Mám veriť partnerovi?
ahoj co si myslite ked partnerovi zvonil telefon a zena v telefone ho oslovovala zlatko a on mi nato povedal ze to bola zakaznicka 😠 ale zlatko?
@pargacka odporúčala by som predýchať a začať s čistou hlavou 😉 obaja ste urobili z komára somára... Ty si podľa mňa neadekvátne vybehla na manžela a on na Teba tiež.... je len na Vás, čo s tým spravíte a nemáte tak rozrúbaný vzťah, aby ste ho nevedeli dať dokopy... zdupkanie zo situácie nie je riešením... skôr si sadnite a porozprávajte sa - nie len o "zlatku a pi.i", ale o vašom vzťahu celkove...či chcete takto fungovať, alebo zamakať obaja alebo sa rozísť - ale potom si pomenujte, čo všetko z toho vyplýva... držím palce...ste dospelí, tak sa tak správajte - obaja... jedno zlatko a jedna pi.a ešte žiadnu rodinu nezničila 😉
mno boze .. ja som s manzelom 3 roky a odjakziva mu hovorim "moje" ..a viete kolko krat sa mi stalo ze som tak oslovila aj maminu aj tatina dokonca aj znamych .. ked je clovek na iste oslovenie zvyknuty tak niekedy to oslovenie vyleti automaticky 😀 nech je to hocikto 😀 jednoducho zvyk
Kočky,tu tému ktoru založila inbloom či ako sa volala,bola vymyslená?a ja som ju este lutovala,Juj čo už na MK nebude🙂
@anatalia77 niektore zeny tak proste muzov oslovuju.. to su take tie, co ked sa ozeru, musia sa na kazdeho chlapa zavesit.. takze mu podla mna mozes verit, pokial ide len o taketo nieco.. aj ked u nas keby sa to stalo, bola by pekna hadka.. neznasam, taketo flirtovanie, nech je akokolvek "nevinne"..
@jana_eyre ja nemam tento problem,zrejme si sa preklikla..
@anatalia77 ano, prepac, malo to patrit autorke otazky..
@renata5 kde bola ta tema?
@sunshineka som zmatena s manzela
@pargacka Ja by som sa tiež spýtala, čo to má znamenať to " zlatko". Ved ked je zákazníčka, tak nech ho oslovuje pán xy. To ako dlho je zákazníčka, že ho takto oslovuje? Ja sa ti nečudujem ako si reagovala, môže byť rád, že žiarliš. Nechcem ťa strašiť, ale počula som rôzne veci o domácich majstroch, čo chodia opravovať. A ešte tá jeho reakcia na teba. Ved ty zavolaj kamarátovi a oslovuj ho zlatko.
🙂
@pargacka - keď ti tvoj chlap povie , že si " p....." tak ti zato nestojí , pošli ho kade tade do prdele , jasne že ťa klame, keď ti to dokáže povedať ☹ ,
@zvolsiinylogin Ved ked ty nestíhaš, tak nečítaj a nekomentuj. Toľko roboty ti doma ušlo. Ved pracuj a nekecaj, ked sa ti nechce.
@jahodka8 ved prave, preto ten smailik 😀 😀
@zvolsiinylogin ja tu napríklad nečučím z domu, ale z práce pomedzi buzerovanie zamestnancov. 😉
@maria1989 boze sladky, dobre som sa zasmiala... 😀 inac, mozem ta poprosit, kde najdem netabulkove mamicky, v akej sekcii? chcem sa na nieco spytat a podebatovat....dik...
@zvolsiinylogin ale vela toho asi ani ty nema sna robote ked to citas🙂) to uz bolo vecer,beriem to ako odreagovanie ked deti zaspali🙂
@marikaema uf, v piatok som tu odrobila celu osmicku... 😀

@pargacka Lepsie urobis, skus to vsetko rozdychat a dat priestor aj partnerovi...dobru