Mám si vo svojej situácii založiť rodinu?
Na úvod by som vám rád opísal svoju situáciu. Som 23-ročný chalan, čiže už vo veku, kedy sa vážnejšie zamýšľam nad tým, ako si predstavujem svoj život v budúcnosti. Vlastne mám v tom jasno: chcel by som mať rodinku. Chcel by som mať ozajstný a úprimný vzťah s milým a pekným dievčaťom, mať s ňou kopec príjemných zážitkov a spomienok, ktorými sa zapíše do môjho srdca na celý život. Myslím, že som dosť usilovný a pracovitý človek. Momentálne študujem na vysokej škole a robím všetko preto, aby som v budúcnosti zarábal dostatok peňazí, pre nás oboch, aby sme si mohli postaviť pekný dom s veľkou záhradou, v ktorom budeme vychovávať naše 2 alebo 3 deti a žiť pekný život. To všetko by bolo fajn. Avšak, je tu jedno veľké ALE. Problém je ale v tom, že som ešte nikdy so žiadnym dievčaťom vážnejší vzťah nemal, ALE mám za sebou 2 vzťahy s mužom.
Nie som si istý, či sa to dá nazvať vzťahom, pretože z mojej strany to nebola v ani jednom z týchto prípadov láska. Bolo to síce príjemné fyzické uvoľnenie, no nebyť toho sexu, bolo by to úplne ako kamarátstvo. Nikdy som tých chalanov nevodil za nos a v tom "vzťahu" som im jasne povedal, že síce ich mám rád, no z mojej strany to nie je láska. Vlastne si ani neviem predstaviť, že by som ja dokázal mať vzťah a budovať v živote niečo s mužom. Vydržalo to v oboch prípadoch 4 mesiace a keďže som v tých vzťahoch s mužmi nevidel žiadnu perspektívu, ukončil som to. Veľa ľudí si myslí, že chlap, ktorý dokáže mať sex s iným chlapom je hneď homosexuál. Veľa som si o tom študoval a zistil som, že to nie je tak. Aj mnoho vedcov sa zhoduje v tom, že po sexuálnej stránke, by každý človek, či už muž alebo žena, mohol mať sexuálny kontakt s osobou rovnakého pohlavia bez ohľadu na jeho sexuálnu orientáciu. Avšak, nie každý sa k tomu odhodlá a nie každý to aj skutočne vyskúša. Bez toho, aby som sa čokoľvek snažil potláčať alebo si niečo nahováral, necítim sa byť homosexuálom. Sex je síce príjemný, no neviem ho milovať.
So ženou som ešte nikdy žiaden vážnejší vzťah a ani žiaden sex nemal. Nemám rád ľahké dievčatá a také, ktoré je možné ľahko dostať do postele si nedokážem vážiť a ani ma veľmi nevzrušujú. Doteraz som sa riadil tým, že na dievča, ktoré sa mi skutočne páči výzorom aj povahou a s ktorým by som chcel mať úprimný vzťah a neskôr sa dopracovať aj k tým sexuálnym radovánkam, teraz nemám čas. Na strednej to bolo preto, že som som na sebe pracoval, patril som medzi najlepších a dostal som sa aj vďaka tomu na dobrú vysokú školu. Teraz si ale uvedomujem, že tak ako som žil doteraz (že budem vzťah stále odkladať a fyzické potreby budem uspokojovať s hocikým, hoci aj s nejakým chlapom) už žiť nemôžem a nechcem. Uvedomil som si, že povinnosti tu sú a budú stále, no nechcem, aby mi takto mladosť preplávala pomedzi prsty s tým, že si budem nahovárať, že na vzťah teraz ešte nemám čas a potreby sexuálnej blízkosti, ktorú má asi každý v mojom veku budem uspokojovať s ľuďmi, ku ktorým žiaden cit nemám. Ospravedlňujem sa, ak to čo píšem niekoho pohoršuje, alebo ak to pôsobí neokrôchane, no musím podotknúť, že análny sex som s mužmi nerobil, ani som ho nenechal robiť do seba. Tie úlety boli hlavne o chýbajúcom fyzickom kontakte (hlavne ruka a ústa). Problém ale je, že teraz, keď už viem, že "TO" s iným chlapom neni až také hrozné, ba naopak, je to celkom príjemné a zároveň je aj dosť ľahké zohnať nejakého chlapa na jednorázový úlet, neviem, či s tým dokážem prestať... Ak by som už mal mať vzťah s dievčaťom, po ktorom túžim, chcem aby bol otvorený a takúto vec by som si určite nechcel nechať pre seba. Hoci chcem k nej byť vo vzťahu úprimný a otvorený, na druhej strane sa bojím, že s tým, že sa jej s tým zdôverím sa jej zhnusím a odíjde odomňa.
Čo si o tom myslíte? Ako by ste reagovali vy, keby sa vám váš partner zdôveril s tým, čo ja? Čo by ste poradili mne? Ako by som mal ďalej postupovať?
Veľmi pekne vám ďakujem za to, že ste si to prečítali a ak máte ochotu pomôcť a poradiť mi bez toho, aby ste ma odsudzovali, budem veľmi rád.
@sissy27 kolko ma rokov mladenec? Tak 22pisal? Zabudla som... mamina moze mat okolo 45? To ma asi este menstruaciu, aj ked inak cista a neposkvrnena, ideal, skvost, nadpozemska. Ona ani nie je zenou asi. Alebo nieco take ako krvacanie kazdy mesiac sa jej tyka? Ma partnera? Ma s nim sex? Ake formy asi? ....
Podla mna je homosexual.Ved napisal,ze ak by sa partnerka roxhodla pre sex so zenou,tak mu je to jedno,ALE,ak by mala sex s muzom,tak pri tom chce byt.
Jeho chlapi proste fascinuju..
@sissmiss 23 rokov, mamina môže mať niekde od 38 do 68 (a ja tipujem, že to bola jedna z tých žien, čo porodili svoje jediné dieťa okolo 40) ale teda už sa strácam, neviem ako to súvisí s cyklom jeho mamy, ale popravde, posledné tri strany sa už len dobre bavím na príspevkoch niektorých báb (v dobrom 😉 ) 😀
proste chalan nech sa do 30 vysúloží s kým sa mu chce a dovtedy snáď zistí, čo ďalej so životom... mne ten jeho plán pripadá, že mu niekto povedal, že takto je to správne, tak to teda chce a nie veľmi sa zamýšľa nad tým, čo chce naozaj... ale už ozaj sa v tom nejak nerýpem, myslím, že najlepšie preňho bude navštíviť odborníka, ktorý mu pomôže nájsť samého seba, my to tu nevyriešime...
Môj názor ako ženy.Myslím si,že si dosť mladý,na to ,aby si si založil rodinu.Jednak nevieš nič o vzťahoch k ženám,jednak nevieš,či ti vyhovujú ženy alebo muži,a tvrdíš,že chceš doštudovať,aby si mal dobrú prácu a v budúcnosti lepšie zabezpečil svoju rodinu.Keby sa so mnou zoznámil muž ako Ty a priznal by sa mi,a páčil by sa mi aj vzhľadovo aj povahovo,asi by som bola na vážkach.Bála by som sa,že ma neskôr opustí kvôli mužovi,keby som bola 1.žena s kt. má vzťah.Keby študoval,asi by sa o mňa nepostaral.Moja rada.Doštuduj,užívaj si študentský život,sú to pekné zážitky na celý život.A pritom všetkom hľadaj,či už ženu alebo muža,s ktorým by si si tú rodinu založil,lebo to nenájdeš,čo hľadáš zajtra.Mne to trvalo viac ako 10 rokov.A vzťahy sú o kompromisoch,a ty ich budeš potrebovať vo vzťahu asi viac ako bežný ľudia.Možno by pomohlo aj to stretnutie so sexuologom,ako ti radili predo mnou,ale myslím ,že ti povie,že si v poriadku.Proste si to skúsil s chlapom.Ale skús to aj s diavčatami,určite nájdeš nejakú najskôr kamarátku,neskôr priateľku.Ale určite sa teraz nikam neponáhľaj,bolo by pre teba aj tvojich blízkych,keby si im ublížil,len preto,že si nebol rozhodnutý.Prajem ti veľa šťastia na ceste životom,a nech nájdeš,po čom túžiš.
@anatalia77 .Ano chce byť pri tom,ale aby sa mohol kukať naňho a nie naňu 🙂
@digysa V ničom si neodporujem. Nenapísal som, že by som s takou ženou mať sex nedokážem, len to, že ma to s takou až tak nevzrušuje. Väčšina heterosexuálov je taká ako si opísala, ale asi by si bola prekvapená koľko heterosexuálov nespadá do tejto tvojej klasifikácie heterosexuála. To však ešte vôbec neznamená, že nimi nie sú. Ďakujem za názor.
@kristoff ja som nikde netvrdila že nie si chlap, ale ak je všetko s čím si sa tu priznal pravda tak tým že nie si hetero som si istá. Pretože heterosexuál nebude plánovať podvádzať svoju priateľku/manželku s chlapmi!!!! Ak je sukničkár tak ju síce bude chcieť podvádzať, ale rozhodne so ženami. A vôbec nejde o to či ty to vnímaš ako neveru alebo nie, proste to chceš robiť s chlapmi, to je podstatné.
😀 😀 toto je este horsie ako najdene listy v skrinke 😉
Tak dnes je tolko sexualnych pomocok..a on oblecie maca do podprsenky 😀 sestrinej.
Dufam,ze aspon ten maco bol tvoj.
@sissy27 Reakcia na príspevok o 16:53
Nie všetky ženy, ktoré by boli ochotné mi dať vrznúť, ale ktoré by boli ochotné dať mi vrznúť hneď - bez námahy. 🙂 Bozkávať sa (v tvojom slovníku olizovať sa) s ňou predsa môžem aj predtým ako sa dôjde k niečomu väčšiemu... Ale oceňujem tvoj zmysel pre humor. Tiež sa na ňom smejem. 🙂 To čo som ja opísal, že som robil, by som nenazýval zrovna "sexom medzi chlapmi".
Napadla ma dalšia možnost,či náhodou aj nieje Trans....nevie ci chce mužov alebo chce ženy.Možno ani on sám nevie na aké pohlavie sa cíti.Možno ONO
@surriana nevieme na co sa citi,ale ja sa citim na vecernu kavu..
Ide mu to s odpovedami ako lacnemu so sran... 😎
@anatalia77 .To ano,odpíše len komu chce,odpisoval rad radom ale mna vždy preskočil.No už tomu neprikladám žiadnu vážnosť už sa len smejem......🙂
No to ide ako v lete na saniach... Ja to citim na veceru pre deti 😀 😀 😀
No to tu bude ešte nadlho,doma ešte kopec roboty,ale nedá mi to odísť odtialto .Cakám na každí další príspevok jak kura na sopel.
@25daniela okno som neumyla,preorganizovala som izbu,tak ho mam za chrbtom 😀
Co oci nevidia,to srdce neboli..
@anatalia77 mne uz robosi odisli z toho balkona, sviatok oslavili pracou 😀 😀 😀
@digysa Ty hovoríš, že nemáš partnerský vzťah s "hruškou", lebo by ťa nenapĺňal viac ako ten s jablkom, a to aj napriek tomu, že si tú hrušku ešte nikdy nevyskúšala. Zároveň sa ti nezdá, keď ja si myslím, že budem mať radšej hrušky aj napriek tomu, že som zatiaľ vyskúšal len jablká a tie mi až tak veľmi nechutili, aby som ich spokojne bol ochotný jesť celý život... 🙂
No končím,už to stratilo humorný rozmer

@kristiii možno je to práve preto, lebo ma pocit, že tým, že bude mať vzťahy s mužimi, zabráni tomu, aby sa na nich emočne naviazal a zdrhol kvôli nim od ženy. TEda tak nejak to tu aj prezentoval. Že na ženu by sa mohol emočne naviazať a opustiť rodinu, zatial čo pri mužovi sa mu to nestane, lebo tam by šlo len čisto o fyzicky akt bez akychkolvek emocii.