Milencov nedodržaný sľub: Ako reagovať?
Milenec mi slubil ze pojdeme spolu kupit jednu vec (300km) odtialto. Miesto toho to siel kupit so zenou namna sa vykaslal a ani mi to nedal vediet ze niekam ide. Ako by ste reagovali?
Kopacky, bez milosti
moze ti byt utechou ze ani slub vernosti zene nedodrzal.
je to proste poklad. co ti poviem. drz sa ho.
@anonym_autor
Uz mu nedaj
Chlapa, ktorý podvádza by som v živote nechcela.
@anonym_autor reagujem že... Si p*ča čo robí matrac ženatému
Nájdi si muža, pre ktorého budes prvá a jediná- tak, ako to bežne normálni ľudia robia a nemusis riešiť tieto srac.ky.
@anonym_autor vyžaluj sa jeho žene, tá ťa pochopí.🥹
@anonym_autor vyžaluj sa jeho žene, tá ťa pochopí.🥹
@anonym_d3ed68 Presne...ja by som jej napísala ako si dovoľuje ísť niekam s manželom, keď som tam s ním mala ísť ja. Nehorázna drzosť.
Nadpis je o čom? Ako nejaky charakter nedodržal sľub vernosti manželke?
Btw niet takej veci na svete,za ktorou by som sa trepala 300 km.
Nadpis je o čom? Ako nejaky charakter nedodržal sľub vernosti manželke?
Btw niet takej veci na svete,za ktorou by som sa trepala 300 km.
@janinah možno išli do Viedne na " väčšie" nákupy, tak na SR nemajú.🥴 Možno chcela nejakú sexi bielizeň z Victoria Secret, tu také nezoženieš. 🫤
@anonym_autor Bolo by dobré, keby si pochopila, že aj keď ma teba, ale prvoradá je rodina.Keby to bolo inak, už dávno nie si len milenka, ale by ťa chcel mať za manželku.Mas na výber.Mozes akceptovať, že hráš druhé husle, alebo to môžeš zmeniť a držať sa zásady, že si nebudeš začínať so zadaným.
Nejde nič kupovať,podvádza ťa
To je chuj
Podvádza možno nielen manželku, ale už aj teba 😂😂😂
Takto sa nudíš v sobotu ?
@anonym_autor jezis, no chudatko 😅 tak ti treba! Nemas sa kurvit
@anonym_autor tak uvedomila by som si ze som len milenka a som az na druhom mieste, zena je prednejsia. Otazka ci ti to vyhovuje.
miluje svoju zenu a na tebe mu nezalezi, ale ked sa mu natiskas do postele nejak sa premoze
miluje svoju zenu a na tebe mu nezalezi, ale ked sa mu natiskas do postele nejak sa premoze
@anonym_529734 miluje svoju ženu? vážne? keby ju miloval, tak nepchá vtáka do inej.
Troll... Na rozprúdenie vášní.
Že si nula.
Troll... Na rozprúdenie vášní.
@anonym_ec7f63 tu nie je čo rozprúdiť

nekurvy sa so zenatym, to je najlepsia reakcia