icon

Mám pocit, že ma partner podvádza

marisola
29. sep 2015

ahojte zeny,
mam ten pocit,neviem ani preco,asi suhra nejakych divnych okolnosti. alebo co.dost co mam ine celkom problemy rodinneho charakteru,zdravbotneho,tak mam pocit,ze aj partner ma podvadza,neviem,cim to je,ale stale sa ten pocit vo mne akosi prehlbuje,nie sme splu stale,len dvakrat- trikrat do tyzdna(neda sa inak),nezijeme v jednom meste,sme spolu uz ale od cias puberty,mal predtym len nejake kamalasky, dopisovanie nejake na nete s babamiaj ja,nic viac,ani nic menej,donedavna som si myslela,ze ho chcem opustit,ze naco mi je,no vlastne mam ho moc rada a nechcem onho prist,je mi oporou,ale posledne obdobie je ku mne akysi divny.
nadava bez priciny,sa rozculuje,vsetko mu vadi,ci uz na mne,alebo na tom,co robim,starostlivo maze histroiu prehliadania v pc,mobily na ticho,minule som sa mu snazila dovolat,ale telefonoval zjavne s niekym,ale potom poprel to,ze tych 20 minut ze to nic,co som sa mu snazila dovolat,ze to mu len mobil asi zblbol,stale sa vyjovara ,ze ma zly mobil a blbne mu mikrofon,a tak...ked sa mu neviem trebars dovolat,kedze nezijeme v jednom emste nemam to ako zistit,to ma njaviac hneva,ci nahodou za tym neni niekto iny.minule,som isla na wcko v restike, a vratila som sa,evidentne niekomu volal,alebo prezvanal,lebo som to videla na displeji,zjavne,nie som slepa:(lebo sa mu vysvieti taky panacik,ked telefonuje),a zaprel,ze nie,ze to iba kukol kalendar,kolkeho je,pritom tesne predtym sme sa bavili kolkateho je,a co ideme podniknut najblizsi vikend,proste trapasy,ja neviem,ako sa mam spravat k nemu,a najhorsie zo vsetkeho je,ze on uz pred casom,proste pred takym rokom,dvoma,som m unasla v mailoch postu od neakych bab,z pokecu a tak ...viva la pokec a net ..a take tie dopisovacky..tvrdil,ze s nimi nic nemal,ale naco mu boli ,ked bol so mnou ??
neviem ani ,ked spolu volavame vzdy vecer kolo 22-23 predtym nez ideme spat ( on zije sam ,nie s rodinou),tak furt mu taam cosi cinka,ked spolu volame,akoby z dialky,ako ked pride posta na Fb ,alebo na pokeci,zjavne to pocujem a robi zo mna retarda,ze nie,ze to blbne mikrofon...:!!!! a chapete ,nedokazem mu,ze je na nete ..
lebo vsetky nicky o ktorych som vedelasi zrusil a uz neviem o nijakych,ze by mal,ale istotne ma potajme volaco..neverim mu akosidovera sa vytratila....ano,sice hovori mi,ze ma lubi a neviem co,bla bla,ale mam pcoit akoby ku mne ochladol za posledny rok....boli zavse obdobia,kedy nam to neklapalo,a dost sme sa hadavali ..:( chcela som ho aj nechat vela razy ..proste katastrofa.
pytala som sa ho mnoho razy,ci nema nejaku inu,alebo tak,ci nieco neriesi,ze som schopna to prijat atd,ze vsak sme ludia,nech si to povieme narovinu,dorovna,ako ma byt,pochopim,odpustim mu to,nech je statsny,ale on povedal,ze nie,ze nema nikoho,ze keby mal,tak by so mnou nebol uz,ze o to nech sa nebojim,ale tak mozu to byt len sllova :(
ok,mame problemy nejake,a vsetko,aj sa pohadame vela razy nechutne,ale dokazeme sa udobrit,myslela som si,ze on je z tych clapov,co nikdy neublizia zene,co nikdy nepodvedu ..
nehovorim hned,ze teda ma podvadza a sexuje s nejakou inou,ale proste staci,ze si s nejakou pise,alebo co...:(:(mala som ho za idola a dokonaleho chlapa,co ma vzdy mal moc rad,a nikdy by ma nesklamal,a teraz zrazu pochybujem..
ano,ma aj vacsi sexuálny apetit ako ja a prejavuje sa to aj v nasom sex.zivote,ale tvrdi,ze mu to nevadi,tak neviem?

nechcem si najat sukromneho detektiva,mozno som len podozrievava a nedoverciva,ale .neviem ..vrta mi to v hlave a na nic poriadne sa neviem susterdit.dajte mi prosim nejake rady dobre,ako to zistit,ako ste to pripadne vy zistili
nechcem byt klamana .....v ziadnom pripade..to si myslim nezasluzim.

Strana
z6
falbala132
29. okt 2015

@marisola pises, ze sa posledne mesiace chova, akoby ta mal dost. Prepac, ale myslim, ze má. A aj ja mam dost po precitani tejto diskusie...

falbala132
29. okt 2015

@marisola a este na margo tvojho vztahu. myslim, ze v tvojom pripade to ani nie je ziarlivost z lasky, ale skor ješitnosť... pises, ze vztah s nim je zly a nevidis s nim buducnost no bojis sa mu to povedat.
Spytaj sa samej seba, ci ho chces z lasky, alebo ho chces preto, lebo ta uz nechce on?
Mozno je cas urobit aspon za tymto bodku a mas v zivote o problem menej.

Strana
z6