Mám zotrvať v tomto vzťahu?

sue258
13. okt 2014

Mam dve deti. 8rocnu dcerku z predosleho vztahu a 8mesacneho chlapca s terajsim priatelom s ktorym sme dva a pol roka spolu. Sme zasnubeny a mali by sme mat svadbu v novembri. Mame sa vsetci radi aj dcerku berie ako svoju. Nie je lakomy, nepije, nebije nas je pracovity a dal by nam vsetko. Ale...od vtedy co je maly na svete ma po intimnej stranke zanedbava, nerozprava sa so mnou ani ten cas netravi s nami ako by som chcela. Z porodu mam len 5kil navyse takze som taka ista ako som bola. Staram sa o seba. Skusala som aj sexi pradlo ale vzdy ma nieco co pouzije ako vyhovorku aby nemusel. Uz ma takyto vztah unavuje a ponizuje. Som dobra len do kuchyne a na vypratie pradla. Ale nechcem zostat sama s detmi, neviem co mam robit ci sa vydat a stat sa frigidnou alebo sa rozist a nevediet ako uzivit deti. Uz som rozmyslala ci niekoho nema ale to sa mi nezda lebo robi vsetko tak ako aj doteraz len s tym ze sa mi nevenuje ako partner.

evelynm
13. okt 2014

moze mat nejaky zdravotny problem,o ktorom sa ti hanbi povedat.

sue
13. okt 2014

@sue258 nevydávala by som sa...a citlivo by som sa s ním porozprávala - niekde je evidentne problém a mali by ste ho spolu vyriešiť, ak sa ľúbite...bez kriku a podobne... Mimochodom možno otázka príliš natelo, ale nie si po pôrode príliš "veľká" v intímnych partiách?

sissy27
13. okt 2014

mne sa zdá trošku unáhlené vycúvať z inak spokojného vzťahu len kvôli tomuto... my mu nevidíme ani do hlavy ani do treniek, a ty to tiež nevyriešiš sama na MK alebo rozmýšľaním... každý vzťah je o komunikácii medzi tými dvoma, ktorých sa to týka - takže si to treba vyriešiť s ním... môže byť za tým naozaj všeličo, od milenky cez zdravotný problém, stres v práci, blok v súvislosti s tvojím tehotenstvom a pôrodom, možno nie je tak úplne stotožnený s nadchádzajúcou svadbou... naozaj tých príčin môže byť veľa... možno to bude vyžadovať aj spoluprácu s odborníkom, aj keď je mi jasné, že nie je jednoduché tam chlapa dostať...

oladuna
13. okt 2014

On ma novu lasku - svoje dieta.a je taky z toho nadseny ze si neuvedomuje ze sa zmenil voci tebe.daj tomu cas.on sa z toho dostane.medzitym by ste si mali najst romanticku cestu k sebe aby sa vas vztah dostal ako tak do byvalych kolaji.

whiterosses
13. okt 2014

nebol pri pôrode? niektorým chlapom sa žena po pôrode zhnusí .. musíš sa s ním porozprávať

ikika
13. okt 2014

@whiterosses prosim Ta, myslim to fakt uprimne... nehovor, ze "zhnusi" - ved porodila ich spolocne dieta... psychologicky ide o to, ze muz neunesie tie bolesti, ktore videl zenu prezivat a ma vycitky, ze jej to sposobil on... prosim Ta, vaz slova, na tom neni nic na zhnusenie, vsetci sme tak prisli na svet... prepac, musela som... 😔

@sue258 urcite je ten rozhovor potrebny... ak sa citis zmatene, kludne si sprav poznamky na papier a pouzi pri rozhovore... hlavne ved ten rozhovor kludne a s rozvahou... drzim palceky. 😉

mamulka211
13. okt 2014

Jednoducho vas vztah presiel z fazy pociatocnej zamilovanosti a vasni do fazy, kedy uz v tebe nevidi taky sexualny objekt, ako predtym. To s len hluposti, ze muz chce vzdy a vzdy je nadrzany. Jednoducho berie vas vztah uz inac ako predtym a jednoducho ho uz nevzrusujes ako pred tym, co neznamena, ze ma inu, len uz sex prenho nie je prvorady.

mima4
13. okt 2014

moj nazor: ak zena pochybuje o manzestve sa danou osobou, urcite nevydavat sa... v tomto si musis byt 100 % ista, ze ano..muz na cely zivot, teda manzel.

janickacrazy
13. okt 2014

Určite sa nevydávaj, ked máš pochybnosti, treba najprv vyriešit problém, potom prípadne riešit svadbu, ak bude všetko ok. Neviem, možno v tebe vidí teraz hlavne matku dietatka, nie sexuálny objekt, aj ked je to pre mna osobne dost nepochopitelné, ja som naštastie takýto problém nemala, ale počula som, že niektorí muži po porode ženu tak vnímajú. Musí to byt hrozné pre teba. Dúfam, že to nejako poriešite.

kofoluska
13. okt 2014

Ak mas pochybnosti, najskor ich vyries. Svadba pocka. Ak si mala priatela pri porode, moze mat pokojne z toho celkom slusnu traumu a moze sa BAT sa s tebou milovat. Moj muz bol pri porode, rodila som dva dni. Plakal od toho, aky bol nemohuci a nevedel mi pomoct. Potom vsetkym kamaratom hovoril, ze ak svoju zenu miluju, TOTO jej nikdy nemozu spravit. Sam sa mi priznal, ze sa ma boji dotknut, aby mi neublizil, mal proste z toho blok. Porozpravali sme sa, tak ako sa vzdy rozpravame o kazdom probleme, vykecal sa, uistila som ho, ze som v poriadku a nemusi sa bat a zase sme normalne fungovali.
Netreba hned utekat zo vztahu. Treba to riesit. Ak ma partner problem s komunikaciou na taketo temy, tak jemne, trpezlivo, spociatku v naznakoch Ale rozhodne netreba byt ticho a cakat, ze sa to spravi samo. Lebo obvykle sa to samo nespravi. 🙂