icon

Mám sa obávať cudzieho vlasu v aute?

28. júl 2024

Baby, nesmejte sa mi, ale dnes pri upratovaní auta som našla na zadných sedačkách dlhý červený vlas. Môj ani nikoho z rodiny to byť nemôže, keďže ja mám vlasy kratšie hnedé a rodina skôr tmavé až čierne. Prídem si už ako paranoidná ale myslíte, že to dačo znamená? Muž sa nespráva nijako podozrivo. Mobil si neskrýva, chodí domov ako stále, už som sa ho na to aj opýtala ale povedal, že nikoho neviezol s takými vlasmi. Ale mne to akosi stále nedá.

viestta
28. júl 2024

kup toto
https://etabletka.sk/obchod/forcapil-hair-activ...
a posli to po nom jeho plznucej priatelke

autor
28. júl 2024

@viestta Ďakujem za zábavny komentár, rozosmial ma.

adka176
28. júl 2024

Bože kašli na to ... hádam nejdeš riešiť nejaké vlasy... kašli na to ... skús robiť niečo iné, nie hľadať vlasy...

lienka.7
28. júl 2024

@autorka aj keď sa ti tu vysmeju, ver svojmu 6.zmyslu. nájsť vlas 1x ešte teda ok, ale ten istý aj 2x? Za mna náhody neexistujú. Ak aj niekoho ma, určite sa ti neprizna len tak. Mala by som oči aj uši otvorené, ako sa vravi.

lalilla
28. júl 2024

No ja si tiez myslim ze keby najdete v aute vlas, ktory nepatri nikomu z blizkych uplne kludne by ste neboli.
Ja verim mojmu muzovi, nerobim si nikdy ani v hlave scenar co ak alebo podobne, ale keby najdem v aute cudzi vlas, predstava ze ho tam fukne vietor mi pride taka malo pravdepodobna ako ze zem je plocha a veru nemala by som z toho dobry pocit.
Asi by som zbytrila, ake co robit fu to nvm no

autor
28. júl 2024

Nech hľadám ako hľadám ani v počítači neviem nič poriadne nájsť. Muž akurát napísal sms, že sa zdrží. Ja mu verím no hovorí sa - dôveruj ale preveruj - všetko mi teraz príde podozrivé z jeho strany. Tie vlasy ma vykolajili. Prídem si ako totálne žiarlivka.

anos18
28. júl 2024

A keby si mu zavolala, zodvihne? Myslím napr.videohovor na messenger?

autor
28. júl 2024

@anos18 Väčšinou áno, ale dakedy ma zruší a napíše, že sa mu nedá zdvihnúť.

anos18
28. júl 2024

A teraz išiel akože kam? Kde sa zdrží?

jana_eyre_2
28. júl 2024

Dnes som si v kancelárii sadla na stoličku po kolegyni s dlhými blond vlasmi.. hádaj čo som si našla na tričku? Ja mám dlhé hnedé vlasy.. takýmto spôsobom sa vlas na mojom tričku mohol zachytiť na sedačke v aute..

autor
28. júl 2024

@anos18 Niekedy takto vybehne na motorku si vyvetrať hlavu, lebo má dosť náročnú prácu fyzicky aj psychicky.

anos18
28. júl 2024

No, ťažko povedať. Ja by som skúsila pred ním zachovať naoko pokoj a sústredila by som sa na pozorovanie jeho správania a keby šiel cvičiť, asi by som si to išla nenápadne preveriť. Ale to som ja.

aurelia2000
28. júl 2024

Ty si mu snorila v počítači? 🙄 To čo sú za spôsoby, panebože 😳

madla60
28. júl 2024

autorka, a už máš premyslené čo urobíš ak niečo najdeš, alebo sa prizná? Či hurá systém - ideme od seba.

diaszoky
28. júl 2024

Postrc daku novu vec a konfrontuj ho ze si ju nasla ze di nevie cia je napr novy zapalovac v aute. Ak hned povie ze je to jeho klame

candii
28. júl 2024

Ovladni svoje emócie a buď ticho a snaz sa správať normálne. Ak ho konfrontujes nikdy sa nedozvies pravdu, proste sleduj ho a vyckaj

betulinka1
28. júl 2024

No ja by som to nevydržala a normalne, ked pride mu povedala, ze ok nasla som v aute tak moze fúknut z vonka ale taky isty na uteraku z posilky, uz nie je nahoda. Tak teda očakávam pravdu. Akoze ked mam podozrenie, tak s nim mam mat aj sex? Nemusi to byt hned milenka, moze to byt kamoska z posilky a kludne ju mohol hodit aj domov. Ale zase nech blázna zo mna nerobi, ze ziadnu s takymi vlasmi nepozna.

autor
28. júl 2024

Snažím sa ostať kľudnou a pokojnou. Pretože, to môže byť naozaj nejaká zhoda náhod. Aj keď človek nikdy nevie...

autor
28. júl 2024

Dobre ženy, nevydržala som, musela som s tým výjsť von... má milenku.

0kristina0
28. júl 2024

Na zadnych sedackach moze znamenat iba jedno. Trtkava ju vo vasom aute.

jenny224
28. júl 2024

Bože... A je to opäť tu. Hlavne, že všetky vzdychaju, aké sú ženy hysterky. Prajem ti tak veľa sily, ako sa len dá

doriiis
28. júl 2024

A to už je doma? Však sa mal zdržať.A rovno sa aj priznal? Trošku sa mi zdá,že si troll

lenka.25
28. júl 2024

Kokos aký rýchly spád … tomuto neverim 😂

doriiis
28. júl 2024

@lenka.25 ...jasné,že troll.

autor
28. júl 2024

Prišiel o pol 9, nevydržala som a rovno som na neho vybafla, že som našla tie vlasy. Najskôr zatĺkal ale potom sa priznal, že sa s niekým stretáva. Troll? Bodaj by... Je mi na umretie, iba sedím na posteli a plačem...

juliacenc
28. júl 2024

Raz tu bola diskusia o zene, co nasla dlhy vlas na kabate svojho manzela. Kazfy jej pisal, ze ma milenku a ja ze nie, ze ci im sibe, ze to nic neznamena, ze sa tam mohol dostat akokolvek…. Jeden blby vlas… a nakoniec to skoncilo tak, zr napisala do fiskusie, ze sa priznal, ze ma uz 2 roky milenku…

sashka22
28. júl 2024

Veľa síl,autorka ❤️

jolien88
28. júl 2024

Prisiel o pol 9? Ved 20:29 si pisala ze ti akurat poslal sms ze sa zdrzi. A o 21:01ze sa snazis zostat pokojna ze to moze byt zhoda nahod. Nieco tu nesedi 🧐 A za 26 min ze ma milenku ze sa priznal…

doriiis
28. júl 2024

@jolien88 ...presne.A ďalších 10 min sem veselo prispievala.Takze asi ťažko ho hned konfrontovala

swanlakelady
28. júl 2024

@jolien88 v takej emočnej chvíli podľa mňa neriešiš veci na minútu presne. MK nepotrebuje vedieť do sekundy, kedy prišiel.
Ak by to bol troll, nikoho to neovplyvní a ak je to pravda, tak buďme autorke oporou aspoň tak pomyselne ❤️