icon

Mám sa obávať cudzieho vlasu v aute?

28. júl 2024

Baby, nesmejte sa mi, ale dnes pri upratovaní auta som našla na zadných sedačkách dlhý červený vlas. Môj ani nikoho z rodiny to byť nemôže, keďže ja mám vlasy kratšie hnedé a rodina skôr tmavé až čierne. Prídem si už ako paranoidná ale myslíte, že to dačo znamená? Muž sa nespráva nijako podozrivo. Mobil si neskrýva, chodí domov ako stále, už som sa ho na to aj opýtala ale povedal, že nikoho neviezol s takými vlasmi. Ale mne to akosi stále nedá.

Strana
z3
autor
28. júl 2024

@jolien88 Ja už neviem, čo píšem... máš pravdu... ospravedlňujem sa...

betulinka1
28. júl 2024

Co k tomu povedal dalej?

gab1sol
28. júl 2024

@jolien88 presne som to išla napísať - o pol deviatej autorka písala, že sa zdrží… Medzitým pridala ďalšie komentáre a už o pol desiatej mala aj priznanie s tým, že zrazu bol o pol deviatej doma. Ja si neviem predstaviť, že konfrontujem muža ohľadom milenky a medzi to pre istotu ešte píšem na MK… 🤦‍♀️

vieronika14
28. júl 2024

Uz len cakam kedy to bude na zltom slonovi

Ja by som to neriesila vobec

adka176
28. júl 2024

Presne takýto príbeh tu už raz bol...s vlasom v kúpeľni...a hneď sa priznal? Neverím...
Minimálne by ešte hľadal ďalšie dôvody koho ten vlas je a ako sa tam dostal....no šikovná si, takto rýchlo to odhaliť

klementinka58
28. júl 2024

@adka176 presne a s rovnakym koncom 🙂

lakebabe
28. júl 2024

Ťažko povedať , mužov kamarát mal frajerku, jeho žena nasla v aute dlhý blond vlas , hodil to na ženu jedného z kamarátov, ze ju viezol v aute . Až kým nenasla casom tie iste vlasy aj u nich doma a neskor na jej kefe, lebo dotyčná tam chodila tak často, že sa už aj cesala jej kefou . Takže nikdy nevieš môže to byť zvonku nemusi

mamamasama
28. júl 2024

Zasa dristy na tri strany. Niekto sa tu nudi 🤦🏻‍♀️

lalenka33
28. júl 2024

Dieťa zlaté, z teba spisovatel/ka nebude. Toto by ti nezverejnili ani v Baječnej žene.

lalenka33
28. júl 2024

19:41 odišiel, 20:29 napísal, že sa zdrží, medzi tym stihaš prehladat rupsak, pocitac a pisat na kona a zrazu sa vrati o 20:30 a prizna k milenke. Ked si uz vymyslas pribeh , tak si aspon na papier zapisuj co kedy pises.

nenne27
29. júl 2024

Vymyslena blbost....uhorkova sezona, chapeme :D

diaszoky
29. júl 2024

@lalenka33 😃😃haha ano nech pise pise obsah s casovymi datami

katkazuz
29. júl 2024

Milá autorka, súcitim s tebou a prajem ti veľa sily ❤️

tmonika
Autor odpoveď zmazal
nelka93
30. júl 2024

@katkazuz nemáš s čím sucitit, vymyslela si to aby bola zaujímavá a už ani neodpisuje

sense
Autor odpoveď zmazal
mantilka
30. júl 2024

Pozri všetky sms aj s mužským menom ! Môže to byť maskovanie.

natiblaskova
31. júl 2024

Na snoreni v počítači neni nič zlé keď ste partneri 😉 my s tým nemáme problém. Hlavne keď potrebujeme nejaké údaje keďže máme rovnakú prácu a ani s telefónmi. Rada sa kuknem na jeho fb. Má tam iné veci ako ja😁ja tam mám samé mamickovske veci😁. A s tou milenkou mi je to ľúto 😭😔

petronela1305
31. júl 2024

Samozrejme že rozchod to nevieš že na modrom koniku sú len dokonalé ženy 🤣 s dokonalými manželstvami. Ja nachádzam v aute stále inej farby vlasy ako mam ja a žiadna panika. Partner pracuje zo ženami na ženách pod ženami 😁

majkamasar
31. júl 2024

Presne to napadlo aj mna. Uz tu taky pribeh bol. S vlasom v kupelni.

hatsepset
3. aug 2024

@majkamasar ja taký prípad poznám 😂 a je na milión percent reálny - červený vlas v kúpeľni.

Strana
z3