Mám syna, o ktorom jeho otec nevie
Ahojte
Vopred prosím neodsudzujte ma, chcem sa len vyrozprávať poprípade sa spýtať či niektorá takéto zažila
Pred pár rokmi som sa zoznámila s mužom s ktorým si rozumiem dodnes
Je to môj najlepší priateľ blízka osoba ,niekto s kým si rozumiem vo všetkom
Mala som s ním otvoreny vzťah
Od začiatku som mala pocit že s ním chcem byť a mať deti
Nikdy sme sa o nich nebavili
Pochopitelne sme spávali spolu, raz som mu povedala že beriem lieky antikoncepciu a nemusí si dávať pozor, dôveroval mi samozrejme
Môj zámer bol otehotnieť s ním ,chvíľku to trvalo ale podarilo sa
Keď som zistila že som tehotná stretla som sa s ním a povedala mu že sa sťahujem lebo člen rodiny potrebuje moju pomoc
Našťastie sa viac nepýtal, veľmi ma mrzela ta lož a že ho tak skoro neuvidím ale nemohla som dovoliť aby videl moje brucho, došlo by mu to
Malému som dala meno po ňom, v rodnom liste teda nie je vedený otec
Môj syn bude mať 8 mesiacov
Jediné čoho sa bojím že mi to jedného dňa bude vyčítať prečo nemá otca
Otec dieťaťa sa stále dožaduje stretnutia a ja sa musím stále vyhovárať len aby nezistil pravdu
Neviem ako by zareagoval, každopádne peniaze ani nič od neho nevyzadujem
@alzbeta1301 ja nie som autorka😅
A svišť ju potom balil do fólie 👍
@anaj_janka povedali že ako si zariadim tak mam a oni sa nebudu starať, reci typu ze raz to budem ľutovať a ako by bolo mne keby nemám otca a ked ho mam ja preco chcem svoje dieta o to pripraviť, vraj tymto neprišiel maly len o otca ale o uja starych rodicov a tak
Neni im to jedno a viem ze maju pravdu
@rony2255 ak poznáte mužské forum skúsim
@kamagma sorko som sa preklikla 😂😀
Chápala by som, ak sa necháš na búchať na diskotéke a netušíš kto je otcom. Ale vedome naplánovať a zatajiť dieťa milemu chlapovi s ktorým si rozumiete? Neviem co ta k tomu viedlo. Mohli ste mať normálny vzťah, ale toto...
Mňa by potešilo keby mal tento príbeh Happy and...povedz mu o dieťatku a nechaj ho nech sa sám rozhodne či chce byť súčasťou jeho života alebo nie
Autor - rozmýšľaš ako ukončiť rozpracovaný román, či čo? Trošku ešte popracuj na detailoch - hlavnú postavu, by som nechala odísť do zahraničia, bude to uveritelnejšie a tiež ak ideš v línii nezávislého vzťahu, tak tam už nepchaj spoločné dovolenky, návštevy rodiny, opatrovanie synovca a podobné blbosti. A ešte by som vymakala zdroj peňazí - ten darovaný byt je dobrý nápad, ale ešte tam daj nejaký trvalejší zdroj financií, aby bolo jasné, že nie si odkázaná na jeho peniaze.
Ak nepíšeš roman, tak téme nerozumiem … nuda?
Toto mi pripomenulo Roman svet podla Garpa, ( bol aj film hral ho Robin Williams) napisal John Irving . Matka ho splodila bez suhlasu otca. Bola zdravotna sestra a ten chlap lezal v nemocnici v bezvrdomi zomieral . Ona nanho vyskocila Lebo chcela dieta tak ho mala. Bez otca. Toto ak je real story . Ty nebudes uplne psychicky ci moralne v poriadku. Nikdy ste sa nebavili ci by chcel deti. Ale ty si vedela ze Chces a nic si nepovedala. Urobila si z neho bio otca bez jeho suhlasu. Hovoris ze ked bude vediet o tom tak buducej partnerke o nom nemusi povedat 🤦♀️. Tebe cestmost otvorenost vo vztahu nic nehovori.? Nevies komunikovat. A zas tak blizky ste si neboli ked ty si len oznamila ze sa stahujes do ineho mesta a on ze ok. Vas vztah bol len friends with benefits . V kazdom normalnom vztahu tema deti prebehne hnet na zaciatku. Ty nevies ci by on chcel deti . Takze ho nepoznas .nevies o nom ani tuto zakladnu vec, tak mu povedz “ chcela som dieta mam ho.” Vas uzasny vztah si ukoncila aby si mohla zit sama s dietatom, ak k tebe nieco citil velmi si ho tym zranila. Ak to bolo prenho len o sexe tak to aj tak bol riadny podraz. Lebo ty si chcela. Co chce on ti je jedno. To je sice mile ze mu das sancu vybrat si ci chce dieta vidiet ci ignorovat. Ale tak ci tak si z neho urobila biologickeho otca bez jeho vedomia proti jeho voli . Ty si nezasluzis happy end . Ale tvoje dieta si zasluzi poznat svojho otca. A on si zasluzi poznat pravdu.
Inak to, že teraz nepýta autorka výživné, sa ľahko môže o rok/dva/desať zmeniť... A chudák chlap s tým nič neurobí... Ale asi si má človek poriadne preveriť, s kým spí...
Ale tiež moc neverím, že je toto true story
Vymyslená kravina… niekto sa buď veľmi nudí, alebo nie je psychicky celkom Ok. Ja si myslim, že oboje. Nuž čo… aj na takých ľudí slnko svieti 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Tie lepšie varianty: buď tohto priateľa úplne odstrihneš a nájdeš malému iného otca a sebe partnera (v tomto prípade by som mu jednoducho povedala, že mám iného a sorry, už sa s ním ďalej nemôžem stretávať, keďže o nás dvoch vie a žiarlil by). Druhá lepšia varianta - povieš pravdu, s tým, že si otvorená jeho riešeniam (byť spolu (ak teda by si s ním chcela byť) / nebyť spolu / chce sa stretávať so synom / nechce sa stretávať so synom / chce byť v r.l. / nechce byť zapísaný v r.l.). Zlá varianta - budeš mlžiť a zatajovať a trápiť sa s tým vnútri, že čo bude v budúcnosti a čo keď ho náhodou stretneš atď.). Pre mňa by bola najschodnejšia druhá varianta. Možno by som sa tvárila, že antika zlyhala a potom mi to bolo trápne, tak som radšej zdupkala, aby si nemyslel, že som ho nedajbože oklamala 😁.
Napíš mi ak chceš. Nestalo sa mi presne to co tebe ale dosť podobne
Keď tak mi napíš.
Čo by som ja dala zato, kebyže mám vzťah , ešte s takým mužom čo sa zaujíma?
A vie vôbec že ty vlastne už máš dieťa ???
Myslim,ze ma pravo vediet,ze je otcom. Nic od neho necakas,tak preco mu to nechces povedat? Aj dieta ma pravo poznat svojho otca. Toto klamstvo ta zozerie zaziva.
@spadnutaslivka ale to by musel byt zapisany v RL ako otec. Ci?neviem, ci autorka toto spomína vyssie...
Pomaly vsetci ta zu maju za sebecku pi pi pi…Ale zivot pise rozne pribehy a toto je jeden z nich.
Stava sa kadeco a nikdy nie je neskoro na to,napravit to.
Asi by si mala ist s pravdou von.Na co dalej tajit,klamat…Zrejme ta to zoziera,takze nie si az taka sebecka ako si to o tebe myslia.
Ser na ludi.Nech ti pisu co chcu.Ty vies,preco si to urobila 🤷♀️spravne to nebolo,ale co uz s tym.
Drzim ti moc palce ❤️
Bola by som rada,keby si mi napisala,ako si dopadla 🙂
@slniecko87 sme dve 😍
Stava sa kadeco v zivote 🤷♀️Ja jej drzim palce,nech dokaze aspon ist s pravdou von ☺️
@kassandra25 boze moj aka si hlupa.Urazanie ti ide.Odbavila si sa aspon poriadne?
Ps:rob nieco so svojim zivotom,nech si trosku stastnejsia a nepozeraj tolko telenoviel 😛
@zankalh napísala si to pekne, s velkou pokorou. Ale asibsi nevieš vóbec predstaviť čo ten chlap zažije ak už nezažíva ak má podozrenie. To čo urobila autorka je srdcervúce, no je to velmi vážna vec. A asi sama vôbec nieje odhodlaná mu to povedať, keď len cakala na názory tu prítomných. ...

Mne to príde nereálne aby niekto taký bol