icon

Mám partnera maďarskej národnosti

lilianka414
26. feb 2016

Co myslite bude to fungovat vo vztahu kedze ja som Slovenka a on Madar?? 😨

Strana
z4
lilianka414
autor
27. feb 2016

@misel0806 este nie 🙂

lilianka414
autor
27. feb 2016

@vroni GEZOVANIE??? 😀 😀

marianandidi
27. feb 2016

Myslim,ze madar nie je nejaky kulturny šok...co by si robila v mojom pripade??? 🙂 nezalezi odkial je...ale ako je vychovany a ako viete robit kompromisy ;)

misel0806
27. feb 2016

@lilianka414 ja ta samozrejme nechcem odhovarat od toho ani nic podobne to je len tvoja vec. Ty vies co chces. Len hovorim moj nazor ze ja bych madara mat nemohla. Mozno sa najdu aj taky co su ozaj verni ale drviva väcsina si len uziva a vobec im nevadi ze maju zaväzky.. U nas napr.v robote madari strieaju zeny jak ponozky chvilubje stou chvilu stou potom pride novy objav a dokolecka dokola. Ja ty prajem nech ti to vyjde bud obozretna doveruj ale preveruj😁

vroni
27. feb 2016

@lilianka414, he? nevies, co je gezovat? Ok, buzerovat, otravovat, sakra, naco mas toho Madara? 😀

lubkavargova1
27. feb 2016

No zeny tak dopadnul ten chlop a zienka? Uz se budu lubic abo barz ani neeeee? 😅

natalym
27. feb 2016

@lilianka414 Aká otázka taká odpoveď. 😀 Ktorá to bola tá nenormálna?

nyusika
27. feb 2016

@misel0806 ja ti neviem...ale počula som, že sa z kurevníka stal poctivý chlap...ale nepočula som, žeby z hlúpej je ženy bola niekedy múdra

moni244
27. feb 2016

@palomablanca a ty si presne ten priklad, preco ma vela Slovakov taky nazor na madarov, aky ma.

sonetta
27. feb 2016

@lilianka414 ahoj. preco by to nemalo fungovat, ak sa mate radi. ja budem mat o 2 tyzdne svagra Madara 😉

lubkavargova1
27. feb 2016

@moni244 uplne suhlasim. Ako kultura a hodnoty sa daju davat z generacie na generacie aj tak ze respektujeme aj to ze zijeme v tej ktorej krajine a ovladame jej jazyk. Mozno nie na 100% ale predsa. Predstavuje to aj uctu voci dalsiemu jazyku. Pozna vela mladych ludi co ma problem dohovorit sa po slovensky lebo ich rodicia boli zabudeny a hrdy...no aj tak dopadli....kd som im uz v navale zlosti povedala ze ked su taky uzasny narodovci tak nech sa zoberu a idu za Dunaj. Ale to im nesmakovalo, lebo tam neni robota, nie su tolke peniaze..atd.
Ja sice mam hlboke korene ako origos madarka..ale som aj hrda na to, ze som vyrastala na Slovensku, ze som sa naucila aj tento pekny jazyk. Lebo hoc kto mi bude co vraviet slovencina je nadherna. Ked som bola drobna strasne rada som pozerala v telke tie tetusky co recitovali basne...skoda, ze to uz nejde....a tiez nemam problem, ze citam nejaku "tazsiu" knihu a aby som po par stranach sa pytala "aaaa co tym basnik akoze chcel povedat????" 😅 😅 😅
A neni nic krajsie ako nasa pani Milka Zimkova zacne:" a sednem sebe na sarblik a vylozim nohy na garadzice"...no tam idem do kolien vtedy 😀 😀 😀 😀 😀

erikabv
16. máj 2018

Koľko jazykov ovládaš, toľkokrát si človekom. Napríklad taký Ľ. Štúr ovládal okrem slovenského jazyka ďalších 12 jazykov. Takže môj názor.. rodič by mal deti podporovať v naučení sa všetkých jazykov, ktoré on sám ovláda. Ja som národnosťou maďarka a ovládam oba jazyky perfektne, k tomu ešte ďalšie dva cudzie jazyky. A či funguje vzťah rôznych národností? Keď je niekto nacionalista, nech si vyberá partnera svojej národnosti radšej, ako neskôr riešiť nedorozumenia ohľadom výchovy detí.

erikabv
16. máj 2018

@misel0806 takže maďar: nenapraviteľný neverník, francúz: romantický žabožrút, talian: hlučný milovník cestovín, atď... univerzálne pravidlo?? Myslím, že nie.... teda oprava, VIEM, že nie :D Ale rada sa smejem, tak ďakujem za tento komentár!

zenaajmama
16. máj 2018

U nás tu na južnom slovensku su miesta kde človeka slovenskej národnosti by ste museli hľadať 😀
K téme- Ja som maďarka,manžel slovák, históriu neriešime 🙂
Žije sa nám krásne, milujeme sa, nevidím žiaden rozdiel, socializovali sme sa predsa v tej istej spoločnosti.

kathy93
16. máj 2018

@lilianka414 pane bože Maďar je len Maďar tak isto ako si ty Slovenka. Keď vie po slovensky alebo ty po maďarsky a niesu tam príliš veľké problémy čo sa týka rozprávania tak prečo by to nemalo fungovať? A slovenský Maďar ani nieje podľa mňa úplný Maďar. Ja som chodila s dvoma maďarmi. Jeden bol psychopat ale nie za to že bol maďarskej národnosti. Proste bol to debil od prírody. A druhý bol síce v pohode ale tam boli iné problémy. Väčšinou robia problémy jedine starší ľudia ktorí nevedia po slovensky a sú schopní nútiť druhých aby sa naučili po maďarsky tak ako u mňa v tom druhom vzťahu. Proste som bola pre jeho rodičov len odpad za to že neviem po maďarsky. Ale to všetko skutočne záleží len od povahy ľudí. Pokiaľ si rozumiete tak neviem čo riešiš.

rika1968
31. okt 2018

Ahoj. Veľa ľudí žije v takom vzťahu. Ako napr.aj ja. My sa máme akože v pohode, no ale keď sa pohádame, tak vtedy sa vyzdvihne aj národnosť. Mojej strany ok, ale môj partner nejako zabudne, že národnostný rozdiel som snim predebatovala ešte na začiatku nášho vzťahu. No ale asi mi každý dá pravdu, že po čase sa ukáže reálna povaha.

Strana
z4