Mám plné zuby švagrovcov
ahojte prepacte za vylev ale mam uz plne zuby svagrovcov..kupia si stare auto od ktoreho ich kazdy odhovara aby to nekupovali ze je to stare auto za taku cenu co mohli mat pomaly nove..ale svagor nieee lebo to je ho dobry kamarat predava a ten by ho neodzubal..kazdy mesiac je auto v oprave a my im musime robit soferov..vsade kde si zmyslia..a teraz naposledy sme my navine ze nemohli ist na svadbu svagrovmu bratrancovi do blavy lebo sme ich tam odmietli odviest..200 km tam 200 nazad..tak su na nas urazení..lebo my mozeme za to ze sa im zase auto pokazilo..( maju ho cca rok a uz je v oprave asi 12ty krat.)..a moj muz ktory bol bo narocnej nocnej sichte mal rano nevyspaty soferovat dve hodiny tam a dve nazad len aby sa oni mohli ist zabavit..a potom samozrejme v nedelu prist po nich..zase muz po nocnej aby soferoval..nemam uz na to slov fakt
Posli ich do riti fakt daj uplny ignor … Ja mam tiez takych ludi a uz ich uplne ignorujem
Mňa zaujíma kto platí benzin keď ich niekam vozite...🤔🤔 len ich nechaj urazenych, oni sú úplne mimo.. toto nie je normálne takýto family taxi🤦♀️
Keď budú chciet najbližšie odvoz, tak sa ich opýtajte, že či neboli náhodou urazení. Otvorene by som im povedala, že vy ste sa ich už navozili dosť, nech to super auto odvezú naspäť tomu super kamošovi a kúpia si poriadne, lebo vy nie ste taxi služba.
Ma to pobavilo, že pod ich úroveň... a kupovať rozpadnuté staré auto je akože nadúroveň? 😀 😀
Vidíš, nabudúce povedzte tiež svagrovcom, že si nevybrali dobrý deň, lebo ide hokej/futbal/tenis/aquabelly…
Tak v tom pripade by som mala ciste svedomie a bola spokojna, ze sa oduli a daju aspon pokoj... to je cista vychcanost z ich strany, nic ine
Pod jeho úroveň je ísť vlakom alebo autobusom, ale nie je pod jeho úroveň sa voziť v starej hajtre čo je každý mesiac v servise 🤣🤣🤣
prečo nešli vlakom, autobusom .... či tam nechodí nič????
To ani nerobte- takto sa stavaju smrtelne nehody. A ked to nechapu, ze po nocnej ich nebude nikde viezt, tak su na hlavu a nema to cenu im nieco vysvetlovat.
@deti95060810 uz som vysvetlila v prispevku predtym prečo
Nevozila by som, nech sa aj poskladaju do kocky.
Bože, tých by som tak schuti poslala do prdele až by mľasklo😂
Aha, takze nema na normalne auto, zena ani vodicak nema nie to druhe auto v rodine, ale hromadná doprava je pod jeho úroveň.
@nicegirl369 by som chcela vidieť tú úroveň😂 takto sa väčšinou chovajú tí echt vesnickí burani, ktorí úroveň nevideli ani bežať okolo😂
Co su neschopni? Kedysi mal auto malokto a ludia sa dostali hocikde. Vlaky, autobusy, taxiky... jazdia a radi ich odvezu. Ak ma surodenec auto, neznamena, ze je povinny ich vyvazat, ak to nie je pripad nudze 🤦♀️
Buď rada že sa urazili a dúfaj že budú urazeni ešte veľmi veľmi dlho 😂 Niektorí ľudia nemajú kožku na papuli a mýlia si rodinu s osobnými otrokmi.
Bud rada ze sa urazilo a ticho dúfajú ze budu ešte dlho urazeni.
Keď je vlak pod úroveň, nech sa páči môže so vziať auto z požičovne alebo požiadať toho kamoša
Tu sa vrece rozthlo s tými švagrami a švagrinými 🤦
ja tipujem, že si kúpili "drahé auto" - teda také ktoré nové stojí veľa a chceli s ním machrovať 😀 preto pod úroveň... a aj ty si napísala, že za tú sumu mohli mať nové, čiže napr.novú fabiu, hyundai i10 a podobné modely ale to ňjeee to je pod úroveň 😀 oni radšej mercedes na šrot ale pozor! je to mercedes 😀
Ja byť tebou, som šťastná, že sa urazili a dajú pokoj. Jediné v čom nesúhlasím ako si písala ,že musíte robiť šoféra, nie nemusíte 🤷🏻♀️
..ked vidite ze volaju, tak si najprv dajte stamperlik az potom dvihnite 😀 aspon sa nebudete musiet vyhovarat
Chápem keby chceli požičať auto, nechapem, ze vy ich mate akože voziť????
Ulavila si si, a to je dobre. Nedrzat v sebe zlosť a frustráciu. Sú to burani, vôbec sa netráp ale buď na seba hrdá že ste nepoľavili. Konečne ! Pomôcť je jedna vec, zneužívanie už druhá, a keď ani základné náklady neplatili tak už dupľom! Sebci sú to a tak veeeelmi dlho zotrvajte v tomto urazenom móde.
200 km do Ba je im vlakom na obtiaž?! Tak nech idú peši!
Juj, ak je autobus a vlak pod svagrovu uroven, a radšej by využíval Tvojho muža ako povoznika... Ak je hromadná doprava pod úroveň, zabezpečím si takú spoľahlivú novú osobnú dopravu (auto), aby ma učinil nezávislú od ostatných. Ak si švagor kúpil starú šunku, musel byť poučený o rizikách a tieto riziká zjavne na seba vzal. Za riskoval, nevydalo, mal teda zvoliť alternatívu k podobe busu. Do výbavy k starej sú ké nedostal Tvojho manžela a jeho auto ako náhradného šoféra a náhradné vozidlo.
U nich nechodia vlaky a autobusy?
@biela_sova
@hopsas ktovie či sú aj po roku urazení.
@zuzanka.zuzu aj mna napadlo to iste 😂
Autorka, ako ti baby píšu. Dúfam že ostanú čo najdlhšie urazený. Vy ste neni povinný robiť niekomu šoféra, rodina nerodina.
Žena a auto sa nepoziciavaju!!!

Aj na Svk su pozicovne aut 🤷🏻♀️ nechcem ist vlakom / busom tak si poziciam. Keby na tu svadbu moc chceli ist, tak by isli … nech su urazeni najdlhsie …. Aspon mate pokoj. Za 500€ jeden smer by som mozno català, vsak ked chcu auto so soferom ..: nech zaplatia