Mám opustiť partnera pre hazardné hry?
som tu pod inym nickom, nejdem ani tak po radu, len to skor potrebujem prediskutovať, som s priatelom uz vyse roka, ale zacina mi to prerastat cez hlavu,odisla som k nemu od manzela alkoholika, ale tusim som presla z blata do kaluze.na zaciatku bol veelmi mily, recami by mi bol zniesol modre z neba, aj bol pozorny, upratoval, pomahal, venoval sa mi, malej sa venoval, co sa casom neako uplne otocilo. v kuse sme sa tahali po baroch, diskotekach, proste kazdy vikend od piatku do nedele a este parkrat cez tyzden s partiou vonku, co sa mne zdalo vela, islo to do penazi a nehovorim o tom, ze som sa v kuse dostavala z opice a potom znova a znova. dalsia vec, ktora ma uplne dostala bolo, ze som zistila, ze si hra automaty, ked tam hodil 2500e som ho vyhodila, to bolo asi po pol roku ako sme boli spolu, dovtedy nechodil hrat ako sme boli spolu, potom ma ukecal, boli to jeho peniaze, tak som si povedala ze ok, lenze potom zacal chodit na poker, kvoli comu bola tiez hadka, to skoncilo, zasa automaty, dokonca ma tak vytocil, ze som mu povedala, ze ok, vyberme posledne prachy a prehrajme ich, chcela som mu dat priucku, lenze sme vyhrali, potom zas zacal chodit do stavkovej, kazdy den, to az tolko penazi nebolo, ale vytacal ma uz vsetkym.dalsia vec, ze zacal neako casto piť, aj to som mu zbalila veci, potom sa to neako utriaslo, von chodime uz menej, za posledne 3 mesiace sme pili asi 4x. nechodi na poker, ani do stavkovej. dalsia vec ze sme sa par krat pochytili dost, raz do mna dokonca skocil , zavolala som policajtov, este sa to riesi, druhykrat dokonca do mojej kamosky. samozrejme som ho vyrazila, na druhy den mi cely den vyklopaval na dver, volal a plakal , nech ho vezmem späť a sluby a sluby. tak sme sa neak dali dokopy, len som bola stale nervozna ked som si na to vsetko pomyslela, zo 2 tyzdne som po nom hučala, ale znasal to, ale vcera ma uplne nasral, to uz nie je ze ani nasral, ale mala som poslednu 20 do piatku doma, a on ju vecer zobral a prehral ... proste sme sa o tom dlho do noci bavili, chcela som to uz skoncit, pre mna to uz ani nema zmysel, ale stale prosi, tak som mu povedala ze posledna sanca, ak proste pojde hrat, bude koniec, bez neakych debat, ze to uz proste bude vedieť, nebudeme sa o tom ani bavit, proste skoncime, co som sa citila ako chudera, ze mu musim davat taketo ultimata a na druhej strane, mam 26 rokov, tak viem, ze pojde hrat,proste vsetko je uz ok, len toto nedokaze. a pre mna to je vec, ktoru nemienim tolerovať, sama sa cudujem, ze co vlastne s nim robim, dnes siel do roboty, hned mi rano volal, ze mi vecer da peniaze a kecy, uz sa trase, ale ja uz to mam v podstate asi uzavrete, len pockam teda na tu chvilu ked pojde hrat, a bude to koniec, len druha vec je , ze on nema kam ist, tak ani vlastne neviem ako sa ho zbavim.
proste nikdy som toto nezazila, dokaze vobec takyto clovek s tym prestat???
inak ked to kukam, u nas ti mladi chalani hraju asi vsetci, normalne blazni a ti co maju tie mlade nasť rocne frajerky ich este zbozne podporuju, si vzdy myslim, sak vy dievcatka uvidite ...
proste je mi luto , ze ked sme sa uz neako konecne naucili spolu fungovat a presli sme tolko vecami, kvoli takejto veci to padne. ja proste nvm, on ma brata starsieho a mne sa zda ze ho proste napodobnuje, on je tiez iny pripad , jemu to frajerka toleruje uz 12 rokov, co ja urcite nemienim takto žiť, to budem teda radsej sama
@andrejka2424 keby to bolo ze vrana k vrane sada, tak to neriesim a veziem sa ...
@hviezdicka111 jasne ze nechcem, len by som bola rada keby sa zmenil, ale aj tak si myslim ze sa to nestane
Tento pribeh musi byt vymysleny na 100%, lebo takych debilov keby bolo viac, tak koniec tma.
@pp99 vyriesilo,pretoze my sme manzelia a to uz neni len tak otvorit dvere a odist. Aj som odisla od neho ale vratila som sa, cakame dvojicky a jednoducho musel prestat.
@pp99 to budes zbytocne cakat....takyto typ chlapa sa proste nezmeni...keby prisli deti, aj tak by vsetky peniaze pominal a chybalo by v domacnosti na zakladne veci....to by si mala velmi tazky zivot....a rok ci kolko spolu ste, to nie je taka dlha doba, radsej sa na neho vykaslat a casom pride aj lepsie 🙂
PP99 - držím ti päste, už si na dobrej ceste :o) len si ešte pomeň heslá k emailom a účtom a peniažkom...to len tak ako dobrá rada 😉
daj vedieť, keď to skončíš úplne. drž sa 🙂
@sansulinka preco by to malo byt vymyslene , ked tvrdis ze si sama take nieco zazila???
a ty si sa preco teda k nemu vratila a dokonca cakate dvojicky?? ako dlho nehra, ked si si ista, ze to mate vyriesene, ja by som ta skor poprosila teda podrobnosti, ze dobre, dala si mu ultimatum, ze sa pojde liecit, bol??a kde sa vlastne chodi k psychiatrovi?? ci ako??
@hviezdicka111 ved to aj jeho brat ma babo, a minul vsetku vyplatu na automaty, co ja viem , a potom este okolo 800e co som videla, proste sa na to male vykaslal, ale tiez ju uprosil a vzala ho spat , ona mu takto dava sance uz vyse 10 r. , a aj to mi pride, ze je asi rovnaky , dnes som uz aj tak premyslala ake by to bolo byt sama, a mozno by to bolo aj fajn, musela by som sa viac starat, ale v podstate by mi odpadlo kopec problemov takto
@pp99 prepac ale ja som netvrdila ze to je vymyslene.teraz neviem o com rozpravas..? Bol sa liecit a bolo to davno a som si ista ze prestal,mam pristup na jeho ucet a viem o kazdom pohybe aj jeho a aj jeho penazi. Preto som sa k nemu vratila lebo je to moj muz a ja ho milujem aj s chybami a problemom sa neotacam ja osobne chrbtom ale ich riesim.
@pp99 akurat citam ze hore stanulienkat povedala ze je to na 100% vymyslene...ale ja?!
@sansulinka prepac, asi sa mi splietli nicky, lebo sa to snazim rychlo prebehnut, 😉
ja sa to tiez snazim riesit, ale ked on nebude chciet, naco moja snaha
zas mne to pride hlupe kontrolovat mu ucet a peniaze, aj ked to teraz tak robim, ale citim sa fakt trapne, ako keby som sa starala o male decko a nie ze to je moj partner, a fakt si nvm predstavit taky zivot, ze budem strazca kasy
@sansulinka a veris mu na 100% ?? ze napr. keby sa dostal k peniazom o ktorych by si nevedela, a nemala by si ho pod kontrolou, ze nepojde hrat??napr. ked budes v porodnici, on ostane vecer doma sam ... ja neviem
a hral vela??
@pp99 v pohode ja uz som sa zlakla ze ani neviem co pisem 😀
Nie, to sa neda kontrolovat neustale, ja to uz ani nerobim. Momentalne sa tym zatazovat ani nemienim,kvoli detom..ale ono vzdy to vyjde najavo po case tak a ja dufam ze sa spamätal ten moj, uz odklada peniazky na kocik a prerabame izbu a vsetka vybava to da zabrat financne. Neviem,mozno sa sklamem ale konecne mu verim co doteraz ani nejak extra nebolo. V prvom rade to musi on chciet,nie ty..mojim blbym rozumom,vsetok majetok je tvoj, nie ste zobraty a mala nie je jeho ja viem ze lahko sa to hovori ale skus sa odputat a skusit zit zivot bez neho. Ale zas na druhej strane,ty vies najlepsie o com vas vztah je a ako sa zachovat
@pp99 no tak teraz si ma dostala 🙂 s tou porodnicou..to naozaj neviem teraz povedat myslim ze by nesiel,verim mu ze by nesiel a ked ano tak som naivna tupa a dam sa liecit ja na sprostotu. Hral vela,hlabne ked sme sa hadali a mal dovod odist tam. A to mi robil ajnatruc lebo sme mali obdobia ked sme sa strasne hadali za hovadiny. Ale ja verim ze uz sme inde v nasom vztahu
Si financne zabezpecena, mas kde byvat, podla toho co pise mas dobru rodinu tak ruky prec od takeho chlapa a neboj urcite najdes niekoho normalneho podla mna ked sa taki ludia neliecia tak to nikdy neskonci
@sansulinka to aj on robi,ze ked sa pohadame, ide na truc hrat, ale vcera sme sa pochytili a odisiel, ale hned sa vratil, a ukazal mi peniaze, ze nehral, len si kupil cigarety
@pp99 no my sa uz akoby zazrakom ani nehadame a ked tak odide do druhej izby 😀 neviem,skus teda sa s nim absolutne nehadat a nevytahuj nic co bolo aj ked urcite by si nato mala pravo. Nam dost pomohlo,ked sme zacali byvat sami a ja nedovolim uz aby sa niekto do nas staral ako zijeme a preco tak zijeme. Drzim vam palce a hlavne pre teba vela trpezlivosti 🙂
Hm to uz je gamblerstvo, aj bude dovtedy kym sa nepojde liecit, a to pojde malokto,kedze 90% zavislych si nechcem priznaat ze ma problem, okolie im to toleruje. Cudujem sa preco si s nim, byvat mas kde, dieta nechat mas kde, pracovat mozes ist, a mozno mas aj na lepsieho ako len na cloveka ktory na tebe vysi len pre peniaze a ze nema kde byvat, beries nanho ohlad ze kam pojde, a on bral na teba ohlad ked prehraval vase posledne peniaze, a chodit po baroch ked uz ma clovek dieta no neviem pride mi to tiez ako sa tu pise nevyzrete minimalne..otvor oci a zacni sa pozerat hlavne na svoje dieta nech nemusi pozerat a zazivat veci ktore by jej neskor zanechali stopy na psychike..
@pp99 Po pol článku, som to prestala čítať! Už ani ďalej nemusím. Odpoveď na Tvoju otázku je samozrejme, že ho máš opustiť, ako nad čím rozmýšľaš? Ako čakáš kým Ti prehrá aj dušu? Viem, že to je ťažké, a rozmýšľať čo a ako, ale vybrať posledné peniaze a ísť hrať, keď máš dieťa, tak by ma zaujímalo koľko máš rokov. Vysrať sa na neho, prvoradé je DCéRKA!!!!!!!!!!!
@pp99 nie nechodia..🙂
..mega nezodpovednost!! Na prvom mieste Je tvoja dcera!!! Si nedozreta a nezodpovedna osoba..iba sa vyhovaras...Ked deti maju deti.katastrofa...Co uz
@pp99 ja neverim tomu co citam. Frajera chytit a vyhodit kade lahsie, naco ti je nezodpovedne individuum. A tie taranice a sluby ze skonci a prestane? Aj sama si si mohla vsimnut ze je to stale o tom istom. sluby, sluby, sluby. Zo slubov nevyzijs. Takyto clovek sa sam bez svojho vlastneho presvedcenia nezmeni nikdy! No a co sa tyka teba, preboha ty si co za matku!!! ze chodit sa ochlastavat4x do tyzdna, preboha, dieta ti zobrat. Nesudim tvojich rodicov, ale ja na ich mieste by som ta prefackala, ze by si sa z toho nespametala, ty asi netusis co je to zodpovednost. ked si si chcela uzivat, tak si si nemala dieta vyrabat. Odlozim dieta, lebo idem zurovat, dalsi den s nim niesi lebo vyspavas opicu. No chuda dieta, ani sa necudujem ze tvoje dieta radsej chodi k starkym, ked svoju matku vydi fakt len obcasne. tak aky uz len moze mat vztak k tebe.
@sansulinka dakujem 😉
@alena1808 sudis ani ma nepoznas, co bolo bolo, teraz chodime minimalne, napr. sme boli v piatok v bare, malu som v sobotu zobrala od nasich a este sme boli aj na vyletiku a ked som chodila 4 x do tyzdna boloto tak ze sme mali malu na striedacku tyzden a tyzden , sak jasne , nehovorim,trvalo to asi tak pol roka, ale rozhodla som sa ze to tak nebude
chodi tam rada preto, lebo sa o nu starali od malickeho baba, tak je na nich fakt zvyknuta, k svokrovcom nechce ist vobec
aj oni mi kolkokrat volaju, ked tam par dni nepride, ze kde je nech pride
@pp99 kvoli tomu si Ty na *vine*
pp99 @sansulinka to aj on robi,ze ked sa pohadame, ide na truc hrat, ale vcera sme sa pochytili a odisiel, ale hned sa vratil, a ukazal mi peniaze, ze nehral, len si kupil cigarety
Polopatisticky, ak Ty vyvolas hadku, ak sa Ty hadas, tak on ide na truc hrat, t.j. Ty si na vine jeho gamblerstva.
Z mojej strany to bol predtym ironicky mysleny, ze je to z jeho strany velmi dospele.

@sansulinka a vyriesilo sa ci si s inym???