Mám manžela aj milenca. Poradíte?
Tak baby po dlllhej dobe som sa odhodlala ze tu napisem moj problem a postazujem sa.tajne dufam ze najdem aj neake povzbudive komentare.som vydata 6rokov.s manzelom sme sa brali po nie velmi dlhej znamosti.lubila som ho.po roku boli zasnuby potom som zistila ze som tehotna a onedlho svadba.rodicia neboli dva krat nadseny zo svadby.peter uz pred svadbou ukazoval ze ma rad alkohol.verila som ze sa to zmeni.no marne.k alkoholizmu sa pridalo aj domace nasilie.sem tam sa mi nieco uslo,a hadky boli na dennom poriadkh
zacal striedat roboty nic mu nebolo dobre.no ked si nasiel robotu v zahranici tak bol doma klud.syn mal uz 3roky.nema s otcom ziadny vztah.jedneho dna z dna na den dosiel domov zo zahranicia pobalil si veci a bezs slova odysiel.poviem pravdu aj som rada.bude tomu uz rok co nezijeme spolu.on je ani neviem kde a ja byvam u rodicov.a syn sa tiez vobec na otca nepyta.vo february ani neviem ako som si zacala pisat s kamaratom.jedna sms,druha ... A ani neviem ako dohodli sme si stretnutie.no on je zenaty a poznam sa s jeho manzelkou.to stretnutie skoncilo sexom.nasledovalo druhe stretko a ... Trva to dodnes.tajne sa stretavame.mne sa to paci stale viac a viac a zacinam k nemu aj nieco citit.ukoncit to?
prepac, ale ja som za ukoncenie - ak chlap s kludom podvadza svoju manzelku s jej kamaratkou, prip. znamou a robi to dlhodobo, vzdy bude mat podla mna taketo povedzme "sklony"...
osobne si myslim, ze nech sa to skonci akokolvek, vzdy budes prave ty ta, co na to doplati. rozhodnutie je vsak len a len na tebe.
sama si nemala v partnerstve stastie a teraz ty sama vnasas nestastie do ineho vztahu...v prvom rade sama na vlastnej kozi vies, ake je to ked to nefunguje alebo sa nieco deje, je sice pravdepodobne, ze ak niekto riesi problemy neverou nerobi to prvy raz, resp. su aj ludia, pre ktorych manzelstvo nie je a podvadzaju stale...tak ci tak keby si nedala ty, dala by ina..to je moj taky vseobecny nazor... podla mna skus najst zbytky svojho svedomia, poznas sa s jeho zenou, ako by bolo tebe v jej pozicii...ja osobne hodnotim neveru negativne ci na strane zeny alebo muza... uvedom si, ze mas predsa dieta a musis mysliet aj na, aky to vsetko bude mat dopad na neho a ist do vztahov uz s rozvahou a zretelom na buducnost...tvoju i synovu....
Ja by som počkala ako sa to medzi vami vyvinie... Skúsila by som u neho zistiť ako si on predstavuje, že to bude pokračovať. Možno začal aj on niečo cítiť k Tebe... Ale pozor.. Zase na druhej strane môžu byť Tvoje city neopätované a on Ťa môže brať len ako nejaké spestrenie stereotypu, ktorý mu vzťah s jeho manželkou prináša. Určite by si sa o svojich citoch nemala zmieňovať, pokiaľ nevieš aký je jeho pohľad na váš ,,vzťah´´ . Na začiatok by stačilo vedieť, či si s Tebou vie predstaviť budúcnosť. Jasné, že kvôli Tebe hneď nebude uvažovať o rozvode, no je podľa mňa zbytočné strácať čas s chlapom, ktorý s Tebou tu spoločnú budúcnosť nevidí inak ako potajomky a pri sexe...
Ak odvádzaš otca od rodiny, zapamätaj si, že príde ďalšia ****, čo ho odvedie od teba ☹ to len tak na okraj, že karma ťa dobehne ☹
jasne ze ukonci , to co robi svojej zene moze robit aj tebe neskor ak teda sa vobec odvazi a odide od rodiny. moznio mu budes robit iba ,,madrac,, a vrbu ako sa bude stazovat aka je jeho zena ,ale tym to skonci ,nic viac necakaj
Pozri sa kašli na moralistky. Keď chceš užívaj si s ním, ale viac by som od neho neočakávala......
Aha kludne pokracuj skus mu naznacit alebo sa ho na drzaka Spytaj ako to planuje dalej. Mozno sa zlakne a vycuva s. mozno nie a pojde do toho s tebou. Zivot ke kratky. kazdy sa bude tvarit svato, ale nemes co stratit. Nikdy nevies kedy
robis dobre ci zle
A uz si podala ziadost na rozvod, vyzivne? To je prvorade. A tento vztah, no neviem, radsej nic neries a uvidis
otca od rodiny neodvadzas, maximalne tak manzela od manzelky. ty vidis najlepsie, v akom je vztahu. ak ma milujucu manzelku a on jej takto zahyba, tak sa na neho vykasli, podvedie casom aj teba. ak so zenou ziju zle, pripadne ona o neho nema zaujem a ziju len naoko, tak sa porozpravaj s nim, co vlastne chce. ak neodide, nemas co riesit, ak ma skrachovane manzelstvo a chce zacat odznova, tak vam drzim palce. otcom chlap neprestava byt po rozvode, ak nim chce byt
Ja som toho názoru, že si dospelá a tak sa rozhodni sama. čo ti pomôže milión rôznych odpovedí na tvoj problém?? NIČ. Ty ho poznáš a aj samú seba, my teba nie a ani jeho. Sa čudujem,že tu takéto otázky vôbec bežia.
On ale od svojej manželky neodíde, ak sa na ňu nesťažuje, príp nevyplackuje pred tebou.... A to vaše stretávanie a sex tiež nebudú trvať večne 🙂zbytočne mrhas energiou naňho... Už nevraviac že jeho ženu poznáš,,, nájdi si slobodného, nekaz manželstvo iným keď to tvoje nevyšlo
Už kvôli jednému mužovi si sa trápila, chceš sa kvôli ďalšiemu? 😐 dievča, isto máš na viac ako robiť niekomu boxovacie vrece alebo matrac !
Rozveď sa, upokoj a stretneš aj správneho chlapa, nielen zasúvača 😉
Chapem ta ze sa asi citis osamela a trosku sexu ti dobre padne. Lenze ako pises, zacinas k nemu citit viac. Tym ze si sama so synom tak podla mna potrebujes viac. Potrebujete nahradu za tvojho manzela. Nemyslim to doslovne. Ale tym ze syn s nim nema ziadny vztah ako pises a odisiel uplne a vy ani neviete kde je, tak by ste potrebovali chlapa, otca, partnera. Dalsieho clena rodiny. Nehovoriac o tom ze tvoj milenec ma manzelku. Ale moralizovat nejdem.
Takze moja rada, najprv si dat do poriadku vsetko s manzelom. Skontaktovat sa s nim, vyriesit veci legalne, vyzivne, rozvod, majetkove vyrovnanie. A najst si chlapa ktory tu bude pre teba aj tvojho syna, lebo toto potrebujete a toto ta urobi stastnou, a urcite aj tvojho syna. Zober si take vianoce. Ako ti bude ked tvoj milenec bude doma s rodinkou a vy dvaja sami. Sice mozno stihnete aj nejaky ten sex pomedzi sviatky ale bude ti to stacit? Zasluzis si viac.
Vela stastia.
Ukonči to skor, ako sa to prevalí a budeš ty zase tá najhoršia aj pre okolie. Nájdi si normálneho slobodného muža, ktorý ťa bude naozaj mať rád, aj tvojho syna. Tento ťa má len na sex, hlavne, ked sa to stalo hned na prvom stretnutí, tak asi vysokú mienku o tebe mať nebude. Takúto chybu už neurob, maj trošku hrdosti a nenechaj sa zbaliť hned. V prvom rade sa rozved a požiadaj si o výživné na syna. Držím palce.
Chapem, ze pekne chvilky Ti robia radost. Kazdy clovek ma pravo na radost a potesenie. Avsak,, zakladat radost na niekoho nestasti je chore a ubohe. Hrat druhe husle, robit rohozku to sa Ti asi paci. No nemyslim, ze takto sa sprava matka dietata. Pri zdravom rozume si najdi slobodneho.alebo rozvedeneho alebo vdovca. Neodvadzaj manzela ci otca. Pozor MNAMKA mu chuti teraz! Tot moj nazor. A kludne dievcata kludne ma ukrizujte tie ktore ste zastancom spinaveho zivota. A v neposlednom rade prajem krasnu nedelu.
Dorieš si vztahy, ukonči svoje manželstvo daj si to pravne na poriadok a co sa tyka milenca tak sa ho na rovinu opytaj ako vidi vas vztah on ... ci ako nieco perspektivne ale proste kamaratstvo s vyhodami a podla toho sa rozhodni ..
Si matka mala by si brat aj to do uvahy ... aky ma vztah k tvojmu synovi ... ako podla mna nie je prijemne byt ani na jednej strane ... ani ako podvadzana manzelka ani ako ta co sa sprava ako ludra....
Usporiadaj si svoj zivot co ine na to povedat... mas uz zavazok, svoje dieta tak nie je velmi vhodne robit matrac zenacovi
Ja ti zo srdca želam aby si sa raz citila tak, ako manželka tvojho milenca keď pride na to že ju muž podvadza. Najprv si porieš svoje problemy s mužom a nerozbijaj dalšiu rodinu. U mňa sa taketo ženy nazyvaju štetkami
Nestačím sa vynačudovať, ako si podvedené /oklamané manželky / ženy v nefunkčných vzťahoch neváhajú vo veľkom brať to, čo sa im ponúka, aj keby to boli muchotrávky po záruke v arzénovej omáčke, no hlavne, že im je dobre. Super, blahoželám k dobrému sexu!
ALe hlavne toto je podľa mňa strašne povrchné, hneď prvé stretnutie ukončiť v posteli, a potom, že "naveľa-naveľa, už k nemu aj niečo cítim", kašlať na to, že sa poznám s jeho manželkou, um? Podľa mňa tu nemôže byť ani reči o tom, že si ťa ten chlap po niečom takom vôbec váži a ty sa zbytočne namotáš na ďalšiu plytkosť, že "ani sme sa nepoznali a už bolo". Je mi do smiechu, no hlavne začni svoje vzťahy brať vážne a menej povrchne, to nie je hra s bábikami.
A o nejaky cas tu mame od teba dalsiu otazku mesiaca: som tehotna so zenatym milencom. Myslite, ze som urobila dobre?
len vydrž, ten chlap je určite charakter, rozvedie sa, vezme si teba a budete spolu šťastní až do smrti 😀 😀 😀
Nechcem sa zakladateľky zastávať ale ako on je kde? On je predsa ženatý, on podvádza ženu, či on je v pohode?
Ona len príjma ponúkané bonusy.
Najprv by som si dala do poriadku manželstvo, resp. teda rozvod a potom by sa videlo. Myslím, že aj milenec by sa vyfarbil, keby zistil, že sa rozvádzaš. 😉
Ahoj toto je velmi tazka otazka..a ani ta odcudzovat nebidem.Viem,ze obcas osud hodi tazkym kamenom.Zalezi len na tebe ako si to usporiadas.Pravdou je,ze ak sa ho spytas na to,ako to s tebou mysli do buducnosti,uvydis aku odpoved dostanes.Ak zavaha,ziadna nadej...

predpokladas, ze ti niekto napise pokracuj? ☹