icon

Mám ostať sama s dvoma deťmi, alebo mu dať šancu?

lejuska412
10. okt 2015

ahojte. chcem vám v krátkosti napísať môj problém a rada by som si prečítala vaše názory...Takže mam 34, 5 ročné dieťa čakam druhé dieťa s priateľom, ktorý je absolútne nemožný. Priateľ nie je otcom môjho prvého dieťaťa....Sme spolu rok a až vlastne teraz keď som s ním otehotnela sa ukazuje aký vlastne je. Predtým o inom nehovoril, len o rodine ako túži mať rodinu a druhé dieťatko. Keď sa tak stalo, asi si to začal všetko uvedomovať. začal cúvať. V úplných začiatkoch ma posielal na potrat, on aj jeho rodina. Vraj to bude lepšie lebo on finančne nie je na tom veľmi dobre , má prácu ale zarába veľmi malo a ešte platí hypoteku a na život mu zostava tak 50 eur, ked všetko poplatí. Ja som na interupciu nechcela ísť. Rozhodla som si dieťaťko nechať aj napriek neistote. Nežijeme a ani sme nežili v jednej domacnosti. Ako som otehotnela, čím dalej tým menej sa o nás zaujíma...zostala som aj bez prace kvôli tehotenstvu. Nezaujíma sa o vyšetrenia u lekarov, o to či si mam za čo kúpiť vitamíny, ktore teraz potrebujem, nezaujíma sa o nič...skôr dáva ruky od toho preč. Už mi povedal aj to , že si dá urobiť DNA, lebo už nevedel ako sa zbaviť zodpovednosti. všetko...to jeho správanie a nezaujem ma ubíja a trápi....zistila som, že už k nemu nič necítim, týmto správaním vo mne všetko zabil. a zistila som, že on by sa naozaj o nas ani finančne nevedel poriadne postarať. Občas má také chvíľky, že s nami chce byť ale to je len občas. Väčšinou hovorí o rozchode. Je úplne nezodpovedný, ked mu hovorím, že nech si nájde lepšie platenú prácu, tak len odvrkne,že si hlada a že to nie je lahke...ale hladá už pol roka. a nič. on ma len kopec rečí ale skutok žiadny. Ja momentalne žijem u rodičov, kde to tiež nie je dobré. Snažia sa moje prve dieťa vychovávať po svojom, do všetkého sa staraju a s týmto druhým tehotenstvom vôbec nesúhlasia a ani s mojím priateľom nie sú stotožnení....Neviem čo robiť...dakujem za názory...či už pozitívne alebo negatívne....

Strana
z3
sono2
11. okt 2015

@lejuska412 ty si bola nezodpovedá, keď si sa nechranila a pristupila na dieťa. Vždy by sa mala vedieť žena o seba postarať mať financie, to až teraz tak málo zarába! Ved si o tom vedela. Ved ani nebyvate spolu. Možno ho poriadne ani nepoznáš.

jeannna
11. okt 2015

@sono2 Tiez tomu neverim, ze sa niekto dokaze radikalne zmenit v zasadnych veciach za velmi kratky cas. To by musel byt schizofrenik, rozdvojena osobnost, ze jeden den vztah a dieta chce a druhy den uz melie nieco ine. Muzi toho narozpravaju, jedine, co za nich hovori, su ich skutky.

moonlight1210
11. okt 2015

@jeannna ved on sa nezmenil. On to len bral tak detinsky: jeeeej, ake chutnucke steniatko, ja chcem steniatko, budem sa on starat, krmit, vencit, kupim mu peliesok a misku a hracky a ppojdeme na vycvik aby bolo dobre vychovane...
Kupi sa steniatko a o tri dni je po nadseni a uz ho to otravuje.

Tak aj on so snami o rodine.

jeannna
11. okt 2015

@moonlight1210 Len je smutne, ze niekomu takymto detinskym spravanim riadne zavaril. Ale aj tak nemame vsetky informacie, aby sme situaciu mohli objektivne posudit. Kazdy si tento sen o rodine mohol vysvetlit inak.

magmolatus
12. okt 2015

@lejuska412 Dosť komplikovaná situácia. Ale to druhé dieťa po roku bola zjavne chyba (prepáč, ale je to moj názor), už predtym si mala poznať jeho finančnú situáciu. Ale keďže o tom nepíšeš ako k tomu došlo, tak to nebudem riešiť.
Ak je takýto (DNA testy a podobne) tak asi z neho nič nebude.
Hlavne sa snaž nestresovať, ublížiš len sebe a malému.

Strana
z3