icon

Mama nás vysmiala za obed po krste

31. aug 2020

Takže som 6 týždňov po pôrode a krstili sme dcéru doobeda. Po krste sme mali u nás obed len pre rodičov a mojich dvoch súrodencov. Mama mi s varením nepomohla, všetko bolo na mne a mužovi. Okrem torty, tú mi upiekla kamarátka na objednávku. Keď sme prišli z kostola muž ešte dokončil obed a mama celý čas kritizovala, že ešte nemáme dovarene, už je hladná. Pritom bolo len 12 hodín. Ja som medzitým kojila dcéru. Keď som jej povedala, že nám mohla pomôcť, tak sa urazila. Vraj mám manžela, nech sa so žiadosťou o pomoc obrátim na neho.

Strana
z4
slniecko66
1. sep 2020

@sidicek a ty asi nemáš páru o milujúcej matke 😏

sidicek
1. sep 2020

@slniecko66 nechápem čo sa do mňa navazas, to ozaj autorke pomôže, keď sa ty pochvális, ze tvoja mama taka nie je. To akú máš matku si nevyberies, za to ona nemôže a ani tvoja zásluha to nie je.

slniecko66
1. sep 2020

@sidicek kde sa do teba navazam? 🤔🤔🤔😳😳😳 pokial viem tak ty si mi prva napisala reakciu na moj komentar.
Nie nevyberieme si ale vzdy sa da na vztahu popracovat a nie hned sa na to vykaslat. Prajem ti pekny den. Sprav si kavu a chod trosku na vzduch nech nemyslis tak negativne 🙂

basullinka
1. sep 2020

@slniecko66 pracovat na vztahu sa da len vtedy, ked maju na nom zaujem pracovat obe zucasnene strany 🙂

lenadka
1. sep 2020

Je mi to ľúto, že osoba ktorá ti má byť oporou a skôr podporiť ako ťa zhadzovať sa takto správa. Nič sa s tým urobiť nedá, jedine si to zapamätať a v budúcnosti sa nezachovať podobne voči dcére alebo neveste, keď už vieš ako to bolí.

danim
1. sep 2020

Lebo v restike by nemohla na teba útočiť. Ako vrchol drzosti mlada 55r zena neochotna pomôcť ešte bude rýpať do dcéry čo nedávno porodila a je určite ešte unavená Atd, že sa nehanbi ! Tu ťažko budovať prímerie, ale to vidíš, že cielene aby ti ublížila... v tom prípade by som jej jasne strucne vysvetlila kde je sever- slušne, ale cielene. A bolo by vybavene- a nech sa aj urazí. Doma je a chodi do kostola, tam jej tak kazu správať sa k svojim blízkym? K najbližšej rodine? Bola by som z nej riadne zklamana. Ale ty sa netráp, ty si buduj šťastie v svojej rodinke.

danim
1. sep 2020

@lenuliatko84 pri normálnych áno, no pri jesitnych nepomôže manažovať nič- jedine tak zoznam pozvaných hostí a to by aj tu pomohlo 🤭🤷‍♀️

danim
1. sep 2020

@slniecko66 precitaj si opäť úvod. V posledných vetách je, že odmietla.

danim
Autor odpoveď zmazal
danim
1. sep 2020

@pribinak v úvode píše že mama odmietla

pribinak
1. sep 2020

@danim Ehm, toto si chcela poslať asi niekomu inému. Lebo netuším o com je reč

danim
1. sep 2020

@pribinak bola to reakcia na tvoj príspevok včera 20:22 hod - už už v úvode máte dôkaz autorky, že mama odmietla pomôcť

pribinak
1. sep 2020

@danim treba sa naučiť citat s porozumením a prečítaj si to ešte raz čo ja píšem

danim
1. sep 2020

@pribinak na tom koňovi sa zeny len hneď vadiť chcete? Veď to čo ja a upriamila som pozornost, že už v úvodnom texte je dôkaz. To je celé.

pribinak
1. sep 2020

@danim ty si fakt blbá? Alebo nevieš citat?

danim
1. sep 2020

@pribinak nebudem na to reagovať. Nič zle som nepísala ani neutocila. Vôbec ma nepoznáš a toto napises?

pribinak
1. sep 2020

@danim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

sisaka
1. sep 2020

Anonym - no tak v tom prípade, je predsa jasné, že toto nie je žiadna objektívna kritika, mamu si už hádam za tie roky poznáš, tu sme zbytočne vypísali 4 strany, keď ty vieš, že s tvojou mamou sa pohnúť nedá a nájde si niečo, do čoho by mohla rypnut, my tu jej povahu nezmeníme. Stretávaj sa vtedy, keď budeš pripravená odrážať je útoky a blbé komenty inak sa budeš zbytočne stresovať a keď vieš aká je, tak si ich neber k srdcu, očividne je úplne jedno, čo urobíš, aj tak to nebude dobre, tak sa tým netráp, urob si podľa seba, aby to tebe vyhovovalo a ona nech si hundre, to sú také typy ľudí

lenuliatko84
1. sep 2020

@danim dufam ze mas pravdu

vierkainka
1. sep 2020

Joj žena.. Ze sa tým vôbec zaťažujes.... Máš zdravé krásne dieťa, sama si teraz mamou. Máš byt, máš manžela. Máš rodinu a to je najdôležitejšie. Toto úplne hod za hlavu, ale od začiatku urob ráznu stopku. Je to tvoja domácnosť, tvoj byt, tvoje dieťa. Ak mamička kritizovala, nabudúce nemusí chodiť vôbec. Nech sa zabarikaduje doma a chodí vonku v skafandri ak sa bála ísť do restiky.Uvarili ste obed, pohostili. Reakcie nerieš.Využi tu coronu, vyhovor sa na ňu a nevolaj ju. Venuj sa dcére a manželovi. Také správanie prináleží skôr svokre, než vlastnej matke..ale zas ty vieš aká je. Nepustaj si negatívnych ľudí do života, aj keď sú z rodiny. Ak to nestopnes, o chvíľu sa môžeš dočkať toho, že nevieš sa starať ani o dieťa. Obmedz kontakt na minimum a budeš mat pokoj.A možno sa zmení ak uvidí že ju máš v paži. No tak hlavu hore a teš sa z dcérky.🙂

adulik2
1. sep 2020

A v kostole sa nebojí ze ju chytí?

danim
1. sep 2020

@lenuliatko84 v čom ? 🙂 fakt je že sa mama ozaj zachovala neohladuplne. Čo dcéru zabolí jasne aj keď ju už pozná isto. Držím vsetkym palce na dobre medziľudské vztahy 🙂

kassandra25
1. sep 2020

@negymama amen.

Strana
z4