Mám milenca
baby neodsudzujte ma hned kto nevie ake to je nepochopi pred casom som pisala ze moj muz so mnou nechce spavat nepomohol rozhovor on to proste nechce a dost nezaujima ho ze aj ja chcem on chce odo mna len aby som ho ja uspokojila ale ked som videla ze on nic tak som sa na to vykaslala ...teraz mam milenca no este sme spolu nic nemali stretli sme sa ale zatial k nicomu nedoslo hoci chcem neviem alebo nechcem ublizit muzovi vela sme si preskakali a stala som pri nom vzdy hoci boli problemi vydrzala som a teraz je fajn ale co sa sexu tyka nic ...schudla som staram sa o seba ani tak ..ja viem ze ak to zacnem tak nas vztah sa skonci na celej ciare ale neviem to ovladnut ja to potrebujem on nie aj ma pobozka pohladka ale sex nic chyba mi to ..ja viem ze sa tu najdu zeny ktora ma vyhlasia za slapku ale co mam robit tato situacia je neznesitelna nespali sme spolu 3 mesiace ja ho mam rada lenze ziaden rozhovor zvadzanie skratka nic nepomaha som zufala frustrovana z toho a hlavne mlada aby som takto zila ..
@zuzana212722 pved toto☹ tiez ma netesi ze nas tolko je keby sme aspon vedeli pricinu ich to netankuje zatial co nas to ubija☹
@lilijessica presne keby aspon komunikovali,keby povedali co sa deje.keby to bol zdravotny problem,tak by sa clovek necitil tak trapne ze vlastny chlap a nema zaujem,keby som vedela ze to nema nic spolocne so mnou,ale takto si naozaj clovek musi mysliet ze ho nepritahujem,obcas si poplacem, vykricim na neho tak vtedy trosku zmakne a snazi sa ma ubezpecovat ze ma lubi,a ze to nesuvusi so mnou,ale ze jednoducho pri detoch to je tazke zmanazovat ale ani predtym ten sex bol o nicom...tiez teraz nechapem ako som si mohla mysliet ze sa to casom zlepsi,ked to neiskrilo na zaciatku,ked je clovek najviac zalubeny tak po spolocnych rokoch uz len tazko bude iskrit
@stangb ako keby si mi zduse citala☹jedno vsak uz viem u nas sa to nezmeni ...
@zuzana212722 Ja každé dva týždne zvažujem rozvod, ale nemá to zmysel. Vzťah nám funguje, len keby sme nežili ako spolubývajúci. Minule mi povedal, že či mi tá pusa ráno nestačí 🙂) Takže asi tak.
Ináč ja som bola v tom, že nikto nemá taký problém 🙂 a vidím, že je nás veľa.
@alenka0 az moc nas je veru som prekvapena☹
Sorry baby ale hned z prveho komentu grciam. Ked uz nechcete byt so svojim partnerom/manzelom pre akykolvek dovod tak aspon majte ´gule´ a povedzte mu dovi dopo a POTOM si robte co chcete co je to za povahu mat milenca a domov sa vracat k muzovi ale ano financna istota nepusti vsak? A takto do zrkadla sa pozriet a nafackat si nic? 😔 Je jednoduche sa lutovat ako mi je s partnerom/muzom zle ako mi chyba toto tamto a co tak nieco s tym spravit okrem podvadzania a klamania druhej osoby? Mate vobec nejaku hrdost a dostojnost??
@alenka0 A co myslis ako dlho bude trvat kym spolu neskoncia v posteli? A co potom?? Ale ano presne takto to je treba sa stazovat lebo na svete nie je niekolko milionov dalsich chlapov z ktorych sa urcite nenajde ani jeden ktory jej tu lasku a nehu poskytne keby od manzela odisla... Nema zmysel komentovat...
Nie ja som tiez nepisala o podvadzani pozor!!!!!!!!nikdy by som ho nepodviedla a ano bavime sa otom spolu nie len tu s cudzimi ludmi.na fore a to je sakra rozdiel
@marianne1 Ja to samozrejme neschvaľujem. Vôbec sa nemáš čo s niekym iným stretávať, keď máš partnera. Keď chceš iného, máš sa s ním rozísť, nie podvádzať.
Pre mňa by to bolo sebectvo, keby som kvôli svojim potrebám opustila rodinu a manžela, ktorého milujem. Ja som len z toho smutná a vždy sa snažím niečo robiť pre zlepšenie. Prioritou je pre mňa naša rodina a dieťa, nie moje potreby.
Milenec nieje ten sktorym zena podvedie muza?vtom pripade ani zakladatelka statusu nema milenca🙂
@lilijessica Musis si to vyriesit sama v sebe musis sa pozriet realite do oci vies si predstavit takto zit dalsich 5, 10, 40 rokov? Ak nie necakaj nema to zmysel!
@zuzana212722 fandim ti. Len smelo dontoho. Ak odmieta muz, po tvojej snahe, nech necha tak. Mal by s tym ratat
@marianne1 presne toto noc noc riesime neda sa takto zit a ja uz som v stadiu ze sa od neho vzdalujem na miilee☹
Pod adzanie nezacina fyzickou neverou,.....zacina myslienkou ktoru clovek dovedie do reality uz len tym, ze ju v sebe zivi.Malo ludi tomu veri ze to tak funguje, ze co si zelaju, na co myslia sa aj stane.Vsetko je vyslisane, akurat nevieme kedy sa to stane.Raz sa to stane hned, inokedy o par rokov.Preto by mali ludia davat pozor nanco myslia, co si zelaju a ake slova vypustaju.....)))
@lilijessica Ja viem ze je to tazke ale ked to trva dlhodobo neda sa to vydrzat, viem o com pisem. Zila som 7 rokov s ignorantom ktory ma uz nevedel ani chytit pred sexom jedna pusa po sexe jedna rano jedna ziadna vasen ziadna neha ziadne pohladenie jedneho dna som sa zbalila a ani neplakal ked sa z milencov stanu kamarati uz nema zmysel pokracovat dalej
@alenka0 Už sa nebudem vyjadrovať, lebo to, čo ja každý deň obetujem a trápim sa, aby ma chcel je dosť a jemu je to jedno. Taktiež niektoré jeho vyjadrenia, ktoré ma skoro položili. Nebudem konkretizovať a odchádzam robiť dôležitejšie veci.
Prajem ženám, aby sa ich problémiky zlepšili alebo aby ich nejak vyriešili. papa
@alenka0 rozumiem ti,....mal som to doma totiz a bol som s toho na nervy.Nenapadlo ma vobec to riesit v naruci inej, ale bol to problem.Je ine ked clovek zije sam a nema sex, tak to skor prijme a nauci sa s tym zit akotak, ale ked je vo vztahu a lezi vedla zeny a ta mu menuje sto diagnoz ktore ma a teda ze nezasunem,....tak je to na blazninec......nakoniec mala len jednu diagnozu,....babylonska smilnica,...ked ju milenci vyprasili skor ako ja, tak uz nemala chut na nic....)))

@stangb akoze ja som ho tiez naobvinovala ze je homos alebo ma milenku ...no nema to zmysel ... a co sa sexu tyka moj je naprd on to skratka nevie a nikdy nebol daky super mala som lepsich ale lubila som ho tak som na to kaslala ...ako som mohla byt taka sprosta nechapem...koli tomuto by som ho hned poslala do riti takyto chlap proste nema mat vztah ked kasle na potreby druhych..
@lilijessica
@alenka0 inak je nas dost ako pozeram :( a to je smutne ako mozu byt taky nevsimavy ...niekedy mam chut sa proste rozist s nim lebo ma nerobi stastnou a este horsie je ze o tom vie a nic nerobi,, a tak isto aj vasi muzi..