Mám sa obávať cudzieho vlasu v aute?
Baby, nesmejte sa mi, ale dnes pri upratovaní auta som našla na zadných sedačkách dlhý červený vlas. Môj ani nikoho z rodiny to byť nemôže, keďže ja mám vlasy kratšie hnedé a rodina skôr tmavé až čierne. Prídem si už ako paranoidná ale myslíte, že to dačo znamená? Muž sa nespráva nijako podozrivo. Mobil si neskrýva, chodí domov ako stále, už som sa ho na to aj opýtala ale povedal, že nikoho neviezol s takými vlasmi. Ale mne to akosi stále nedá.
Co k tomu povedal dalej?
@jolien88 presne som to išla napísať - o pol deviatej autorka písala, že sa zdrží… Medzitým pridala ďalšie komentáre a už o pol desiatej mala aj priznanie s tým, že zrazu bol o pol deviatej doma. Ja si neviem predstaviť, že konfrontujem muža ohľadom milenky a medzi to pre istotu ešte píšem na MK… 🤦♀️
Uz len cakam kedy to bude na zltom slonovi
Ja by som to neriesila vobec
Presne takýto príbeh tu už raz bol...s vlasom v kúpeľni...a hneď sa priznal? Neverím...
Minimálne by ešte hľadal ďalšie dôvody koho ten vlas je a ako sa tam dostal....no šikovná si, takto rýchlo to odhaliť
@adka176 presne a s rovnakym koncom 🙂
Ťažko povedať , mužov kamarát mal frajerku, jeho žena nasla v aute dlhý blond vlas , hodil to na ženu jedného z kamarátov, ze ju viezol v aute . Až kým nenasla casom tie iste vlasy aj u nich doma a neskor na jej kefe, lebo dotyčná tam chodila tak často, že sa už aj cesala jej kefou . Takže nikdy nevieš môže to byť zvonku nemusi
Zasa dristy na tri strany. Niekto sa tu nudi 🤦🏻♀️
Dieťa zlaté, z teba spisovatel/ka nebude. Toto by ti nezverejnili ani v Baječnej žene.
19:41 odišiel, 20:29 napísal, že sa zdrží, medzi tym stihaš prehladat rupsak, pocitac a pisat na kona a zrazu sa vrati o 20:30 a prizna k milenke. Ked si uz vymyslas pribeh , tak si aspon na papier zapisuj co kedy pises.
Vymyslena blbost....uhorkova sezona, chapeme :D
Milá autorka, súcitim s tebou a prajem ti veľa sily ❤️
Pozri všetky sms aj s mužským menom ! Môže to byť maskovanie.
Na snoreni v počítači neni nič zlé keď ste partneri 😉 my s tým nemáme problém. Hlavne keď potrebujeme nejaké údaje keďže máme rovnakú prácu a ani s telefónmi. Rada sa kuknem na jeho fb. Má tam iné veci ako ja😁ja tam mám samé mamickovske veci😁. A s tou milenkou mi je to ľúto 😭😔
Samozrejme že rozchod to nevieš že na modrom koniku sú len dokonalé ženy 🤣 s dokonalými manželstvami. Ja nachádzam v aute stále inej farby vlasy ako mam ja a žiadna panika. Partner pracuje zo ženami na ženách pod ženami 😁
Presne to napadlo aj mna. Uz tu taky pribeh bol. S vlasom v kupelni.
@majkamasar ja taký prípad poznám 😂 a je na milión percent reálny - červený vlas v kúpeľni.

@jolien88 Ja už neviem, čo píšem... máš pravdu... ospravedlňujem sa...