Mám sa rozviesť?
Ahojte baby, stala sa taka vec ,ze manzel sa zadlzil a zistila som ze dom je založený v nebankovke a dlzoby mal aj inde ... neplatil co mal a u nas zacali zvonit vymahaci ... nevedala som o nicom ...citim sa ohrozena z jeho správania a sklamana ako to mohol spraviť...mame deti ...cely čas riešim penaize otacam kazde euro aj trikrat a nakoniec zisitm ze on neplatí ani to co ma ... rozviedli by ste sa ? Ja uz k nemu po tomto citim len hnev a bojim sa co ma caka dalej
@anonym_autor určite rozvod... Niečím podobným som si prešla a ver, že ak to nestopnes, tak ta to pohltí... Ja som dávala šancu môjmu ex a ostala som s deťmi na ulici... Bez pomoci rodiny, ešte jeho mama ma dala na sud, za bezdôvodné obohatenie lebo jej naklamal syn, že za všetko môžem ja... Až na súde sa dozvedela pravdu, ako to bolo... S takým človekom nemáš budúcnosť... Budeš stále v dlhoch a pozerať sa cez plece, kto ešte príde s dlhmi... A deti budú trpieť... Ver najlepšie urobíš ak sa odstrihnes od takého človeka a detom zariadis kľudný a hlavne harmonický život... Držím palce 🤞🫶
1.kolko dlhujes
2.ako to mienis riesit?
Napis, ci ti odpovedal⁉️
Dalsi slaboch, ktory odrbal zenu, deti, seba o majetok kvoli hracskemu chticu a este zatlka, bagatelizuje, nekomunikuje... Skopni ho do pivnice a zamkni... Nech tam zerie surove krumple a chyta si vodu zo stien, nic ine si taky ogrgel nezasluzi. 💥
@anonym_autor To sa akože pýtaš moja? Okamžite sa rozveď. Za jeden deň vie taký človek prehrať tisíce eur. Ľúbiť a ľútostiť nad ním sa môžeš aj potom, aj pomáhať mu môžeš, ale ty s deti nebudete splácať do konca života jeho dlhy. Dnes, zajtra návrh na rozvod a ak by bolo BSM zrušenie rychlejšie, zároveň rýchlo podaj aj o to.
@ahhola to ešte uvidíme koľko takých slabochov je. Každý deň v TV reklamy na stávkovanie, športovci im robía reklamné tváre a deti môžu plakať. Pridajme reklamy na pôžičky cez mobil a nebankovky. Bude to veľmi zlé.
@anonym_autor u nás 771 ti eur. No čo ti poviem , ťažké životné moje obdobie a k tomu 4 deti ktoré som ešte vyživovala. Finančný pád neskutočný , z vysokej životnej úrovne som sa prepadla veľmi veľmi hlboko .
@subartic 😭klobúk dole pred tebou, že si to zvládla a že si ho dokázala vziať späť....to by som nedala. Ale chápem, že štyri deti ...a otec predsa len chýba
@subartic ved to bojim sa co bude dalej neverim mu uz a aj nas vztah to velmi poznacilo
@anonym_autor vôbec nepozeraj na váš vzťah, vypni gombík vzťah a zapni gombík rýchle vyplávanie z utopenej lode.
@subartic 😭klobúk dole pred tebou, že si to zvládla a že si ho dokázala vziať späť....to by som nedala. Ale chápem, že štyri deti ...a otec predsa len chýba
@7miriam77 to nebolo kvôli 4 deťom . Bola som s ním 27 rokov v manželstve, v dobrom manželstvo , kým sa nedostal do partie takých skrachovancov čo sa hrali na veľkých rentierov , moc sa nenarobiť a zarobiť. A tomu predchádzala ešte tragédia v našej rodine s ktorou sa nevyrovnal . Rozhodujúca pre mňa bola snaha s tým niečo robiť. Liečil sa , je doma , šlape ako hodinky, zmenil prácu , prihlásil sa na ďalšiu vysokú školu, no a rieši si svoje sračky .
autorku absolútne chápem , aj jej pocity , aj to nešťastie a bezmocnosť , aj strach a celkovú tú hrôzu okolo toho . Treba sa odosobniť , city bokom , rozviesť a zachrániť ešte čo sa dá . Ak s tým bude chcieť on niečo robiť , ok, ak nie čert ho ber , nech zostane aj pod mostom.
@anonym_f5dd85 skôr neplatenie elektriky a plynu .
@anonym_autor skor ako rozvod by som hladala pravnika a ako co najlepsie vykorculovat z tych dlhov. A ano, bez vahania by som sa rozviedla a vymazala ho definitivne zo zivota.
@7miriam77 to nebolo kvôli 4 deťom . Bola som s ním 27 rokov v manželstve, v dobrom manželstvo , kým sa nedostal do partie takých skrachovancov čo sa hrali na veľkých rentierov , moc sa nenarobiť a zarobiť. A tomu predchádzala ešte tragédia v našej rodine s ktorou sa nevyrovnal . Rozhodujúca pre mňa bola snaha s tým niečo robiť. Liečil sa , je doma , šlape ako hodinky, zmenil prácu , prihlásil sa na ďalšiu vysokú školu, no a rieši si svoje sračky .
autorku absolútne chápem , aj jej pocity , aj to nešťastie a bezmocnosť , aj strach a celkovú tú hrôzu okolo toho . Treba sa odosobniť , city bokom , rozviesť a zachrániť ešte čo sa dá . Ak s tým bude chcieť on niečo robiť , ok, ak nie čert ho ber , nech zostane aj pod mostom.
@subartic tak to chápem 👍
@anonym_autor skor ako rozvod by som hladala pravnika a ako co najlepsie vykorculovat z tych dlhov. A ano, bez vahania by som sa rozviedla a vymazala ho definitivne zo zivota.
@sissy27 vieš koľko sa čaká na rozvod? To čo jej radíš? Autorka podaj ihneď o rozvod a dovtedy kým prebehne súčasne hneď rieš zrušenie BSM.
Dievcata a co ked nas nebudu chcet rozviesť ja sa toho obavam nechcem aby sa to natahovalo dva roky kvoli detom a on si dovtedy bude robit dlhy
@subartic a to si chce ako vyriešiť 770 000€ dlh a s vekom 50+? Veď to niekto nezarobí celý život
@anonym_autor rozdelit BSM mozes este pred rozvodom na zaklade toho, ze robi tie dlhy, ktore zatajoval. Ale sucasne by som podala aj o rozvod, treba si uvedomit, ze robi dlhy aj tebe a detom. Bez ohladu na to ako dlho bude trvat rozvod. Poloz si jednu otazku a to ci chces platit jeho dlhy ? Potom bude tvoj najmensi problem nezaplatena elektrina.
@subartic a to si chce ako vyriešiť 770 000€ dlh a s vekom 50+? Veď to niekto nezarobí celý život
@anonym_43e496 predpokladám, že osobný bankrot.
@anonym_43e496 predpokladám, že osobný bankrot.
@zmrzlinka8 no veritelia musia mať radosť. Narobia dlhy a potom osobný bankrot a svet je Gombička
@anonym_autor autorka pokiaľ viem dlhy z hazardných hier ani dlhy ktoré neboli použité na spoločne potreby nie su súčasťou BSM. Ak mate spoločnú nehnuteľnosť, mali by ste mat vsetko na polovicu a veritelia môžu ist iba po majetku dlžníka (tej polovici domu/bytu). Ale treba sa čím skor rozviesť a teda to riesit aj zistiť ci nebola spoločná nehnuteľnosť použitá ako zabezpečenie hazardného dlhu
založil dom nebankovke a neplatí ? ty kokos, tak to je brutal, idiot, čiže si bezdomovec de facto
a máš kde ísť? rozviedla by som sa ASAP, lebo ťa namočí do ešte väčších dlhov
ser naňho, utekaj! to už by som radšej neveru prežila ako prist kvôli debilovi o celý majetok..nikdy !!
@anonym_f5dd85 skôr neplatenie elektriky a plynu .
@subartic jaj, tak teraz už chápem obhajobu toho, že mame treba kupiť mobil za 1 500, alebo dar za 3500..pre tebe je to facka, alebo v minulosti bolo ako 5eur, pre niekoho cely majetok..ano, preto si nechapala ty nás a my teba
Dievcata a co ked nas nebudu chcet rozviesť ja sa toho obavam nechcem aby sa to natahovalo dva roky kvoli detom a on si dovtedy bude robit dlhy
@anonym_autor rozvedú vás okamžite.
Zajtra bež na poštu aj s návrhom.
Ak chces, napis mi IP
@subartic jaj, tak teraz už chápem obhajobu toho, že mame treba kupiť mobil za 1 500, alebo dar za 3500..pre tebe je to facka, alebo v minulosti bolo ako 5eur, pre niekoho cely majetok..ano, preto si nechapala ty nás a my teba
@karolinakr myslím že nechápeš. Išlo o výročie matky a jej prianím bolo dostať mobil , 1500 eur nie je to nič čo sa nedá splniť a čo dlho avizovala. Ja som dostala psa za 3500 eur a poskladala sa mi na to rodina . Teda zarábajúca dcéra, syn a muž + moji rodičia. Nič výnimočné . To sa v rodinách kde sú dobré vzťahy robí , že sa kúpi čo si ten druhý praje a nie niečo iné . Ale toto do tejto témy nepatrí a tak ju nebudem zahlcovať.
Mám to za sebou, a bola to pre mňa strašná rana. Poza môj chrbát si požičiaval prachy aj z nebankoviek, precerpal kreditky a neviem čo všetko. Ako prvé som ho prinútila podpísať darovaciu zmluvu nášho bytu na mojich rodičov, potom som okamžite zrušila bsm a dala mu šancu začať dávať všetko doporiadku. Nestalo sa, lebo však on nič neurobil, nebral z rodinných peňazí a bla,bla on nemá žiadny problém- stavkoval a ktovie čo ešte všetko. Po jednom z jeho prehlásení, keď povedal , že by všetko zopakoval tak ako veci urobil, som pochopila, že už ho nechcem v živote vidieť. Už dva roky som šťastne rozvedená a ľutujem iba to, že som to neurobila už skôr. Veľmi ma ale mrzí, že som vlastným deťom vybrala ako otca tohto kretena. Nechcem ho vidieť do konca života.
@karolinakr myslím že nechápeš. Išlo o výročie matky a jej prianím bolo dostať mobil , 1500 eur nie je to nič čo sa nedá splniť a čo dlho avizovala. Ja som dostala psa za 3500 eur a poskladala sa mi na to rodina . Teda zarábajúca dcéra, syn a muž + moji rodičia. Nič výnimočné . To sa v rodinách kde sú dobré vzťahy robí , že sa kúpi čo si ten druhý praje a nie niečo iné . Ale toto do tejto témy nepatrí a tak ju nebudem zahlcovať.
@subartic po tom čo spravil tebe a detom by som ho nikdy nechcela vidieť.Ty pracuješ a on sa zabával a ohrozil rodinu.Tragedia sa stala aj tebe a neznicila si rodinu.Si žena s veľkým Ž iba ty vieš prečo si ho vzala na milosť, ale, keď si o tom písala ruku do ohňa by som dala za to, že ho späť nezoberies a ten chlap by ti mal byť do smrti vďačný.
@subartic po tom čo spravil tebe a detom by som ho nikdy nechcela vidieť.Ty pracuješ a on sa zabával a ohrozil rodinu.Tragedia sa stala aj tebe a neznicila si rodinu.Si žena s veľkým Ž iba ty vieš prečo si ho vzala na milosť, ale, keď si o tom písala ruku do ohňa by som dala za to, že ho späť nezoberies a ten chlap by ti mal byť do smrti vďačný.
@anonym_6ebacd lenže to je choroba do ktorej môže spadnúť príliš ľahko hocikto z tvojho okolia a dnes už 🫰 a nemusí mať ani predispozíciu. Stačí slabá chvíľa vo vhodnom čase využiť denne všade ponúkané pôžičky a stávky, skúsi raz, druhý krát a už sa vezie. Keď prehrá chce to naspäť vyhrať a oni tomu veria tak to je postavené že mu natlačia do hlavy že to zachvíľku zas vyhrá a o nič nejde. Zákerné je, že sa to deje v úplnej tichosti cez internet a dlho predlho okolie ani len netuší, že sa niečo vážne deje až jedného dňa všetko praskne, keď príde exekútor zhabať spoločný majetok. Osobnosť človeka sa pod vplyvom závislosti radikálne zmení k zlému a darmo budeš od takého očakávať, že bude mať voči rodine a deťom výčitky svedomia keď on má v hlave už len cinkanie 💶🪙💶🪙💰a honbu za výhrou prehratého ako na 🎡.
Mám to za sebou, a bola to pre mňa strašná rana. Poza môj chrbát si požičiaval prachy aj z nebankoviek, precerpal kreditky a neviem čo všetko. Ako prvé som ho prinútila podpísať darovaciu zmluvu nášho bytu na mojich rodičov, potom som okamžite zrušila bsm a dala mu šancu začať dávať všetko doporiadku. Nestalo sa, lebo však on nič neurobil, nebral z rodinných peňazí a bla,bla on nemá žiadny problém- stavkoval a ktovie čo ešte všetko. Po jednom z jeho prehlásení, keď povedal , že by všetko zopakoval tak ako veci urobil, som pochopila, že už ho nechcem v živote vidieť. Už dva roky som šťastne rozvedená a ľutujem iba to, že som to neurobila už skôr. Veľmi ma ale mrzí, že som vlastným deťom vybrala ako otca tohto kretena. Nechcem ho vidieť do konca života.
@dadulala ako si to deťom povedala, že prečo odchádzate od neho? Ako sa deti vyrovnávajú s tým že je gambler? Sú to náhle situácie a verim, že deti z toho musia mať dobrý guľáš ak nevedia čo sa deje.

Dalsi slaboch, ktory odrbal zenu, deti, seba o majetok kvoli hracskemu chticu a este zatlka, bagatelizuje, nekomunikuje... Skopni ho do pivnice a zamkni... Nech tam zerie surove krumple a chyta si vodu zo stien, nic ine si taky ogrgel nezasluzi. 💥
@ahhola tiez si myslim ze v tom budú automaty alebo stávkovanie .... nechápem ako nedokazal paltit bezne vydavky...