icon

Mám partnera maďarskej národnosti

lilianka414
26. feb 2016

Co myslite bude to fungovat vo vztahu kedze ja som Slovenka a on Madar?? 😨

moni244
26. feb 2016

@lilianka414 ty nie si normalna 😀 fakt, ako toto dokaze vymysliet dospela zena, to ani mozne nie je, namiesto byvania k nemu, si precvic prapovis, zakladne slova pises s chybami

brasov
26. feb 2016

preco sa pytas nas, ci to bude fungovat? Nepozname ani Teba, ani jeho...

lubkavargova1
26. feb 2016

Co uz, prazdniny koncia no...ja stale tvrdim ze nasa mladez je duta jak tago 😀 😀

zanet63
26. feb 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@lubkavargova1 a kazdym rokom asi viac a viac

natalym
26. feb 2016

@lubkavargova1
pokial nie si Slotova dcera tak neni problem - keby bol bohatý a sprostý myslím, že by to prešlo aj u Slotu.

vroni
26. feb 2016

@natalym, hm, nech to obraciam ako chcem, tak teraz neviem - mas pocit, ze je Slota nedostatocne bohaty alebo nedostatocne blby? 😀 😀 😀

natalym
26. feb 2016

@vroni Dostatočne na prachy. 😀

emilia25
26. feb 2016

Uz to ze má vlastný byt značí o tom ze sa doksze ssm o sebs postarať ze to neni msmickyns sukienks.musi si tiez variť prst a starať sa o svoju domácnosť.no len zas na druhu stranu trebs to podeliť ked by ste spolu zili aby zss tu nebola tems muz nepomáha v domscnosti.tiez si trebs všímať sko by bral financie aby zas dslsis téma musím zobronit o kszdy cent počas md ked pridu deti.a tu by som sa tiez chránila aspoň 2 roky aby ste sa ozaj spoznali.inac spoločným bývaním sa vyse spoznste ako kevy ste sa len stretávali po večeroch.a to ze je maďar aj maďari vedis po slovensky a nsozsj chujov nájde clovek aj tu u nss tskze to by som moc nespsjsls do vzťahu.ine to je u tych albáncov a moslimov tam je to mega risk.tak je to len na tebe ci je to megs lssks alebo len na zabíjanie volneho cssu.

lubkavargova1
26. feb 2016

Ale uprime...nejako mi Slota a Bugar chybaju z politiky...oni sa tak pekne vedeli ujedat navzajom...teraz je to len o prachoch a kto najviac ukradne 😖

natalym
26. feb 2016

@lubkavargova1 Ale Bugi je inventár. A je v pohode chlap. 😉
Kam sme sa to dostali.........

lubkavargova1
26. feb 2016

@natalym vsak to.... 😒

vroni
26. feb 2016

@natalym, akoze kam? Furt sme v teme. S niektorymi Madarmi sa prosto da. A s niektorymi Slovakmi nie 😀

simaaprilova
26. feb 2016

Ja som echt madarka muz slovak.prisiel na to po dvoch rokoch chodenia ked ma prvykrat pocul telefonovat s mojou babkou.zostal zarazeny a tyzden sa mi neozval(asi mal podobne zmyslanie ako zakladatelka).nakoniec sam zistil ze to nic nemeni ze nie som nijaky mimozemstan,vrah ani nic podobne LEN mam inu narodnost.keby bol vas partner pakistanec,african,hispanec moze to byt najlepsi clovek na svete co vam da modre z neba a mozno z rovna vas sused slovak s kym by ste sa dali do kopy by bol ten najvacsi mamrd!

meusicka
26. feb 2016

@misel0806 tak mne sa doteraz stale nukali hlavne Slovaci a dokonca aj sposobom... nebude vasmu manzelovy vadit ak vas pozvem na obed ? 😀 to nie je o narodnosti. 😀

natalym
26. feb 2016

@meusicka Ale predstav si................ Však nech zoberie aj manželku.

meusicka
26. feb 2016

@natalym vsak asi tak. 🙂

palomablanca
26. feb 2016

s priateľom sme spolu 13 rokov, čoskoro sa ideme brať. Ja hrdá Maďarka, on hrdý Slovák. O politike sa radšej nebavíme ale inak si myslím, že nám to celkom klape 😀 😉

palomablanca
26. feb 2016

@barunka ahoj...a môžem sa ťa prosím spýtať, či sa TY považuješ za Maďarku alebo za Slovenku?

lubkavargova1
26. feb 2016

myslim, ze v postely sa vsetky jazykove bariery buraju 😀 😀 😀

helenanovakova
26. feb 2016

no keby bol mimozemšťan, tak by si mohla uvažovať, či to bude fungovať. ale madar? nechápem

lubkavargova1
26. feb 2016

@helenanovakova nahodou taky mimozemstan...hotove multikulturne manzeltsvo, nove dimenzie to otvara 😀

barunka
26. feb 2016

@palomablanca nad tymto som nikdy neuvazovala. Cely zivot som prezila v BA, viem po slovensky i madarsky. Nikdy som nemala potrebu riesit ci je niekto slovak ci madar.
No pri vychove deti davam obrovsky doraz na to, aby deti vedeli poriadne po slovensky, lebo viem, ake je to dolezite...

palomablanca
26. feb 2016

@barunka hmm... a deti po maďarsky vedia? Napr. mňa veľmi trápi to, že budem musieť dať sv deti do sk školy, nakoľko nikde na okolí tu nemáme maďarské školy.

kittykat22
26. feb 2016

@lilianka414 ked som bola mala tak sa trosku s nadhladom hovorilo TY SI MADAR ked mal niekto fakt hlupu otazku. A prave to ma napadlo pri precitani tvojho prispevku ktory otvara forum 😀 😀 😀 Ja si myslim, ze budete idealna dvojica 😀 😀 😀

lubkavargova1
26. feb 2016

@palomablanca odporucam vrelo skor tie slovenske skoly. Ulahi to zivot v mnohom. Ja osobne som "made in hungaria" ale rodicia ma dali do slovenskych skol. Rozhodne je dobre poznat nas krasny slovensky jazyk po kazdej stranke..aj tej "hutorackej dze dristame krista-krizom az sopel vyskoci" 😀
Osobna skusenost: dnes mi prisli do obchodu ludia co ani ceknut nevedeli po slovensky a veru ze mali problem vysvetlit co chcu 😖

palomablanca
26. feb 2016

@lubkavargova1 ďakujem za tvoju reakciu ale ja mám na to trošku iný názor...chodila som na maďarskú základnú školu a potom na maď. gympel. Po slovensky som študovala až na vysokej škole, mám vyštudované tlmočníctvo, momentálne učím aj na slovenskej strednej škole - cudzie jazyky. Dovolím si tvrdiť, že som nikdy nemala (ani ja, ani moja maď. rodina) so slovenčinou nejaké veľké problémy. Samozrejme, že sa mi sem-tam stalo, že ma nenapadlo nejaké to slovíčko, alebo som si rýchlo nevedela spomenúť na to, či je to slovo ženského/mužského alebo stredného rodu 😀 😀 hlavne keď som chcela sv študentom vysvetliť niečo príliš rýchlo 😀 . Môj materinský jazyk je Maďarčina a verím tomu, že by mal človek študovať - hlavne čo sa prvé roky života týka - vo sv mat. jazyku. p.s. čo prosím ťa znamená : " "hutorackej dze dristame krista-krizom az sopel vyskoci" ??? 😀 😀

lubkavargova1
26. feb 2016

@palomablanca to je pekne..moj stary otec tvrdil "cim viac jazykov vies tym menej sa stratis vo svete". A mal velku pravdu. Mna od mala viedli aj po slovensky aj po madarsky. A nikdy som s tym nemala problem. A aj potom nasa cvokarka na VS len potvrdila, ze ked sa k detom rozprava viacjazycne, tak to viac pomaha rozvyjat deticky. Nastastie potom sa na mna nalepilo aj viac jazykov pocas skol. Neberiem ti tvoj nazor a mas aj pravo nan. Len ja to vidim na mojej netri, ze studovala na madarskych skolach a ma problem so slovencinou a my co sme taky "hotentoti" ze mix veruze mame problem potom origos v Madarsku. Zila som v Budapes a tiez tam studovala viem co to je a hned zistili ze nie som "origos"..
Jaaaaaj to je v preklade: - rozpravame hoe-dole nemozne veci 😀 😀

lubkavargova1
26. feb 2016

a tu po nasom co ja moooocno lubim a kazdy pochopi: 😀 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=e2CBylkNxO8
xevulax
26. feb 2016

😂 tato tema ma pobavila🙂 to, ze maMadarskunarodnost neznamena, ze je Madar(aj ked moj muz by sa so mnou za toto dotahoval), ak si spravne domyslam tak statnu prislusnost ma slovensku a narodnost madarsku- takze je slovak (smadarskou narodnostou). Ja mam manzela, ma madarsku narodnost- je vychodniar (ale vychod daleky par metrov od jeho rodneho domu su ukrajinske hranice). Vies co, my sme spolu zacali byvat po 3 mesiacoch chodenia, spolocny byt sme si kupovali po 3/4 roku chodenia a brali sme sa po roku chodenia. Lepsieho chlapa som nikdy nestretla. Sme spolu 6 rokov, milujeme sa stale sialene, tesime sa na seba kazdy den, a moj muz nie je nasilnicky typ (skor ja som ta ktora by dokazala ublizitjemu 😂). Aj ked mam pocit, ze tato tema nie je ani skutocna

palomablanca
26. feb 2016

@lubkavargova1 Veď aj ja mám takých známych, ktorým proste tá slovenčina nejako no...ehm....no proste ju na škole neovládali a ani teraz neovládajú na extra vysokej úrovni ale trhá mi to srdce, keď to vidím v rodine, že maď. rodičia dali sv deti na slovenské školy a keď vyrástli, tak prestali rozprávať po maďarsky. Nepoznajú maď. históriu a kultúru a nemôžu ten jazyk podať ďalej sv vlastným deťom. Najhoršie bolo, keď som videla ako sa moja 95 ročná prababka nemohla porozprávať so sv pravnučkou, keďže jedna hovorila len po maď. druhá len po sk....