Mám plné zuby manžela
úplne sa mi zmenil muž,som ho pekne poprosila či na Stefana nezájdeme niekde vonku,pri tom mi odrkol že či malú pošleme do p*či jak bambuľku(pri tom mi moja mamka povedala že ju postráži...) dnes vianoce a on mi povie že som P*ča,s kým to do pekla žijem?
@zuzkaanicka u velkej casti muzov sa to da zistit.. ale mnoho dievčat, hlavne menej vzdelaných, čím skor sa chcú vydať, mať deti... a už nevidia ani nalavo ani napravo 😉
@mima4 mas pravdu ... este sa da vyhovorit na to, ze laska je slepa 😝 ... aspon toto casto pocuvam ... len je otazne, ci je to laska 😝
@zuzkaanicka tiez si myslim a suhlasim
Pride mi to ako nejake zdvihanie ega na ukor ineho
A nedocvaka chlapcom,ze to dieta je aj ich a niekto sa on starat musi
Ach dakujem Bohu za muza
Ze nemusim riesit taketo veci
@macamac no, dakuj aj za svoj rozum 😎
@zuzkaanicka moj osobny nazor: je v tom skor taka blazniva zamilovanost podporena tlakom spolocnosti 😉
@zuzkaanicka 😀
Ale ja som s nim od 16 tich
Noo tak neviem..ale ano,rozum a stastie , zatial, klop, klop 😉
@macamac
@zuzkaanicka
velmi vela zvazi u zeny aj to, na aku formu komunikacie je naucena a hlavne co povazuje za normalne a prijatelne a čo už nie..kde je ta jej hranica citlivosti.. a či si je vedoma toho, že ma pravo na to, aby s nou bolo jednane slušne..
@macamac tak ja myslim, ze keby Ti nebol vyhovoval, tak by si si ho nevzala, tipujem, ze nie si z tych, co sa daju dotlacit k svadbe, len aby si stara dievka neostala 😅
@mima4 nie je to len o menej vzdelanych, poznam vela bab vysokoskolsky vzdelanych, druhy treti stupen a predsa do toho spadnu na RD. Je to o blbom vybere chlapa, nieco male co nedocvakne pri chodeni, spoluziti, mozno aj nieco velmi dobre skryvane lebo mudrlant ma ciel.... a babenka si nevsimne, lebo v zalubenosti drobne odchylky nevnimame.
@macamac ved tak je to spravne-to je to rovnocenne partnerstvo 😎
@zuzkaanicka 😀 kks si ma pobavila 😀
Zlata si 🙂tipujes dobre 😉
Starodievoctvo je to posledne,coho som sa v svojom zivote bala 😀 😉
@macamac vidis, ani som nevedela, ako dobre Ta poznam 😉
@macamac
@mima4
@zuzkaanicka akokolvek to nazvete či to do vztahu patrí alebo nie, pokial zostávam doma na materskej potom na rodičovskej , závislá som . Bohužiaľ.
Tam už záleží na vyzretosti partnera muža či vám to dá pocítit alebo to berie ako samozrejmost sa o vás finančne postarat po obdobie pokial sa staráte aj o jeho dieta.
Ale treba si skutočne naliat čistého vína a aj samotný Plzák povedal že je to prekliatie mužov zneužívat toto obdobie ženy k tomu , aby ju na sebe urobil závislou a bol si istý že od neho neodíde ani keby urobil akýkolvek priestupok.
Muži su v tejto oblasti určitým spôsobom " hovada " , teda prevažná časť z nich .
@cecil36 no nie je to len o vzdelaní , ale je to často o vzdelaní . Aspoň z môjho okolia. Vydať sa a porodit, nasáčkvoat sa k svokre a trpiet ako kôň, lebo svokra vykrikuje , muž ju terorizuje a okolo kolien ju držia dve maličké deti .
U vysokoškoláčok sa predpokladá určité karierne zameranie, čo ja považujem za uplne normálne . Prináša to však druhý extrém , bzdetnost a staromládenectvo , čo ale ja osobne považujem za lepšie ako žit s debilom .
@maminuska vies, my si tu mozeme tlieskat, akych mame super chlapov 😉 ... na druhej strane, mame na tom asi aj zasluhy-vybrali sme si prave tychto 😉 ... je to tazke, ale vzdy je lepsie byt pripravena ako prekvapena ... proste ja viem, ze aj keby sa na mna vykaslal (teda, nastval by ma poriadne), dokazala by som sa postarat aj o seba, aj o deti ... a tento pocit je na nezaplatenie 😉
@zuzkaanicka no ja až na druhý pokus som si vybrala hádam toho správneho , a ked to tak nebude , tak proste ho zbalím a pojde do ri..
"U vysokoškoláčok sa predpokladá určité karierne zameranie, čo ja považujem za uplne normálne . Prináša to však druhý extrém , bzdetnost a staromládenectvo , čo ale ja osobne považujem za lepšie ako žit s debilom . "
opravujem starodievoctvo
@maminuska Ty si taka spravna baba, ze verim tomu, ze druhy pokus bol uz uspesny 😉 ... ale aj ked si prvy pokus nemala az taky uspesny, tak si neostala s nim a nekazila zivot sebe a detom 😉
Dalsia tema o tom istom v bledomodrej... Nepatrim medzi vulgarne zeny ale na tom ze mu 2x za ktovieakych! okolností vyletel z ust vulgarizmus nepovazujem za koniec sveta.
Co sa md tyka hrdo hlasim ze som bola a aj budem 3roky doma.moje dieta je top a zasluzi si to. Ano v tom case som od muza ekonomicky zavisla.no a co? nie som za to o nic menej-naopak povazujem to za normalne. V inych temach tu zeny pisu aka makacka je starost o dieta-pomaly ako sichta v bani, tak snad nie je hriech ked v tom case manzel zivi rodinu.
A mna dali v 1roku do jasiel... Doslova som z toho ochorela... 40Ky teploty psychickeho povodu takze ma museli nechat u babky. Nikto ma nepresvedci ze rocne dieta je nadsene z jasli.len niektore to prijmu-ved co im ostava a ine to neprijmu...
s tymi vysokoskolackami trooosku nesuhlasim s tebou...dnes socialnu pracu ci pedagogiku studuju aj pomaly stvorkarky (realna skusenost z mojej ex ZS) a hlavne veeeela dievčat si takto predlzuje len detstvo.
A ked sa ich spytas na ich karierne plany po skole, tak oči ako mucha puk... že čo vobec od nich chceš počuť 😀
Dnes VS sa nerovná automaticky inteligentná, múdra a vzdelaná žena ktorá ma určité životné ciele aj v oblasti kariery (tym cielom nemyslim kancelarsku pracu).
@zuzkat1 tak potom som tu ja divna 😉 ale povedat manzelke ze je p.ča považujem rovno za to, ako keby dostala poriadnu facku - tieto veci absolutne nepatria do zraveho vztahu dvoch rovnocenych ludi.
Ja som od 1 roka chodila do jasli, ale za to som ovela viac citlivejsia na chovanie ludi, na komunikaciu medzi nimi, somnou..na sposoby spravania sa k druhym...
vidis, ako tu istu vec vnimaju dve zeny uplne rozdielne 😉
@zuzkat1 Zuzka, ale Tvoj manzel to akceptuje a nevydiera Ta, aspon dufam 😉 ... ja som tiez pracovala pocas MD len natolko, aby moje deti neutrpeli ziadnu psychicku ani nijaku inu ujmu ... ale keby som mala doma chrapuna, ktory by mi vykrikoval kazdy rohlik, tak by som sa zbalila (ja mam nastastie este svoj prvy byt) a odisla by som 😝
@mima4 ano, bohuzial, su VS, kde vystuduje aj taky, co by nemal mat maturitu 😝 ... a este sa potom rozculuju, ze nemaju uplatnenie ... takze potom ostava hlavne uplatnenie-manzelka 😝
@zuzkaanicka ja som s nim toto riesila pred tehotenstvom.Rovno som mu povedala ze 3 roky md alebo neni dieta😝
@mima4 tak na svatu sa tu hrat nebudem..nenadavam bezne ale v kdeakych vypatych situaciach cloveku vyklzne z ust vselico... Obdivuje mk ze tu som asi jedina co obcas zanadava...
@zuzkaanicka ano odišla som ja , ale my sme sa tak nejak vzájomne opustili . odišla som lebo som mala kde odíst a za čo uživit svoje deti , lebo samozrejme mi neplatil do rozhodnutia výživné , lebo mi chcel ukázat ako on so mnou zatočí . Samozrejme že mi to riadne sťažil ( vzal mi napríkald auto ) ale aj vďaka práci ma nepoložil na kolená . A dnes môžem povedať že božie mlyny melú .
@zuzkat1 vidis, my sme sa o tom ani dlho nebavili, lebo hned aj z manzela vyslo, ze 3 roky je najlepsia doba 😉 ... ale je fakt, ze nie kazdy chlap toto dokaze pochopit ... a nielen chlap 😖
Ja tiez nadavam, to sa neboj, ale tak, ako je to v uvodnom prispevku-tak by som to od manzela nezniesla a ani ja by som ho podobne netitulovala.

@macamac ani ja tomu nerozumiem (nemame to odzite) ... netusim, ci sa to da zistit u chlapa este pred svadbou, alebo ako to je ... myslim, ze je to o nerovnocennych vztahoch 😖