maďarska a raz do AquaCity, keď sme boli v Tatrách a teda ja som tam trpela ako pes ale on bol úplne nadšený, doteraz na to spomína. Tak asi budeme musieť vydržať aj my, ako kedysi naši... Nerobili to pre seba ale pre nás.
@oblecenie99 presne tak rodičia to robia pre deti ako veľa iných vecí
Úplne ti rozumiem a sucitim s tebou a chce sa mi plakať!!! Nedávam to! Fuj ten hnus keď si predstavím co tam všetko je vidno pod mikroskopom 🤮😭😭😭😭 ja som z toho normálne k.o. co budem robiť cele leto jak sa tomu vyhnúť 😭😭😭
Mne kupaliska nevadia. Do jazera by som nevliezla. Kopa kamenov a smradlave ryby, ktore nechodia vylucovat na breh 🙈
Ked sa ti to hnusi, tak tam nechod
@libusak ja presne to isté ..
… áno v bazéne sa toho určite nájde veľmi veľa, ale veď tam sa pridávajú take chemikálie, že zabijú všetko a zase máme a potrebujeme aj nejakú imunitu … naopak presne v sladkych stojatých vodách žijú rôzne organizmy, sinice a podobne chuťovky … nieje vidno dno a asi by som z koze vyskočila kebyže mi tam nejaký sumec ďobne do nohy 🙈
@okseen si videla niekedy svoj vankúš alebo zubnú kefku pod mikroskopom …
Neviem si predstaviť leto bez vody/kupania …. Od mala milujem vodu a moj syn tiež. Kvôli vlastnej averzii by som detom túto radosť nebrala, veď to sú najlepšie spomienky z detstva ako sme v rieke stavali ,,plte” a plavidla z hocičoho …. Kúpaliska nemusím, ale keď bol syn menší, chodili sme vždy keď chcel …. Teraz to mame chvalabohu poriesene 2 mesačným pobytom pri mori
ani ja s detmi na kupalisko nechodim, sla som raz pred dvoma rokmi a hned som v detskom bazene zbadala plavat hovienko tak katastrofa....sice to plavcik vyhodil ale aj tak so. nechcela aby z tam deti kupali!!! fuj hnus
Vôbec nemusíte chodiť k vode. Ja som bola naposledy v bazéne pred 15 rokmi a to máme deti 3, najstaršie má 13 🙂 nikomu to nechýba, čiastočne určite aj tým že nie sú na to zvyknutí, aj keď naši nemajú radi ani sprchu, teda asi to nebude len tým 😁 nikto sa nesťažuje. Muž je absolútne rovnaký ako ja. Akýkoľvek výlet, ihrisko, múzeum, len nie voda a grilovanie sa pri nej 🤣 vonku sme denne, minimálne 3-4 hodiny. V lete ráno a potom okolo 5.
aj my sme bývali v byte, da sa to vyriešiť mini bazenikom alebo plastovým boxom.....deťom netreba veľa 🙂 uplne rozumiem odporu ku kupaliskam, my sme z KE a ked vidim ako sa ,,spoluobčania,, kúpu v spodnom prádle......
aj my sme bývali v byte, da sa to vyriešiť mini bazenikom alebo plastovým boxom.....deťom netreba veľa 🙂 uplne rozumiem odporu ku kupaliskam, my sme z KE a ked vidim ako sa ,,spoluobčania,, kúpu v spodnom prádle......
@alicimmerman Ja som bola na Rumanovej raz, a som schytala takú infekciu, že som chodila celé leto ku gynekologovi. Kedysi som chodila v kuse plávať ráno pred robotou, až raz som na mestskej plavárni dostala tri herpesy na ústa. No a po správach z posledných dvoch rokov o spoluobcanoch som s košickými kúpaliskami definitívne skončila.
Keby to moje dieťa chcelo, premohla by som sa a šla by som. Ale syn je rovnaký ako ja- bazény ,ani tobogány nepotrebuje a nechce a nebavia ho . Ani keď sme pri mori , nevlezieme do hotelového bazéna.
Ja by som sa nenútila. Príde mi oveľa lepšie a prirodzenejšie tráviť čas s deťmi tak ako ti je prijemne. Odovzdaj deťom to čo máš rada- prechádzky čítanie, múzea, les, kreslenie, jogu……. Milion iných aktivít bez bazéna prežijú. Máte doma vaňu?

@anna777115 inak, ja dufam, ze ludia ani nejazdia autami...vies, kolko smrtelnych nehod sa uz stalo ?
@nyusika Nerozumiem, tvojmu komentáru. Ja, niekde píšem o Tom , že nemajú ľudia navštevovať kúpaliska? Veď, čítaj s porozumením. Veď, ja naopak zdôrazňujem, že to bola veľká náhoda a bohužiaľ smola pre toho chlapca, lebo predpoklad, že chiti niekto tohoto parazita, je veľmi vzácny.