icon

Mám to skúsiť znova, alebo to ukončiť?

erika8988
13. dec 2012

ahojte maminky... ... potrebujem vase dary ... mam 24 rokov mam synceka a aj manzela... choodili sme spolu 7 rokov stoho sme 2 roky manzelia... No po case som si uvedomovala aky je ake ma chyby a tak. ked sa syncek narodil spavali sme v jednej izbe vsetci pokial on nepozeral telku do noci a mna to budilo aj maleho kedye som knemu vztavala ja vnoci...Byvame u nasim som jedninacik takze sa to da..nakoniec nek ignoroval ze sa budime na telku som odysla spavat do obyvacky... Syncek ma rok a pol a pravdu povediac vychovavam ho skor sama manzel sa nepretrha aby mi pomohol.. pride z roboty cca o 3 ide sa najest a to mam pocit ze obeduje naschval hodinu..alebo ked ma poobednu spava aj do 10 a ked mu poviem vztavaj aj tak tam bude lochnit ze on sa potrebuje prebrat:(. potom ide ku telke .. malý beha lieta chce sa hrat a on niak nie ze je unaveny a pritom nic take nerobi robi v strojarnach. neviem ho ani obliect nic.. a dokonca ked mal malý pol roka 2 krat mu padol a to zvalil namna a odysiel do krcmi Lubi si vypit..Aj ked ideme na navstevu hadame sa kto soferuje...lebo ze on si chce dat poharik..tak vzdy soferujem ja...bojim sa mu ho dat...clovek mu chce poradist ako sa ma snim hrat starat oblect ho a on sa spaprci. Som stoho unavena...stale mi nadava..po porode mi ostalo brusko...:( este aj nato brble ze aka som ze mam nieco zosebou robit neni som tlsta ale on chce sexi postavikcu..:( minule som dosla knemu vypla telku aby sa hral s malým a on mi povedal ze som jebnuta na hlavu...:( strasne ma to zranilo... sex snim uz nehccem mat... a uz aj dlksiu domu nemame... Jedneho dna ked dosiel z roboty som mu povedala ze rposte stým ako sa kumne chova tak ho uz tak nelubim... a on viete co urobil zbalil si vsetky veci a odysiel ... :( a dotoho ked odchadzal povedal mojej mame ze na den nasho vyrocia svadby poda ziadost o rozvod... ..Vela maminiek mi napise ze by bolo lepsie sa osamostatnit ale ako ked on zarobi 430 eur a ja mam 200 matersku a do prenajmu sa neda pozicka sa neda....:(takze teraz som sama s malým kedze moj drahy odysiel odnas stale mi vypisuje naprv to bolo aby osm sa JA spamatala... ze osm mu znicila zivot-tým ze osmmu povedala ze ho uz tak nelubim.On tvrdi ze nic nerobi...nepriznasi chybu nic nevie povedat prepac...:( vydno ze je este mlady mam 24 ale rozumovo ma asi 19 ...:( uz 2 krat sa stalo ze za volan t si sadol pod vplivom alkoholu:( a este sa tým chvalil...boze az teraz si uvedomujem co to mam ja za hovado...:( ja to len potrebujem pocut od niekoho .. moji rodicia mi povedali ze s ami nechu pliest do cesty ale ze s malým mi pomozu.. .. muz mi stale vypiseje aby osm snim isla byvat skromnejsie ... ale to sa neda.. vyzit...neviem si to ani predstavit.bo uz ho nelubim... viete ako mi e tkato dobre ked tu unas neni... ani naneho nemylsim...dakujem kazdemu za radu a nech mi uz niekto otvori oci bo jedine co citim je lutost..:( dakujem vsetkým mamickam a ospravedlnujem sa za gram.chyby...a este ked si pomenem ked sme cakali babetko nam vsade hovorili ze to bude dievcatko starsne soms a nato namotala same ruzove vsetko a v porodnici sa narodil chlapec.. bola som stoho v soku v strese ale lubila som ho no p oporode som dostala poporodnu depresiu...odmietala som maleho..:( a nie ze by mi manzel pomohol on mi zto nadaval a povedal ze ked bude syn velky mu povie ze som ho nechcela.. :( nakoniec mi pomohla moja mama sa stoho dostat ... co ej dakujem ... a aj velalaa citania otom ... MILUJEM SVOJHO SYNCEKA nadovsetko.

Strana
z2
mamavera
14. dec 2012

@erika8988 v žiadnom prípade by som ho nebrala naspäť. Na čo ti je taký manžel? O dieťa sa nestará, tebe nepomáha,intímne spolu nežijete, je vulgárny, je lenivý a k tomu, že si rád vypije, nemám čo dodať. Netreba mu hovoriť, že ho neľúbiš. Povedz mu, že do podnájmu s ním ísť nechceš, pretože si doteraz bola na všetko sama. Aká je šanca, že by to tam bolo inak? A keď si rád vypije a je k tebe vulgárny....no neviem, neviem, kombinácia lenivca, alkoholika a chrapúňa - nič moc. Nech ťa skúsi presvedčiť, že je iný. Nech príde za malým, pomôže s ním, aj v domácnosti, nech ti ukáže, že dokáže nepiť a ak to vydrží pár rokov, môže potom uvažovať o tom, že by ste mohli žiť sami spolu. Je otázne, či si ochotná toľko čakať. Ja tomu veľkú šancu nedávam, skôr nijakú 😖 😖 😖 . Máš veľké šťastie, že máš kde bývať a máš oporu v rodičoch.

hyta
14. dec 2012

Je mi smutno po prečítaní tvojich riadkov. Patrím už k tým skôr narodeným a myslím si, že rozvod neni liek, skôr prehra. Chlapom trvá oveľa dlhšie kým dospejú, ako nám babám,pritom sme vnútorne oveľa silnejšie ako chlapi.Ten tvoj očividne ešte nedospel. Ak mal aj predtým vzťah k alkoholu, je chyba že si si ho vzala. Skúsila by som sa s ním stretnúť na neutrálnej pôde a porozprávať sa, pritom žiadať, aby svoj vzťah k alkoholu riešil pomocou lekárov.Je senzi, že máš oporu v rodičoch, no ak máte spolu zostať, volila by som samostatné bývanie.Prajem ti, aby tvoje rozhodnutia boli správne a bola si šťastná ty i tvoj malý.

Strana
z2