icon

Mám prijať pozvanie a ísť na návštevu k mužovmu kolegovi?

18. okt 2022

Žienky... Pred nedávnom nás s mužom pozval jeho kolega a žena k nim domov, muži sú kamoši z práce a dosť dobrí. Vraj oni si môžu dať pivo, posedieť, porozprávať a ísť domov. Že by nachystali nejaké menšie pohostenie a tak. Môj muž sa s obomi pozná, ma ich rád, skrátka ako kamoši. Chodia spolu občas von do podniku sadnúť, v práci spolu robia. Čo mi prišlo divné, že prečo volajú aj mňa? Úprimne si neviem predstavit, o čom by som sa s bezdetnou, 24 ročnou žabou bavila. Veď podľa toho čo mi hovorí muž, tak ešte žijú ako pubertiaci, občas sa zasmeje keď ten kolega spomenie kde čo ako robili a ona hlupucka o tom vie že sa spolu o tom bavia a nerieši to. Akože súdnosť žiadna, nechápem. Naposledy prišiel s tým, že či by sme si nekúpili nejaké masky, akože také škrabošky na spestrenie intímneho života, že oni dvaja ich používajú občas a je to super spestrenie. Popravde po tomto už vôbec nemám chuť tam ísť, len nechcem byť za divnu že mám niečo proti nim. Mužovi som to povedala samozrejme že s takýmito ľuďmi nechcem tráviť čas a ostal zarazený že čo proti nim mam, že si ešte užívajú život ako bezdetní, či som zabudla akí sme boli my ešte nie tak dávno a že možno mi to prospeje a nemusela by som byť taká uzkoprsa. Aj mám celkom strach ho tam poslať samého, že čo sa bude diat... Baby poraďte mi prosím

petamich
18. okt 2022

cize tvoje riesenie je, aby manzel prerusil kontakt s kazdym kto zije inak ako ty? 🙂 hm okej

tak moj by ma poslal do prdele a potukal si po cele, ci som kompletna

vies co pravdu mas, nechod tam radsej a manzelovi povedz, nech sa uz radsej s nikym v praci ani inde nerozprava

petulda333
18. okt 2022

My s muzom mame 2 deti (3 a 7) ale hocikedy si dame aj rychlovku v kupelni,alebo sa zamkneme v spalni. Jasne,ze to je ine,ale tak snazime sa vyuzit moznosti. Ano,aj ja som sa zmenila,nemusim uz behat po baroch a pod,no obcas zajdem s kamoskou na drink ci do kina. Muz je s detmi. Nedavno sme boli na 3dnovom pobyte. Sami dvaja. Bolo to super. A Nezabudaj,ze nie si len matka ale aj zena. Takymto postojom,ti fakt hrozi,ze ta opusti. A pritom to je len o tvojej pohodlnosti.

ysseba
18. okt 2022

No do pekla. Ja rada pečiem a keď som bola bezdetná a napiekla som niečo (a bolo to často, lebo rada pečiem, ako píšem), tak som často nabalila mužovi do práce pre kolegov. Lebo však dvaja by sme to týždeň jedli. Fuuu, keď si predstavím, že aj mňa možno takto ohovárali manželky mužových kolegov po internete, tak mi je smutno a blbo. Ale nie, robím si prdel - je mi to úplne jedno 😀
Inak nikdy nesúď toho druhého, pretože nikdy nevieš čo sa za dobrou náladou skrýva... Možno sa im nedarí otehotnieť, možno zistila, že nemôžu mať deti a preto smútok skrýva za smiech.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
weronika171717
18. okt 2022

Ja si myslím, že ak nedáš trochu snahy do toho aj ty, tak to skončí rozvodom...Nehovorím, že máš skákať ako ti hovorí, ale napríklad mu navrhni, keď nechceš ísť s tou ženou a jej mužom, že si vybehnete spolu na drink, do kina, premilujete celú noc.....mozno si aj tie podvazky dáš 😉..... ale naozaj touto cestou o neho skôr, či neskôr prídeš.

autor
18. okt 2022

@petamich povedala som mu, že nech sa nehnevá ale nepôjdem tam, nech si užije pekný večer ale skrátka netuším čo by som tam robila, o čom sa rozprávala. Ani sa na mňa nepozrel iba zamrmlal že dobre, zobral mobil do ruky a odišiel do spálne. Nič viac nič menej , ani nemal tie svoje narážky či sa pred spaním nepovenujem manželovi

hsara99
18. okt 2022

Každým tvojim príspevkom je mi viac a viac ľúto tvojho manžela. Zamysli sa nad sebou, dláždiš si cestu k tomu aby si skončila sama.

janage
18. okt 2022

Urob to opacne, zoznamte sa s nimi aj s vasim dieťaťom. Stretnite sa viackrát nech pre dieťa nie sú cudzí. Dieťa uspi večer, nech ho tí dvaja prídu k vám povarovať, a ty s mužom supi lupi so skraboskami k nim do prázdneho bytu😉
Alebo cez deň, nech vezmú malého do ZOO, do parku na 4 hod. a máte súkromie doma.

eeffka
18. okt 2022

@janage si sa zblaznila? 🤣ona je MATKA

petulda333
18. okt 2022

Ani sa mu nedivim. Chudak chlap

ada12345
18. okt 2022

Skoda, ze takto reagujes. Manzel travi obcas cas s kolegom a jeho manzelkou, povazuje ich za fajn ludi, tak vas chcel zoznamit. Mozno sa chcel tebou dokonca pochvalit. Myslel si, ze sa konecne trosku nahodis, upravis a aspon jeden vecer nebudes mamou, ale partnerkou a s manzelom si trosku pripomeniete "stare" casy. Na tom nie je vobec nic zle.
Tiez tvoj manzel citi, ze vam to ako partnerom prestava klapat a snazi sa ti navrhovat rozne veci, aby tu iskru medzu vami znova zapalil. A nenavrhuje nieco, co si predtym v minulosti nerobila!
Ozaj skoda, ze mas takyto negativisticky pristup. A co teda ja vyslovene nemam rada na ludoch, ked niekoho odsudia len z rozpravania inych, bez toho, aby sa s nim stretli osobne a urobili si vlastny nazor.

zuzabr
18. okt 2022

@autorka od roku 2015 je toto asi môj prvý príspevok. Vždy, keď čítam nejaké vzťahové príspevky, tak si pomyslím, že nejdem nič písať, keď nepoznám druhú stranu. Ale tvoje odpovede a vety mi stačia.
Je mi naozaj ľúto tvojho partnera. Myslím, že si ho využila len na oplodnenie.

ibrunova
18. okt 2022

Asi ho prešla chuť na teba, keď nemal narážky. Tak už môžeš byť spokojná 👍

alabama0011
18. okt 2022

Ty v podstate ziarlis.. smutne no.. skus sa trosku tesit s manzelom.. znies velmi zatrpknuto.. pouvazuj sama so sebou odkial to prameni.. mozno ti to pomoze 🤷‍♀️

autor
18. okt 2022

@ibrunova tak ak ho prešla chuť len kvôli tomu že tam s ním nechcem ísť, v poriadku

lilope
18. okt 2022

Nie, nemáš prijať pozvanie na návštevu. Na čo aj? Aby si tam s už dávno vytvoreným názorom na cudzieho človeka kyslo a cez prsty zazerala celý večer a kazila náladu? Hlavne, keď sa s ním nedá rozprávať o materstve, čo iné ti len môže ponúknuť?? No nehnevaj sa, ale tebe naozaj nič. Aspoň nechaj žiť svojho manžela, možno nájde svoje šťastie inde. Lebo svoje šťastie vidíš len vo svojom dieťati a aby ti dal manžel pokoj svätý. Takýmto správaním si čoraz bližšie k rozvodu. 👍

vilma7
18. okt 2022

Je mi len ľúto tvojho manžela....ja by som takého brala všetkými 10.timi. 🥰🥰🥰 a všetko ostatné tu už bolo spomenuté.

autor
18. okt 2022

@lilope úprimne, čo mi naozaj takýto človek môže ponúknuť ?

autor
18. okt 2022

@vilma7 môžem vedieť dôvod?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
skeblicka
18. okt 2022

V tomto má manžel pravdu, buď rada že ti to povedal otvorene. Raz dieťa vyrastie, a chlap naozaj potrebuje niekedy cítiť že ešte po ňom túžiš. Daja dieťa na jednu noc postrážiť rodičom, otvor víno a nezabúdaj že v prvom rade si manželka, pokiaľ ti nebude fungovať manželstvo, bude haprovať aj rodičovstvo😉aj tá rychlovka v kúpeľni raz za čas prospeje. Na návštevu skoč, či je žabka v pohode alebo nie zistíš len na osobnom stretnutí.

autor
18. okt 2022

@jabadabadu ako som povedala, pre neho druhé dieťa neprichádza do úvahy

madla60
18. okt 2022

a čo Ty by si ponúkla tej druhej žene?

ibrunova
18. okt 2022

Aj to o niečom svedčí, že nechce druhé dieťa.

madla60
18. okt 2022

jasne, zmysel života si našla a na ostatných už kašleš.

rebellefleur
18. okt 2022

Myslim, ze manzela uz dlho mat nebudes..

vilma7
18. okt 2022

Autorka to snáď nemyslíš vážne, že dôvod? Ty máš na očiach okuliare a na nich len fotku vášho dieťaťa?
Manžel doslovne baží po zmene vo vašom vzťahu a ty len nie a nie a nie....
Narodením deti sa nekončí svet. Ale vás vzťah týmto spôsobom ozaj vedieť do záhuby..
A.co keby si sa s ním úprimne porozprávala? Že tu vadí že vkuse k nej kváka aká je super, ako pečie, ako toto a ako hento?
Ale myslím že on pôrodom stratil ženu, ktorú si vzal. Žiaľ.
A nezabúdaj, chlapi dušou budú a sú stále pubertiaci, chlapi..čo potrebujú aj nejakú zmenu , adrenalín vo svojom živote a nie len chodiť na návštevy po rodine.

ibrunova
18. okt 2022

Koľko má vaše dieťa rokov?

kikus1997
18. okt 2022

Och konzerva 🫣

sashabb
18. okt 2022

Urážaš mladú ženu, vraj je hlúpa. Mne tu ale vychádzaš hlúpa ty. Tvoj manžel s tebou narovinu komunikuje, otvára problémy ktoré chce riešiť a ty ideš stále rovno s klapkami na očiach a vôbec ťa netrápi čo tvoj muž vraví. 😖