Mám priateľa, ale milujem jeho brata
Mám problém..mám "priatela" teda niesme až v takom zvezku žeby to bolo niečo úžasné, možno si poniektore budete mysliet ze som si snim zacala len preto aby som sa dostala blizsie k jeho bratovi to urcite NIE!! Náš vztah nieje taký ako by som chcela, s predchadzajuceho vztahu kde bol alkohol kde peniaze sli len na cigarety palenku psychicke tyranie atd..neviem sa spamatat s toho ešte teraz..on ked videl ze som slobodna stastne rozvedena zavesil sa na mna ako kliest mam 26 rokov on 31 pride mi to tak ako keby si nevedel najst partnerku rovnu sebe..a pritom jeho brat je rovnako stary ako ja ideal mojho zivota tichy skromny chalan s nadychom anjela stale si prezeram jeho fotografie, jednoducho sa mi paci..nepije nefajci nemina peniaze na zbytocnosti, ma rad svoj klud a cistu hlavu presne ako ja...sadneme si vo vsetkom dnes sa mi dokonca o nom snivalo neviem odtrhnut oci od neho prejde kolo mna no nemozem si pomoct tak velmi by som mu to chcela povedat co knemu citim ale nemozem ☹ pritom ho tak potajomky milujem a verim tomu ze ho nikdy nebudem moct mat...spolocne zaujmy aktivity vsetko kazdu sekundu by som chcela stravit snim trapim sa uz vyse mesiaca kvoli tomu je mi fakt nanic.. ten sucasny "priatel" teda jeho brat je divny nechava prespavat u seba svoje byvalky vraj nemaju kam ist ved jasne ked sa ozeru pri kazdej party tak sa ani necudujem stretava sa s byvalymi kavicky a ja keby som chcela ist na kavu tak nema peniaze musi ist tam tam tam prednejsi su mu ini ludia udajni priatelia kamaratky a ja som sa musela vzdat vsetkeho aby on mal hlavu napokoji. Zmenila som to pretoze sa budem venovat aktivitam ktore bavia mna..je to fakt divne s jeho strany
Na co cakas??? Kasli na na to, ked vas vztah nema perspektivu tak ho ukonci. Mala by si sa s jeho bratom otvorene porozpravat o tom co citis ty a o tom co citi a ako to cele vnima on.
@junova nie toho, co ma teraz. bola by (asi) prva znamost jeho anjelského brata, ktory (vraj) s laskou este nema skusenost.
co mi u chlapa v 26 rokoch pride bud divne, alebo ako velke varovne znamenie, ze s nim nie je vsetko uplne koser.
alebo minnie jeho doterajsie znamosti povazuje oproti svojej laske, ktoru by mu ona dala, za nic.
lebo zas sa mi nechce verit, ze by bol naozaj bez vztahu a ani nikdy nikoho este nemiloval (alebo len minnie nevie o tom, ze uz bol zamilovany).
proste 26rocny chlap bez skusenosti mi pride velmi divny.
minnie teraz bez srady - nebude on na muzov?
@moonlight1210 neviem ti povedat moja ale pochybujem inac by sa choval inak keby bol hosanek 😀
@moonlight1210 neeviem jednoducho kazdy sa aj s neho smeje ze nikam nechodi ze sedi len doma atd..a ja som taky isty pripad..
No mne stacilo precitat tvoj prispevok a asi treti riadok pod nim z
@minnie89 nie kazdy teply chlap je hned navonok jasny. poznam takých, ktori si s tebou zaflirtuju tak, ze prisahas, ze ma o teba zaujem. ale nema. 🙂
ale nejdem ta presviedcat, nepoznam ho.
mozno sa ti podari vytiahnut z neho, ci mal zaujem o zeny, ci bol uz niekedy zamilovany (hoci dotycnu zboznoval len z dialky).
ale ak ani take nebolo, ber nohy na plecia.
po par rokoch vztahu s takym muzom bude z teba kopka nestastia. a to ani prstom proti tebe nepohne. psychicky sa pri nom znicis sama.
@minnie89 skus sneho vytiahnut co sa da ale opatrne
@katkaluky89 co z neho ma vytiahnut?
@anatalia77 Možno sopeľ? Alebo iný sekrét? 😀
@minnie89 nuz v egypte volakedy balzamovaci "vytahovali"vnutornosti cez nos..nebolo to nic ponizujuce. Patrili medzi uctievanu vrstvu obyvatelstva.
To len na margo toho-na taku uroven sa neznizim.
uz poniektore odpovede su fakt odveci prepacte
Tak som to preluskala az sem..moj nazor je,ze ten tvoj terajsi sa na teba'vrhol'ked si bola najzranitelnejsia,a ty si chytila na neho lebo si potrebovala citit ze ta niekto obdivuje,chce,tuzila si po laske.chapem..no vytriezvela si,chces si dat zivot doporiadku.nevahaj rozid sa s nim,radikalne aby jasne pochopil ze dalej nic nebude!aj ked sa ti to mozno bude zdat krute.urob to!a tomu jeho bratovi povedz pravdu,necakaj,ak citi k tebe nieco bude mu jedno ze si sa prave rozisla a vsetko okolo toho.vsetko mu povedz,nech to dopadne akokolvek.aj keby ti povedal ze z jeho strany nic aj to bude na nieco dobre-aj ked smutne ale budes vediet na com si.iba tak sa niekam pohnes a das si zivot doporiadku.a keby bol aj homosexual ako tu poniektore poznamenali-tak no a co?mozno by ti bol vernym kamaratom,butlavou vrbou,a pomocou.to tiez nieje na zahodenie.drzim ti palce,hlavu hore a xod do toho.daj vediet ako to dopadlo.
inak nemyslim si ze 26 rocny mlady muz by mal byt divny ked nemal este priatelku.mozno je nesmeli,alebo len este nestretol yiadnu co by mu padla do oka.nie kazdy sa otoci za kazdou suknou a berie vsetko co sa hybe...
@bambulalala mas pravdu a ja neverim tomu ze je homosexual..len preto ze je nesmely len preto ze sa stara pekne o seba je jednoducho sam asi je fakt smutny vyznaj sa mu zo svojich citov ak ta neodmietne je fakt chlap a ma moj respekt no najskor si urovnaj veci stym jeho bratom @minnie89
Musi to byt strasne byt v tejto situacii.Najlepsie je cim skor sa rozist a oznamit anjelovi co je vo veci.uvidis na com si.Takto sa trapit je zbytocne.
@minnie89 Potrebujes byt druhykrat rozvedena alebo co? Z tvojho prispevku vyplyva ze si s muzom s ktorym si velmi nerozumiete, nie si s nim stastna a on ta obmedzuje.....po tvojom prvom manzelstve by som cakala ze takeho chlapa pri sebe dlho drzat nebudes.
Mimochodom nechat u seba prespavat byvalky pokial je on zadany je nepripustne. Je to urazajuce a ponizujuce - pre teba. Chcela by som vidiet ze on by bol ok ze by si byvalych nechala u seba prespavat.
Ci milujes jeho brata alebo je to len tuzba po niekom kto by si ta vazil musis zvazit ty sama. Ja sa priklanam k druhej moznosti. Kazdopadne aktualne zijes v mizernom vztahu a mala by si sa zamysliet co chces so svojim zivotom robit lebo takto nie si stastna a ked s tymto typkom zostanes tak ani stastna nebudes.

@minnie89 😉nemas zac...Ale urcite sa ozvi ako co dopadlo.Budem ti drzar palce.Dufam ze ti to vyjde...Asoon zistis ci je to ten pravy.maj s zatial,a ozvi sa urcite.Pekny zvysok dna🙂