Mám pocit, že ma partner podvádza
ahojte zeny,
mam ten pocit,neviem ani preco,asi suhra nejakych divnych okolnosti. alebo co.dost co mam ine celkom problemy rodinneho charakteru,zdravbotneho,tak mam pocit,ze aj partner ma podvadza,neviem,cim to je,ale stale sa ten pocit vo mne akosi prehlbuje,nie sme splu stale,len dvakrat- trikrat do tyzdna(neda sa inak),nezijeme v jednom meste,sme spolu uz ale od cias puberty,mal predtym len nejake kamalasky, dopisovanie nejake na nete s babamiaj ja,nic viac,ani nic menej,donedavna som si myslela,ze ho chcem opustit,ze naco mi je,no vlastne mam ho moc rada a nechcem onho prist,je mi oporou,ale posledne obdobie je ku mne akysi divny.
nadava bez priciny,sa rozculuje,vsetko mu vadi,ci uz na mne,alebo na tom,co robim,starostlivo maze histroiu prehliadania v pc,mobily na ticho,minule som sa mu snazila dovolat,ale telefonoval zjavne s niekym,ale potom poprel to,ze tych 20 minut ze to nic,co som sa mu snazila dovolat,ze to mu len mobil asi zblbol,stale sa vyjovara ,ze ma zly mobil a blbne mu mikrofon,a tak...ked sa mu neviem trebars dovolat,kedze nezijeme v jednom emste nemam to ako zistit,to ma njaviac hneva,ci nahodou za tym neni niekto iny.minule,som isla na wcko v restike, a vratila som sa,evidentne niekomu volal,alebo prezvanal,lebo som to videla na displeji,zjavne,nie som slepa:(lebo sa mu vysvieti taky panacik,ked telefonuje),a zaprel,ze nie,ze to iba kukol kalendar,kolkeho je,pritom tesne predtym sme sa bavili kolkateho je,a co ideme podniknut najblizsi vikend,proste trapasy,ja neviem,ako sa mam spravat k nemu,a najhorsie zo vsetkeho je,ze on uz pred casom,proste pred takym rokom,dvoma,som m unasla v mailoch postu od neakych bab,z pokecu a tak ...viva la pokec a net ..a take tie dopisovacky..tvrdil,ze s nimi nic nemal,ale naco mu boli ,ked bol so mnou ??
neviem ani ,ked spolu volavame vzdy vecer kolo 22-23 predtym nez ideme spat ( on zije sam ,nie s rodinou),tak furt mu taam cosi cinka,ked spolu volame,akoby z dialky,ako ked pride posta na Fb ,alebo na pokeci,zjavne to pocujem a robi zo mna retarda,ze nie,ze to blbne mikrofon...:!!!! a chapete ,nedokazem mu,ze je na nete ..
lebo vsetky nicky o ktorych som vedelasi zrusil a uz neviem o nijakych,ze by mal,ale istotne ma potajme volaco..neverim mu akosidovera sa vytratila....ano,sice hovori mi,ze ma lubi a neviem co,bla bla,ale mam pcoit akoby ku mne ochladol za posledny rok....boli zavse obdobia,kedy nam to neklapalo,a dost sme sa hadavali ..:( chcela som ho aj nechat vela razy ..proste katastrofa.
pytala som sa ho mnoho razy,ci nema nejaku inu,alebo tak,ci nieco neriesi,ze som schopna to prijat atd,ze vsak sme ludia,nech si to povieme narovinu,dorovna,ako ma byt,pochopim,odpustim mu to,nech je statsny,ale on povedal,ze nie,ze nema nikoho,ze keby mal,tak by so mnou nebol uz,ze o to nech sa nebojim,ale tak mozu to byt len sllova :(
ok,mame problemy nejake,a vsetko,aj sa pohadame vela razy nechutne,ale dokazeme sa udobrit,myslela som si,ze on je z tych clapov,co nikdy neublizia zene,co nikdy nepodvedu ..
nehovorim hned,ze teda ma podvadza a sexuje s nejakou inou,ale proste staci,ze si s nejakou pise,alebo co...:(:(mala som ho za idola a dokonaleho chlapa,co ma vzdy mal moc rad,a nikdy by ma nesklamal,a teraz zrazu pochybujem..
ano,ma aj vacsi sexuálny apetit ako ja a prejavuje sa to aj v nasom sex.zivote,ale tvrdi,ze mu to nevadi,tak neviem?
nechcem si najat sukromneho detektiva,mozno som len podozrievava a nedoverciva,ale .neviem ..vrta mi to v hlave a na nic poriadne sa neviem susterdit.dajte mi prosim nejake rady dobre,ako to zistit,ako ste to pripadne vy zistili
nechcem byt klamana .....v ziadnom pripade..to si myslim nezasluzim.
@marisola no ja mam cerstvu skusenost s takymto pristupom od exfrajera a tiez mi neislo do hlavy, preco sa so mnou nerozide, ked som si bola ista, ze ma podvadza a nakoniec som zistila, ze svojej exfrajerke urobil to iste, ale aj v jej pripade pockal, kym sa rozide ona s nim, on to nespravil. V mojom pripade tiez lahostajnost a podobne a nakoniec ma akoby donutil, svojim spravanim, aby som sa rozisla kja s nim. Myslim si, ze je to proste zbabelec, ktory chce ostat za pekneho, nic neriesi a caka, ze sa to vyriesi za nho.
Ja si fakt myslim, ze ak by miloval a nemal by druhu, tak by sa bil za to, aby ta nestratil, nie ze ty sa s nim rozpravas o rozchode a on nic...taka bezcitnost. Presne viem, ako sa citis, tak mi je to strasne luto, lebo viem, ako mi bolo. :((( vykasli sa na nho, pusti ho k vode, ak ta miluje, bude ti spievat serenady pod oknom, aby si sa k nemu vratila. Ak to v pohode prezije, tak nestal ani za jedinu tvoju slzu. Nenechaj si vziat hrdost a dostojnost. Muzov je kopec, ktori cakaju, ze ich bude nejaka zena milovat tak, ako ty jeho.
Ja nerozumiem, preco jej tu pisete take veci, ze ho ustvala a podobne, jednoducho ho miluje, chce sa o tom rozpravat a riesit to a on ju bezcitne ignoruje. Uz ju raz takto podvadzal, tak jej podozrenia su opodstatnene. Nexajte si blbe reci pre niekoho ineho, ona teraz toto nepotrebuje, neviete, co preziva, ake to je, ako sa citi. Takze ak jej nemate pomoct, poradit a podporit ju, tak radsej nepiste nic. Nepotrebuje predsa zrazit k zemi este viac.
Ci ma milenku? Fifty fifty. Moze,ale aj nemusi.Citam vsak,ze mas i nejake zdravotne problemy. Verim,ze vsak nic vazne. Vies,chlapi vela neznesu. Mam znamu,je psycholog a raz mi pocas kavickovania vravi,"chlap s chorou zenou nevydrzi a to ju nemusi ani podvadzat,proste nevydrzi." Pises,ze ti je oporou,zjavne mas nejake problemy a podla mna je to na neho dost. Zial,chlapi nie su ako my zeny,na svoje plecia si radsej nakladaju menej a dlhodobe napatie a problemy ich skor vyhanaju zo vztahu (avsak vsetka cest vynimkam). Ja verim,ze najdes spravnu cestu k tomu,aby si bola v zivote stastna,ci uz po jeho boku alebo i nie.drzim palce.
ahoj.. prave zhruba po vsetkom co som si od teba precitala, co si napisala si myslim, ze ta ma rad. prave preto ako sa chova. podla mna vztah ako taky sa vyvija. to znamena, ze na zaciatku je take to neohracitelne lubenie, objímanie, rozpravanie.. vsetko to na zaciatku.. netvrdim, ze vsetci chlapi su taky, ale z odpozorovaneho okolia viem, ze chlapi v urcitom stadiu istoty partnerky uz vobec neriesia nejake telefonaty, prejavy a co mam z prvej ruky slzy a "nutenie do velkych rozhovorov" nielen ze nezabera, ale odpudzuje.. v zmysle, ak som ti raz verny, nehodlam o tom viac diskutovat, aj ked ty si to myslis..
@melany_s
@marisola ja som zažila presne toto isté... dllho som nevedela, že je vlastne koniec a nebola v tom ani iná. Tá bola neksôr, už pri konci vzťahu... A zažila som to 2x, ponižovala som sa, revala, hučala, že diskutuj so mnou, riešo to so mnou.... presne ako ty čo si tu opísala teraz.
A on ma mal už totááálne na háku, len váhal či sa má rozísť, predsa len sme boli spolu už 9 rokov...
V tomto veku a po tých skúsenostiach čo mám, už by som toto NIKDY nerobila. Keby mi chlap povedal to , čo tebe teraz cez víkend... že ťa má plné zuby a iné veci, tak by bol koniec. Vlastne koniec by bol ešte predtým, keby ja som mala podozrenie a on to bral na ľahkú váhu.
Vážhy vzťah je o niečom inom. Ale na to som prišla až ovela neskôr.
@simonka77 vieš čo, ber to tak, že možno slečna je nezrelá a navyše analytický typ, čo všetko musí analyzovať a riešiť. Proste musí si nájsť podobného muža. A sú takí. Takže ju nezatracuj. Očividne sa chytá slamky a nechce si to priznať. Ani sama to ešte nevie.
Zúfalé ženy robia zúfalé činy. Proste je to tak. Asi je ešte mladá na to, aby sa zaťala, že mu nezavolá, nenapíše... aby sa aj on trocha snažil. SAma ešte nevie o čom vlastne skutočný vážny vzťah je.
sebauctu mam,len lubimho,a neviem byt bez neho,keby som terat v tejto situacii ešte aj jeho stratila,tak neviem,asi to nedám,a nezvládnem,mam taky pocit ,aspon,ze ma niekto ma rad a stojí pri mne,ked daco potrebujem,odvezie dovezie,pomože,hento toto...a inak by nemal kto..:( je to zaroven aj najlepší priatel ,akeho mam,kamoš..všetko v jednom..nejde len o vzťah.a o lásku.
a som analyticky typ,musím naprv vedieť ako to je..ale zo včerajsieho rozprávania s ním,vyplynula hádka.lebo na mna začal kričať (co je neobvykle),že keby niekoho mal druheho, tak nech mu verím,že sere na mna ,lebo taketo stopovanie by nikto nevydržal,a že nema nikoho,nech si mozem byt istá,lebo je stále so mnou,lebo ma lubi,hoci ma voci mne vyhrady.ale lubi ma a chce byt so mnou,že keby nechcel,tak už dávno ma posle vode mi povedal,ze on by ma nezniesol pri sebe,kebyže sa zalubi už do inej.ale že lubi mna.len nech pochopím,že proste nema chuť na skype,ked je unaveny cely den a že staci mu mobil,a tak...a že ina nie je a neexistuje.
a že ma nema na haku,ale že nech mu dám trosku dýchať ...že je prenho vela,ked rano prezvaname,na obed sms,poobede na maili piseme,a vecer volame..že ma toho dosť,že on sa musí sustrediť v robote,ze neni pubertak a tak...
a že ma plne zuby mojej vecne zlej nalady,depresii,a psycho zdravia,že ma toho pokrk,a plne zuby,že potom kričím nanho,a tak...a že rozprávať sa so mnou nevie,lebo na to nebol zvyknutý z rodiny ( tam nikdy nič neriešia a nevydiskutuju si ) a ešte mi povedal,že ci ma zachrani,ked sa vyrozprávam,že to nič na veci nerieši....
a že je unaveny z neustáleho precitlivelho chovania mojho,že nemoze mi už nič povedať a ja hned palčem..( ok,som citlivá,a casto placem ),ale tu citlivosť mal prave kedysi rád.
vlastne sa nič nevyriešilo,ak by len to,že som si istá ,že nemá inu,ked tak včera hnusne mi to vykričal do očí,že keby mal,tak nech mu verím,že dááávno je odo mna preč...lebo sa to so mnou nedá vydržať ..takže :( asi cosi na tom bude .alebo čo neviem,možno on prehána,ktovie ...neviem sama....
ale podla toho teda,si asi zhána nejaku inu ..:/ ked tomu správne chápem..a len čaká,kedy nejaka príde.
@marisola och moja, a nie je ta precitlivelosť, že stále plačeš znakom depresie? Podla toho čo píšeš, je raz taký a raz onaký. Raz ťa má na háku a raz ti toto povie-vykričí čo včera. Keď ti toľkokrát zopakoval, že ťa ľúbí, tak to už nerieš teda.
Ja osobne by som z takého vzťahu odišla.
Ale ty píšeš, že ho potrebuješ a nevieš byť bez neho. Tak sa ukludni hlavne kvôli tomuto vzťahu, aby si oň neprišla. Lebo ako si napísala, zosypeš sa uplne.
Preto si chráň aspoň toto jediné dobré čo máš a odteraz všetky pochybnosti nabok a keby aj ťa mal na háku alebo mal inú, tak to samo vypláva na povrch.
držím ti palce. Nájdi silu a začni mu silno veriť aj napriek všetkému. Skludníš si dušu. A neporovnávaj čo bolo, teraz je toto a on je taký. Povedal vela-krát, že ťa lubi, tak ťa lubi.
@marisola tak toto ked ti povedal, tak podla mna nikoho ineho nema. Vyzera to tak, ze je naozaj len unaveny z tvojich zlych nalad, lebo jednoznacne mal teraz vybornu prilezitost ukoncit to a nespravil to.
Ja si myslim, ze dost ho zatazujes svojimi problemami zdravotnymi a zlymi naladami, asi by si sa mala hlavne nad tymto zamysliet. Snazis sebe ulavit tym, ze mu stale rozpravas ako ti je nanic a si stale v depresii, v podstate na nho posobis ako energeticky upir-mrkni na nete, co s tym robit. Takze by si mala rozhodne zajst za psychologom a riesit svoje depresie s nim. Zachranis tak vztah. Psycholog je v ramci zdravotneho poistenia tusim zadara. Ak ho lubis, tak to sprav. Daj mu chvilu pokoj, nenahanaj ho a skus sa s nim rozpravat viac o pozitivnych veciach, zaujimaj sa onho, ako bolo v praci, teste sa na nejake spolocne akcie, skratka zmen svoj postoj k zivotu. Strasne ho evidentne ubija tvoja depresivna povaha - depresia je choroba ako kazda ina, len ju treba liecit.
Necakaj uz a ries to, lebo je otazka casu, kedy ho takto stratis. Ved nakladas na nho vsetky svoje problemy. Aby si nakoniec nezistila, ze uz je s tebou len zo sucitu...
baby :( ale ked ja mam depresiu aj z neho, scasti ..zo všetkeho,zleho,lebo zle veci prezivam posledne roky v zivote a nedá sa nijako s nimi vybabrat ,vela veci zapricinil aj on,z toho....ale vlastne hej,zistila som včera,ze ma ma rad..ale idem mu prakticky moc na nervy ,si tak myslím.....zatazujem ho,a on ma tych zatazi dost akurat,je toho asi nanh ovela,ale aj na mna ...
eviem,ale tak mal by mi povedat aj inokedy,co voci mne ma,co ma proti mne a tak,a nie proste takto :(mi to vykricať iba ,kedy netedy ...
snazim sa nejak riešiť svoju situáciu,ale iem,ze najideánejšie je ist za psychiatrom,ale bola som UZ za jednym,aj za obvodakom,iriešila som to,a nič,dali mi lieky,ktore mi nepomohli a citila som sa po nich divne,.nijak mi to nepomohlo,tak som to prestala brať ...a nijako mi to vobec nepomohlo,ešte viac ublížilo,
a psycholog ani nevravím,ten mi nepomáhal,vobec...nepomohol mi,vobec- 😠 bola som u troch ..počas troch rokov,ani jeden nikto nič..len ma prinutili mysliet troškšu inak,uz inej perspektívy,ale to ,tu moju depresiu a povahu,to aka som,depresívna a tragicka,vo svoej podstate,tu melancholiu nijak nevybili zo mna,nemam zmysel zivota moc,nič ma nebavi,pre rozne veci,a jednoducho mi to nejde tak lahko...a partner ,aspon on je ku mne občas dobry,pohladka ma,objíme,povie,že ma ma rad,pomáha mi,(i ked aj on niekedy značne prispieva k mojmu zlemu stav)a nikto iny,nikto ma nepohladka,neobjíme,nikto nič,len každý si vybija na mne svoju zlosť a neviem čo...aj doma,proste hrozne to mam,aspon on je milý ku mne,vacsinu...
doma po mne len ziapu a kričiaa kričia,a nervuju ma,lebo maakoby prestali mat radi...lebo neviem čo..a aspon on.jetu...že sa mu mozem zveriť,vyzalovať atd,
viem,že ten vzťah asi nevydrží dlho už,pre jeho nEKOMUNIKACIU a neschopnosť vyjadriť svje pocity a tak,ale ..:( teraz si to žial bez neho neviem moc predsatviť ,aby som už vazne skončila na psychiatrii..
Suhlasim s charity, treba najskor milovat samu seba. To je alfa omega. Niekde som citala,ze depresia xnamena vlastne odobranie zivotnej sily. Znizenie sily,clovek si ma uvedomit, ze je zisiel z pomyselnej spravnej cesty, a to sa prejavi v podobe choroby, aj takejto. Je to vlastne signal,ze nesmerujeme spravne. Nech je ako je. Cely zivot je ta cesta. Niecim podobnym som si presla. Bolo to velmi tazke,no vdacim aj partnerobi, ze to so mnou vydrzal a snazil sa pochopit,aj pre nich je to v tom case tazke,nerozumeju, no chcu pomoct,no velakrat nevedua ako, lebo ja sana som to nevedela. Presla som kadecim, vyskusala vselico, a dospela k tomu, ze najdolezitejsie je mat rad sam seba, a prijat sa taka aka si. Hovor si to stale pred zrkadlom, alebo hocikedy si spomenies. Mne to pomohlo a pomaha. Prislo upokojenie, zacala som sa citit lepsie, hlavne sebaistejsie a vsetko akoby sa menilo, no jedine co sa skutocne menilo, bolo moje myslenie. Je dolezite kontrolovat svoje myslienky, ale je to to najtazsue xo zaciatku mysliet pozitivne. No postupne to pojde lahsie a lahsie a hlavne pridu dobre pocity. Drzim palce,vi, ze to nie je lahke, no verim,ze to zvladnes s liekami,ci bez nich. Jednoznacne treba zacat riesit a skusat. Na kazdeho zabera ine. No toto je Tvoj zivot a je to velky dar a vsetko v nom si vytvarame sami. Vela sily prajem a k priatelovi, myslim, ze Ta lubi, len ako pisali niektore, uz ma obdobia, ze nevladze stale riesit to iste, myslim, keby mohol nieco urobit, aby su sa citila dobre, tak to velmi rad spravi. Len toto je o Tebe a Tvojom vnutornom klude. Drzim palce obom
suhlas s charity: ano praca zo zaciatku na kazdu minutu, ale potom zostanu uz len spomienky bez pocitoveho zainteresovania, vsetko bude dobre, len treba pracovat na sebe, v kazdom z nas je sila, proti ktorej ziadna ina zemska sila nema akukolvek sancu, my sme strojcom vsetkeho
@marisola zjavne je tvoj hlavny problem v tej depresii, to je jednoznacne, potrebujes dobre lieky, tie prve ti bud nesadli, alebo ti netrafili davkovanie. Urcite si chod dat predpisat nove, mozno k inemu psychiatrovi. Inak - beries antikoncepciu? Ja som mala z nej priserne depresie, stavy beznadeje niekedy az alergie na svoje okolie, niekedy som isla z koze od nestastia vyskocit...treba to vysadit.
Ale urcite skus tie nove lieky, kamaratka bola na tom presne ako ty, skoro sa rozviedla, potom zacala brat lieky na depresiu a teraz je to uplne iny clovek.
jasom nebrala vyslovene antidepresiva-len frontin..na ukludnenie,nepomohol...
nechcem ale brat lieky,lebo viem,co to robí s ludmi.
nepotrebujem sa objímať s macikom.ja potrebujem lásku človeka,nie eživého tvora,ak to mal byt vysmech a ironia,tak to nepadlo na urodnu podu.
ale ja nehovorím ,že sa JA nemam rada,ja sa mam rada,pripadám si pekna,mam sa rada,nemam komplexy,hovorím,že nikto mi tak neprejavuje lasku ako on ...tot vsjo.i ked on ma svoje muchy...
@maja2039 no nezijeme spolu zial,ale oddelene,a daleko od seba,neda sa inak,nateraz.mna drží škola,ktora NIE JE v jeho bydlisku,a jeho tam drží práca.,neda sa to sklbiť proste.i ked by sme strašne chceli spolu bývať ..velmi...aj ja s nm aj on so mnou,ako viem...stále mi hovorí,že ako mu v tom byte chyba,aky je sam a tak ..ale jemu samota a vyhovuje z časti .on je samotarsky typ cloveka.
@danavdana antiku neberem,fuj,taky hnus istotne nie,a partner nema zase az tajy hrozny problém s depkami u mna,ako ano,netesi ho to,a je taky uz nervozny a alergicky na to,ked mne je stale do placu a tak,ked som v depke,lebo to je vacsinou,(lebo mam fakt problémy,nedobry zivot posledne roky)mtak to prenasam aj nanho proste,klasicky...a to sa prenáša a tak,ale zeby tym nejako trpel exztremne to sa zase neda povedať .proste je chlap,on nerieši nejake depky žien ..alebo čo.nerieši.jednoducho on take nepozna,jemu ked je psychicky blbšie,lahne spi a koniec,on neplače,ja sa potrebujem vyrevať a tak.on to nechápe.
spoznal ma ako celkom fajn osobku s milou a spoločenskou usmievavou povahou,on bol vtedy slabsi,citlivejši,on bol ten,kto mal viac depiek,ale on sa psotupne z toho dostal,a je dnes uplne inakši,uplne-nevie,co je plac,nevie,co je depka,svojou vlastnou volou a povahou,proste zosilnel,ako dospel,ale ja som oslabla akoby :(alebo čo.sama nechápem....všetko ma zmože,precitlivela som,smutnaa tak ...lebo vela veci v mojom zivote neni tak ako by som chcela.
ale to je teraz jedno,co ja ..
netvrdíla by som ale,že preto je taky ku mne,lebo nechce znášať moje depky a neznáša ich,alebo co,to neni tak,viem,že nie,lebo on si z toho moc nerobí,hlavu ..ako kazdy chlap..jednoducho.berie to,že ok,dnes mam zl unaladu,ale zajtra bude lepšia,nedomyslí..že mna to postipne ničí a zabíja..ciže v tmto by som problém nevidela,skor mu už vadí,že mam ponožky pohodene len tak,a nie upratane v skrini :D co mi dava dostatocne najavo...
😒 😒 😒
neviem,čo bude dalej s partnerom,som na 90% presvedčená,že nema inu teraz,a že nič nerieši ,ale no to chatovanie ,možno rieši,asi si chce njast inu,ale tak za to už ja nemozem,co mam s tým robiť,asi nič ..je to na nom,ci si ju najde,alebo nie,je to jeho vec,nemozem mu vraniť,aby si ju nenašiel .cim mu viac budem braniť,tak to bude horšie,..ciže asi aj tak ja nič nezmozem,ak ju bude chcieť najst pomocou netu,tak si moze najsť,lebo -viem,že po veceroch asi chatuje .ale to je aj tak vlastne jedno,lebo mi povedal,ze keby niekoho nasiel,tak mi to povie a neni so mnou,že kto by moje vystupy a stopovanie znášal,a moj krik..a nahnevanie sa pre banality ( prenho banality,pre mna surne veci a dolezite ),ale no co,aspon som zistila to,že nechrape so ziadnou a tak ..s nijakymi cuzami .ale no asi s nimi chatje alebo čo..a už aj to ma hneva .ale napriklad dnes ma tak poetšil,ospevoval ma,že aka som krásna a neviem co a to on nezvykne ..
ale bol nahnevany,ked som zacal o tej inej babe a tak ,proste že nech si to vyhodím z hlavy a že on už rezignoval na moje myslienky a napady a na všetko,co ja rozprávam,lebo že rozprávam bludy,ktore nemaju opodtstaneie,lebo vela veci si domyslam zle,tak ja už neviem fakt :(
a to skypovanie,zase on ma teraz nutí,že ok,mozeme v strede tyzdna skypovať na 15 min,že je ochotny,ja vravim,že nasilu nič enchcem,ked som si to takto musela vydobiť,tak to potom enchcem ..a tak .ale on enchce,že ked už rtak už ...neviem,ako to dopadne,ale ponizila by som samu seba,kebyže suhlasims tym skypom ....
a neviem,ci teda kasle on na mna,alebo čo,alebo ci ma ma dost ..niekedy z jeho spravania to vyplyva tak,ze kasle na mna a ma ma v pazi,a niekedy nie .som z toho na vazkach.
@marisola Nemozem, neda sa, co uz, to neovplyvnim, na mne nezalezi, za to nemozem, neda sa... Uz aj ja z Teba budem mat depky...
Ak mas ROKY depky z niecoho, tak si bud obetou nejakej sialenej situacie /vid zivotopis unesenych vaznenych obeti/ alebo sa jedna o psychiatricku diagnozu. Lebo anilen cerstve vdovy nie su ROKY v depresiach. Smer psychiater. A ak si obet, smer psycholog, nech svoj zivot zmenis. TY ho zmenit mozes. Ale musis chciet.
Navrh objimat plysaka nebola ironia. Pomaha to napriklad cerstvym vdovam. Aspon ten plysak ich caka v posteli, ked je temne zufalstvo najhorsie.
@marisola baby majú uplnú pravdu. ty si plná negativizmu. však ťa čítam stále a proste musíš začať riešiť seba a tým pádom odbremeníš jeho a budeš sa žalovať psychoušovi a na rande pôjdeš vydebatovaná.
depresia ako následok zlých udalostí v živote a ešte toho, ako si napísala, že život nejde tak ako by si chcela je riadna sviňa. Toto dobre poznám. Ja som zatial žiadne lieky nikdy nebrala ale čo mi vždy pomohlo je aktívny šport a zdravý životný štýl, alebo aspoň snaha sa k nemu priblížiť. Proste zamestnať si hlavu niečím iným, čo robíš iba pre seba a tým pádom nebudeš mať čas riešiť a analyzovať iné veci.
@marisola ty stsle ale pises dookola o tom, ze mas depky a si smutne, pisala di, ze nevidis zmysel zivota. Ja ti hovorim, ze rozhodne potrebujes antidepresiva, mam vo svojom blizkom okolo 3 ludi, co mali taketo stavy ako ty, zacali brat lieky a su absolutne ok. Je to skratka chemicka nerovnovaha v tele, nemas sa za co hanbit, nerozumiem, preco to neskusis. Chod si dat predpisat normalne antidepresiva, jednoznacne mas problem a to bez urazky. Keby som ti ja napisala, aky hrozny som mala zivot, co vsegko som musela prekonat, tak ty by si asi uz bola z toho mrtva a ja som sa nikdy k tomu nestavala ako ty. Ja ti vravim, ze by si tie lieky mala skusit, si mlady clovek, zivot mas pred sebou, ries to. A teraz nexapem, ako mozes napisat, ze ak si tvoj frajer najde nejaku inu, tak nic s tym nenarobis-evidentne mu vadi tvoja depresivna povaha, ak o nho nechces prist, tak treba liecit depresiu. Neverim, ze sa aj tebe samej so sebou zije dobre.
ok,nežije sa mi dobre,ale nechcem sa scpať liekmi,aj tak už jem aj bez toho vela liekov na ine choroby moje.takže ..
mam problémy,ale nechcem ich vyriešiť liekmi,aj frajer hovorí,že lieky nie,že to zabíja človeka,mame zhodny nazor,on chce,aby som sa zmenila cela...zrazu mu na mne vadí to,aka som.zrazu mu vadia na mne ine maličkosti,hej...co predtym nevadili,a rok mi ich otrepava o hlavu,ale -ked sa ho spýtam ci ich nevidel pred rokmi povie,že ano,ale cakal,že sa zmením,preto bol ticho,a ja som sa mylne domnievala,že on je so mnou spokojny..toto tiež zasiahne človeka...alebo si vymysla,a len to je zasterka ?a vadi mu to az teraz ?ked ma prestal lubiť ?neviem,ci prestal ....alebo nie.
včera som ho prekvapila ,ako ste mi radili,dosla som teda za ním do bytu ,ale nič,nezvyčajne.som nenašla ....bol taky divny,ze som dosla,že co tu robím,že som mala byť v škole,začal m idohovarat o tom,ako zanedbam školu a tak,ale zistenie -mi odlahlo,vlastne ....no zistila som ,že chodí na net aj v byte ,resp.doma...síce mi tvrdil,že nie ..ale ked mi potom neskor vecer hovoril,že " mozes sa pripojiť na wifi,ale obcas seka,alebo nejde vobec",tak mi docvakl,ze asi na nej je casto prilepeny,kedze toto povedal.a to mi rozráva,aky je on unaveny a po práci už nechatuje.....hmm ha.,no jasne.
@marisola Ja si myslim ze je jasne ze niekoho ma,minimalne s niekym chatuje. Hlavne ked sa nepotesi ked prides a je cely cudny. Normalny chlap by skakal od radosti kebyze za nim vecer frajerka pride...Mozno by pomohlo kebyze si s nim stale ale neviem ci ti za to stoji. Ved si mlada, na skole, mozes si najst 1000 dalsich muzov ako sa trapit s tymto
@igor211 ja si tiež osobne myslímže s niekým chatuvava.no nie,že neptešíl,ale proste bol taky divnejší,akoby unaveny moc,alebo čo,neviem,on je furt vkuse znudeny a unaveny....no skakal od radosti to teda tazko,ani ma poriadne neobjal,neviem,co mu bolo,fakt..ty z pohladu muža ,prečo by muž ,ktorý niekoho ma,alebo teda niekoho m avo vyhlade,alebo co,minimalne s dakym chatuje,tak prečo by mi hovoril,že nikhoo nema,že keby mal,tak ma nechá bez problemmov ?ako teda ?a prečo by sa rozčuloval,ked mu poviem,že asi niekoho ma,že to citim?hm?prečo by to muž robil ?načo by mi to robil ?pdola mna sa prestal proste o mna tak zaujímať,a prestalo mu na mne zalezať svojím spobom.....ale nepovedala by som,že vyslovene niekoho ma,ved keby mal,tak ona by ho nepustila kazdy víkend za mnou nie ?🙂utešujem sa aspon tým....ajazdi za mnou kazducky vikend..

@simonka77 presne 🙂)) ja som chytili fobiu uz len z citania..predpokladam ze je bombardocany den noc