Mám podozrenie, že ma partner podvádza
Ahojte, ,, chcela by som počuť vás názor na jednu so správ ktoré som nasla v priateľovom telefóne,, áno prezrela som mu telefón lebo mám podozrenie ze ma podvádza... Nasla som tam toho viac nielen správy ale práve názor iných by som chcela na túto konkrétne keďže som konfrontovala dotycnu samozrejme ze mi ju vysvetlila po svojom a ani priateľ si vraj nič nepamätá že od koho je ani co vlastne znamená,,, takže tu je ta sprava.... On:Ahoj teta, ako sa máte? Robíš ešte? Ste zdravý? Ona:Ahoj teraz to nejde, obaja sme ešte doma lebo aj nás nechali doma, skončí na karantena, uvidíme sa a všetko si vynahradíme sľubujem, 😉pá pa. On: okí potom sa ozvy 😉 pá pa
@veronika4495 no už raz som bola vydatá tiež za debila, tiež ma podvádzal bil, aj pil a po 8 rokoch som sa konečne odhodlala s pomocou rodičov to ukončiť rozviesť a odísť a teraz zase sa to opakuje..... Najviac ľutujem tie deti
@veronika4495 najhoršie je na tom to ze jeho nič neserie, nič netrápi ešte on sám cíti urazený a správa sa ako keby som ani nebola, nič nechce napravovat, nič meniť, nič riešiť