Mám si vraj sama zaplatiť ubytovanie
Caute. Idem si po nazor :D Uz nejaky cas randim s jednym muzom. naposledy som rande vymyslala ja, dalsie som nechala na nom. Dnes mi oznamil, ze zarezervoval apartman s kadou. Je to uplne krasne miesto a je to presne styl, ako mam rada. V tom sa fakt snazil. Ale, ked som sa ho spytala, ze kolko som dlzna :D tak mi normalne povedal, ze kolko to bude stat:D takze si mam zaplatit vlastne sama to ubytko. Ja viem, ze mozno niektorym to pride normalne, ale mne teda nie. Nepoviem, zeby sme sa spolocne dohodli, ze pojdeme tam a vybrali spolu nejake miesto, ale on vybral dost drahe miesto:D popravde s mojim ex toto nehrozilo. V zaciatkoch vsetko platil on. Ci veceru, obedy, wellness. Neskor som uz aj ja platila, ale vtedy mi to prislo take krasne od neho, ze do toho randenia vklada nejake to usilie. Ako by ste sa zachovali? Mne je s nim fakt super, zatial sa nepozname neviem kolko mesiacov, tak neviem urcit, ci bude super chlap aj neskor, ale toto ma trosku sklamalo. Ved nemusel vymyslat neviem ake drahe pobyty. Je pravda, ze nema vela skusenosti, vztah uz nemal dlhe roky. Ale bojim sa, ze to bude drzgros. Mne pride normalne, ked muz proste pozve zenu tam a tam. Nehovorim, ze mi ma platiti vsetko, kupovat mi handry a pod. Nie som ziadna zlatokopka, aby ste si nemysleli. Ale ked nieco vymyslim, tak by mi prislo divne pytat si od zeny peniaze :D vychadza to na osobu cca 60€
Vždy si platím za seba sama. Príde mi to úplne normálne. A necítim sa dlžná…
Však si zaplať, potom sa aj sama pozvi na večeru v reštike a kúp si sama sebe ružičku😄 on nech zatiaľ sedí sám v tej kadi, nech zúročí svoju investíciu do spoločného rande čo najviac🥴😂
Najprv som si povedala, ze by ma to zamrzelo, keby nádejný frajer pýtal prachy a asi by som aj uvažovala, ze to nemá cenu. Po ďalšom vysvetlení si hovorím, ze to bude asi úplne bežný chlapsky mimon, ktorému jednoducho nedocvaklo a keď si sa pýtala koľko, tak povedal. Takže mavni nad tým teraz rukou, škoda sa už stala, nabudúce sa nepýtaj a uži si víkend v kadi 😉
A tiež sa radím k štetkam. Vyspala som sa s frajerom na prvom rande. Ale on ma, chudák, asi nejaké dlhé vedenie, lebo už je 20 rokov po a ešte stále mi v rannej hmle nezdrhol...(a dúfam, ze mu ešte pár desiatok rokov nič podobné ani nenapadne)
autorka, vykašli sa na názory a urážky miestnych svätíc.. to nestojí za trápenie, je to úbohe ☹. Čo sa týka peniazí za pobyt, to by stálo za pokus ešte prediskutovať s ním, možno to naozaj len nevedel odprezentovať a nevie v tom chodiť, nemusí to byť automaticky držgroš.
Takže vlastne to nie je tak ako si písala v úvodnom príspevku, lebo on od teba nič nepýta. Ty si sa pýtala, on odpovedal koľko to stojí. Keby si od neho pýtala iban na úhradu a on by to ho poslala tak rozumiem, ale on v podstatne nič nepýtal a ty si ho vykreslila ako hnupa čo ťa pozve na chatu a pýta od teba peniaze. Čiže ty vlastne ešte ani nevieš či by súhlasil s tým, aby si to zaplatila, či?
Skúšala si nakoniec pozrieť tie ceny, či to takto vychádza v okolí všade?
(či nenájdeš niečo last minute lacnejšie 😀, aj keď neviem ci rezervácia nemá už nejaký poplatok za storno, či by sa to vyplatilo vôbec meniť)
A rozprávala si sa s ním potom o tom ešte? 🙂
Inak to teda chápem, že si predpokladala, že ako gentlmen to vezme na seba. No nevydalo. 😄😀
Tak za mna by mal platit vsetko on a pride mi divne, ze sa stretavate iba jeden krat do tyzdna a rovnako divne mi pride to, ze po tak kratkom case idete spolu niekde na noc, cize nechce platit, ma cas raz do tyzdna, hned vymysli vylet na noc, podla mna ta chce len pretiahnut.
@domkakvet prosim ta :D on pracuje cez tyzden v inom meste, domov chodieva iba na vikendy. Kazdy vikend sme spolu a nie, nemyslim si, ze ma chce len pretiahnut 🙃 neviem preco vidjte v kazdom muzovi zrudu, ktora pretahuje jednu za druhou. Ja neriesim absolútne jeho povahu, spravanie. Riesila som len jednu jedinu vec a to, ze ma sklamalo, ze vymyslel rande a prinotazke, kolko budem dlzna, mi napisal, kokjonco stoji. A mesiac a pol pre mna ie je kratky cas. Nech kazdy zhodnoti podla svojej situacie, kedy chce sex. Ja sa tiez do teba nestaram, kolko krat spis s manzelom a ci to je vela alebo malo :D takze nechapem ;)
Ja troška nerozumiem, prečo si cenu neriešila už vtedy keď citujem on sa toho chytil a cely vikend mi hovoril, ze uz ma plany,.len ze to mjsi obvolat a zistit,.ci to bude zrealizovatelne tento vikend.
Ja keby som vybavovala a vytelefonovala niečo o čom by druhý povedal, že by chcel a celý vikend by proti nijako nenamietal, potom čo by som všetko vybavila, sa spýtal na cenu a zrazu by to už nebolo dobré, no bolo by mi všelijako.
Ak si sa finančne nechcela podieľať či podieľať do istej miery iba a vieš, že druhá strana komunikuje ako komunikuje, prečo si sa neozvala hneď?
Chyba komunikácie na oboch stranách. Obaja miesto, aby ste sa jasne vyjedrili naznačujete a čakáte, že druhému to dôjde. teraz, keď je všetko vybavené by som rozhodne nič nerušila ak teda ísť chceš a nabudúce komunikovala jasne.
Čo sa sexu týka vaša osobná vec, len som škonštatovala, že ste sa videli 6x, keď si napísala, že sa vidíte raz za týždeň. Mojej dcére by som ale takýto postup neodporúčala a verím, že ani jedna z tých báb čo si hneď prvým sexom našli partnera, manžela a všetko klape. Už len preto, že žiadna antikoncepcia nie je 100% a tých prípadov, kedy sa stane je zrejme viac, než by si dotyční želali. Ale možno, že ani k ničomu nedôjde a romantický hamblivec si len bude užívať tvoju prítomnosť a to myslím úprimne, bez irónie.
*hanblivec
Pytala si radu, ja som na tvoju otazku vyjadrila svoj nazor, samozrejme, ze nikto kto je tu do vztahu nevidi, cize je asi normalne si kazdu radu precitat a zvazit podla svojho vlastneho usudku, tak neviem preco na mna utocis, kazdemu komu tu radim, beriem, tak ze ked si to precita, zoberie na vedomie, bud sa mu to bude pozdavat, alebo zvazi okolnosti na zaklade veci, ktore vie, ale tu neuviedol a radu vyluci, proste vzdy je lepsie pocitat a zvazit vsetko, ako byt potom zaskoceny a okrem toho nikto nejde do vztahu s tym, ze raz sa rozide, pri tom kolko je takych ludi, ja nehovorim, ze to bude aj tvoj pripad, ale ako som uz spomynala radsej upozornit ako byt potom prekvapeny.
Mne ako mužovi by bolo maximálne trápne pýtať od ženy peniaze za wellnes kam som ju pozval, predsa ťa POZÝVA, či?
Hraju sa tu vsetky na mnisky 😁 Ja som sa po 6 tyzdnoch uz stahovala k frajerovi a momentalne sme skoro 10 rokov manzelia. Proste tam bola brutal iskra a sympatie, mala som pocit, ze sa pozname vecnost…. Ked to tak citis, chod do toho.
Autorka prosím ťa, tu musíš dosť selektovať komentáre niektorých žien, napr. také, že si štetka atď., lebo niektoré dámy tu radi hejtujú aj keď reálne žijú svoje životy niekde zatvorené a jediný svet je MK. To by sa ťa nemalo tak dotknúť. To je v každej diskusii. Vyvolávanie hádok a útočenie. Netreba na komentáre, ktoré ťa nezaujímajú reagovať a ani sa obhajovať, lebo každý človek má svoj názor. Aj keby si sa vyspala na prvom rande, je to čisto tvoja vec. Rozhodni sa ako chceš a uži si pekný vikend. Hádam si ho nenecháš pokaziť už tu na MK.

@mandzula nooo to moze byt kludne tak, aleboproste sleduje, ci s nim pojde aj keby si to teda mala platit