Mám pocit, že ma priateľ už nemiluje

daisyrowe
31. jan 2020

Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť, čo mám robiť. S priateľom sme spolu 7 mesiacov. Leto bolo úžasne, spoznávali sme sa, veľmi sme si sadli a mali sme úžasní vzťah. V septembri začal mat priateľ problémy. So všetkým som mu pomáhala dávala mu peniaze starala sa oňho, býval u mna. Až teraz sa dal dokopy v januári. Ja som bola stále pri ňom, 1000x som sa s ním mohla rozísť, mala som na to 1000 dôvodov ale neurobila som to, ani ma to nenapadlo lebo ho milujem. Chápala som že je ku mne hnusný, odmeraný, nemôže mi nič dať, nikde ma zobrať. Ja som mi dala všetko, som študentka a brigadujem, všetky peniaze z brigády som dala jemu. Na meniny som mu dala kopu darčekov, na Vianoce Iqos a mnoho dalších veci a teraz nanarodeniny drahú bundu. Nikdy som nepozerala na ceny, pretože som mu chcela urobiť radosť. Chápala som, že mi nemôže nič kúpiť, ale teraz už ma peniaze. Bol si nakúpiť veci pre seba a tak som čakala že mi niečo da. Mala som meniny, boli Vianoce a on mi nič nedal, jasne že som to chápala a on mi povedal že keď och hneď bude mat pôjde mi niečo kúpiť. Veľmi ma sklamalo, že mi nič nedal. Povedala som mu to aj. On na to, že nevie čo sa mi páči a ja som mu nepovedala v obchode čo chcem. Ale mne je blbe hovoriť niekomu čo chcem, mal by to už vedieť predsa sam a potešilo by ma hocičo, pretože by to bolo od neho. Povedal, že mi pôjde niečo kúpiť keď bude mat voľno. Mal voľno, veľakrát bol v meste a nikdy mi nič nepriniesol. Veľmi som smutná, mám pocit, že preňho nič neznamenam keďže nemôže minút na mna žiadne peniaze. Povedala som mu to aj veľakrát a nič sa nezmenilo. V poslednej dobe je na mna nepríjemný, neprejavuje žiadne city ku mne, len je chladný a nechce so mnou spávať. Pri každej menšej hádke mi hovorí aká som napiču, a rozchádza sa so mnou. Predtým som plakala trápilo ma to nechcela som aby išiel preč. Mávala som ťažké depresie, úzkosti. Ale teraz keď stojí vo dverách zbalený že sa so mnou rozchádza, len sedím a pozerám telku. Už ani nič necítim, neplacem, neprosím ho nech ostane. Predtým mi ta bolesť na hrudi vystreľovala do celého tela pri predstave, že by som mala oňho prísť. Ale teraz už nič necítim. Predtým som si myslela že ma miluje ale teraz neviem či ma vôbec lubi. Veľmi sa trápim, neviem čo som urobila zle, obetovala som preňho všetko, dávala som mu aj nemožné. Strašne som smutná, mám pocit, že preňho neznamenam vôbec nič, že ma už nechce. Mám pocit, že aj ta láska čo k nemu cítim sa zmenila, keď vidím, že mu na mne moc nezáleží a ani tie city nie su opätovane. Dala som mu všetko, všetku lásku, všetok čas, všetky peniaze a mám pocit, že on si to vôbec neváži. Keď všetko obetujete čakáte, že ta druha strana urobí to iste aj pre vás ale on nič. Neviem čo už mám robiť stále sa len trápim, som smutná a čakám, že sa niečo zmení ale pomaly strácam nádej. Dakujem za každú radu.

saluda
31. jan 2020

Práve preto, že si mu dala všetko, si to neváži. Takého radšej nechaj ísť, keď tak veľmi chce. Je to egoista a pochybujem, že sa to niekedy zmení, len čo by si sa trápila

maminuska
31. jan 2020

@daisyrowe nechapem prečo si mu dávala peniaze.Mladý chlap, zdravé ruky , brigád je dosť.
Pomôcť s bývaním so stravou ale tam skončiť.

mmoonna
31. jan 2020

Máš pravdu, neznamenáš pre neho vôbec nič. Priateľ, ktorý ťa miluje Ti predsa nikdy nemôže povedať, že si "napi...". Si s ním len sedem mesiacov, nechcem si ani predstaviť, keby si s ním bola sedem rokov. Spamätaj sa !

janinah
31. jan 2020

Dala si všetko niekomu,kto o to nestojí a ani za to nestojí,pouč sa z toho a nebuď naďalej hlúpa a naivná,je dosť iných chlapov na svete.Tento ťa len využíva,už s tebou nechce ani spávať,možno má vyhliadnutú niekde nejakú inú...nedaj mu už ani cent a vypoklonkuj ho zo svojho bytu aj zo života.V žiadnom prípade sa mu nenatískaj .

haanovajana
31. jan 2020

Rýchlo utekaj od neho,v 7 mesiacoch musí byt zamilovanosť.Nevaži si ťa.

kitycat
31. jan 2020

Nie nadarmo sa hovori, ze laska je slepa. Nadpis mal byt uz ho nemilujem...ako si mam vypytat kluce?

Vravis ze byva u teba tak papa a nech sa uz nevracia...Peniaze si zarobis zase a kup si nieco sama 🌷

ma77
31. jan 2020

Využil ta citovo a hlavne finančne teraz ta odkopava a ma vo vyhlade už druhu nechaj ho nech si ide 😒

marco88
31. jan 2020

@daisyrowe Držgroš, debil a chrapúň. Buď rada že vypadol, neurobil by ťa šťastnou, ale veľmy nešťastnou. Jedna rada: nikdy chlapa nedotuj peniazmi. Ten ktorý sa nechá vydržiavať je zúfalec nevhodný na vzťah.

blondtana
31. jan 2020

Čudujem sa ti, že po takom krátkom chodení už ho máš nasťahovaného a živíš ho. Veľmi naivné. Môjho som spoznala, keď chodil na VŠ a živili ho rodičia, tiež som vonku často zaplatila ja, ale keď začal pracovať, tak z jeho prvej výplaty som od neho dostala celú reediciu knižiek cca 11ks, lebo si pamätal, že som ju ako dievča čítala. Tak sa správa milujúci partner. Tamto rozhodne nie je milujúci partner a radšej sa ho zbav teraz, kým ste krátko spolu, ešte to tak nebude bolieť a najmä, keď už sama píšeš, že nič necítiš, keď sa vyhráža rozchodom, tak už si v štádiu, že je ti to jedno, tak načo to zbytočne predlžovať?

daisyrowe
autor
31. jan 2020

Stále mu dávam šancu, že či sa niečo nezmení ale on len rozpráva rozpráva a rozpráva ale žiadne skutky nevidím. Milujem ho, stále mi záleží na ňom ale vidím že jemu asi na mne nie

marco88
1. feb 2020

@daisyrowe Hneď ráno zajdi do kníhkupectva a kúp si knihu Žena snov. A čítaj!!!

lentilkaxxx
1. feb 2020

@daisyrowe. VYHODIŤ, VYKOPNÚŤ HO, VYMENIŤ ZÁMOK NA DVERÁCH, ZABLOKOVAŤ VŠADE. Sprosto Ťa zneužil a poriadne si to užíval. Práce je všade dosť. Žijete v hladovej doline? Nech sa páči, mohol ísť robiť na týzdňovky. Sorry, ak má niekto financie na vypaľovanie zobáku, má aj na zabezpečenie si svojho hnilého zadku.

osky
1. feb 2020

V prvej casti to vyznievalo,ze si velmi na material e veci...drahe dary su zbytocnost.o tom vztah nie je...
V druhej casti som vsak pochooila,na co vlastne narazas.
Skratka ty si mu dala prve,posledne a on ti z mesta nedoniesol anilen blbu zuvacku...
No...nemyslel.na teba.

Co je vsak divne,az chore...uz oo 7 mesiacoch mate problemy ako po 20 rokoch.
V 7 mesacnom vztahu musite byt este zalubeni,na sebe takmer zavisli...a on ako chlap ,hned akoby ta zbadal by uz znova po tebe tuzil,uz by po tebe skakal,objimal ta...
A nie ze nechce s tebou vobec spat...
O vyjadreni ze si pi....
No....povedal by mi to len dva razy-prvy a posledny😉
Zbal ho a popraj mu vsetko dobre!
Nepredlzuj to.este aby si myslel,ake on je torno ..

janne318
1. feb 2020

Vo svojom príspevku píšeš, že priateľ mal problémy - preto si sa o neho starala, dávala mu peniaze, ubytovala si ho u seba. Nepíšeš však, o aké problémy sa jednalo. Ak bol vážne chorý alebo ak bol po ťažkom úraze - ok, v tom prípade Tvoje ohladuplné počínanie chápem, schvaľujem, chválim. No ak to boli problémy, ktoré si privodil chlapec sám, alebo problémy ktoré - aj keby nastali z objektívnych dôvodov - by si pri vynaložení úsilia dokázal vyriešiť on (a nehádzal jeho vlastnú zodpovednosť na Tvoje ramená), tak v tom prípade začni hľadať dôvod jeho správania v prvom rade v sebe. Ak si mu hneď na začiatku vzťahu ukázala, že si schopná a ochotná suplovať mu matku, ak si sa mu hneď v úvode osobnostne "zafixovala" ako slúžka, milenka, oslík otras sa a hotelová recepčná v jednom, bude Ťa tak vnímať už stále. Nedocvakne mu, že by to malo byť niečo mimoriadne, za čo by si od neho zaslúžila úctu, vďaku a reciprocitu. Proste to berie ako samozrejmosť a podvedome to pravdepodobne vníma tak, že toto je Tvoj vzťahový a rodinný štandard, a že takto submisívne sa správaš ku svojim blízkym bežne. No ak by to tak aj bolo, a skutočne by Ťa vo vzťahu napĺňala úloha Matky Terezy, charakterný, citlivý, vnímavý a ohľaduplný muž by Ti Tvoju láskavosť a dobrotu oplácal automaticky aj sám od seba - a nielen materiálne, ale akokoľvek - či už pomocou v domácnosti, kyticou poľných kvetov, alebo raňajkami do postele. Avšak podľa toho čo píšeš - Tvoj priateľ má od citlivého charakterného človeka hodne ďaleko. Nemá zmysel presviedčať samu seba, že sa niečo zmení k lepšiemu, že sa spamätá a začne snažiť. Nezačne. Rozhodnúť sa, čo ďalej, ale musíš sama.

0kristina0
1. feb 2020

Isty cas si bola pre neho bankomatom, teraz ked uz bankomat nepotrebuje ta posiela kade lahsie, tak ho pocuvni a chod. Daj si zo dve tri facky, ze si bola hlupa a zi dalej.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ave_eva
1. feb 2020

Uz mu nemáš čo viac dať, tak sa zbalil a chce ísť vycicat ďalšiu. Daj od neho ruky preč...

mirage
1. feb 2020

@marco88 Zbytocne vyhodene peniaze za prazdne reci. Vsetko to ma zhrnute v par riadkoch vyssie.

stary_ujco
1. feb 2020

Takže on stojí zbalený pri dverách a hovorí, že odíde? A už teda odišiel, alebo len hrá divadlo a čaká že ty ho zavoláš nazad... A keď sa teda vráti, nezabudni s ním otehotnieť ;)

jaskolka
1. feb 2020

Nič, nechaj ho ísť. Po siedmich mesiacoch sú dvojice ešte ako holubky, nie ze ti povie, že si na...! To je úplný slaboch, nie chlap pre život. Sama vidíš, že si neváži nič, aj keby si sa pokrájala a dala na zlatej tacke. Ozaj chceš byť s niekym, pre koho si menej ako vzduch? 😮
Máj hrdosť, a posli ho k vode sama.

mata1001
1. feb 2020

Aaaaaale prosim ta, na co ti je taky chlap? Zbal ho a adios...vymeň zamku... a este predtym ako ho posles prec, spocitaj kolko penazi si mu pozičala(alebo teda vyplatila dlhy -či na čo ich potreboval) oznám mu sumu a nech ti to všetko vrati...

majoranka24
1. feb 2020

@daisyrowe Ked si ta nevazi hentaky sebecky egoista, vobec ti to nemusi byt luto.😊 Mozno si bola ochotna davat az prilis, co tiez nie je dobre a on je zrejme lenivy, tak to vyuzil a vsetko bral. Pevne verim, ze najdes v sebe silu a posles ho kade lahsie. Ved si pisala, ze uz ti to zacina byt jedno. Ked odide, najskor zrejme pride kriza, ale tu rychlo prekonas. Drzim palce.😊 Zasluzis si lepsieho.

katkati
1. feb 2020

@daisyrowe Keď stál vo dverách zbalený, tak si nemala ticho sedieť, ale strčiť do neho a zabuchnut za ním dvere a viac mu neotvorit. Dobré divadielko s tebou hrá, keď sa dokáže zbaliť, stať pri dverách a nejakým zázrakom je ešte stále s tebou. Lebo vie, že za tými dverami nie je nikto, kto by sa tak o neho staral a sponzoroval ho.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
1. feb 2020

@daisyrowe začni si vážiť samu seba robíš zo seba handru, samaritanku a preto si Ťa neváži ani on.Cim skôr od seba a pozor nech rovnakú chybu nespravia u ďalšieho partnera.Dobyjat a starať sa má chlap nie žena!

ledgerka
1. feb 2020

Prides mi ako taka naivna hlupucka sliepocka. Toho debila vyhod, pouc sa z toho a bud obozretnejsia. Tento ta ani nelubil, len sprosto vyuzil.

karolinakr
1. feb 2020

Poslednu dobu citam na internete vela pripadov mladych dievcat, pre ktore laska znamena, ze " vsetko som mu dala" Ja neviem, vsetko treba dat rodicom a vaziť si ich, ale vo vztahu muza a zeny toto otroctvo nema nic spolocne s laskou..Vsetko mu dat. Staci ked di rozumiete, vzajomne podporujete, ste najlepsi priatelia a vela sa smejete a z muža si boha robit- vidíš, že to nefunguje.Mimochodom, všetky baby pisali, že muž si to neváži a neoplaca. Je dobre, ze niečo za to čakáš a vela x di mu hovorila.Niektore sa ani nesťažuju. Kup mu bonbonieru a sebe šampus, nalej do 2 šálok, pripi si s ním a povedz:"Toto máš na cestu..

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
1. feb 2020

@perdulka7 🤣🤣

derdia
1. feb 2020

Toto je presne tak,ked mas radsej jeho ako seba...to nie je laska ale zavislost na niekom...a o ta aj preto nema za nic..lebo pre neho vyzeras ako usmoklene psica,ktore vzdy dobehne za svojim panom...chlapa musis milovat a davat mu to najavo...ale aj svoju osobnost a hrdost..nemozes byt usmoklena...to chlapi neznaaaasaju!