icon

Mám smolu na chlapov. Kde nájem toho pravého?

pedropedro
5. jan 2022

vy rozvedene mamicky a slobodne mamicky.. poradte....... kde sa da najst ten spravny chlap........, alebo kde ste ho nasli.. ale prosim nepisat take co su ohurene prvym - druhym rokom vztahu.. takych ohureni som si uz zazila..... mam tri deti a 40-tku na krku. a vsetko boli , alebo sebci .alebo bez zodpovednosti, bez prostriedov .alebo nespolocnski ...

pedropedro
autor
5. jan 2022

@retatka prave ten posledny mal byt nieco take ako pises, ale neustale mi nieco vycital......

oli18
5. jan 2022

@pedropedro Ak dávaš mužom, čo si zažiadajú už na prvom, či druhom rande, tak sa nečuduj, že s tebou neostanú.

pedropedro
autor
5. jan 2022

@oli18 zasa vysvetlene po svojom..

mmoonna
5. jan 2022

@pedropedro a možno tam bola chyba. Že dostali všetko,čo si len zaželali už na prvom, či druhom rande

deti95060810
5. jan 2022

s 3 deťmi chceš nájsť niekoho poriadneho? no prajem veľa šťastia...😉

pedropedro
autor
5. jan 2022

@mmoonna no tak bábo raď☹ ako na to ...?

pedropedro
autor
5. jan 2022

@deti95060810 a mam zase brat len zaplaty? alebo mam byt ja zaplatou inemu? tak aspon dufam..

pedropedro
autor
5. jan 2022

@deti95060810 ako pisala kolegyna, ta uz rezignovala. a ma 44 tak este skusam a zhanam dobre rady od vas, nie zase len dalsie vycity.

oli18
5. jan 2022

@pedropedro veď tak si napísala 🙂. Čo "všetko" im dávaš, ak nie sex? Veď "všetko" je sex😉

pa3q
5. jan 2022

Ja bi som rád spoznal mamičky na priatelsvo ohľadom rád výchovy svojho syna. 😁😁

pedropedro
autor
5. jan 2022

@pa3q jaaaj to je super ale v slove bi by si musel dat YYY .. hned by to slo lahsie aj tebe.

pa3q
5. jan 2022

@pedropedro ale pochopila si čo som chcel napísať. 🙊🙈

pedropedro
autor
5. jan 2022

@pa3q to hej. no tak sa nam tu odprezentuj, je nas tu mozno viac co by malo zaujem ta spoznat..

pa3q
5. jan 2022

@pedropedro tak ked niekoho niečo zaujíma nech napíše IP.

pedropedro
autor
5. jan 2022

@pa3q no mna trebarz zaujima co si prve vsimnes na zene ... a ktora je pre teba zaujimavejsia.. konfekcna velkost 36 alebo trebarz 44 ??

pedropedro
autor
5. jan 2022

@pa3q pardon, pre chlapa XS alebo XXL

kate211
5. jan 2022

@pedropedro A mas co ponuknut ty? Nie si sebecka? Mas prostriedky? Si zabezpecena? Si zodpovedna? Ked toto ockavas, aspon cast z tychto vlastnosti musis sama splnat.

pa3q
5. jan 2022

@pedropedro zlata stredna cesta. A na vzťah iba s ktorou si padneme do oka

draik
5. jan 2022

@pedropedro
Flirt a partnerstvo je niečo iné. To by muselo byť pravdivé tvrdenie muzov, že už čoskoro sa rozvedu/rozídu.

iv007
5. jan 2022

Nechcem ta sklamat, ale aj slobodne bezdetne a samostatne zeny okolo 30r. maju dnes problem najst schopneho chlapa.Vsetci slusni su uz davno minuti a co ostalo po 40ke same su mamickari,zufalci alebo alkoholici..skus serioznejsie zoznamky alebo nejake kurzy ci turisticke skupiny.Drzim palce

pedropedro
autor
5. jan 2022

@kate211 sebecka urcite niesom, mam byt a dobru pracu v statnej sprave. zodpovedna som, vychovala som 3 uzasne deti.

annamalaga
5. jan 2022

Škoda , že dobre nevypadam, síce som chudsia, veľkosť M a chudnem do S, no mám 26 a zaujali ma tvoje sviecky. Vyrábaš ?

pedropedro
autor
5. jan 2022

@iv007 dakujem si zlata. konecne odpoved na moju otazu. vazim si to.

pedropedro
autor
5. jan 2022

@annamalaga toto by som trebarz ja nedokazala napisat☹ dievca trochu hrdosti.

annamalaga
5. jan 2022

@pedropedro no nakoľko si zomna uťahovali na základnej , strednej aj vysokej, tak si uvedomujem, že nevypadam moc pekne. Ale zase, lepšie je byt samej, ako keby som mala mat niekoho, kto si ma neváži. A tých žien na koniku pribúda teda dosť , čo nemajú bars aký vzťah.

pedropedro
autor
5. jan 2022

@annamalaga no ukaz svoju fotku skusime posudit

kate211
5. jan 2022

@pedropedro Niekto mozno pracu v statnej sprave nepovazuju za dobru. Co ja poznam dievcata v statnej sprave, tie tam chodia prezit - ziadny rozvoj, mizerny plat, ale skvela pracovna doba. Netvrdim, ze to mas ty rovnako. Statna sprava je siroky pojem. Na konfekcnu velkost uz daaavno uspesni a schopni chlapi neletia. Ti chcu k sebe taktiez schopnu a ta moze mat kludne aj par kil naviac. Mat byt a tri deti, neviem. To by musel byt pooriadny byt, aby sa to dalo povazovat za velmi dobre. Inak co poznam rodiny s 3 detmi, tak tym su byty male - aj stvorizbove. Obavam sa, ze zena okolo 40 s 3 detmi neni pre muzov az tak zaujimava. Je tam riziko financovania cudzich deti, zhanania vacsieho bytu/byvania pre cudzie deti, vychova cudzich deti, ohrozenie sukromia, vidina sponzorstva ...

pedropedro
autor
5. jan 2022

@kate211 urcite mas pravdu. a prave ta pracovna doba je na tom to naj. no a deti, 2 su uz dospele na upresnenie,

kate211
5. jan 2022

@pedropedro Aha, tak to je trosku ine. Byvaju s tebou? Su samostatne? Deti uz pracuju? Nechces hladat v kategorii rozvedenych s dospelymi samostatnymi detmi?

annamalaga
5. jan 2022

@pedropedro radšej nie.