icon

Mám to skúsiť znova, alebo to ukončiť?

erika8988
13. dec 2012

ahojte maminky... ... potrebujem vase dary ... mam 24 rokov mam synceka a aj manzela... choodili sme spolu 7 rokov stoho sme 2 roky manzelia... No po case som si uvedomovala aky je ake ma chyby a tak. ked sa syncek narodil spavali sme v jednej izbe vsetci pokial on nepozeral telku do noci a mna to budilo aj maleho kedye som knemu vztavala ja vnoci...Byvame u nasim som jedninacik takze sa to da..nakoniec nek ignoroval ze sa budime na telku som odysla spavat do obyvacky... Syncek ma rok a pol a pravdu povediac vychovavam ho skor sama manzel sa nepretrha aby mi pomohol.. pride z roboty cca o 3 ide sa najest a to mam pocit ze obeduje naschval hodinu..alebo ked ma poobednu spava aj do 10 a ked mu poviem vztavaj aj tak tam bude lochnit ze on sa potrebuje prebrat:(. potom ide ku telke .. malý beha lieta chce sa hrat a on niak nie ze je unaveny a pritom nic take nerobi robi v strojarnach. neviem ho ani obliect nic.. a dokonca ked mal malý pol roka 2 krat mu padol a to zvalil namna a odysiel do krcmi Lubi si vypit..Aj ked ideme na navstevu hadame sa kto soferuje...lebo ze on si chce dat poharik..tak vzdy soferujem ja...bojim sa mu ho dat...clovek mu chce poradist ako sa ma snim hrat starat oblect ho a on sa spaprci. Som stoho unavena...stale mi nadava..po porode mi ostalo brusko...:( este aj nato brble ze aka som ze mam nieco zosebou robit neni som tlsta ale on chce sexi postavikcu..:( minule som dosla knemu vypla telku aby sa hral s malým a on mi povedal ze som jebnuta na hlavu...:( strasne ma to zranilo... sex snim uz nehccem mat... a uz aj dlksiu domu nemame... Jedneho dna ked dosiel z roboty som mu povedala ze rposte stým ako sa kumne chova tak ho uz tak nelubim... a on viete co urobil zbalil si vsetky veci a odysiel ... :( a dotoho ked odchadzal povedal mojej mame ze na den nasho vyrocia svadby poda ziadost o rozvod... ..Vela maminiek mi napise ze by bolo lepsie sa osamostatnit ale ako ked on zarobi 430 eur a ja mam 200 matersku a do prenajmu sa neda pozicka sa neda....:(takze teraz som sama s malým kedze moj drahy odysiel odnas stale mi vypisuje naprv to bolo aby osm sa JA spamatala... ze osm mu znicila zivot-tým ze osmmu povedala ze ho uz tak nelubim.On tvrdi ze nic nerobi...nepriznasi chybu nic nevie povedat prepac...:( vydno ze je este mlady mam 24 ale rozumovo ma asi 19 ...:( uz 2 krat sa stalo ze za volan t si sadol pod vplivom alkoholu:( a este sa tým chvalil...boze az teraz si uvedomujem co to mam ja za hovado...:( ja to len potrebujem pocut od niekoho .. moji rodicia mi povedali ze s ami nechu pliest do cesty ale ze s malým mi pomozu.. .. muz mi stale vypiseje aby osm snim isla byvat skromnejsie ... ale to sa neda.. vyzit...neviem si to ani predstavit.bo uz ho nelubim... viete ako mi e tkato dobre ked tu unas neni... ani naneho nemylsim...dakujem kazdemu za radu a nech mi uz niekto otvori oci bo jedine co citim je lutost..:( dakujem vsetkým mamickam a ospravedlnujem sa za gram.chyby...a este ked si pomenem ked sme cakali babetko nam vsade hovorili ze to bude dievcatko starsne soms a nato namotala same ruzove vsetko a v porodnici sa narodil chlapec.. bola som stoho v soku v strese ale lubila som ho no p oporode som dostala poporodnu depresiu...odmietala som maleho..:( a nie ze by mi manzel pomohol on mi zto nadaval a povedal ze ked bude syn velky mu povie ze som ho nechcela.. :( nakoniec mi pomohla moja mama sa stoho dostat ... co ej dakujem ... a aj velalaa citania otom ... MILUJEM SVOJHO SYNCEKA nadovsetko.

Strana
z2
sissy27
13. dec 2012

@erika8988 mne stačí tvoja poznámka, že "Lúbi si vypiť" ... dovidenia, dopočutia, nemám o čom... neviem či je to nejaká novinka uňho, alebo bol taký vždy, ak áno, tak sa ti úprimne čudujem, že si vôbec do takého vzťahu šla... nerozumiem ani tomu, prečo sa dvaja ľudia hrnú do manželstva a rodičovstva, keď nemajú poriešené to najzákladnejšie - bývanie, ale ok... ak som dobre pochopila, ty s malým môžeš ostať u rodičov, aj ti s malým pomôžu, takže si budeš môcť nájsť aspoň nejakú brigádu alebo aj normálnu prácu, nemyslím, že sa budete mať horšie ako pri niekom, kto síce prinesie domov 400€ ale zas tiež vytvára nejaké náklady a správa sa tak ako sa správa...

materina_duska
13. dec 2012

@erika8988 Tak strašne smutné, že Tebe už môže byť jedine lepšie.. hlavu hore & šup na nové začiatky! 😉

erika8988
autor
13. dec 2012

No ja som bola asi zaslepena asom to nevidela..:( lutujem to naozaj uz to naspat nevratim... ale dakujem za tovj nazor.. a mas pravdu ... vies do rodicovstva sme isli lebo vtedy dobre zarabal bol v zahranici a mali sme plany ..ale potom odysiel z prace...:( a to vsetko zacalo...

mirka285
13. dec 2012

@erika8988 kopni ho do riti,hovado jedno sebecke 😠

erika8988
autor
13. dec 2012

materina_duska... dakujem... len ako mu to mam poevdat .. ze uz to nema zmysel on to nechape...:D uz asi 10 krat som mi pisala ze ho uz lenubim nech si najde inu zenu ..ze sa ksebe proste nehodime a tak..a on stale nic...:(

matkamirko
13. dec 2012

@erika8988 malemu, aj tebe bude najlepsie samym. Ak mas oporu v rodicoch, tak nevahaj. Je mozne, ak o par rokov manzel dospeje, a nadobudne "rozum", ze sa date opätovne dohromady, aj to sa stava..alebo sa proste postavis na vlastne nohy, a kvoli synovi sa budes snazit nieco dokazat, a hlavne budes zit zivot. 🙂 Drzim palce..

erika8988
autor
13. dec 2012

@matkamirko dakujem .. 😝

mummy01
13. dec 2012

@erika8988 ved ty si vlastne v dobrej situacii.Predstav si ze by ste byvali sami,na krku hypoteka...co by si robila? Teraz to mas velmi jednoduche,ostam u rodicov,pomozu ti,mozes zacat aj do prace chodit skor...mas strechu nad hlavou a podporu rodiny a to uz je dnes naozaj vzacnost.Ja by som k sebe a k svojmu dietatu takeho chlapa nepustila ani na kilometer...prepac ale fakt nie.Lepsie ti bude bez neho,si mlada a uzcite ta v zivote caka nieco lepsie.A tvoj chlapcek tiez nepotrebuje takeho otca ktory nejavi ziaden zaujem.Drzim ti palce...

erika8988
autor
13. dec 2012

@mummy01 ... mas pravdu no ale ak bude rozvod tak bude sa musiet snim stretavat sice budem nerada ale asi nezabranim tomu...:( napisala si to pekne neuvedomila som si vlastne to ze ja mam strechu nad hlavou... a podporu rodicov.. DAkuej za tvoj nazor... 😉

trasko
13. dec 2012

erika neboj sa...mne sa moj ex vyhrazal ze vezme maleho a kdejake drisdoviny...zozaciatku si ho aj braval a kupoval si ho hrackami,dovoloval mu co ja zakazala a potomom som boja JA ZLA MAMA.aj k psychozke sme museli chodit no des...a teraz?uz4roky ho nevidel,nic mu nekupil ani vyzivne neplati.navyse pervitinuje atd...zacinali sme z nicoho.vsetko nam vzal aj hracky dokonca...SI MATKA A TOTO ZVLADNES KVOLI MALEMU A UCTE K SEBE SAMEJ!...novy rok:novy zivot

erika8988
autor
13. dec 2012

@trasko dakujem .

aduskatt
13. dec 2012

@erika8988 no jednoducho necakaj, kym na vyrocie sobasa poda navrh na rozvod, ale podaj ho hned Ty sama a nemusis mu hovorit nic, ved postar ho najde

mima4
13. dec 2012

@erika8988

podla mna tvoj manzel je chrapun, totalny cinik, chudak... a jeho rodicia by si zasluzili par po papuli co z neho vychovali!! 😠

Takyto ludia sa nemenia, alebo len extremne % z nich. Ty mozes zit u rodicov, zacni pracovat, maleho daj do jasli, alebo nech tvoja mamina ak je dochodkyna je s nim... ale hlavne, posli ho do teplych krajin... Uvidis, ulavi sa ti.

erika8988
autor
13. dec 2012

@mima4 no presne je nevychova ny koli tomu ze mamu nema a tato je chory na halvu... :( a on to asi dedi mam taky pocit on byval v garzonke od 14 tak preto je taky...:( aj sa trochu zmenil potom ...:( juj moja mamina je mladica..:D ta mam 42 rokov..:D ta ma daleko do dochodku ...

raza
13. dec 2012

@erika8988 ahoj. zlato moje, hlavu hore. máš síce za manžela debila, ale taktiež máš synčeka, ktorého lúbiš nadovšetko 😵 tvoj manžel ani teraz nepochopil, že on je ten, ktorý sa nesprával normálne... to znamená, že keby ste sa k sebe vrátili, ešte by bol na teba horší..
máš strašné šťastie, že máš takých úžasných rodičov, ktorí ti povedia niečo také, že sa ti nechcú pliesť do života, ale že ti pomôžu.. nič lepšie si od nich nemohla počuť. je X žien, ktoré sú v manželstve nešťastné z rôznych dôvodov a nemajú kde ísť, nemá im kto pomôcť..
sama píšeš, že si na manžela už ani nespomenieš.. on nikdy nepochopí, čo robil zle, kašli sa na neho, nech si žije vo svojom svete. prajem ti všetko dobré do života, hlavu hore, usmievaj sa, lebo máš pre koho 😉

dedenini
13. dec 2012

@erika8988 na tvojom mieste uz mam davno zbalene kufre.. no mna pri tojom clanku napadlo, ze ked sa tak chova odmietavo a skor si vypije.nechodi on za nejakou?? no ale aj tak... myslim ze tam zmena nepride.. Lubi si vypit, o maleho sa ti nevie postarat, nelubis ho.. neviem jak ste natom intimne..ale yslim ze to nema zmysel ani troska... a tvoj malicky to neskor pochopi preco sa to stalo a bude vam lepsie bez neho 🙂 drzim palce

erika8988
autor
13. dec 2012

@dedenini dakujem 😉

lea641981
13. dec 2012

ked mas kde byt a mas dobrych rodicov,nemas preco s nim zostat 🙂 no je to divocina s nim 😝

mircalla
13. dec 2012

@erika8988 Prepac, ze to hovorim narovinu, ale je to totalny pako a hlavne obrovsky sebec.....tiez o maleho zaujem nulovy. Bez sance na zmenu podla mojho nazoru. Moj teda tiez nic moc, neustale zatinam zuby, ale aspon na malom mu zalezi a nepije.....

kaktusik
13. dec 2012

@erika8988 stalo sa ti to najlepsie co mohlo, ze odisiel... ak mas podporu v rodicoch - tak nie je co vahat, take truľa sa treba zbavit co najskor.... my s manzelom este sice deti nemame, no je mi oporou vo vsetkom - nech ma trapi cokolvek. A mas byt s niekym koho aj tak nelubis, je zbytocne... Sama si skonstatovala, ze ti ani nechyba. Radsej zit skromnucko, ale bez stresu a bez toho, aby ti niekto nadaval. Drzim ti palce, aby si sa spravne rozhodla.

cerez
13. dec 2012

@erika8988 Máš rodičov, pomáhajú ti. Pomáhajú ti určite viac ako vlastný manžel. Dávať šancu sa oplatí len vtedy, keď o to niekto stojí. Tvoj muž asi nie. Skús sa na to pozrieť tak, chceš sa vidieť o ďalších 5 rokov tam kde si teraz? Si mladá a život ti nekončí aj keď máš dieťatko. Môže byť aj lepší.

mircalla
13. dec 2012

@erika8988 Inak toto sa mi nedavno pacilo, citala som tu na MK
Myslim, ze to na tvojho dost plati

Niekedy dávať niekomu druhú šancu,je ako dávať mu dalšiu guľku do jeho zbrane, pretože prvý krát sa netrafil .

anuskaaprazko
13. dec 2012

moja rada? utekaj kade lahsie, dievca...

bernardina
13. dec 2012

Ahoj. Na jednej strane ta chapem ze s takym clovekom žit je tazké a ked si teraz bez neho tak ti je lepsie. Na druhej mi je luto, ze mladi ludia sa tak rychlo vzdavaju a neurobia nic, pre zachranu manzelstva.Navyse ked su aj deticky tak mi to je luto. Ak mate zostat spolu tak sa musi zmenit a ak sa nemieni zmenit tak uz nic ine .neostava iba rozchod. My sme v nasom 15 rocnom manzelstve zazili dost a aj slovo rozvod padlo a nie raz,ale boli to len slova.Nastastie. Aj ked sa dietatu nevenuje ,deti to zasiahne a bude sa pytat preco ... Co sa tyka byvania ,ja by som skusila na skusku ci sa zmeni ovsem ak chce a nie je nic lepsie ako ked mladi byvaju sami.Je to tazsie ale mate vlastnu rodinu a je najvyssi cas sa osamostatnit od rodicov. Mas v nich oporu a to je dobre. Objavit nanovo v tom druhom co sa nam pacilo a co sme mali na nom radi nie je jednoduche,ale da sa to. Myslim ze nie si este pevne rozhodnuta a ak v tom nie je nikto treti ,tak to stoji zato aspon sa s manzelom porozpravat uprimne na rovinu co ti vadi a co vadi jemu a ak sa nedokazete dohodnut a robit kompromisy ani koli synovi tak ...Je jedno ako sa rozhodnes hlavne aby si bola stastna a aj tvoj syncek.To ti prajem z celeho srdiecka. 🙂

vafinka
13. dec 2012

@erika8988 u mna mas prim, bo si mu doakazala povedat, to co si chcela, ze ti siel na nervy, a dobre si urobila, ze si mu to povedala a hlavne to, ze si ho nechala odist, naozaj ti bude bez takeho cloveka lepsie, vezmi si to tak, ze sa ani o maleho nezaujimal, a co ho zaujimalo asi-flaska, a aby mal od vas pokoj, a doplatil na svoje sebectvo, si statocna a aksli na to, rozved sa a zacni svoj zivot od znava. vela stastia a nenechaj sa zlanarit spat. to nie, urobis velku chybu, bo chlap sa nikdy nezmeni

erika8988
autor
13. dec 2012

@mircalla velmi pekne povedane...to si musim zapamatat 😉

vafinka
13. dec 2012

@erika8988 no presne, 100 percentna pravdiva odpoved miracalla

lujza123
14. dec 2012

@erika8988 dobre si spravila, ta lutost prejde za chvilu a bude ti fajn

matozazzo
14. dec 2012

Neviem, mam z toho zvlastny pocit... Spraval sa tak aj predtym alebo si to len nevidela, nechcela vidiet? Mozno ma mnohe mamicky odsudia, ale skuste sa vzit do situacie chlapa, ktory krasne zarabal, prisiel o pracu (otazne, ze preco( a ma 430Eur... Moj si tym presiel a mali sme riadnu krizu doma :( Nenadaval mi, nevyhrazal sa, ale tiez bol isty cas ako ignorant, lutoval sa atd... Nepomahal mi. Bolo to velmi velmi tazke obdobie. Nepreziva to iste aj ten tvoj? Je mlady, takto si to asi nepredstavoval... Kebyze nemame dom, asi by si tiez zasiel do krcmy, tak radsej kosil, rubal drevo, opravoval, co sa dalo, nastastie nikdy nemal blizko k alkoholu... Potom som sa riadne nasr...la, posadila ho a vsetko (bez prerusenia, co mi X krat chcel skocit do reci) mu povedala na rovinu, ze takto to dalej nejde, ze pokial chce, aby sme fungovali, bude to takto:.... a stanovili sme si jasne pravidla... Nie je to uplne to iste, lebo neodisiel, ale je rozdiel 24 a 34 rokov... Mladi vsetko beru zhurta. A dieta, to bol pre neho taky sok, ze az!!! Trvalo mu dlho, nez sa spamatal. Ja by som sa s nim otvorene porozpravala na neutralnej pode bez dietatka a rodicov a kamaratov, ktori by mohli skakat do reci a ovplyvnovat a vypocut sa navzajom, ze co od vztahu a hlavne od seba ocakavate...

rybicka85
14. dec 2012

súhlasim s matozazzo.. možno je fakt problém aj v tom, že nesie ťažko to, že sa nedokáže postarať o svoju rodinu..a keď vidí, že v podstate ty nie si na ňom až tak závislá tak ho to tak "chlapsky mrzí".. treba sa s ním porozprávať, ak to chceš..a aj keby on nevedel komunikovať a dať ti spätnú reakciu tak si minimálne aspoň vypočuje čo ťa štve a možno sa zamyslí ... ale ak s ním nechceš byť a si o tom rozhodnutá tak stačí len povedať..nikto ťa do citov nemôže donútiť a žiť s človekom len preto že máte dieťa určite nemá zmysel..no a ten alkohol.. to by som netolerovala vôbec..ale záleží v akom stave to je.. či je to len príležitostne, alebo tým "zabíja nudu" a popíja s kamarátmi, alebo má už fakt problém..každopádne držím palce nech si spokojná a šťastná...

Strana
z2