icon

Mám milenca

zuzana212722
13. feb 2015

baby neodsudzujte ma hned kto nevie ake to je nepochopi pred casom som pisala ze moj muz so mnou nechce spavat nepomohol rozhovor on to proste nechce a dost nezaujima ho ze aj ja chcem on chce odo mna len aby som ho ja uspokojila ale ked som videla ze on nic tak som sa na to vykaslala ...teraz mam milenca no este sme spolu nic nemali stretli sme sa ale zatial k nicomu nedoslo hoci chcem neviem alebo nechcem ublizit muzovi vela sme si preskakali a stala som pri nom vzdy hoci boli problemi vydrzala som a teraz je fajn ale co sa sexu tyka nic ...schudla som staram sa o seba ani tak ..ja viem ze ak to zacnem tak nas vztah sa skonci na celej ciare ale neviem to ovladnut ja to potrebujem on nie aj ma pobozka pohladka ale sex nic chyba mi to ..ja viem ze sa tu najdu zeny ktora ma vyhlasia za slapku ale co mam robit tato situacia je neznesitelna nespali sme spolu 3 mesiace ja ho mam rada lenze ziaden rozhovor zvadzanie skratka nic nepomaha som zufala frustrovana z toho a hlavne mlada aby som takto zila ..

zuzi0911
13. feb 2015

@zuzana212722 aha...tak potom neviem kde by bol problem..prajem ti aby cim skor to bolo ok

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@nyusika samozrejeme snivala som o tom kedy uz konecne budem vydata za neho ale teraz uz to neriesim proste nemam chut za vydat za neho hoci ho mam velmi rada neviem si predstavit manzelstvo bez dobreho sexu

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
nasta55
13. feb 2015

@zuzana212722 wau ze tri mesiace hm to je doba a ides ho podviest, keby bol kazdy ako ty tak pomoc. Neviem kolko.mas ci 20, 30, 40, 50, ale si velmi velmi nevyzreta a neskusena zena. Take ako ty sa mi hnusia, podvadzaniu zdar 🙂 treba hladat riesenie s priatelom, potom ho asi naozaj nemilujes. Kto miluje nepodvadza a nepodvedie.

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@nasta55 nechcem na teba utocit poviem ti len co si myslim ak si to nezazila nevies co to je...teba pravdepodobne muz podvadzal a preto takato reakcia skus si precitat viac a potom sud ..

sardinka32
13. feb 2015

@zuzana212722 hej, hej...uz som v obraze. 😉 Skoda, ze si tieto zakladne info nenapisala hned v uvodnom prispevku. Pisala si tam, ze "moj muz", tak som automaticky predpokladala, ze si vydata...deti si tam nespomenula... no a potom v jednom prispevku si zas pisala, ze nemas chut planovat svadbu...tak som uz z toho bola komplet jelen. 😅

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@sardinka32 jasne v pohode mala som to hned napisat 🙂

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
nasta55
13. feb 2015

@zuzana212722 praveze mam krasny harmonicky vztah 🙂 a hnusnia sa mivtake , zenske a viesco predpokladam o tebe ze si asi taka ista 🙂 ako ona zahne kazdemu 🙂

nasta55
13. feb 2015

@mirka_st ako ja mam partnera s ktorym si rozumiem po vsetkych strankach, ale neviem si predstavit, ze by som sa stretavala s inym lebo ...... nikdy. Ako toto neni laska, ale iba zvyk z jej stany. Vsetci len podporujete neveru. A ze v dobrom aj zlom hahahaha.

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@nasta55 ja som ho este nepodviedla ak si necitala dobre ale fajn ja sa hadat nejdem tvoj nazor je ok 🙂 vsak som vravela v prispevku na zaciatku ze aj take mozu byt

nyusika
13. feb 2015

@zuzana212722 ja sa @nasta55 zastanem, lebo kym si clovek neprecita celu diskusiu, naozaj to vyznie, ze nevies co so sebou, ked uz po troch mesiacoch bez sexu ides hupsnut na iného vtaka. pardon, ale naozaj to tak proste je. az neskor to vysvetlujes...a cele to zrazu vyzera inak.

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@nyusika ano ved preto som pisala ze si to treba precitat cele nic v zlom nikoho netreba osocovat ...ja som bola niecomu takemuto nepristna kym som nezazila na vlastnej kozi

mircalla
13. feb 2015

@zuzana212722 Sex casom zovsednie v kazdom vztahu. Su 2 typy muzov. Ta mensinova su ti z nizkym libidom, okrem snad prvych mesiacov vztahu proste sex nepotrebuju, je ich dost malo. Druha moznost, ze sice sex chce, ale nie s tebou, proste ho to uz nebavi (samozrejme to neprizna).

Neviem, ci riesit to s prvym, co ti pride do cesty je najlepsie riesenie....

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@mircalla no samozrejme preto som hned s nim neskocila do postele ale sme sa len stretli zatial ako kamarati a napiseme si ..lenze ja uz to dlho nevydrzim ale on od zaciatku zase nebol daky nazhaveny ani zo zaciatku mozno prvy tyzden ale nikdy sa mi nezdalo ze by to nejak extra potreboval lenze toto je moc

nasta55
13. feb 2015

@nyusika tri mesiace? co je toto za doba?

nasta55
13. feb 2015

@zuzana212722 nemas ruky?

mircalla
13. feb 2015

@zuzana212722 Tak nevydrz....neviem, co chces pocut...

nyusika
13. feb 2015

@nasta55 pred svadbou dlha-predlha...a odmietanie sexu, odmietanie komunikacie je velmi dobry dovod na prehodnotenie celého budúceho manzelstva.

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@nasta55 mam a dokonca dve ale blizkost milovaneho je nieco ine ako spravit si to sama ..ale ak ta hneva tato diskusia neprispievaj rozumiem ti

mircalla
13. feb 2015

@zuzana212722 tak mozno patri k tej skupine muzov s nizkym libidom...s tym sa neda robit nic....proste nema tu potrebu

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lubkavargova1
13. feb 2015

super gratulujem..toto urobi muz tak ho ukamenujete - urobi to zena "tak chudera neukojena". Je to PODVOD aj ked si pred tym snazite ospravedlnit. Ak nie aktivne uz aj to ze si si nasla ineho muza ho podvadzas 😖

tdz
13. feb 2015

@zuzana212722 Tri mesiace nie sú až tak dlhá doba na hľadanie milenca

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@zazvorka87 som uvedomela zena ja nechcem rozbit rodinu nechcem nikomu ani za nic na svete ublizit mojim detom toboz pre ne chcem len najlepsie ...je jedno v akej dobe zijeme je to ludoch a ich tuzbach vo ztahu cakas niektore veci a oni neprichadzaju si z toho smutna ...niekto chce prave naopak svadbu a chlap nie nie sa dokopat a zeny nebudu cakat vecne a tak sa rozidu a nie je to ojedenile ze uz maju davno aj dieta ..kazdy caka nieco ine a nieco ine potrebuje ...

lianka123
13. feb 2015

@zuzana212722 zasluzis si byt milovana. ak si nestastna, ries to. niak to dopadne. neexistuje nespravne rozhodnutie.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mirkava
13. feb 2015

@zuzana212722 ani ti nebudem pisat ako dlho sme my s manzelom nemali sex, ale to vdaka mne, lebo mam problemy, aj sa cudujem ze si uz nenasiel milenku 😲. Ja by som este na tvojom mieste pockala, ale ty sa musis rozhodnut co je pre teba dolezitejsie 😉

zuzana212722
autor
13. feb 2015

@zazvorka87 ano myslela som na to ale akou formov to mam na neho vyblafnut ze som stretla mileho muza ktory sa postara o mna zatial co on nie a myslim to vazne alebo ako lebo si neviem predstavit ze by mi nic nepovedal a zacali sme sa milovat pravdepodbene by tresol dvermi a dovi podo

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená