icon

Mám milenca

zuzana212722
13. feb 2015

baby neodsudzujte ma hned kto nevie ake to je nepochopi pred casom som pisala ze moj muz so mnou nechce spavat nepomohol rozhovor on to proste nechce a dost nezaujima ho ze aj ja chcem on chce odo mna len aby som ho ja uspokojila ale ked som videla ze on nic tak som sa na to vykaslala ...teraz mam milenca no este sme spolu nic nemali stretli sme sa ale zatial k nicomu nedoslo hoci chcem neviem alebo nechcem ublizit muzovi vela sme si preskakali a stala som pri nom vzdy hoci boli problemi vydrzala som a teraz je fajn ale co sa sexu tyka nic ...schudla som staram sa o seba ani tak ..ja viem ze ak to zacnem tak nas vztah sa skonci na celej ciare ale neviem to ovladnut ja to potrebujem on nie aj ma pobozka pohladka ale sex nic chyba mi to ..ja viem ze sa tu najdu zeny ktora ma vyhlasia za slapku ale co mam robit tato situacia je neznesitelna nespali sme spolu 3 mesiace ja ho mam rada lenze ziaden rozhovor zvadzanie skratka nic nepomaha som zufala frustrovana z toho a hlavne mlada aby som takto zila ..

lilijessica
19. feb 2015

@marianne1 viem mas pravdu☹necitim sa uz cez rok ako zena len ako upratovacka kucharka opatrovatelka.slubuje zmeny anic...unava stres...a ja?tiez sa nezastavim cele dni v noci zle spim.viem ze mat zazemie a necitit sa stastna je brana do pekla☹==.

marianne1
19. feb 2015

@lilijessica Ja viem presne ako sa citis mna to tak ubijalo ze som mala psychicke problemy depresie... Niet inej cesty len to prelomit

matko10
19. feb 2015

@alenka0 no si este moc mlada aby si ukoncila svoj intimny zivot alebo sa hybernovala.Si mlada a zdrava zena a sex je normalna potreba cloveka,....musis to vsak riesit s muzom, povedat mu to na rovinu a ze ak sa k tomu problemu nepostavi ako muz, tak je to dovod na rozvod....ved to ze si matka a manzelka neznamena ze si mas teraz lahnut do truhly a cakat kedy zomres?.....mas pravo na normalny plnohodnotny zivot zo vsetkym co k nemu patri.Milenec vsak neni riesenie,....s tym zabludis este viac

lilijessica
19. feb 2015

@marianne1 presne mam ztoho depky.a odnasa si to maly☹na mojej nalade natom ako som stale mysleinkami prec☹mus a chcem zit inak ved ja spolubyvajuceho nepotrebujem.slubom neverim podla mna ma uz nelubi a je somnou zo zvyku a darmo vravi ze nie...sak toto zena vyciti mne jedna ci dve pusy za den ci objatie od neho uz nic nevravi necitim to co by som mala uprimne city...a sex...ak aj mame nic zneho nemam ☹pretoze uz som tak daleko od neho ze to co sme prezivali je milulost vynutit si to uz tiez stoji za...nic...☹

lilijessica
19. feb 2015

Unas je to mozno tym ze som to neriesila a podviedol ma...odvtedy je to unas taketo...a aj som odisla plac ako nas miluje a odpusti chyba za ktoru budem pykat...dnes viem ze som ublizila najviac synovi pretozd ma nevidi stastnu len utrapenu kazdi chlap co nema doma hlada inde a ten co to doma aj moze mat a nechce....je problem...☹no a ziadny nepovie zene do oci ze uz ju nepritahuje al.nechce...cest vynimkam...je to cele nefer clovek da roky lasky a dostane sa do stadia ze sa citi sam ☹po kazdej stranke...☹to cloveka ubija.kazdi potrebuje ten pocit milovat sex ma byt tym najkrajsim prejavom dvoch ...cele zlee

matko10
19. feb 2015

@lilijessica povedz mu ze koncis, ze podacas o rozvod a uvidis ako bude bojovat o teba.....niektlri muzi si cenu vlastnej rodiny a manzslky uvedomia az vtedy, ked ju stracaju.....vtedy sa dokazu aj velmi zmenit a uvedomit si svoje chyby.Ked to tu citam, vecsina vztahov zije ako pises zo zvyku a stereo.Protom staci tak malo, ist sa spolu prejst len tak....je to zadarmo a obom to nieco da,...alebo ist na kupalisko, tam maju spolocne zazitky a prave tie spolocne zazitky rodinu spajaju....ja chodim na termalne kupalisko ked som doma....tiez tam clovek vvidi vselico....v podhajskej je dokonca v bazene bar....manzel tam je ovysnuty s dvojku promile v zile a manzelka nevie ktlre dieta ma skor ratovat,....)))) Ale aj opak je tam vidist, kedy dochodcovsky par sa krasne drzi za ruky, usmievaju sa a su scastni, ze ten zivot spolu presli a obstali to....)))

matko10
19. feb 2015

@lilijessica nebud smutna.....to co mas doma sa ti deje preto, aby si sa zamyslela a prehodnotila svoj zivot...bud to zmsnis a pojdes sice sama s malym, alebo ostanes zit v tom marazme.Mozno si aj ty mlada a najdes tu spriaznenu dusu, len uz budes pri vybere opatrna.....alebo ostanes tam kde si a budes plakat a trpiet....inak je to skoda zivota ak ho mas prezit zo zvlhnutymi ocami...mda sa zit aj inak...))

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 ...on bojuje ked vidi ze je zle...ale ja uz nevladzem povedal ze si vazi ze som mudala sancu ze ma urobi stastnou a stale len reci chodime sa prejst sem tam na veceru rozpravame sa smejeme ale aj tak niekde vo vnutri citim ze to len natahujem.on si zvykol na pohodlny zivot podla mna.a mna uz preslo robit zo seba hlupu som dnes povedala pauzu a hotovo bud nas to spoji al.pojdeme od seba povedal ze je to blbost on to nevidi tak zle ako ja...ale ja si zatym stojim..

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 ved to chcem zit inak chcem zit tak aby som sa zobudzala spokojna a zaspavala bez stresov a hlavne koly malemu.

matko10
19. feb 2015

@lilijessica na reci mozes dat, pokial zu podlozene cinom....co z muza robi chlapa je prave ten cin!!! Ak ta zavadzal doteraz, bude to robit stale....neuvedomuje si co pacha, alebo inak......uvedomuje si presne co robi,...vidi ze naslubuje a na chvilku ma pokoj, lebo vie ze nic sa doteraz nestalo.Urob razantny krok a necuvni.....chces ma spet? Tak prestan slubovat rob ciny a uvidis kolko vydrzi....je mi inak luto ze vztahy sa dostanu do slepych uliciek a potom su to len tragedia,....v tomto totiz nikto nevyhra

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 velka prevelka pravda......☹☹☹musim pretoze takto tprime vsetci a ja uz slovam neverim!

matko10
19. feb 2015

@lilijessica smutne je, ze muzi uz nechcu byt skutocnymi muzmi....volakedy bola cest pre muza vsetkym, mali zmyssl pre povynnost, dokazali za rodinu polozit zivot.....boli gentlemani a , sny naopak damy....neexistovalo take, ze slubim a nesplnim,...vex by sa hanbou prepadol a cest mu to nikdy nedovolila.Chyba dnesnych , ien je, ze daju prednost nagelovanemu frajerovi pred skufocnym muzom....ulakomia za na drahe auto alebo nejaky lacny luxus na splatky.....neboj sa.....si na xobrej ceste, pretoze uz vies co nechces a mas chut to zmenit a aj zmenis uvidis

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 dakujem pomohol si mi...som toho isteho nazoru laska niekedy nestaci porozumenie tiez clovrk potrebuje je nanom ako sa zacne spravat pauza moze byta aj trvala zmena premna teda ja to tak nejak zial citim☹

matko10
19. feb 2015

@lilijessica ano trpite vsetci aj on,...akurat rozdiel medzi tebou a nim je ten, ze pre neho je to utrpenie prijatelne a pre teba uz nie.....takato atmosfera ma vplyv na vsetko, na zdravie, na syna a jeho spravanie, prospech...no na vsetko.....ak zazijes ine, potom uvidis ten rozdiel a povies si, boze, preco som to skor neurobila....))) Neboj, su muzii ktori si vedia vazit zeny,....a urobia pre ne prve a posledne.....lebo su to ich zeny!!!.....))))

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 presne ako pises..ja poslednu dobu nepocuvam ine ako vycitky ze to co robi robi prenas a preto je to ako je...ale a clovek chce aj10minut zo svojho casu dokaze cloveku ukazat ze je milovany povedat lubim to uz ani hadam4roky som nepocula...a dokazat lasku ...vies ja som nazoru pochop sam co chces nacom ti zalezi ak nie ahoj...uvidime ja viem ze da sa zit aj inak a pojdem si zatym...aj ked to bude trvat ...

matko10
19. feb 2015

@lilijessica no moment,..a co robis ty to robis akoze pre koho? Pre susedov? Ved je normalne v rodine, ze jeden zabezpecuje financie a druhy sa stara o chod rodiny....to mam rad tie reci, ja zarabam a tak mam pravo....a robim to pre vas a vaz si to.....a kedy si zacne vazit to, co robis ty pre neho a jeho diet? Ved fajn, zaplat mi 8 eur na hodinu a potom sa budeme bavit v tomto style mu povedz....to co zena doma robi je nevycislitelna hodnota jak pre muza tak i pre spolocnost.....prejavit jej uctu, lasku, vdaku sa da objatim, bozkom....alebo slovom lubim ta.....vex ked ti neda tu spetnu vezbu tvojej lasky tak sa stane to, ze sa vycerpas a unavis a dojdes do stadia, kedy uz ne udes mat co dat...ta spetna vezba je to, co je nabijacka pre mobil.....toto by si mal uvedomit,....ja som chlap a mne to samemu chybalo pocut od zsny take ako lubim ta....doslova som b zufali s toho ...ano, ked som jej to povedal, tak mi to povedala, ale bolo to take chladne, ze radsej som mal byt ticho....)))

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 boze ty si neskutocnyyyyy🙂asi jediny chlap ktory napisal presne to co si myslim co citim a klobuk dole ze si vazis zenu preto aka je co robi pre rodinu keby som mala chlapa zmyslajuceho tebou ..otomto to je spetna vazba presne vystizne ktomuto ani niet co dodat.ja som povedala ze si to kludne mozme vymenit ja do rpace on s malym a nech sa stara o domacnost on ze si vazi co robim pcha...nic...len vycitky co zas si namyslam ze sa po r..i v praci skrabe a podobne...neznasam tie reci radsej sme kolkokrat ticho al.len prezivam...ja takto zit nechcem a viem ze tym ublizujem malemu...moj otec povedal ze clovek sa nedokaze zmenit teda vnutorne pre ineho...a mal pravdu ja to vidim ze to co som do vztahu davala sa mi nevratilo odpustit neveru ma stalo vela sil stale to mam v sebe ten kto nezazil nepochopi tie nocne mory co dodnes mavam...a on...ma zomna cloveka ktory sa oneho stara tam laska nieje keby bola moj nazor...kto miluje nepodvedie ak milujes tak milujes..

matko10
19. feb 2015

@lilijessica ja som bol volakedy rovnaky ako te tvoj.....vnimal som ze ma zsna pravdu, ale neriesil som to.....ked sa mi taketo veci stali 2x po sebe, zamyslel som sa nad tym vsetkym, prehodnotil, zvazil a tak trochu pochopil....myslel som si ze staci doniest peniaze a je to....ale neni,...peniazs som zistil ze v tom az tak velku ulohu nehraju,.....preto si myslim ze 1x ked som to nepochopil dostal som druhu sancu kde som mal moznost a nepochopil som tiez.....tretiu sancu som nedostal, pretoze tu si dam sam niekedy v buducnosti.....)))) Clovek sa zmeni, kvoli sebe vsak, tvoj tatino to povedal velmi dobre a je to naozaj tak, ale zmeni sa len vtedy, ked zam sebe zacne liest na nervy a chce zmenu, chce byt lepsi, iny....a to by malo byt ulohou kazdeho cloveka vyvijat sa a duchovne rast.....ludia by nemali zit v zauzivanych vzorcich a dogmach, ktore nefunguju.Je jednoduchsie zzmenit pristup, ozivot vztah a znovu sa nakopnut, ako zacinat s novu lasku a zase nanovo to ruzove tam hladat.Samozrejme ak ta podviedol tam to vyznam nema....ne era je zrada, uder pod pas a absolutna strata dovery....tam by som zit nedokazal.....uz nikdy by ten vztah nebol ako predtym....odpustim vsetko, ape neveru nie.Kto chce smilnit nech nejde do vztahu a nech si zije tymto sposobom......vztah je o porozumeni a vnimani jeden druheho.....aj v tom tvojom to predca na za iatku bolo, takze mal by to chlapec najsf.....vycitky tiez nepatria do vztahj, ved co robim robim vedome a zo slobodnej vole pre toho druheho a vtedy neocakavam , a to nic...robim to pre nich a z lasky....))

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 bolo to tazke obdobie hmev zlost vucitly v sebe kde som ja urobila chybu...dnes s odstupom casu viem ze nie ja ale on...ja by som nedokazala podviest anilen pomyslet na ineho pokial mam vztah mala som navrhy a nie jeden od cloveka ktory viem ze ma lubi uz hrozne dlho ale proste nie...niesom typ co zahodi6rokov len tak.vzdy som vravela nevera sa neda odpustit bola som zastanca toho ze to sa proste neda.on pozna aka som citliva a hlupa vyuzil to.vedel ze toto bude premna neprekonatelne a preto som sa mu zacala vedome vyhybat stranit a aj vtom case sme prestali akosi intimne zit.pravdu?dodnes nechapem ako som dokazala byt zase po boku cloveka ktory mi tak ublizil☹ked som chcela ukoncit toto cele vzdy ma nejak presvedcil daj nam sancu uvidis urobim ta stastnou...hlupa cakala som ale uz staci.ved mam30rokov a este som nebola statsna ...som vo vztahu kde sa minaju dni za dnami a mna to nenaplna stastim...velmi ma trapi ako zijem a aj to ze som sa knemu vratila...pretoze neviem zabudnut na zradu neviem ist dalej citim a vidim vsade ze uz to nieje dobre kazdi ma odsudil ze som snim...milovala som ho preto som sa ponizila ale nechcem takto zit☹psychika mi upada a to nema ani na maleho dobry vplyv...dnes som mu povrdala naco hrame toto divadlo...a on zase lubim ta lrn daj tomu cas...ale dva roky trapenia asi stacilo...

matko10
19. feb 2015

@lilijessica hmmmmm,....smutne... (((....Aky cas mas tomu dat? Bud to tam je alebo to tam neni.Mozes sa nehat zavadzat recami ale ako sama pises ze sa to nikam neubera tak je zbytocne stracat.cas.To sama s malym dalej zajdes ako s nim, lebo aspon sa das po psychickej stranke doporiadku, opadne nervozita a neistota a naberies zase sebavedomie......pockaj, tolko napadnikov budes mat, ze budes sama prekvapena aky zaujem o teba je....)))) Ja som neni za rozvody a rozchody, ale ked to inak nejde a velakrat jedine schopne riesenie je prave rozchod.Ked sa v tom vztahu dlho nic neriesilo tak sa to nakopilo na jednu kopu a je otazka, ze kto sa v tom teraz bude hrabat a riesit jednu vec za druhou? To je nad ludske sily.....no ved sa porad este s rodicmi co oni na to hovoria, aky maju oni na to nazor a ver, ze ked im povies ako si sa rozhodla, podrzia ta a pomozu ti.......uz sa netrap zbytocne v niecom, co nefunguje, nic ti to nedava, nikam sa to neubera.....viem ze si s toho nestastna, ale povedz si no tak co? Nie prva ani posledna a ked sa neda, tak sa neda ....)))Z takychto vztahov clovek odchadza uplne zbyty, uboleny, zniceny.....doslova na dne....ak sa rozhodnes pre odchod, pockaj to, za pol roka bude s tsba uplne iny clovek, naberies silu, energiu, mozno aj inspiraciu a zase budes v plnej sile uvidis....)))

lilijessica
19. feb 2015

@matko10 v nasich mam oporu ale keby vedeli ako mi ublizil...asi by ho uz zberali zo zeme🙂ja mu neprajem nic zle niesom taka ale ked clovek caka lasku a pochopenie a nema...☹naucim aa stym zit mam pre koho🙂pretoze viem uZ TERAZ ZE NIKDY NEPOCHOPI CO MAL..AJ KEBY TO HNED ZAJTRA STRATIL...zial..

bubsina
17. júl 2017

Ahojte zienky
Pisem sem lebo si neviem dat radu uz.a viem ze tu ako tak niektore pomozu alebo aspon si vyjadria nazor 🙂.Mam taky problem moj brat ma milenku ale cele to je tak ze ma priatelku sktorou su dlhsie maju dieta chlapca 5 rokov a teraz cakaju druhe neplanovane obaja veia ze su spolu kvoli detom.zrusil aj svadbu koli zene ktoru miluje ide o to ze moj dalsi brat je nahnevany naneho ze ma mileku alebo skor kamosku s ktorou si rozumie pohadali sa a brat povedal ze sim skoncil.viete sa mi ku tomu nejako vyjadrit co a ako ?

yollanda
17. júl 2017

@bubsina keby sa staral kazdy o seba, nevznikli by nezhody

bubsina
24. júl 2017

@yollanda to asi nikto v tejto dobe nevie riesit sam seba preto vsetko vyzera tak ako vyzera.Kazdy riesi problemi druhy a svoje iba zakrijavu ja to chapem.

adriannasvk
24. júl 2017

@zuzana212722 necitala som vsetky prispevky takze neviem ci sa neopakujem,ale mna napadla jedna vec a to,ze ci ten tvoj drahy manzel nema milenku,preto ho sex s tebou nelaka,navela ti dovoli uspokojit ho a to mu staci....mozno si mysli,ze to zamaskuje nejakou pusou.....neviem...byt tebou asi by som sla tvrdo do neho ked nic ine nepomaha,ze ok,ty ma asi uz nelubis atd alebo niekoho mas ked si aky si,ze sa chces rozviest,tam sa si myslim prejavi,budes vidiet z jeho reakcie,ci mu to je jedno alebo sa zlakne a bude chciet zabojovat....mozno je naschval taky aby ta od seba odlakal a mohol si uzivat s milenkou,aj taki chlapi su co nechcu byt zli a preto robia vsetko preto aby ich zena opustila....

svetkaadamko
24. júl 2017

@adriannasvk príspevok je starý 2 roky 🙂 a o milenkách písala autorka, inak by ma zaujímalo, ako to vlastne dopadlo 🙂

adriannasvk
24. júl 2017

@svetkaadamko jaaaaj dakujem,gobecsom nekukla datum😅 ospravedlnujem sa😂 no ked sme uz pri tom,zaujimalo by to aj mna,ze ako to nakoniec bolo

iceprincess
Autor odpoveď zmazal
lapersefona
24. júl 2017

Kup mu caj z Kotvicnika mozno ze ma malo testosteronu.
A sebe zatial vibrator. Aj to ti pomoze.

Lebo ak raz okusis mimopartnersky sex uz to budes hladat stale. Mysli na deti a muza . Aj zeny vedia regulovat svoje pudy.
Mozno ma teraz taku blbu etapu.

zuzana212722
autor
24. júl 2017

@lapersefona haha 😊 presne to som spravila vibrátor..
@iceprincess
@adriannasvk
@svetkaadamko a ako to dopadlo? Stále sme spolu v dobrom aj zlom ja som to s tým chlapom nechala na úrovni kamaráta a postupne som ho vymazala zo svojho života.. Povedala som si ze to nemá zmysel koli tomu kaziť všetko nadobudnuté plus rodina... A aj sa to na nejaký čas zlepšilo prestala som na to myslieť obhanat ho a on začal mňa 😂 paradox že.. Ale teraz sa karta obrátila a ja som ta ktorej chuti menej.. Čiže to vôbec neriešim.. Pri tých všetkých povinnostiach čo ako pracujúca mama mám 😄 na sex ani nepomyslim