Mám nového partnera, ktorý občas riadne neposlúcha
mam noveho partnera,, no už spolu žijeme,, maleho zbožnuje,, otcovstvo a detsku pritomnost aku taku si vychutnava,, a rad skuma ako maly každym dnom rastie,, a ziskava rozumy,, už si zvykol aj na to,že ked špongia zmizne z kuchyne,, tak som ju nevyhodila ja,ale maly cez balkon,, za čo netreba maleho hned rubat,, 😀 a už su taky aj zosuladeny často,, pusinkuju sa,, kupu sa spolu,, a už sa občas aj vyspim dobre d oružova,, ked ich pošlem do tramtarie na prechadzku a ku podivu ich to spolu aj bavi samych bez puntičkarskej maminy,,, ale moj priatel ma 27 v podstate ako by mal prve dieta,, a občas mi uteka von sa kamaratmi,, sa minulostou,, sa problemami,, a vtedy akoby sme neexistovali.. rano to potom lutuje,, ale občas proste riadne neposlucha,, a tak rozmyšlam kde je hranica a čo s tym vlastne bo maleho lubi,, a všetci sa lubime sme rodinka ,,silna,, milujuca a predsa občas mam pocit,že ked sme boli sami mali sme večši klud,, a tak neviem hovorim si ,že hadam s tym skonči,, vekom a časom,, bo zatial si zvyka nie tak na nas ako na to,že zrazu vedie život ktory je plnoodnotny a ma zmysel,,, a brutalny zmysel,, a nie len s kamošmi a do prace,on sam už hladal trvaly a pevny vztah a ked nas našiel asi tri mesiace každu noc za nas dakoval bohu,, ale už asi nabral dojem že nas ma na stalo,, a tak si toho asi nevaži,,alebo neviem teda čo s nim je,, snad to prejde,,čo si o tom myslite vy,, ?
no teraz v septebri sme začali spolu byvat,že už sme si dali aj peniaze na spoločny učet,, a tak,, no vieš čo ,a šak nech ide,, ale trochu to škodi malemu,, neviem to moc opisat,, ale proste on to robi tak na chuja,,, že mojmu malemu to škodi,, a pravidelnost neviem posudit,, skor mam strach,že sa to stane pravidlom,,, a to by bol koniec,, tam je ešte aj to ,že mi sme predtym dlho bojoali o t,aby sa na mpodarilo spolu byvat, ,, a začiatky aj u našich rodin boli tažke bo ja som sa im zo začiatku nepačila svokre ,,ani on našim ,,takže sa nas snažili aj rozdelit,, a k tomu všetkemu robi v zahraniči,, takže všetky problemy čo mame riešime telefonicky myslim ako problemy doma,, s domacnostou ,, a mamu ma choru,, tak take klasicke veci,, a ked sme dlho od seba,, je to naročne na psychiku bo kolko krat by sme v tej situacii všetko lahko vyriešili a ked je už konečne doma,, tak občas vystraja,, a teraz par tyždnov už mi to riadne vrta hlavou čo sa s nim deje...
@vavrova1334 Nic, vsetko je v poriadku....tak to ma byt. Nemoze byt stale iba s vami a Ty si tiez obcas niekedy vyjdi sama von, ved maly ma uz viac ako 2 roky. Sama pises, ze sa maju radi a ide im to spolu fajn. A obaja ste mladi....NEZAKUKLITE SA SAMI DO SEBA....Zivot ide dalej...treba ho zit a nie iba prezivat.
Moj manzel prave teraz isiel za kamosom na pivo a viem ze pride pripity az okolo 11 vecer a vobec mi to nevadi. Nemoze mi byt cely cas u zadku.
Iba jedno...dohodla by som sa na intervaloch...kazdy tyzden je trosku vela, ale raz za mesiac je to uplne v norme... Ked si to preratas, tak je to iba 12 krat do roka ( samozrejme obcas sa urcite vyskytnu aj neplanovane akcie...)
@vavrova1334 ides na to zhurta a mas pochybnosti. Do toho sa snazis otehotniet....nie dobra kombinacia...Najprv by ste mali spolu byvat a riesit bezne problemy, otvorene sa porozpravat co ti vadi, ako si to predstavujes. Ak reaguje nie vhodne na tvojho syna, tak to treba vydiskutovat a chvilu "pozorovat". Ak sa to nezlepsi, tak to s nim ukonci...
inak jee to aj man pobavilo hej 12 krat do roka,, to zvladnem 😀 😀 😀 len mna to teraz uplne šokovalo lebo bol dva tyždne na služobke doma spal jednu noc,, čo som mu zaspala od unavy,, rano odišiel prišiel až večer a zistili sme že uteka na dalšiu dvojtyždnovku,, a tak ma poprosil,či aj ked už je večer a tma nezoberieme drobčeka ešte na sankach posankovat,, a po ceste som mu kupila ešte kura na cestu,, utekala som ho domov vysmažit a lučili sme sa s tym,že do hodinky pride,, dom bol chaouz lebo došiel olej,, maly sa pytal po nom,, kedy pojdeme spinkat,, nemal ani veci do roboty pobalene a uplne na šrot prišiel až po polnoci domov s tymi sankami čo som mu tam nechala,, lebo som mala ešte aj kočarik,, a druhu polku nakupu nechal u kamarata,, a skoro rano odchadzal na služobku,, teraz mi vyvolala,,že to strašne mooc lutuje,, a tak mam jeho kreditku aspon som si trošku kupila bolestne,, ale nejde mi o peniaze,, rozmyšlam čo to malo cele vlastne znamenat,,, bo inak každy večer čo nam vola,, sa pyta na maleho a nevie sa nas dočkat,,,a už mam nakazane vianočne vyzdoby a pečenie,,, a že už chce len posluchat,, ale dalši takyto exsces no mne to nepride celkom ok,, nemožem si pomoct,, ale nebudem to teda nejak radikalne riešit,, snad to časom prejde do nejakych intervalov normalnych aj pre mna a mimochodom ked som mala ist von ja,,že ich necham samych ,,,zbledol a skoro mi odpadol ako sa bal,že ma niekto vonku zbali,,, aj slzy mu vyhrkli čo to ledva predychaval,, ostala som doma vtedy ale nabuduce už ho lutovat nebudem,,, a pojdem nech aj odpadne 😀 😀
@vavrova1334 uprimne? pridete mi ako nezrelí...obaja..
@sisaha och no nesnažim sa otehotniet do slova,,, to moj drahy ma prehovara so svokrou oni chcu po mne dievčatko,, ale ja som si dala požiadavky a to tak ešte rok potrva,,, dobry aj dva aj tri,,, a dokonca rozmyšlam,že pojdem pekne do prace a necham to male asi tak,, ale to by robo neprežil bo on to babo strašne chce,,, tym,že sa snažime o dieta som zatial myslela,len finačne,,, xixi ja sa do druheho už nepoženiem len tak,, to ich vyjde pekne draho a nielen to,, musim si byt uplne ista,,,ale tak človek si nikdy neni isty,, a tak drobca on miluje,, a tak my sme predtym,žili u svokrovcov a tam to bola uplna parada,,,, lebo tam posluchal,,, totiž mamička ho mala pod okom,, a tak už vela krat dokazal,že sa možem na neho maximalne spolahnut,, a x krat,, ja som česka a musel ist kolko krat so mnou daleko do brna riešit minulost ohladne byvaleho,, a kopu veci už pri mne prekusal,, dokonca sa u nas aj pobili doma,, a nakoniec su všetci radi,,že ho mame,,, lebo je to velmi pracovity a šikovny tatino,, ale až na ten posledny exces no proste taky šok mam z toho,, a hlavne nechapem kde sa to vzalo a č ito odide ten zmetok teraz čo z toho ešte stale mam
@sisaha no ja rozmxyšlam moc dobredu,,, nechcem si za par rokov balit kufre,, že to bol dalši omyl,, bo už som dsot utahana ,,, a mam už toho za sebou moooc aj fyzicky aj psychicky,, citim sa na 40. je na mne vyditelne vyčerpanie,, a to nekonečne behanie po pravnikoch a uradoch,, ja som celkom pyšna na to,, ako sme sa dokazali postavit sami na nohy a že zijeme sami,, bez akejkolvek inej pomoci riešime všetko sami od piky,, bežne problemy ako domacnost,praca a ine,, to sa nam rieši uplne lahoko ,lebo na všetko mame kolkokrat rovnake riešenie,, a obaja vieme,že na vzah treba vela tolerancie,, už to neni ani moja prva an idruha laska a už si pomaly chystam maleho do školky,, a to som si ho ubranila už pred českou socialkou a teraz si dietatko obranujem na slovensku,, bo slovakom sa tu nechcu vyplacat statne davky ako česke,, takže už sme všeličo preskakali prave to,že od takeho zodpovedneho a pracoviteho a milujuceho muža,ktory si osvojil nevlastne dieta,, pri prišlo nezrele to čo spravil a preto mi to prišlo take divne,, takže s časti maš pravdu,, ale ludia su podaktory nezeli cely život,, taky naš FICo 😀 ja len skor som neplanovala rozoberat naše povahy,, chcela som len zistit,kde asi konči hranica tolerancia,, inak už som si poradila aj s večšimi problemami,, bola som zvedava ako sa kto vyjadri tu na MK ,každopadne zaujimave info
@vavrova1334 mne po precitani Tvojich prispevkov zacala veeeeelmi silno blikat kontrolka............akoze zbledol a bolo mu zle, ked si mala ist sama von.pozor.to vyzera byt na riadnu ziarlivost, ktora sa nemusi skoncit dobre.
@aduskatt och ja to tu asi nejak prehanam s tym pisanim,, je pravda,že fakt to bola velmi žiarliva reakcia,, veru ano,, ale mna to uchlacholilo na duši,, a my mame take povahy,, že treba naratat do desat,, porozmyšlat poriadne ,vyvetrat sa an to prejst sa,, a na druhy den,, vravel,že na buduce nech idem a veru aj pojdem,, bo ja mam skor pocit,že on skor nabal dojem už mam doma životnu lasku,, už mam krasneho synčeka,, už byvame v utulnom bytiku , mam super job v nemecku,kde su tykam so šefom,čo si ma nepusti tak ma mvšetko čo som chcel tak teraz budem vymyšlat,, a praveže mam pocit,že by mu ta ziarlivost trošku pomohla,, aby nevystrajal a videl ako sa ja citim ,ked som doma sama a premyšlam kde je,, lebo on mi ani nedal vediet,..ale ja už som vedela,že mi sanky prinesie domov opitučky mikulaš
@vavrova1334 mozno ta to teraz uchlacholilo....mozno aj druhy krat.............a co tak o par rokov, ked dostanes facku zo ziarlivosti len preto, ze ta napr vonku pozdravi nejaky znamy, ktory sa mu nebude pacit? Ja ti velmi prajem, aby si bola stastna a spokojna a mala krasny vztah.........napisala som len, co ma napadlo po precitani vsetkych tvojich prispevkov, netvrdim tym, ze to musi byt pravda, len pisem, aky pocit to vo mne vyvolalo a dufam, ze sa mylim.
@sisahana maleho ešte nikdy neriagoval zle,,, to sa mi ešte nestalo,,, ja som to myslela tak,že ked pride domov opity,, a maly sa nahodou akurat v novi zobudi na cikanie,, tak visi ,aha moj tatino je nejaky vysmiaty alebo moc zeleny 😀 a samozrejme taky opity robi hluk aj na zachode aj v kuchyni lebo ma sušaky ,,takzvane čiže nez sa konečne napije tej vody,, zo všetkym dobre pobucha a ja sa len modlim už zalahni nech je tu ticho po byte 😀 ale inak on maleho normalne vychovava,, od prveho dna sa stral aby mal palko mlieko sunar,plienky,, lebo mne byvali neplati žiadne vyživne,, ja osm istu dobu bla uplne bez koruny,,, a proste teno moj robo,, ss o nas doslova postaral,,, oblekol maleh,mna,, postaral sa o to ,aby mal palko vstnu detsku izbičku a ja aby som mal svoj rozpravkovy sen,, len ma z toho trochu prebral ten jeho jesenny vetrik,,, ale naš spoločny priatel ,dlhoročny sa mi k tomu vyjadril tak,že moj robo je len vyčerpany a chce s kamošmi vypnut,lenže kedže neni naučeny pit tak chodi domov jak delo,, a kedže ešte nevie že chodi domov jak delo tak ma na to nevie upozornit a prisposobit sa nočnemu kludu i nas doma,,,on pred tym totiž moc nepojaval,, chodil s chalanmi von po horach a tak,ale on ma auto jeapa a on vždy robil kamočom šofera,, a podctiveho,kedže sa 9 rokov mu vodičak nezobrali tak fakt to dodržoval a okrem toho ma mamu od malička choru,, čiže on je zvyknuty sa starat o druhych..len prave pri takej zodpovednosti ma to šoklo,, ale tak po prečitani prispevkov o nič nejde ako vidim,,nehc len žiarli,, xixi atak niesom jedina,, čo a doma divočaka 😀 momentalne
ahoj, ak môžem pripojím sa do rozhovoru. Tí chlapi majú veľa spoločného. S mojím chlapom som 12 rokov, z toho 5 manželia, máme skoro 2 ročnú dcérku. Manžel robí v BA a chodí tam na 5 dní a 3 je doma. Zakaždým, keď príde domov musí ísť aspoň raz do krčmy (to je doma 2 večery) a niekedy aj oba večery. Kým som pracovala a občas s nim šla, tak to bolo akosi v pohode.No keď sa narodila malá a on ešte pred rokom prišiel každú chvíľu opitý, že ráno nevládal niesť malú na rukách, povedala som mu, že ak sa ma chce zbaviť má mi to povedať rovno a nemusí sa ožierať. Tak teraz "už len" chodí do krčmy a za kamarátmi, ale domov chodí triezvy. A to viem, že aj v BA chodí s kolegami na pivo. To si ani neviem predstaviť, že by išiel len 12x do roka 😀 Inak je fajn tato, malá ho zbožňuje a tiež je šikovný. Len ho občas treba strašne dokopať k nejakej činnosti. Lebo seriál typu panelák je večer tá najdôležitejšia vec. Kedy z toho vyrastie? to by som chcela tiež vedieť. A tým, že je malá skoro stále so mnou je na mne tak závislá, že si ani nemôžem vyraziť von s kamarátmi.Ledva stíham odskočiť do mesta na nákup. Ale už som doma povedala, že to sa musí rázne zmeniť, že potrebujem pohyb. Len čo sa pozviecham z operovaného kolena. Som zvedavá, či sa táto "radikálna" zmena podarí. Držím palce aby sa to podarilo aj Vám.
@vavrova1334
@aduskatt hej chapem,určite maš trochu pravdy bo ty chlapy su nevyspytatelny cely život,, och len ma nestraž šak necham do teraz tak,, a uvidime po novom roku ako divočak poslucha xixi a no čo bude z par rokov,, och no dufa,m,že už ho rozum trochu skroti i ked fakt ja poznam mužov všetkyh kategorii a je to taka samotna škola života,, muž ako taky a život s nim , 😀ako s mužom akehokolvek veku
@adkablatka80 och hura som rada,že si sa pridala do diskusie bo to začalo byt akosik len o mne,, a o mojich rozumoch a nerozumoch a skor je super ked sem ine ženy pridaju svoje skusenosti,, a pribehy bo ztoho si všetky najlepšie usudime a z toho si najvac zoberieme ,že niesme jedine atd,, a verim,že su aj mamičky čo to maju s mužmi take tažke že sa hanbia aj vyjadrit alebo priznat a tak,, tak možu aspon v tichosti prečitat a pobrat rady ,, či nazory inych,,,hej aj ja som si ho pred odchodom posadila na kobereček,,že ja už nemam na iste veci skutočne čas,,, a bud jedno alebo druhe ale nemožme mat v živote všetko ,,, a tak vyzera to na dobrej ceste,,,zatial
@vavrova1334 ja ta nechcem strasit.............u mojho pomohlo to, ze proste jedneho krasneho dna prisiel z prace a doma nasiel v strede obyvacky vysavac a v skriniach len svoje veci....tak styri mesiace si vyskusal, ako to funguje, ked je sam bez rodiny a moze si chodit kam sa mu zache a s kym...............a veru nechodil a dostal rozum🙂
@aduskatt no mala som taketo myšlienky trošku,a smiem sa sptat ak to nieje osobne kde si byvala s detmi,s dietatom tie 4 mesiace ? ja len nechce sa mi stahovat hore dole,, ale tak možno raz aj takato priučka budetreba snad nie,, ale muselo to bt pre neho zaujimave ked si tam zrazu nebola,, ojojoj 😉
bola som u nasich...byvala som s malym v jednej izbe s rozmermi 2x3 metre
a dľa mňa je to sebec 😀 partneri si majú byť rovný. a to pre mňa znamená, ak ty máš kamarátky, ja mám kamarátov, a ak ideš von ty sám, ešte sa aj podgurážiš, tak vrč tomu, že spravím to isté.. môj tiež zo zač. strašne žiarlil a viem, že aj teraz mu prekáža, keď idem von.. lenže časom sa to naučil ovládať a nedať mi to najavo... ak je doma dva dni a z toho jeden je mimo prevádzky, tak ďakujem neprosím 🙂
@vavrova1334 sadnut si,porozpravat sa.To co je aby mi chlap chodil domov permanentne opity?Ideme na prechadzku,zostane u kamarata,povie ze do hodiny pride,ty ho cakas so synom,smazis mu maso aby mal milostivy co do ust dat,nie je cele dni doma a este si aj pride opity po polnoci?Velke poriadky by som s nim narobila...
@adkablatka80 ja neviem baby,mne je to strasne cudne ze chlap nie je cely tyzden doma a ked pride na vikend,tak prva cesta vedie do krcmy.
@trish31 ved som aj robila velke poriadky,, no chvala bohu tak predsa len ma prvy inštikt nesklamal,, veru tak bolo to take smutne,ale on mi na to povedal,že zaraba šlušne peniaze vonku koli nam ,aby som mala všetko s malym čo potrebujeme,, asi je fakt ešte mlady,, uvidim časom ,čas je najlepši pomocnik,,ma velky potencial a vela pozitivnych veci,, nechcem to ukončovat,, som ho skor chcela len nakopnut spravnym smerom ,no uvidime
@vavrova1334 ja mu to dam asi prečitat,,, tuto celu diskuziu,, ,lebo on mi ešte k tomu vravel,že nič take hrozne sa zas nestalo,, a tak nech si prečita,,že niesom jedine ktorej to prišlo nefer !! hehe
@vavrova1334 a to, ze zaraba slusne peniaze ma byt doviod na to, ze ty mas drzat hubu a krok a on si bude robit, co sa mu zachce? absolutne nerovnovaha a slaby zaklad pre vztah, ked sa chlap pozera nanho cez peniaze stylom ja zarabam, tak velim
@vavrova1334 podla mna stalo.uz len to, ze mu robis veceru a on sa neobtazuje a niekde sa schlasta je prejav ucty voci tebe .neviem, cim viac citam, tym menej sa mi to paci...........
@vavrova1334 vy ste celkovo nevyrovnany par si myslim.Preco mu chces ukazovat diskusiu?Aby si mu ako male dieta povedala:Aha,aj ostatni povedaliiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Ved si s nim sadni,porozpravaj sa,dohodnite sa,povedzte si co vam vadi a najdite riesenie problemu
@aduskatt ok dakujem,,, pride domov ..bude velka diskusia,, za stolom ,velika !!! mooooc dakujem,, ide o to,, bo jeho mamička ma vlastne dostala z rovnovahy a ja som stratila rozumny usudok,,, bo mi vyčitala,že šak robka občas musim pustit a ja vravim,, alešak enc ide,ale z rozumom a v rozumnom čase,.. a nie tak na prekvapka,, a tak moje kamaratky zase mi pišu,že možem bt vobec rada,že mam priatela ktory sa o nas stara a ma nas rad aj ked dieta neni jeho,, a ma zaujem byt s nami rodina,, ale ja to beriem tak,že nie že mamička može byt rada,ale dotyčny može byt rad,že nas ma,,
@vavrova1334 mat priatela , ktory sa o Teba stara je prenadherne🙂 tiez netvrdim, ze nema chodit von a byt ti stale pri zadku ALE..von sa snad chodi po dohode a nie ze miesto za hodinu sa vrati po polnoci ozraty, uz teraz Ti predhadzuje, ze zaraba, tak mas byt ticho....................ak sa o niekoho chcem starat, robim to nezistne, lebo ho milujem a nepodmienujem to, jednoducho nesmies pripustit, aby ten vztah dosiel do pozicie, ze ty budes suchat nohami, lebo on zaraba...........aby to nedopadlo tak, ze bude vkuse chodit ozraty domov a na druhy den sa ospravedlnovat a ty budes ticho, lebo sak on ta zivi......dohodnite sa trebars, ze prvy piatok v mesiaci ide von on, treti Ty a hotovo...........a hlavne nepolav v tom, ze ti nazanci, ze sa mu nepaci, ze ides von a ty ostanes doma...........vztah ma byt rovnocenny a nie o tom, ze jeden je podriadeny druhemu, len aby bol doma klud.......velmi Ti drzim palce, aby sa Vam podarilo vybudovat si harmoniu
jo a kamaratky, ktore ma podcenuju natolko, ze si dovolia tvrdit, ze mozem byt rada, ze o mna vobec niekto zakopne, by som asi prehodnotila z urovne kamaratka na uroven znama🙂
@aduskatt no to všeobecne po slovensku je nejaky zlaštny fenomen ešte,, 😉

@vavrova1334 a ako dlho ste spolu? potrebujes ho mat doma priviazaneho gulou k stolu? Kazdy ma pravo aj na vlastne aktivity. Alebo sa pravidelne opija?