Mám pocit, že ma partner podvádza
ahojte zeny,
mam ten pocit,neviem ani preco,asi suhra nejakych divnych okolnosti. alebo co.dost co mam ine celkom problemy rodinneho charakteru,zdravbotneho,tak mam pocit,ze aj partner ma podvadza,neviem,cim to je,ale stale sa ten pocit vo mne akosi prehlbuje,nie sme splu stale,len dvakrat- trikrat do tyzdna(neda sa inak),nezijeme v jednom meste,sme spolu uz ale od cias puberty,mal predtym len nejake kamalasky, dopisovanie nejake na nete s babamiaj ja,nic viac,ani nic menej,donedavna som si myslela,ze ho chcem opustit,ze naco mi je,no vlastne mam ho moc rada a nechcem onho prist,je mi oporou,ale posledne obdobie je ku mne akysi divny.
nadava bez priciny,sa rozculuje,vsetko mu vadi,ci uz na mne,alebo na tom,co robim,starostlivo maze histroiu prehliadania v pc,mobily na ticho,minule som sa mu snazila dovolat,ale telefonoval zjavne s niekym,ale potom poprel to,ze tych 20 minut ze to nic,co som sa mu snazila dovolat,ze to mu len mobil asi zblbol,stale sa vyjovara ,ze ma zly mobil a blbne mu mikrofon,a tak...ked sa mu neviem trebars dovolat,kedze nezijeme v jednom emste nemam to ako zistit,to ma njaviac hneva,ci nahodou za tym neni niekto iny.minule,som isla na wcko v restike, a vratila som sa,evidentne niekomu volal,alebo prezvanal,lebo som to videla na displeji,zjavne,nie som slepa:(lebo sa mu vysvieti taky panacik,ked telefonuje),a zaprel,ze nie,ze to iba kukol kalendar,kolkeho je,pritom tesne predtym sme sa bavili kolkateho je,a co ideme podniknut najblizsi vikend,proste trapasy,ja neviem,ako sa mam spravat k nemu,a najhorsie zo vsetkeho je,ze on uz pred casom,proste pred takym rokom,dvoma,som m unasla v mailoch postu od neakych bab,z pokecu a tak ...viva la pokec a net ..a take tie dopisovacky..tvrdil,ze s nimi nic nemal,ale naco mu boli ,ked bol so mnou ??
neviem ani ,ked spolu volavame vzdy vecer kolo 22-23 predtym nez ideme spat ( on zije sam ,nie s rodinou),tak furt mu taam cosi cinka,ked spolu volame,akoby z dialky,ako ked pride posta na Fb ,alebo na pokeci,zjavne to pocujem a robi zo mna retarda,ze nie,ze to blbne mikrofon...:!!!! a chapete ,nedokazem mu,ze je na nete ..
lebo vsetky nicky o ktorych som vedelasi zrusil a uz neviem o nijakych,ze by mal,ale istotne ma potajme volaco..neverim mu akosidovera sa vytratila....ano,sice hovori mi,ze ma lubi a neviem co,bla bla,ale mam pcoit akoby ku mne ochladol za posledny rok....boli zavse obdobia,kedy nam to neklapalo,a dost sme sa hadavali ..:( chcela som ho aj nechat vela razy ..proste katastrofa.
pytala som sa ho mnoho razy,ci nema nejaku inu,alebo tak,ci nieco neriesi,ze som schopna to prijat atd,ze vsak sme ludia,nech si to povieme narovinu,dorovna,ako ma byt,pochopim,odpustim mu to,nech je statsny,ale on povedal,ze nie,ze nema nikoho,ze keby mal,tak by so mnou nebol uz,ze o to nech sa nebojim,ale tak mozu to byt len sllova :(
ok,mame problemy nejake,a vsetko,aj sa pohadame vela razy nechutne,ale dokazeme sa udobrit,myslela som si,ze on je z tych clapov,co nikdy neublizia zene,co nikdy nepodvedu ..
nehovorim hned,ze teda ma podvadza a sexuje s nejakou inou,ale proste staci,ze si s nejakou pise,alebo co...:(:(mala som ho za idola a dokonaleho chlapa,co ma vzdy mal moc rad,a nikdy by ma nesklamal,a teraz zrazu pochybujem..
ano,ma aj vacsi sexuálny apetit ako ja a prejavuje sa to aj v nasom sex.zivote,ale tvrdi,ze mu to nevadi,tak neviem?
nechcem si najat sukromneho detektiva,mozno som len podozrievava a nedoverciva,ale .neviem ..vrta mi to v hlave a na nic poriadne sa neviem susterdit.dajte mi prosim nejake rady dobre,ako to zistit,ako ste to pripadne vy zistili
nechcem byt klamana .....v ziadnom pripade..to si myslim nezasluzim.
@igor211 my sa snažíme venovať sa inti.životu,mame spolu vela vyletov,vela dovoleniek,vsak aj teraz v lete sme boli prec pri mori,aj na chatach atd,,ved sa snažíme byt co najviac spolu. no my sme neboli vzdy oddeleni...on dostudova isiel robiť do ineho mesta,a ja som ostala studovať na vs inde,200 km od neho ..minimalne.on ma medzi 25-30 rokov
neviem,ale ak by mal nejaku,ktoru by mal istu ..že ho chce,tak by to ukončil,nie?to tak býva...
cize asi ešte len hlada,alebo možno ma vo vyhlade ,tazko...ale je to hrozne žiť v takejto neistote s ním:(
No 200km je dost daleko, to uz je vztah na dialku ktory ma vzdy velke rizika v sebe. Podla mna ak aj nikoho nema tak to berie tak volnejsie, ako nejaky vysokoskolsky vztah mozno...
@marisola prepáč, ale!
Nájdi si psychiatra nech Ti vážne nastaví liečbu, pretože ty nie si v poriadku.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/moj-zivot-je-katastrofa-neviem-sa-pohnut-mam-depresie/
to je už tvoja ďalšia téma
a nehľadaj pomoc na MK, lebo tu ti nik nepomôže!
alebo si nájdi kamarátku a vyrozprávaj sa jej 😎
@tamdia,@alenky a čo akože ,ako suvisi moja druha diskusia s odhalovanim niečoho ?a čo ?ked som založila druhu diskusiu?nechpem..nie je predsa trestné založiť dve diskusie,či snád ano ?
je to zakazane na stranke ?nevedela som o tom,ale kedze admin mi ju ešte nezrušil,takasi to nie je proti pravidlam fora,a nema ma kto co odhalovať ,lebo každý si diskusie moze precitat ,kedze su verejne a nikto vam nekaze ich citat ani prispievat,ak nechcete odhalovať 🙂 ja nič nemusím skrývať ,lebo nemam čo.
@borkavan športovať ? to nerobím,to absolútne neinteresuje,fakt..skúsala som,nebaví ma to hrozne.rada citam,a takle v tom sa viac utápam,..a hlavumam praveze az prilis plnu a zamestnanu všetkym možnym,skola,práca,staz,frajer,rodina,zdravie,myslím práveže nemam oddych a zvolnenie tempa :(to je to co mi najviac chýba..pokoj a klud,od kazdehood všetkehych..aspon tyzden dva nič neriešiť,a nič vobec nič .....len sa sebe venovať zalubam,nič nerobíť,nič nemat v hlave,ale ani to nemozem,lebo kazdy ma žere kazdy den do roka.((ani ked sa odstahuem na tahiti nebudem mat klud...
ale teraz o inom...
moj zlaty krasavec dnes dosiel za mnou domov .a nič ...ja som sa pekne nahodila a neviem co,namalovala a tak,pripravila chutnu veceru,a on nič,také..-zjedol,vypil,a nič...lahli sme si na gauč,cakala som teda logicky,ze prejavi nejake chcenie po mne alebo čo,a on nič,,,,lezal jak poleno vedla mna,sem tam ma objal...ze nema naladu,ze ma naladu iba na objimanie,za cely vecer dlhhyy 6 hodinovy ma ani raz nepobozkal,nic...len ma objal obcasne a kecali sme...ok niekedy mi to staci,ale teraz nie...chcela som mazlenie,aspon volaco intimnejšie...proste tak som ja zacala (ano ,hej ja !!!) lebo potrebujem intimitu k zivotu,a on nic,jak poleno lezal drevo ...a nic ..ani sa ma nedotkol,ani nic.
furt by len drichmal ,lebo vraj je unaveny,ja nemozem za to,ze ho vycepravaju doma cez vikend a cez tyzden robota ..bohuzial,ale ja si to vzdy odskacem..lebo furt je ustaty a unaveny a neviem co...a ja ked chcem sa maznat a neviem co,tak on polo spivzdy pri mne,a tvrdi,ze ma vnima,co vravim,ale neviem...len tak lezi jak poleno pri mne vpostelia nic....neviem,ci sa mu nepacim alebo co,alebo proste ho unavuje vztah so mnou,alebo ho unavuje sex,aleboco...nechapem..a mlady chala,kebyze ma nejakych 40 nepoviem..ale toto je co preboha ..este ja som sa ho zacala dotykat v int.partiach a bozkavat a neviem co...(tak ako to aj on robieva,ked ON ma chut na mna ),ale on nic..vobec...nic,ani ho nehlo,vobec ...ze nebude tak nebude,lebo chce lezat ..mohla by som tam aj behat nahata !!!!! anic ...on ma zavrete oci a spi akoby ...nic ....
ledva sa so mnou bavi a prehodi parslov !!!! ide ma porazit z neho..to fakt ma ma uz plnu rit,alebo co ????som tak ansrata ,ze od nervov ani nezaspim ...
kedysi to vobec nerobieval....vzdy mal chut,vzdy bol ok,v pozore neivem co a posledne obdobie sa divne chova .....
@marisola odpoviem len raz, ja sa tu nechcem hádať s nikým, môžeš si tu založiť aj 100 tém na diskusiu, mne to vôbec vadiť nebude, ale zavádzať, písať polopravdy je zbytočné! Jedným slovom si zabiješ druhé.
Teraz v tejto téme si nastolila situáciu, že si asi podvádzaná partnerom s ktorým sa snažíte mať dieťa ....s tým partnerom, o ktorom si v druhej téme napísala, že vieš určite že to nie je pre teba ten pravý ale bojíš sa povedať, lebo má psychické problémy...tam si vytvorila dojem, že ho neľúbiš ty a tu zase vyplakávaš, že ťa neľúbi on, a robíš z toho strašnú vedu...že obaja máte dávno po 20.-ke, pričom tam píšeš že máš 21....atď. atď.
Skrátka si myslím, že si tu ženy, ktoré ti písali, vytvorili o tebe dojem, ktorý nebol správny, nakoľko nečítali tvoju predošlú tému a celá táto diskusia bola tým pádom skoro o ničom a zbytočná. Raz písať tak, potom zase onak...
Verím tomu, že je dobré sa vyrozprávať a diskutovať, len tebe asi treba niečo iné ako písala aj @alenky.
Tak asi toľko.
@marisola tak,ked ťa šport nebaví, to nemá zmysel. Ale máš pravdu, potrebovala by si niečo, čo by ti spôsobovalo oddych. Proste venovať sa sama sebe a tým zamestnať si hlavu a prestaneš riešiť tie ostatné veci, čo si vymeovala.
A keď rada čítaš, tak si skús čítať motivačnú literatúru. A stále dokola. A rozmýšlaj teda nad tým čo prečítaš.
škola, stáž, práca a frajer sú veci, ktoré tu budú celý život. Nesmieš to brať ako problém ale ako súčasť života. Ale mysli aj na seba a povinne si vyhraď najprv 10 min pre seba denne a potom to zvyšuj. Núť sa do toho!!!!
@marisola počuj a na hento, že on ležal a nič..... a ty pripravená,nahodená... ani nejdem reagovať. To mi pripadá akokeby písala nejaká 16-ročná. Vážne. Prepáč... ale to sú také hovaidny, čo riešiš... čo sa týka jeho. DAj si pohov, ver mu, ver sebe. Alebo ho uplne nechaj a budeš mať čas na seba. Ale nechať ho nechceš, lebo ho potrebuješ. A načo? aby si ho trýznila a potom seba, že on sa nespráva podľa tvojich predstáv? to sú hovadiny.
Preboha ziveho,tolko negativizmu...nehnevaj sa.ja ti ani nebudem pisat ze potrebujes pomoc bo tebe neviem ci dakto vobec vie pomoct...a uplne chapem tvojho priatela...ved ja som si tu od teba precitala len zopar komentov a keby nie som aka som tak mam z teba depresivne stavy...a to len virtualne som ts zazila...co chudak tvoj frajer ked toto musi zniest nazivo...ty si problemy sama vytvaras a tie zdravotne mas urcite zo psychiky, nie som lekar ale som presvedcena ze je to tak
Poznam ludi co mali a maju ovels tazsi zivot ako ty a nrstazuju sa v jednom kuse...ty chces byt vlastne stredobodom pozornosti alebo vazne neviem preco nariekas za vsetko mozne....pamataj: Take veci si budes v zivote pritahovat aka si ty sama...tvoja situacia je prednym prikladom tohto
odporucam, precitaj si plzaka, skor ako spadnes do chorobneho ziarlenia a prides o partnera
vernost sa neda dokazat!
ludia, co sa zaoberaju takymito uvahami su pravdepodobne uz chori
a vobec sa nedivim, ze sa tak tvoj partner chova, ked ho hentak prenasledujes, to je otrasne
a byt nim, tak si pre mna obrovske bremeno a urcite ta opustim, lebo kto by chcel takuto zenu
v kazdom pripade ti pomoci je, ale musis uznat sama, ze tvoje konanie a uvahy su chore a ist za vztahovym psychologom
mas chorobnu ziarlivost a ta je liecitelna, ak chces normalne zit, naozaj chod k odbornikovi
ale ja nechapem,preco len tak lezal vedla mna a ani c,ni ma nepobozkal za cely vecer poriadne,nic ..len tak lezal jak skapacina.
a toto sa stava akosi už prilis casto ...ine roky ..bol uplne iny ...vasnivy neviem co,teraz na mna sere
@tamdia kto pisal,ze chcem mat babo ?:O preboha ,to som nikde take niečo nepísala,a nikoho nezavadzam..to co je v pofile,to necitaj,to su bludy,chcem byt anonymna...a dala som tam prve,co mi napadlo
@borkavan nie su to pre mna hovadiny,lebo :(nespráva sa takto,ale teraz sa chova,ze ma ma dosť ..toto robí posledne mesiac ea je to divne..
@charity ty tu na fore si teda jedna z tých najnepríjemnejších žien,aké som kedy tu videla,,strašne múdra..všetko vieš,všade si bola a len ty máš pravdu,pritom vo veľa veciach sa mýliš,ale mysli si.a ked sa ti zdá diskusia taká bezpredmetná,je to jednoduché,neprispievaj 🙂))))aj tak tvoje príspevky zrovna už nečítam,stačil mi prvý.vdaka
tu sa neoplatí nič písať na toto forum...vdaka za cené rady ,tkorí chceli pomôcť,ktorí chceli len rýpať tak o to nestojím,mám dosť svojích problémov vlastných,až moc...
a co si si myslela, ze si na toto precitas?
nebude ťa každý len hladkať a ľutovať, plač nič nevyrieši, niekedy treba tvrdé slová, zaberú lepšie ako ťuťu muťu.
@marisola prepac, ale potom, ako som statocne preluskala celu diskusia mam chut sa zo zufalstva ozrat.
mas vôbec nejake kamosky ?? ak ano, medailu za statocnost musia dostat.
ty surne potrebujes odbornu pomoc !!
psat o (s prepacenim) hovne take siahodlbe prispevky, rozoberat kazde mrknutie, riesit, ci niekomu v pozadi pipaju spravy na pocitaci...to je co ?
tvoj partner musi byt majster sveta v trpezlivosti, lebo kazdy normalny chlap by to zabalil uz pred rokom.
@borkavan nie, nebola som,namatkovo za ním,teraz,nič,vzdy mu predtým aspon hodinku zavolam,aby vedel dojst po mna na stanicu atd,ked prídem,..ale nič extra som nezistila.
ok,zistila som,ze je asi chyba v mobile naozaj,co sa tyka toho divneho tukania,ked voláme,lebo napríklad,robilo to aj ked bol vonku a telefonovali sme vonku,čiže vtedy logicky nema pri sebe notas...
lenze zase všimla som si,že ked je doma,tak je niekedy na nete ,lebo ma pocuvaa iba na pol ucha ...a nevie niekedy ani ,čo som povedala,trala la la
minule som mu daco vravela a on nič bol ticho a asi o dve minuty sa ma spytal,ze hej a co si papala ?a ja som mu to už predtym povedala,ze som mala cestoviny,cize ma nepocuva,takze asi chatuje.
uplne mam zo seba a z toho už paranoju,lebo sa bojím,ze si chatuje a je na nete s inymi a neviem čo,alebo nejake sexzoznamky,mam z toho strach a uzkosť,lebo sa mi to nezdá proste ,ale nielen toto,ale tym,ze aj žije sám a tak,co cele večery asi tak môže robiť ?nepáči sa mi to,vobec.
😖 😖
dokým nežil sám,ale s partiou alebo rodinou,tak som to tak paranoidne nebrala,ale teraz som paranoidná,uvedomujem si,ale možno nejaky reálny podnet a pričinu to predsa len ma ..nevem sama...
nerozoberam kazde mrknutie ani pohlady,serem na to,ale vnutri ma to taží ,lebo neviem,čo robieva ..ci s niekym nepíše a tak ..ci ma nepodvadza,stále som taka ze neviem,co si mam o tom myslieť a neverím mu az tak...
minule mu zavibrovala sms ,ked sme spolu volali a zavne cinkla sms ,a on sa tváril,že nič a vravim,že kto tipíše ?a on,že nikto ..co zase riešiš..a jasne,že to bola smska..a doteraz to nepriznal...ale všíma si,že ho viac kontrolujem,ako zvyčajne.

@marisola Muzi v tomto rozmyslaju inak. Proste muz ked ma pocit ze vztah je o nicom, ze mu uz nezalezi na partnerke tak si zacne hladat inu ale vztah z tou predchadzajucou neukonci, urobi to az po tom ked ma tu druhu istu. Preco je to tak neviem sam, ci strach zo samoty alebo ze aspon niekoho ma alebo nieco ine, mozno to ma geneticke korene ze muzi neopustia zenu pokial nemaju druhu, tazko povedat. Ak zena toho muza naozaj chce tak si to vie zariadit, ze je s nim, a ma ho pod kontrolou a on ked ju miluje a zalezi mu na nej tak jej bude verny.
Neviem kolko ma rokov, ale ja kebyze mam studentku niekde z dalekeho mesta tak tiez by som to asi nebral nejako super vazne asi.
No tazka situacia sa z toho vysomarit, asi len cas ukaze, ale ak mozem poradit tak najlepsie by bolo byt co najviac spolu a planovat si aj dovolenky, vylety a tak, no a samozrejme venovat sa intenzivne intimnemu zivotu ;)