Mám nového partnera, ktorý občas riadne neposlúcha
mam noveho partnera,, no už spolu žijeme,, maleho zbožnuje,, otcovstvo a detsku pritomnost aku taku si vychutnava,, a rad skuma ako maly každym dnom rastie,, a ziskava rozumy,, už si zvykol aj na to,že ked špongia zmizne z kuchyne,, tak som ju nevyhodila ja,ale maly cez balkon,, za čo netreba maleho hned rubat,, 😀 a už su taky aj zosuladeny často,, pusinkuju sa,, kupu sa spolu,, a už sa občas aj vyspim dobre d oružova,, ked ich pošlem do tramtarie na prechadzku a ku podivu ich to spolu aj bavi samych bez puntičkarskej maminy,,, ale moj priatel ma 27 v podstate ako by mal prve dieta,, a občas mi uteka von sa kamaratmi,, sa minulostou,, sa problemami,, a vtedy akoby sme neexistovali.. rano to potom lutuje,, ale občas proste riadne neposlucha,, a tak rozmyšlam kde je hranica a čo s tym vlastne bo maleho lubi,, a všetci sa lubime sme rodinka ,,silna,, milujuca a predsa občas mam pocit,že ked sme boli sami mali sme večši klud,, a tak neviem hovorim si ,že hadam s tym skonči,, vekom a časom,, bo zatial si zvyka nie tak na nas ako na to,že zrazu vedie život ktory je plnoodnotny a ma zmysel,,, a brutalny zmysel,, a nie len s kamošmi a do prace,on sam už hladal trvaly a pevny vztah a ked nas našiel asi tri mesiace každu noc za nas dakoval bohu,, ale už asi nabral dojem že nas ma na stalo,, a tak si toho asi nevaži,,alebo neviem teda čo s nim je,, snad to prejde,,čo si o tom myslite vy,, ?
Ja to tu citam.....ale ja som este nenasla "zdravy stred".........
Ja neviem, ako sa na Slovensku zije pocas tyzdna...ale mna a ani mojho manzela by ani vo sne nenapadlo ist pocas tyzdna von za kamaratom/kou (myslim pravidelne...stane sa ze niekto ma narodeniny a pod. a pozve vas, to je nieco ine).......ako neviem, ale zdrava rodina s detmi ma urcite povinnosti.....
Kde pre boha vasi CHLAPI dokazu najst cas ist von 3 krat do tyzdna, alebo kazdy tyzden??? Ja som sokovana.....A to som zastancom nazoru, ze : muz aj zena by si mali obcas vybehnut von bez jeden druheho, alebo ist na rande bez deti...
ALe toto je neskutocne konzumny, chudobny a nezavideniahodny zivot, ked clovek ma az tolko casu, ze moze travit vecery v bare.....
To nic nerobite s vasimi detmi? Ziadne akcie cez vikend, domace ulohy cez tyzden, aelbo mimoskolske cinnosti, alebo kruzky, vecer sa nehrate hry, nerobite projekty, nejdete na prechadzku......Alebo ich ukladate do postele o 7 vecer?? Ja som mierne zhrozena.....
Aj keby som chcela, tak nemam sancu ist von max 1 krat do mesiaca a keby som sa veeeeelmi posnazila, tak 2 krat do mesiaca.....
Tu vam je smiesne, ze moj muz ide von raz za mesiac....No jasne, ved ma aj ine zaujmy, ako PIVO, pre boha ziveho....
Len pre priklad, uvediem, co sme robili a budeme robit teraz v Decembri- SAMOZREJME tento mesiac je sama OSLAVA
1 vikend- sny mal sachovy turnaj, trval skoro cely den...muz prisiel utahany okolo 18 hod, bol rad ze je doma
2-vikend- v piatok bol u kamosa na pive (som spominala na strane c.1), v sobotu mal na plane hranie s detmi a vecer docitat knihu, v nedelu cely den upratoval (ja som bola s deckami vonku, nech ma pokoj)
3- tento vikend ide s detmi na narodeninovu party a vecer ideme na Vianocnu vecer z mojej prace
v Nedelu pridu jeho rodicia
4- vikend po vianociach- ideme na jednu povianocnu party k susedom
V pondelok je Silvester- ideme spolu na silvestrovsku party ku priatelom (kde su aj deti pozvane)
Pocas tyzdna obaja pracujeme, deti maju sporty a kruzky, veceriame o 6 hod, potom idu domace ulohy, sprcha, citanie knizky, zahranie sa nejakej hry...a spat......
Obaja sportujeme- on hned po praci a ja 3xtyzdenne vecer od 7 do 9 , kedy on musi byt doma s detmi....
No kde ma normalny vzdelany chlap s pracou a konickami a s 2-mi detmi cas chodit na pivo, do krcmy alebo do baru kazdy tyzden???????????
Ani srnka netusi......... 😅 😅
@vavrova1334 a stojim si za svojim.....treba sa porozpravat a vysvetlit si, ze existuje aj ina zabava ako kamarati a pivo.....
to bola otazka na mna čo robime vo volnom čase ? omg,,, teda to sme trochu asi odbočili od temy ,,čo sa mna tyka ? ved nikdo nikdy nenapisal že je to pravidlom,, som pisala,že chlapy su všelijaky ,že sa bojim aby to pravidlom nebolo.. bo ja mam za sebou tvrdy život a neverim,,, nikomu ani nikdy nebudem aj keby je moj manžel naš gašparovič,no ja sa vo volnom čase staram o chalupu,, teraz an jesen som davala dokopy zahradu rylovanie atd,, umiera mi dedko,, čaka nas dedicke konanie,, a okolo chalupy je kopu roboty., ale moj syn je pre mna všetkym a milujem ked sa smeje a milujem ked sa smeje čo najviac takže k materskej dovolenke patri,že treba od rana do večera vymyšlat hry a rozne aktivity pre male deti,,, nas dalo dokopy to,, moj priatel je aj polovnik,, miluje hory,,, preto ma vlastne aj jeap vitaru starši model to už som tu spominala,, a jeho koničkom je aj terenna jazda,, chodil aj na sutaže,, ale teraz ked chodi na služobky,, ktore su v nemecku niekedy aj tri tyždne nema moc čas na svoje koničky je rad,že pride domov,,,a chce si odychnut,, okrem toho prerabame naš byt bo treba vymenit od zakladu cele bytove jadro,, ale ako som spominala,začiname od pyky,, lebo najpr treba nam novu sedačku, koberec by sme radi a ine veci,, sme radi,že mame teraz novu chladničku,, začiatky su tažke,, moji znamy začinali v prazdnom byte s dvoma hrnčekami 😀 od svokry 😀 no a ja som napriklad preto,že sme sa rozhodli spolu byvat,, čo bolo dost zavažne rozhodnutie nie len koli malemu ale aj koli tomu,že som menila občiastvo,, tak teraz travim aj vela času po uradoch,, lebo mi češi odnali česku matersku a tak nanovo vybavujem slovensku,ktoru mi začnu davat až v januari,, čiže celkom napor aj finačne momentalne žijeme z jedneho prijmu traja,, ale cez to všetko aj ked mam kopu povinnosti a to som zabudla na moju novu svokru,ktora je invalid a treba jej nosit domov igelitky a čaka ju dalšia operacia noh a na srdci už ma druhy strojček,, a ešte finačne potporujeme aj ju napr na lieky,, cez to všetko .. sa snažime sa malemu venovat čo najviac a vyvyjat ake kolvek aktivity a aj ked momentalne nemame moc korunky vždy sa snažim aspon raz za tyžden ist smalym na kupanie,, lebo milujem plavanie,, a tento tyžden sme si vystrihovali napriklad vianočne ozdoby na okna,,, vela cestujeme,, a na valentina chceme si ist konečne po tom všetkom odychnut do hor do nizkych tatier od tych uradov,, a nech ma aj maly zažitky,, lebo nas tie hory dali dokopy,,, ale ako som napisala občas riadne moj priatel prestane posluchat alebo neviem ako to nazvat a občas teda riadny extrem na mna pripravy a moj jediny strach bol aby to nebolo pravidlom a do kedy sa take občasne excesy toleruju nejde o to ani ,že su len občasne,, ale toto čo mi predviedol po tej sankovačke bol trochu extrem.. inak dufam,že tu nemusim pisat aj podrobnejšie referencie,,že sme normalna bežna rodina,,, 😀 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😎
@vavrova1334 Nie...toto nebolo pre teba....to bolo pre tych, ktori si myslia, ze 12 krat do roka ist von do "senku" je malo...
😅 😎
jaj lebo to bolo k mojmu menu,, a so mtu teraz hladala ,kto sa ti smeje,že ma chlap vypadnut tak raz za mesiac,, už som našla mamičku ,ktorej je to divne,, som to n emohla najst k čom uto patrilo ok,, v poho
@digysa suhlasim.Ale velmi vela zalezi aj na tom,co muz videl v detstve.Ja si napriklad nepamatam,ze by moj otec chodil do krciem,teda on nikdy v krcme nebol a ani teraz tam nechodi.Ak niekam isiel,tak isiel s mamou.A vidim aj na mojom bartovi,ze ked bude mat rodinu,bude sa spravat rovnako.Pretoze ako ty pises,moj otec na to ani nemal cas.Prisiel z prace o 18:00 vecer,robil s nami domace ulohy,vecerali sme vzdy cela rodina spolu,pozrel sravy a islo sa pomaly aj spat...A cez vikendy alebo cez skolske prazdniny nas s mamou bravali na vylety,lyzovat,na tury...
som vydatá skoro 20 rokov.po piatich rokoch manželstva začal manžel chodit na ryby.Kedže som chcela byt tolerantná manželka volal ma samozrejme na ryby snim tak som par krat šla no pri dvoch detoch ma tam v zadku štiipalo.Deti to tam nebavilo mna tiež postupne začal chodit sám.Ved prečo nie?celé dni pracuje živí nás aby nám bolo dobre mame dom auto nič nam nechyba.No predsa po desiatich rokoch takéhoto života som povedala dost bud ja alebo ryby inak ideme od seba.Manžel zbadal že to myslim vážne a na ryby prestal chodit postupne sam od seba uplne a teraz si uživame jeden druheho chodime na vylety do prirody do kina dokonca čo neznášal chodit so mnou na nákupy taha ma tam sám.Vavrová1334 ak ta ten tvoj naozaj miluje tak ak mu opijaže zakažeš ale formou rozhovoru snim sama uvidiš či ta má naozaj rad a či naozaj dokaže pre teba niečo urobit.Ak to nedokaže nemá zmysel žit stakymto človekom .ten moj začal hrat pinpong piaty rok chodi na dve tri hodinky do telocvične raz do týždna dá si aj poharik dobreho vinka z kamošmi mame ročneho synčeka a ja viem že tento človek nás všetkych miluje.
a ja musím toho mojho nasilu poslať na pivo 😀 nech mam aspoň chvilku pokoj od neho 😎 😎
@digysa hm... ako nepises zle ale trosku prehanas aj ked nie velmi🙂 ja myslim ze sme normalny par s dvomi detmi ale von chodime relativne casto, aj ked nie osamote... ale teda chodime raz za tyzden tancovat spolu, muz cvici pocas pracovnej doby, ja ked maly spi, malinka chodi zo skolky okolo 17tej ( skor nestiham vyzdvihovat lebo maly mi spinka dovtedy...) potom ma kruzky alebo sme doma, v kazdom pripade chodia obaja spat okolo 20tej hodiny a potom mame volno... bud telka, citanie, praca alebo aj von ked nieco je... muz ma napr. pravidelne stretnutia s asi 3mi partiami ludi ( dobrovolnici, politicky angazovany ludia a spriateleni klienti🙂 ) - a s tymi sa stretava kazdy mesiac raz, okrem toho mava pracovne vecere a myslim ze kazdy trosku vyssie postaveny zamestnanec zial s tymto musi ratat... Ja som teda obycajna menezerka ale aspon 2-3x do mesiaca som musela ist na pracovnu veceru... moj brat je vrcholny menezer a teda moja svagrina ho zial vidi naozaj malokedy doma☹
samozrejme chodit na pivo kazdy druhy den je kravina - nerobi to teda ani moj slobodny brat kedze je unaveny cez tyzden z prace a je rad ze moze spat vecer😉 nikdy by som u svojho partnera neakceptovala bezcielne chodenie sa nalievat len tak cez tyzden, hlavne teda ked uz mame deti...
Ludia by mali mať koníčky, aspoň jeden, ale určite nie chodenie do krčmy a opijat sa. Toto robia moji rodičia, minimálne každý druhy deň už ich núti ísť do krčmy.. a pritom nadávajú na tých ľudí, čo tam chodia, aké blbosti vypravaju a ako furt to isté riešia, keď sa ozeru.. a aj tak tam idú a pritom plačú, že nemajú peniaze, nikam nechodia, len robota a krčma a obchod .. to je jeden bludný kruh! Chce byť s tebou a malým alebo sa opijat vždy, keď príde domov?
@dai HAAAAA...a vidis, tu je pes zakopany....
CITUJEM TA: "MY" chodime spolu von relativne casto.... " ....
Ale ja nepisem o MY 😉 Ja pisem o "moj manzel" chodi von na pivo a tam je rozdiel...
Ja nepisem o SPOLU...spolu toho mame viac ako raz do mesiaca....
A presne ako pises- AJ moj manzel chodi pocas tyzdna na pracovne vecer z prace, dokonca niekedy mimo mesta, lebo mame pobocky po celej FLoride 😎 Takze sme sa celkovo zhodli... 😵
Aby sme sa vsetci rozumeli ja pisem o "necinnom vysedavni v bare, krcme,pube, kde drzim v ruke pivo a rozpravam sa alebo pozeram futbal v telke, alebo hram karty"
Toto by som casovo nemohla zvladnut....
Chodim na tenis v piatok (bez manzela), kde sme taka mladsia partia a vzdy po tenise ideme niekde na pivo, zahrat si sipky, stolny tenis, alebo len tak necinne sediet a bavit sa.... Oni to robia kazdy tyzden, lebo ich je tam aj dost mladych parov a slobodnych....Ja si to mozem dovolit max. tak raz do mesiaca a aj to nie vzdy (ak mam v sobotu zapas, tak pit nemozem).
A este jedna vec......TIEZ nemam rada, ak manzelia robia VSETKO spolu, chodia VSADE spolu, su STALE spolu...
Ja nevravim, ze mame sediet kazdy den doma spolu...... To vobec netvrdim.....treba mat svoje zaujmy.... ist s kamaratmi do kina (nie iba s manzelom), ist s kamaratkami na narodeninovu oslavu, zasportovat si/zabehat si s priatelmi, nie iba s polovickou......
Treba mat volno pre seba a volno vo dvojici..... Tam musi byt rovnovaha...
@stanislava2 To mas super....a ja by som mu aj na tie ryby dovolila chodit....akurat nie tak casto 😅 😅 😉
@digysa no ja by som mu už na tie ryby aj nechala chodit ale akosi už ani nema záujem.V lete som sa ho pytala či nechce ist na ryby no len mykol plecom že ani nie. 🙂 Moj manžel pracuje od rána do noci a len malokedy ma volný vikend ked chodil na ryby nestačilo mu hodinu dve tolko len udice rozklada bolo to dva tri dni a samozrejme v lete ked má ledvaj týžden dovolenku išiel na ryby.No mne to nechyba a teraz sme konečne spokojný aj ja a dufam že aj on.Našiel si koniček ktory nezabera tolko času ako rybolov a to asi stači.ja samozrejme športujem tiež z kamoškami a vtedy postraži on maleho.

@vavrova1334 aha,ja som prečítala len úvodný príspevok