Mám ostať s manželkou, s ktorou sexuálne nežijeme alebo odísť?
Pozdravujem,chcel by som poradiť. Mám dilemu či nechať svoju ženu ktorú mám rád ale sexuálne je to strašné z jej strany. Sme manželia 8 rokov ,máme spolu 2 deti. 4,5 ročnú a 18 mesiacov. Za posledných 5 rokov sme mali sex 5 krat, za každým totižto otehotnela a počas tehotenstva odmietla mať sex. Myslel som si že to zvládnem a nebude mi to chýbať, pomáhal som si sam. Sme spolu skoro 15 rokov ,predtým sex nebola žiadna výhra totižto bol som jej prvy,takže som sa snažil niečo ju naučiť. Nikdy nemala potrebu sexu ,tvrdý ze nikdy sa sama neuspokojovala ,stále som sa prosil...Myslel som si že to zvládne,keďže som bol zaneprázdnený svojou prácou a večer mi to až tak nechýbalo keďže som bol unavený...snazil som sa zabezpečiť do budúcnosti, dom,peniaze...hlavne pre deti...do času keď som spoznal priateľku s ktorou som znovu omladol a zistil co mi chýba v mojom vzťahu ...Mám 41 moja žena je v mojom veku.. teraz moja ex priatelka mala 35, nechala ma kvôli tomu že som neurobil žiadne kroky k rozvodu aj ked som to tak cítil a planoval urobit...teraz som späť doma akože dobrý manžel ale stále sa trápim ,že to nieje ono. Necítim sa dobre ,chcem byť s deťmi ale viem že sexuálne to už lepšie nebude s mojou manželkou a ja som ochotný po mojej skusenosti bežať za každou sukňou. Keď nie teraz potom uz nikdy...zabezpečil som celu rodinu,peňazí mame ako smetí, nechcem nič len nájsť pokoj v duši...Žena sa naozaj stará, keďže nepracuje, vsetko je v domacnosti super....ja som stratil zmysel pre prácu, peniaze,seba...môj zmysel života sú deti ....ja mám dilemu hľadať novú priateľku s ktorou to bude sexuálne ok a začať nový život alebo prestať nariekať sebe samému a zvyknúť si...
do buducna...
@nemazmysel dúfam, že so ženou už nie si....

@zuzanita312 ja viem, že je to pacient a že by som bola za "sviňu" ale rozišla by som sa.s ním. Na čo ti to je? Kolko rokov sa chces trápiť? Stojí ti "nejaký dom" za to? Ak je spoločný, máte spoločnú hypo tak on nemusis prist vôbec. Ale váš vzťah je o ničom,.on ťa nemá rád.