icon

Mám poslať fotku dcéry babke ktorá o ňu nemá záujem?

malena
2. feb 2010

Kuk dievčatá, chcela by som vedieť Váš názor.
Moja dcérka má aj nemá starú mamu, my hovoríme babka. Čiže moja mama zomrela keď mala dcérka necelý rok /a tak veľmi sa tešila na svoje prvé vnúčatko ☹
Kedže s otcom dieťaťa /je Čech/ nie sme spolu /odišiel od nás tesne pred pôrodom/ a nejaví o dcérku záujem, tak nemáme kontakt ani s jeho rodičmi, čiže pre dcérku starými rodičmi. Iba raz som jeho poslala krátky info mail, že má vnučku. Nereagovala.
Môj otec, ktorý svoje vnúčatko bezbrežne zbožnuje, ma presviedčka, aby som im poslala fotku dcérky poštou na ich adresu do Čiech, ktorá bude mať teraz tri rôčky. Povedal, že nie je možné, aby ich nechytilo za srdce také úžasné, pekné a bystré dievčatko, že by mali vedieť o čo prichádzajú,...zatiaľ iné vnúčatá nemajú.
Mne je to veľmi ľúto, rada by som aj babku pre svoju dcérku, ktorá už raz povedala: mami, keď už nemám babičku, tak by sme mali nejakú kúpiť... Zlatičko moje. A o jej otcovi povie: môj tatko je v robotke, že mami?
Ja osobne sa nechcem nikomu seba ani dcérku, ale možno existuje aj iný pohľad na vec.
Mám poslať tú fotku?

Strana
z4
maurizia
11. feb 2010

malenka, mate krasne fotky.. 🙂 ja viem, ze sa to hovori lahko a prezije ovela tazsie, ale co vidiim vo svojom okoli a tak, skusenosti ukazuju, ze pre dieta je lepsie zvyknut si na noveho ocina a byt jedna rodina..nie chodit s batoztekom od jednej rodiny k druhej..urcite je mozne, ze este niekoho stretnes, niekoho kto vas bude mat rad a ze potom ocenis, ked nebude tvoje dieta v zmysle rozhodnutia sudu chodit kazdy druhy vikend k biologickemu ocinovi a jeho novej partnerke a jeho detom, ktori ziju inak, ako ty..ja viem, ze je to tazke, ale biologicky tato mal dost casu sa tesit z dcerky a zatial teda jeho zaujem nebol adekvatny..zivot nie je ciernobiely, stretnes niekoho noveho, ked to najmenej budes cakat 😉 🙂

maurizia
11. feb 2010

no teraz citam dalsie nazory..presne ako pise peroli 😎 drzte sa .

petula8
29. jún 2013

keď raz niekto sám od seba neprejavil záujem o vnučku, tak nechápem prečo posielať fotku!!!! Myslíš, že fotkou sa niečo zmení??? No pochybujem. Ja mám tiež dcéru, o ktorú otec nikdy neprejavil záujem a takisto ani jeho rodičia, malú som im nikdy nevnucovala a ani nebudem. Je to ich hanba na celý život, že vedia o tom, že majú vnúča a nemajú čo povedať druhým, aby sa pochválili. Je to hanba starým rodičom!!!!!!! Veď oni sa nemôžu chváliť svojim susedom napríklad,že vnúča chodí na krúžky, že má dobré známky v škole a podobne.

monika15
29. jún 2013

@malena

na co ??? by si to posielala ked nema zaujem .... nemarni cas !!!
skus to tu vyhladat a vyguglit baby tu uz pisali nie raz co maju adoptivne baby a dedkov ci ako sa to vola....
navstevuju sa....

nini1010
29. jún 2013

Ja by som poslala. Keď len pre svoj vlastný pocit spokojnosti, že som urobila niečo preto, aby sa rodinné vzťahy zlepšili. Niekedy je ťažko niekoho súdiť, ale detičky vedia roztopiť aj tých najväčších zadubencov 🙂 Možno prejaví záujem, možno nie, ale ty urobíš krok smerom k nej a raz aj malej budeš môcť povedať že si urobila všetko preto, aby mala babku 🙂 Možno aj babka ľutuje ako sa zachovala, neverím, že na malú nemyslí, je to jej vnúča, ale možno je príliš tvrdohlavá aby urobila prvý krok. Urob ho ty, naozaj nemáš čo stratiť, len získať babku pre svoju dcérku 🙂

carodejnica
29. jún 2013

@petula8
@monika15
@nini1010
Baby diskusia bola založená pred viac ako 3 rokmi - 2. feb 2010. 😉

monika15
29. jún 2013

@carodejnica hheheh no mo zna este stale rozmysla 🙂)))) 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀

carodejnica
29. jún 2013

@monika15 😅 no aj fotoblog má neaktívny, takže tu už ani nechodí... 😕

monika15
29. jún 2013

@carodejnica aha.. jooooj ja nekukam fotoblogy ked odpisejm asi by som mala zacat hehehehe

carodejnica
29. jún 2013

@monika15 no veď ani ja nie, len teraz som kukla prvý príspevok a pozerám dátum, tak som klikla aj na fotoblog a ejhľa... 😅

malena
autor
15. feb 2014

kuku dievčatá, už som tu naozaj dlho nebola, prepáčte že som nedala vedieť, ....tak nakoniec je všetko super, našla som si nového partnera a som šťastná a aj moja dcérka, s jej bio otcom sa občas stretneme, ale len tak z povinnosti skôr. Jeho rodičia nič, žiadný záujem, ale to nás už netrápi, lebo má aj nových starých rodičov, veľmi milých.
Veľmi ĎAKUJEM za záujem a že ste písali 🙂

kattrin5
Autor odpoveď zmazal
kattrin5
26. okt 2018

@malena Tak to je super! Drzim palce! Dufam ze sa Vam dari

davidofff
18. jún 2023

@malena nie neposlala by som jej absolútne vôbec.naco??keď nemajú záujem?keby mali .tak by sa ozvali.ja mám takú svokru . A serem nanu.nikdy nemala záujem o malého .a ja sa jej určite vtierat nebudem

betulinka1
18. jún 2023

@malena neposlala by som. Naco budes ukazovat dieta cudzím ludom.

Strana
z4