Mám milenca
baby neodsudzujte ma hned kto nevie ake to je nepochopi pred casom som pisala ze moj muz so mnou nechce spavat nepomohol rozhovor on to proste nechce a dost nezaujima ho ze aj ja chcem on chce odo mna len aby som ho ja uspokojila ale ked som videla ze on nic tak som sa na to vykaslala ...teraz mam milenca no este sme spolu nic nemali stretli sme sa ale zatial k nicomu nedoslo hoci chcem neviem alebo nechcem ublizit muzovi vela sme si preskakali a stala som pri nom vzdy hoci boli problemi vydrzala som a teraz je fajn ale co sa sexu tyka nic ...schudla som staram sa o seba ani tak ..ja viem ze ak to zacnem tak nas vztah sa skonci na celej ciare ale neviem to ovladnut ja to potrebujem on nie aj ma pobozka pohladka ale sex nic chyba mi to ..ja viem ze sa tu najdu zeny ktora ma vyhlasia za slapku ale co mam robit tato situacia je neznesitelna nespali sme spolu 3 mesiace ja ho mam rada lenze ziaden rozhovor zvadzanie skratka nic nepomaha som zufala frustrovana z toho a hlavne mlada aby som takto zila ..

@zuzana212722 fiha, tak aj ja som pracujuca mama, aj manžel pracuje, ale aby sme na toto nepomysleli, neviem si to predstavit. Ale tak je fajn, ze ste to ustali