icon

Mám sa vydať?

karina123
10. sep 2012

ahoojte...chcem počuť len vaše rady, nazory, skúsenosti...dakujem
s priatelom sme spolu tri a pol roka...začalo to všetkym mojim tehu, kt.ale skončilo predčasne a potratila som..potom priatel, aby mi dokazal,že ma lubi a že chce byť somnou aj nadalej ma požiadal o roku, súhlasila som..po par mesiacoch som znovu otehotnela.. dohodli sme svadbu po maleho narodeninach, ale kym som bola v nemocnici (rizikové tehu) priatel ma chodil navštevovať, ale niečo sa mi nezdalo a mala som pravdu, vypisol si s nejakou babou, že sa lubia ... ked som mu to povedala,tak vravel,že to nebola pravda, že to boli klamlivé slova,že ju len namotaval a že s nou nikdy nemal nič..prestala som mu veriť a svadbu som zrušila...(teda mali sme iba rezervaciu v jednom cateringu)..v poslednej dobe je naš vzťah na bode mrazu..je to hrozne...stale sa, iba hadame, on si našiel zalubu s ktorou ja nesuhlasim, travi tam vačšinu času, ja som s malym sama...ked sa hadame tak ma vždy posiela k našim..povedal,že preto, že som zrušila svadbu...že si ma už nikdy nezoberie...teda možno si ma zoberie ak teraz ja jeho požiadam o ruku a zorganizujem svadbu..ja si ho chcem zobrať ale zoberieme sa a po mesiaci ma zase pošle preč...aa rozídeme sa... neviem čo robiť...

Strana
z2
chryse
10. sep 2012

@karina123 urcite nie,,zabal si veci a utekaj kade lahsie..... ja som spravila podobnu chybu,,,,a teraz lutujem,,,,, po svadbe sa to bude uz len zhorsovat,,,,, s potom bude tahsie odist,, ☹

cat
10. sep 2012

to že nepije, nefajčí, nebije ťa a stará sa o vlastné dieťa je hádam samozrejmosť, nie? To nie je nijaké plus, ale normálna vec. Ak ti stačí tak málo..a tiež, povedať, že ťa lúbi, nestačí, treba sa tak aj správať...ale tak každá máme na partnera iné nároky.

aduskatt
10. sep 2012

@karina123 ked sa hadame tak ma vždy posiela k našim..povedal,že preto, že som zrušila svadbu...že si ma už nikdy nezoberie...teda možno si ma zoberie ak teraz ja jeho požiadam o ruku a zorganizujem svadbu..
...a to si chces vazne zobrat chlapa, ktory povedal, ze si Ta uz nikdy nezoberie? Trochu hrdosti dievca, lebo to budes mat v zivote tazke

usiko
10. sep 2012

@luna22 dik, ale on mi povedal, ze ked si ma vybrat, ze ci si zabije matku, alebo ja budem este par rokov nestastna /pokial ju to vraj prejde/, vybera si B moznost, lebo keby sme sa vzali, a ona by zomrela /od jedu/, tak by sme sa zakonite rozviedli...no a pochop to s laskou a pokorou, ze ano🙂 ale tak, hadam nebude ta jezibaba zit vecne....no proste keby som vedela, ze je taka manipulatorka, tak s tym vsetkym asi skoncim uz na zaciatku...🙂

danculik
10. sep 2012

@karina123 ..nie neber si ho...

lilysk
10. sep 2012

@karina123 Jednoznacne by som si ho nebrala -aspon teraz nie .Je dost evidentne ,ze si si ho este nezobral aa uz sa trapis !!!Clovek ma vstupovat do manzelstva s radostou a vierou ,ze to bude dlhe ,pekne ,laskave a podobne . Nie so strachom a neistotou ci to ma vlastne urobit ☹
Ak ti mozem poradit najdi si psychologa - objednaj sa a chod sa s nim poradit -pripadne si na neskor dohodni aj stretnutie s partnerom a tam ti vsetko vyplave ,ze preco si aj o pisal s nejakou inou babou a podobne ,lebo zjavne mu v tom Vasom vztahu nieco chyba ked mal potrebu namotavat inu hoci len cez net .Vyrovnany muz ,ktory miluje svoju partnerku a chce s nou zostat do konca zivota take veci nerobi ...ani na truc ,ze si zrusila svadbu .

zuzana17
10. sep 2012

nie, nenáhli sa, radšej počkaj a po čase zistíš, či je ten pravý ...

luna22
10. sep 2012

@usiko tak veru, nech je ježibaba zdravučka 😀

moon1979
10. sep 2012

@karina123 no podla toho co pises, keby som to zazila na vlastnej kozi tak urcite by som sa neviazala do manzelstva s takymto clovekom ... ale to som ja ...

fuuuha
10. sep 2012

NIE......uz len to, ze si kladies tuto otazku znamena, ze nie.

andrejka1983
10. sep 2012

@karina123 ahoj....načo sa to pýtaš,?čokolvek ti napíšeme aj tak si ho vezmeš...čiže zbytočne ti tu baby vravia že NIE, lebo ty si už aj tak dávno presvedčená že odpoved je áno 🙂...ved si sama prečitaj čo píšeš....čo všetko zle ti spravil a nasledne ho na tri riadky ospravedlnuješ že ved ta nebije a nepije a ma ťa rád a neviem čo ešte .....keby ťa mal fakt rad tak tu neriešiš tento problem.... 😉

berbell
13. sep 2012

ak sa správa takto už teraz, po svadbe sa to nezmení, takže môj názor je NIE, ako už písali niektoré kočky, neskôr to môžeš ľutovať...

katey
13. sep 2012

prave som citala v pondelok taku knizku evitovku-donevidenia. chlap podvadzal a este na zenu to hadzal, ze ona je ta zla.. prosim ta, nevydavaj sa..
@karina123

miriem
13. sep 2012

@karina123 Kazda zena, ktora sa pyta, ci sa ma vobec vydat, by sa vydavat nemala, pretoze ako ona nie je o tom presvedcena, ak uz teraz ma chrobaka pochybnosti, tak to podla mna neskonci dobre. Jedna velka pravda- muz svoje spravanie po svadbe nezmeni...a ak ti vadi uz teraz, tak myslim, ze je to jasne ☹
Daj sa dokopy a poobzeraj sa po novom ocinovi, ktory o vas oboch bude stat. 😉

sara07
13. sep 2012

ak máš pochybnosti tak nie, už teraz sa správa nevhodne, je urazkaný lebo si zrušila svadbu ale nedochádza mu že robil to čo nemá, ved je to podraz ty s jeho ! dietatom v nemocnici a on si kráti chvilu a ty čím pôrodom!!..podla môjho názoru si ta nevaží. posiela ta domov, no to by raz skúsil môj a končím, čo si myslí a po svadbe sa nezmení bude ešte horšie lebo ta bude mať istú ako sa vraví

ivka225
13. sep 2012

Nie, počkaj ešte. A počkaj ešte pár rokov, ak ti môžem poradiť.

girl177
13. sep 2012

@karina123 V žiadnom prípade by som si takého človeka nezobrala aj keď máte spolu dieťa. Kebyže mu na Vás naozaj záleží, tak nebude vypisovať druhej aj keď tvrdí, že to len namotával. Keďže si mu na to prišla, tak sa potreboval nejako očistiť ale kebyže mu na to neprídeš, tak sa bude naďalej zabávať. Určite by som s nim ani nežila a čím skôr by som takého človeka opustila. Bude Vám lepšie bez neho a ty budeš šťastnejšia a časom si môžeš nájsť správneho človeka pre spoločný život. On si ťa neváži a preto sa takto správa. Prajem ti, aby si sa správne rozhodla nech nikdy neľutuješ svoje rozhodnutie.

kika1111
13. sep 2012

@karina123 keď ťa posiela preč, tak choď...takto mu len dávaš pocit, že bez neho nemôžeš byť..veľký pocit istoty, že môže urobiť čokoľvek a aj tak s ním zostaneš...a preto si ťa neváži!

pectore
13. sep 2012

Chce to este raz prehodnotit situaciu...predsa len mate spolu dieta, pokial si niesi ista nebude dobre podnikat ziadne radikalne kroky. Ani na jednu ale ani na druhu stranu.Nemás povrdene ze ta podviedol, a ani to ze si ta uz naozaj nechce vziat. Mala by si sa ho narovinu spitat ako si predstavuje vas spolocny zivot...ze takto to ale nejde...a aj to ze ak ho mate spolu zit nesmiete si klamat a musite stat pri sebe... pokial to jeden z vas nechce, alebo nedokaze nema cenu ist do manzelskeho zvezku... pretoze ak vas vztah nebude drzat laska tak ani sobasny list ho neudrzi. Svadba by mala byt krasna a vas velky den...ani jeden zvas ale nebude chcet svadbu na silu a s kadejakymi nevijasnenimi pocitmi.... Preto si ho treba zavolat na kobercek a otvorene sa porozpravat...ale vycistit si musis najprv pred svojim prahom...a ujasnit si co chces ty...aby si vedela za cim ist.... a hlavne musis byt pripravena na rozne odpovede zo strany priatela. Je dost mozne ze mate len tazke obdobie...a to sa da prekusnut,

malinkaaninka
13. sep 2012

nie svadbu,ale rozchod.žiadnej inej nemá čo ani len zo srandy písať že ju lubi...šla by som k rodičom.natrvalo.

jabadaba
14. sep 2012

v ziadnom pripade. Ak ma potrebu namotavat (ake stupidne slovo) ine baby kym Ty lezis v nemocnici, tak s takymto panom by som do buducna ja nepocitala. Sa ho spytaj ci vie pocitat, po jeho odpovedi ano mu pekne povedz, nech teda s tebou nepocita! A vybavene.

gabrielazuberova
16. okt 2013

Neviem kolko rokov ma synček, ale ja by som este počkala kym bude vačší, nepisala si ako ti pomaha s malym, v domacnosti, financne, čím bude vačší tym to bude naročnejsie.... Tam uvidis či ta lubi, či mu zalezi na tom ako sa ty citis, či ti bude pomahat so vsetkym čo treba, ked si stale sama doma tak to asi nie je bohvieaka pomoc, ukaže skutkami či ta lubi a nie že ti to povie a to že ta vyhadzuje z domu, raz by mi to povedal a uz viac by ma nevidel....

aneri66
20. okt 2013

nie

m_ij_ka
20. okt 2013

rozhodne nie

bybi
20. okt 2013

Podla mna si si odpovedala sama prvym prispevkom. Mas pochybnosti ci si ho mas zobrat. To je podla mna odpoved!!

janickacrazy
20. okt 2013

hmm ja ked si spomeniem ked sme sa išli brať s manželom akí sme boli šťastní a zaľúbení, ani dýchať sme bez seba nemohli, všetci sa nám smiali, že chodíme spolu ako dvojčatá....no u vás mi to na svadbu moc nepripadá....ja som vobec nepochybovala, či sa mám vydať....sme spolu 5 rokov a stále sme šťastní....ked pochybuješ už pred svadbou, tak to nie je bohviečo 😖

linda81
20. okt 2013

@karina123 no ked nie si si ista uz teraz , tak sa nevydavaj.....ja som vedela na 1000% , ze chceme byt spolu, v auguste to bude 5 rokov , teraz sme prvy krat od seba viac ak 24 hodin a ja som toho na nervy, ked mm odchadzal dnes, aj ked je to len na par dni..

tilda
20. okt 2013

@luna22 oooo 😀 😀 😀 tiez som sa pobavila a spomenula si na moju byvalu skorosvokru, ktora v 50tke a prechode "otehotnela" len co sa dozvedela, ze cakam babo 😝 tieto typy su super, nekonecna studnica zabavy...hysterky

987654321bbbb
22. okt 2013

@karina123 ahoj kolko mas rokov prosim?
podla mna to nie je partner pre zivot, partner s ktorym stravis zvysok zivota, aspon s ami javi z toho co a ako pises

usiko
26. okt 2013

@karina123 ahoj...len tak by ma zaujimalo, ako ste na tom teraz?

Strana
z2